PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Lakoste
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Lakoste » 18 sep 2016, 00:25

slika

:tokralju:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 sep 2016, 00:29

Poenta ostaje ista, trener ne dovodi igrače nego uprava isto kao i prije a uče na greškama. Stvarno **** to, šta mene interesuje. Nego ne mogu da vjerujem da pored onog grafikona od danas Virtu4l i dalje misli da mene boli nešto. Gledate nam u leđa već 3 godine, otkako vam je ova uprava, osim me bolio iskreno, a ovi ne znam što bi. Čak mi je drago ako vam naprave tribine, da imam gdje s rajom derbi pogledat normalno, da i moje društvo ide rahat na tekme. Živim na Grbavici, često gledam djecu, sve je to meni drago ako se ostvari.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 sep 2016, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2016, 00:30

Tvoj klub je privatno vlasništvo i kao takav ne može apsolutno ništa. Vlasnik kluba nema više nikakve ciljeve i ambicije, vidio je da ne može, zato je zavrnuo pipu i daje vam samo onoliko sa koliko možete funkcionisati. Sada više nije bitno ko vam je na kojoj funkciji, jer su oni prije njih sve uprskali kada je bilo bitno i vlasnik se ohladio. Vjerujem da je pitanje dana kada će dići ruke od svega i ispaliti se. Kako ćete funkcionisati nakon njega, iskreno, nemam pojma, ali bar ćete biti čisti i bez dugova.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 18 sep 2016, 00:31

jurisicduska je napisao/la:Poenta ostaje ista, trener ne dovodi igrače nego uprava isto kao i prije a uče na greškama.
ne mozes ti noju izvaditi glavu iz pjeska a dzaba se trudis. pogotovo nekome ko na zelju gleda onako jer mu je dosadno pa da ima o cemu kuckati. isto kao da ja pisem kako je dobar las palmas u spaniji. :beba:

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 18 sep 2016, 00:34

Dovedimo Abdulaha Ibrakovica za SDa !

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 sep 2016, 00:34

Virtu4l je napisao/la:Tvoj klub je privatno vlasništvo i kao takav ne može apsolutno ništa. Vlasnik kluba nema više nikakve ciljeve i ambicije, vidio je da ne može, zato je zavrnuo pipu i daje vam samo onoliko sa koliko možete funkcionisati. Sada više nije bitno ko vam je na kojoj funkciji, jer su oni prije njih sve uprskali kada je bilo bitno i vlasnik se ohladio. Vjerujem da je pitanje dana kada će dići ruke od svega i ispaliti se. Kako ćete funkcionisati nakon njega, iskreno, nemam pojma, ali bar ćete biti čisti i bez dugova.
Prvo to si izmislio i iskreirao, to s početka. Ovo drugo možemo raspravljati. Šta da ode. Klub bez duga sa kampom, a prije njega bili klub s dugom i bez kampa. Dakle? Kako ćemo funkcionisati. Mislite samo vi imate ljude koji bi radili u klubu i u korist kluba? Sarajevo postoji 70 godina, i samo 2,5 godine ima vlasnika upravljačkih prava ne znam šta bi se promijenilo toliko da bi mi propali. I da te obavijestim Tan ne daje ništa za funkcionisanje kluba, to Sarajevo samo od sebe obezbjedi preko sponzora, transfera, igranja u Europi. Pogledaj prihode zadnjih godina. On daje da bi malo bolje za naše uslove funkcionisali. Sarajevo je samoodrživ klub trenutno a u budućnosti će biti još više jer ima mladih talenata bruku.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2016, 00:36

jurisicduska je napisao/la:Virtual će sad reći da se ispravljaju greške, a ja ga pitam kako? Čim su ispravili? Dovođenjem još dva igrača po proceduri?
Kako se ispravljaju greške? Zar nisu otpustili Husića, Bevaba, Pozdera, Halvadžića, Toskasa...? Šta je to nego priznavanje i ispravljanje svojih grešaka? Slavko je vratio Stanića, a Križmana je odmah pohvalio, tako da je valjda aminovao njegov potpis.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 sep 2016, 00:37

Virtu4l je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Virtual će sad reći da se ispravljaju greške, a ja ga pitam kako? Čim su ispravili? Dovođenjem još dva igrača po proceduri?
Kako se ispravljaju greške? Zar nisu otpustili Husića, Bevaba, Pozdera, Halvadžića, Toskasa...? Šta je to nego priznavanje i ispravljanje svojih grešaka? Slavko je vratio Stanića, a Križmana je odmah pohvalio, tako da je valjda aminovao njegov potpis.
To se zove srljanje, isto kao i kod nas.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 sep 2016, 00:38

Vincent Tan je vlasnik Sarajeva isto onoliko koliko i Misimovic Zeljeznicara. To jeste imaju svoje ljude u skupstini kluba. Jedina razlika da je za to Tan morao platiti milione a Senad dobio djaba.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 18 sep 2016, 00:38

aleksandar_veliki je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:Dovedimo Abdulaha Ibrakovica za SDa !
Moj kum ne voli Zelju tako da ti se zelja nece ispuniti :).
Steta.. U takvom sam ku.rcu da sam se ponadao da ce bar on doci pa da kupimo titulu, pi.cka joj materina. Toliko sam je zeljan..

