FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljoooooooooo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljoooooooooo » 17 sep 2016, 22:11

plavousrcu je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Lud je svako ko kaže da je u ovoj situaciji bod u Kaknju loš rezultat. Ta njihova ekipa je prije nas neporažena 8 kola i samo su najveći optimisti mislili da ćemo danas do pobjede. Treba biti malo strpljiv i nagrada će doći, siguran sam da dolaze bolji dani za nas.
Sasvim solidan rezultat, niti dobar niti katastrofalan. Ovo je posljednja utakmica za kojom trebamo žaliti kada je u pitanju ova sezona.
Nema razloga za optimizam. Bojim se da cemo i u 16. kolu govoriti rezultat je dobar, a mi osmi na tabeli. Napredak ne postoji, prvo i deveto kolo precrtano.
Znači da su igrači katastrofa, pa treba čekati prelazni rok da se Slavko riješi onih koji su "tanki" i dovede svoje.

Zato, ne palamudite u prazno.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 17 sep 2016, 22:17

plavousrcu je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Nema razloga za optimizam. Bojim se da cemo i u 16. kolu govoriti rezultat je dobar, a mi osmi na tabeli. Napredak ne postoji, prvo i deveto kolo precrtano.
Napredak ne vidi samo onaj ko ne želi da ga vidi. Ja sam recimo vidio da već tri utakmice zaredom nismo primili gol iz igre, a dvije su bile gostujuće. Dakle, odbrana se popravila, a napad škripi, upravo ono što sam očekivao od Petrovića, a o tome sam pisao prije pola godine kada se povezivao sa FKS.
Virtu4l je napisao/la:Sarajevo je ekipa od koje se redovno očekuje visok plasman, a visok plasman iziskuje pobjede. Imaju bar 25 utakmica u sezoni gdje bukvalno moraju pobijediti, a da bi pobijedio moraš napadati. Petrović to ne zna.
Evo, nama se dešava ono što sam predviđao pitarima. Ja se nadam da će me demantovati i da ćemo se popraviti ofanzivno.
Nema ovdje napretka. Svjestan sam ja da ti zbog svog pisanja o dominaciji i pisanju prije par mjeseci vuces vodu na svoj mlin, ali raja nije slijepa. Napredak kada u tri utakmice sutnes pet puta na gol i napavis dvije smislene akcije. U odbrani danas raspasoj iako nam je taj dio igre bolji od veze i napada. Nemamo ekipe, Misimovic i Nikolic su po ustaljenoj proceduri ojadili kasu kluba i nisu nista napravili. Jesu, srozali ga na niske grane i to je nas najveci problem. U januaru ce isto uraditi. Spinovanja tipa Cenan doveo Petrovica mogu prosipati ovcama, a ljudima koji vide sta se desava ne mogu. Devet kola 12 bodova, gol razlika 8:8, a para sve manje. Dobro, tu je i ofarbani reflektor, ne treba cjepidlaciti.
Joj kakvih nebuloza ovdje možeš pročitati.

Čuj Misimović i Nikolić krivi što Lendara ne može da zabije i što se smije na kraju prilazeći navijačima.

Jesu krivi, ali samo to što mu ne opale 50% od plate po hitnom postupku za to ponašanje.

Kakva spinovanja vezano za Petrovića? Ko ga je to doveo?

Vi izgleda se bavite najmanje terenom i igrom....tobe jarabi.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 17 sep 2016, 22:33

Ma njih ne zanima teren i igra oni imaju zadatak pisati protiv uprave kluba zarad nečijih interesa. I to je poenta priče. Evo vidjećemo idući vikend . Pobjedićemo Jajce, i drugi smo ili treći. Ne znam šta će onda pričati, ali sigurno će nešto naći.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 17 sep 2016, 22:40

Monci je napisao/la:Ma njih ne zanima teren i igra oni imaju zadatak pisati protiv uprave kluba zarad nečijih interesa. I to je poenta priče. Evo vidjećemo idući vikend . Pobjedićemo Jajce, i drugi smo ili treći. Ne znam šta će onda pričati, ali sigurno će nešto naći.
kakva je to matematika, pa da sami napisete rezultate koji vam valjaju ne mozete biti ni treci a kamoli drugi :clap:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 sep 2016, 22:55

Da pokusamo zakljuciti. Zasluzni su za zapad, sredjivanje administracije i akciju evrropka Grbavica, a nisu krivi za rezultatski fijasko prosle i u najavi ove sezone, za mnogoborojne afere koje su potresle klub, za besramno bacanje para, za mijenjanje trenera svaka tri mjeseca, za pravljenje autobuske stanice od kluba, za sprdnju saveza sa nama, za sve veci broj odbjeglih Zeljovaca od kluba i tako dalje. Popisam vam se na spin i logiku.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 17 sep 2016, 23:22

Haj pogledaj tabelu sada svega ti. Radnik je drugi i bježi nam tri boda, gostuje Slobodi. Mladost je treća bježi nam 3 boda i gostuje Zrinjskom. Sarajevo će sutra uzeti Olimpika i biti drugo sa +4. Iduće kolo igraju u Širokom. Mi igramo sa Jajcem. Evo ako pobjedimo, hajde napravi tabelu svega ti....

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 17 sep 2016, 23:52

mi metalegu nismo mogli pobjediti ni prijateljsku a ne da pobjedimo u prvenstvu. mi smo takva jadna ekipa da imamo sraman broj bodova, a jos tuznije da se mi mjerimo kako nam, hej citaj radnik bjezi tri boda. pa to je sramota napisati tito te je.bo na sta nam je klub spao. jel moguce da su u upravi ovako retardirani da razmisljaju. tacno poslije kiksa kad nas naguzi metalege da kompletna uprava podnese ostavke i svoj posao nastave u megamixu da ga dignu na jos veci nivo, a fudbalski klub ostavi ljudima koji znaju o tome bar nesto malo.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 18 sep 2016, 00:01

od 12 ekipa mi smo osmi na tabeli, ma hajd hebo tabelu nego mi igramo ocajno iz utakmice u utakmicu, i onda neko dode da napise da nam neki klub koji je poceo igrati u premijer ligi nedavno bjezi tri boda. ja ne mogu da vjerujem da su to navijaci kluba i da tako razmislja. hajd sto tako razmislja nego nekad ne znam da li ljudi uopce gledaju nase utakmice? zna li neko jel danas dobar stream bio ovim levatima jesu bar gledali da znamo jesu budale ili lupeteju ?
nasa igra moze samo biti gora i mozemo samo izgubiti jos bodova sto bi znacilo da ce biti mrka kapa bar biti u ligi za prvaka i to da molimo svi sve bogove da to uspijemo. na to nam je spao klub zbog hajvana koji se igraju igrice zvana fm zeljo 2016
:silent:
Zadnja izmjena: HausMan, dana/u 18 sep 2016, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 18 sep 2016, 00:04

Ma govorili ste da će nas i Krupa uzeti pa ste se usrali.

I vi kao navijači Želje, fuj.

Dobivamo Metallege i Radnika i onda serite kako ne valja temeljna farba na refkektorima, tobe jarabi. :puke:

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 18 sep 2016, 00:19

polako treba vremena da se ovo uigra, slavko zna sta radi :opaopa:

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 18 sep 2016, 00:23

TikTak je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Ma govorili ste da će nas i Krupa uzeti pa ste se usrali.

I vi kao navijači Želje, fuj.

Dobivamo Metallege i Radnika i onda serite kako ne valja temeljna farba na refkektorima, tobe jarabi. :puke:
Ko je govorio? Hajde nadji post u kojem sam govorio da ce nas Krupa uzeti, lazovcino jedna. Ti si navijac zadovoljan s bodom i iz Doboja kod Kaknja. Jesi cuo za to mjesto do prije godinu ili za taj klub uz svo postovanje. Dobro ti i 12 bodova iz devet utakmica, ti i takvi ste navijaci ali ne Zelje nego neznalica koji su naaas doveli u situaciju da priccamo o njima, a ne o borbi za titulu.
Ko je tebe šta pitao?

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 18 sep 2016, 00:26

Pregledah evo skoro cijeli ovaj snimak još jednom, na miru.

Koliko god se crnjačilo ovdje, bilo je i dobrih stvari, bilo je pomaka.

Definitivno se vidi da ima igrača koji nisu u formi, ali i onih limitiranih.

Sama činjenica da su se treneri izmijenjali a manekeni (ili bar vecina njih ostali),
daje nam za pravo da zaključimo gdje je i u čemu je problem.

Ipak, vjerujem da je Slavko taj koji se može i zna izboriti sa ovom situacijom.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 18 sep 2016, 00:27

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 18 sep 2016, 00:28

Monci je napisao/la:Haj pogledaj tabelu sada svega ti. Radnik je drugi i bježi nam tri boda, gostuje Slobodi. Mladost je treća bježi nam 3 boda i gostuje Zrinjskom. Sarajevo će sutra uzeti Olimpika i biti drugo sa +4. Iduće kolo igraju u Širokom. Mi igramo sa Jajcem. Evo ako pobjedimo, hajde napravi tabelu svega ti....
Ma nikad neces dobiti odgovor ukoliko zelis da diskutujes argumentima, ne sekiraj se.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 18 sep 2016, 00:33

jedan jedini!

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 18 sep 2016, 00:37

HausMan je napisao/la:jedan jedini!
Tu se slažemo u potpunosti!

Gospodar familije!!! :bow:

Sanjam dan kad će nam se vratiti... :pray: :pray:

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 18 sep 2016, 00:40

Opet vrijeđaš.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 18 sep 2016, 11:00

Treba biti realan i priznati da nije viđen nikakav pomak u igri od dolaska Petrovića, osim u defanzivi gdje se gleda da se ne primi gol pod svaku cijenu. Bodovni učinak je nezadovoljavajući i to debelo, mi smo morali imati bar 18-19 bodova i to je ovaj gubitak domaćih bodova sa Zrinjskim i Vitezom. Kad se nešto dobro radi treba pohvaliti, ali isto tako treba i kritikovati ako nešto nije dobro. Bio sam skeptičan dolaskom Petrovića prvenstveno zbog njegovog načina igre, ali dajem mu još nekoliko utakmica prije konačne ocjene.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 18 sep 2016, 11:52

Pozdrav plavi i sretan rođendan s malim zakašnjenjem.
Hvala prije svega na fer i korektnom odnosu na tribini, lijepo je vidjeti onako nešto na našim stadionima, prije tekme se ljudi u različitim dresovima i salovima druže pred stadionom uz pivu i zezanje, baš lijepo.
Kao navijač Mladosti čestitam i nama i vama na tome. Nije nikakva razlika ni kad drugi dolaze nama, vidim po komentarima da svi hvale nase domaćinstvo i meni je drago da je tako. Ubili ste navijanjem, mogu reći uz Ultrase na kraju prošle sezone (doduše slavili su titulu) napravili ste najbolju atmosferu na tribini, a bez pirotehnike, lomljenja ograde, ubacivanja u teren i slično.
A htio sam da pitam jednu stvar, čemu onako psovanje na kraju svojim? Pa ipak ste uzeli bod. Možda to sad zbog tradicije, veličine imena, rođendana zvuči kao neuspjeh, šta je Mladost, ko je Mladost, ali ipak su se stvari u PL promijenile i Mladost je jaka ekipa vođena odličnim trenerom i svakome bod u Doboju nije neuspjeh nego baš suprotno.
Nije da vaši nisu htjeli ali mislim da nisu mogli više, naši su se postavili odlicno. Generalno slaba utakmica, ružna, negledljiva, ali ja sam to i očekivao jer znam kako i jedan i drugi trener igraju. Nije eto da me se tiče ali mislim da morate biti realniji. Čelo ce napraviti ekipu, treba mu vremena, odličan je trener i u vašem interesu je da se malo strpite.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 18 sep 2016, 12:30

ma veze ti nemaš
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.