FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
FK Sloboda Tuzla
Dodjoh,vidjeh,izgovorih mu se.Chinaglia je napisao/la:FK Sloboda Tuzla
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Fazla = joksimovic
to sam i ja pomislio :lol:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Fazla = joksimovic
al necu da prozivam joksima, sada smo drugovi :salut:
povedi nas Spaha, majstore!

- tuzlak1987
- Kontakt:

Povedi nas Nedime majstore !
Spaha, poslusaj me:
________________Bogotac_____________
___Veseli_________Zeba________Karic_________
__________Ordagic_______Stjepanovic________
____Subic_____Kole_______Hare________Efendic____
___________________Bobic_____________
________________Bogotac_____________
___Veseli_________Zeba________Karic_________
__________Ordagic_______Stjepanovic________
____Subic_____Kole_______Hare________Efendic____
___________________Bobic_____________
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tako ce vjerovatno igrati samo dva spica, a Ordagic desno 

de ba tuzlak, ne mozes znat bolje od mene
Spaha je spominjao Grahovca da ce biti u prvih jedanest.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest to rekao je Grahovac, a i dva spica. Pa sad kontam ko ispadahondas je napisao/la:Spaha je spominjao Grahovca da ce biti u prvih jedanest.

Nije zar klupa Veseli ili Zeba ..
đe to rekao Spaha, kako ja ne znam za to
Nogometaši tuzlanske Slobode sutra putuju u okolicu Viteza, gdje će održati trening, a u nedjelju otputovati u Travnik na utakmicu protiv jajačkog Metalleghea.
Nakon ostavke trenera Husrefa Musemića i predsjednika kluba Azmira Husića, osnovan je Odbor za hitnost koji je privremeno ulogu trenera dao dosadašnjim Musemićevim pomoćnicima Amiru Spahiću, Nedimu Omeroviću i Mirsadu Dediću.
Jučerašnji trening protekao je u radnoj atmosferi, a prisustvovali su i članovi Odbora za hitnost s predsjednikom Kemalom Kurevićem. Jedino nije bilo Husića, iako je imenovan u spomenuti odbor.
– Pokušavamo igrače psihički pripremiti na utakmicu s neugodnom ekipom Metalleghea. Svi su spremni za igru, nema povrijeđenih i suspendovanih. Očekujemo da se ekipa digne i da dobrim rezultatom izađemo iz rezultatske krize – izjavio je za Fenu član stručnog štaba Slobode Amir Spahić.
Tuzlaci će pokušati ostvariti prvu pobjedu u gostima ove sezone. Stiče se utisak da bi bili zadovoljni i s bodom. U posljednja dva kola poraženi su od Krupe (3:0), dok su na Tušnju s ekipom Mladosti odigrali neriješeno (1:1).
Struka namjerava izvršiti neke izmjene u sastavu u odnosu na utakmicu protiv Mladosti. Najvjerovatnije će se u startnu postavu vratiti Nemanja Stjepanović, u veznom redu priliku bi trebao dobiti Vladimir Grahovac, dok bi u „špicu“ bili Mahir Karić i Sulejman Krpić.
Utakmica Metalleghe – Sloboda igra se u Travniku u nedjelju od 16:00 sati.
Nakon ostavke trenera Husrefa Musemića i predsjednika kluba Azmira Husića, osnovan je Odbor za hitnost koji je privremeno ulogu trenera dao dosadašnjim Musemićevim pomoćnicima Amiru Spahiću, Nedimu Omeroviću i Mirsadu Dediću.
Jučerašnji trening protekao je u radnoj atmosferi, a prisustvovali su i članovi Odbora za hitnost s predsjednikom Kemalom Kurevićem. Jedino nije bilo Husića, iako je imenovan u spomenuti odbor.
– Pokušavamo igrače psihički pripremiti na utakmicu s neugodnom ekipom Metalleghea. Svi su spremni za igru, nema povrijeđenih i suspendovanih. Očekujemo da se ekipa digne i da dobrim rezultatom izađemo iz rezultatske krize – izjavio je za Fenu član stručnog štaba Slobode Amir Spahić.
Tuzlaci će pokušati ostvariti prvu pobjedu u gostima ove sezone. Stiče se utisak da bi bili zadovoljni i s bodom. U posljednja dva kola poraženi su od Krupe (3:0), dok su na Tušnju s ekipom Mladosti odigrali neriješeno (1:1).
Struka namjerava izvršiti neke izmjene u sastavu u odnosu na utakmicu protiv Mladosti. Najvjerovatnije će se u startnu postavu vratiti Nemanja Stjepanović, u veznom redu priliku bi trebao dobiti Vladimir Grahovac, dok bi u „špicu“ bili Mahir Karić i Sulejman Krpić.
vjerovatno Veseli na klupu, slabo igra trenutno
slabo igra i Zeba, al opet, Zeba je Zeba, jos kapiten
sto se tice prenosa, obezbjedite nam link :kafa:
slabo igra i Zeba, al opet, Zeba je Zeba, jos kapiten
sto se tice prenosa, obezbjedite nam link :kafa:
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Strašno napredujemo, stiče se utisak da ćemo dobiti po pičcihondas je napisao/la:Nogometaši tuzlanske Slobode sutra putuju u okolicu Viteza, gdje će održati trening, a u nedjelju otputovati u Travnik na utakmicu protiv jajačkog Metalleghea.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Obezbjedite stream 

RIP Saša Grgić 18.9.2011 - 18.9. 2016
Aj sto volimm kad u meni Salee povileniii
Aj sto volimm kad u meni Salee povileniii

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Neko informaciju kolko je nasih otislo za travnik?
. .kombi. . .tzmalisa je napisao/la:Neko informaciju kolko je nasih otislo za travnik?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.