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 sep 2016, 00:39

Virtu4l je napisao/la:
Pa isto si prije par mjeseci otpustio po ekipe pa doveo druge. A bogami i prelazni rok prije tog a i onaj tamo . I tad ste govorili da je ispravljanje greške? Kako znaš ti da je to ispravljanje greške, rezultati kažu drugačije. Možda bi Pozder dao koji gol za razliku od Lendrića. Sad ti Coa reče da je KRižman dogovoren prije Petrovića tako da on nipta nije aminovao.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 sep 2016, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 sep 2016, 00:40

Thetraphak1921 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:Dovedimo Abdulaha Ibrakovica za SDa !
Moj kum ne voli Zelju tako da ti se zelja nece ispuniti :).
Steta.. U takvom sam ku.rcu da sam se ponadao da ce bar on doci pa da kupimo titulu, pi.cka joj materina. Toliko sam je zeljan..
Pa vratite Amara, plus covjek voli Zelju i iskusniji je. :clap:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2016, 00:42

Sabinho je napisao/la:To se zove srljanje, isto kao i kod nas.
Sigurno da je srljanje, ali brzo su otišli, tako da je šteta koliko toliko iskontrolisana. Sad kada bi analizirali jednog po jednog, prije epizode u Želji, sigurno bi došli do zaključka da su to dobri igrači za našu ligu, ali jednostavno nije išlo sa njima. Taj Husić je bio na pragu reprezentacije, a nama je otkinuo bar 4 boda, jbg...

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 18 sep 2016, 00:43

Amar ne kupuje, Amar urinira po nejaci i radi ono sto ste vi mjesecima najavljivali. Osvaja titule deset kola prije kraja, pri tome pokupi i drugi pehar i jos sutne Slobodu u drugu ligu. Kako da ga ne volim !?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 sep 2016, 00:45

Thetraphak1921 je napisao/la:Amar ne kupuje, Amar urinira po nejaci i radi ono sto ste vi mjesecima najavljivali. Osvaja titule deset kola prije kraja, pri tome pokupi i drugi pehar i jos sutne Slobodu u drugu ligu. Kako da ga ne volim !?
Sve je to ok, vidite gdje ste kako je on otisao. ;) O Ibraku je jos rano suditi, nije ni godina prosla.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 sep 2016, 00:45

Zato što ga niko nije skautirao. Da ste okrenuli dva broja i pitali trebamo li dovesti Husića ljudi bi vam rekli ni u ludilu. Al tako je kad sam hoćeš da igraš igru koja se ne igra tako.

Moraš imat para da dovedeš 20 na izgled dobrih igrača pa ubodeš 7 ili da se raspitaš.

Mamić nazvao Vahu rekao imal kakav špic, ovaj mu rekao ima soudani i eto ti. A vi imate toliko legendi koji vam mogu preporučiti igrača. Šteta što ne komunicirate s njima.

Virtual šta je za prošle rokove kad ste tjerali po ekipe dovodili nove, ispravljali greške, ti pričaš ko ds je ovo prvi put da se "ispravlja". Na to mi nisi odgovorio.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 sep 2016, 00:49, ukupno mijenjano 3 puta.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 sep 2016, 00:46

Dok se vrati covjek s godisnjeg :kafa:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2016, 00:51

jurisicduska je napisao/la:Pa isto si prije par mjeseci otpustio po ekipe pa doveo druge. A bogami i prelazni rok prije tog a i onaj tamo . I tad ste govorili da je ispravljanje greške? Kako znaš ti da je to ispravljanje greške, rezultati kažu drugačije. Možda bi Pozder dao koji gol za razliku od Lendrića. Sad ti Coa reče da je KRižman dogovoren prije Petrovića tako da on nipta nije aminovao.
Križman je potpisao dvije sedmice nakon Petrovića. To što je bio 'dogovoren' mi ništa ne znači, bio je dogovoren i Ivetić pa nije potpisao.

Rezultati kažu da već tri utakmice nismo primili gol iz igre, sve se polako mijenja, po meni je to pomak.
jurisicduska je napisao/la:Virtual šta je za prošle rokove kad ste tjerali po ekipe dovodili nove, ispravljali greške, ti pričaš ko ds je ovo prvi put da se "ispravlja". Na to mi nisi odgovorio.
Igrači iz tih prošlih rokova su trenutno najbolji i jedini što valjaju.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 sep 2016, 00:51

jurisicduska je napisao/la:Zato što ga niko nije skautirao. Da ste okrenuli dva broja i pitali trebamo li dovesti Husića ljudi bi vam rekli ni u ludilu. Al tako je kad sam hoćeš da igraš igru koja se ne igra tako.

Moraš imat para da dovedeš 20 na izgled dobrih igrača pa ubodeš 7 ili da se raspitaš.

Mamić nazvao Vahu rekao imal kakav špic, ovaj mu rekao ima soudani i eto ti. A vi imate toliko legendi koji vam mogu preporučiti igrača. Šteta što ne komunicirate s njima.

Virtual šta je za prošle rokove kad ste tjerali po ekipe dovodili nove, ispravljali greške, to pričaš ko ds je ovo prvi put da se "ispravlja". Na to mi nisi odgovorio.
Dobro brate ovdje se nekako ne mogu sloziti jbg, lako je Mamicu nazvati. Jeste mu i preporuka, ko iole prati nogomet van liga pet znao je ko je yebeni Soudani i kakva je masina, mislim da ima fin broj ljudi koji prate portugalsku ligu. Problem je imati nekoga ko ce preporuciti igraca kojeg mi ili Zeljo mozemo placati. Nije frka sad nazvati u Katar Amara i da on preporuci Weissa, Tabatu, Soriju ili Msaknija, samo kako njih Zeljo moze placati? Nikako. :D Izvinjavam se na upadanju.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 18 sep 2016, 00:53

Virtual Hoćeš da ti postavim imena 40 igrača koje ste doveli zadnje dvije godine? Pa da raspravljamo o tom?
Pa normalno da će dva valjati ili tri, to i ja i ti možemo. Sad evo da počnemo.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 sep 2016, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []