FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sreca pa ona info da idemo u ponedjeljak nije istinita...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Do mene je al tako su mi rekliSeyo_TM je napisao/la:Sreca pa ona info da idemo u ponedjeljak nije istinita...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma nebitno, samo nek imaju vremena da odmore od putapile87 je napisao/la:Do mene je al tako su mi rekliSeyo_TM je napisao/la:Sreca pa ona info da idemo u ponedjeljak nije istinita...
Ja mislim da imamo sansu protiv hapoela, samo hrabro krenuti od prve minute, pa sta dragi bog daSeyo_TM je napisao/la:Ma nebitno, samo nek imaju vremena da odmore od putapile87 je napisao/la:Do mene je al tako su mi rekliSeyo_TM je napisao/la:Sreca pa ona info da idemo u ponedjeljak nije istinita...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Tako je Seyo, cak mi je i sam milan rekao da mu javim ako gdje bude isao hahahaha u danasnjem razgovoru. Covjek u cudu bio kada sam mu rekao.Seyo_TM je napisao/la:culum dobija ponude vec pola godine, al ne ide niĐe...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
Senad_tm87
- Kontakt:
I dobije bezveze zuti kartonŠtaIma je napisao/la:
Bešlija![]()
![]()
aBd slavi ovako go protiv Hapoela
pozdrav svima iz tel aviva, jutros sam sletio u ovaj grad.
razgovarao sam sa jednim covjekom cij sin igra za rezerve hapoela i rekao mi je da nas nece podcijeniti jer imaju izuzetno dobrog trenera. kaze da im je golman odlican i da najvjerovatnije nece otici iz kluba. svi su zagrijani za utakmicu.
toliko od mene do sljedeceg javljanja
razgovarao sam sa jednim covjekom cij sin igra za rezerve hapoela i rekao mi je da nas nece podcijeniti jer imaju izuzetno dobrog trenera. kaze da im je golman odlican i da najvjerovatnije nece otici iz kluba. svi su zagrijani za utakmicu.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
sta se ba javljas, de mi posalji materijalmak_033 je napisao/la:pozdrav svima iz tel aviva, jutros sam sletio u ovaj grad.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
mak naruci za dorucak eggs & ham 
8 nasih dole ima za sada pozdrav
igracemo na kontru
ali mislim da se možemo odbraniti gore
vjerujem u to
poraz od jedan razlike je fenomenalan
...jer si jedan jedini...
ali mislim da se možemo odbraniti gore
vjerujem u to
poraz od jedan razlike je fenomenalan
...jer si jedan jedini...
Semper Fidelis
znali iko da li ima prvi tim veceras trening? brzo odgovor 
19:00brajla95 je napisao/la:znali iko da li ima prvi tim veceras trening? brzo odgovor
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Sta se sasrali ??????
Inace vas ima ovdje par koji se dignu i k.urce do iznemoglosti po forumu . Zagade svaku temu pricam kako ste veliki a svi ostali mali.
Evo sada prilike da dokazete velicinu
.
Jefitno je dizati Hapoel u nebesa radi evenualnog opravdanja. Cinenica je da je Hapoel protivnik po mjeri.
Haloo , jedna Srbija pobjedi Njemacku usred SP-a pa valjda i vi mozete Hapoel. Izmedu redova vidim vecina ljudi oko Zelje se vec i predala. Tako ako BRKO nesto ne izimprovizuje bit ce ono standardno tjesni gubitak i utjesne rijeci nismo imali srece ovo ono ... tipicna Bosanska gubitnicka prica.
Imate realne sanse ako date 100% , kakva bola predaja prije utakmice. Tu se Sarajevo pokazalo prosle godine svaka ima cast sljedite samo nihov primjer.
Inace vas ima ovdje par koji se dignu i k.urce do iznemoglosti po forumu . Zagade svaku temu pricam kako ste veliki a svi ostali mali.
Evo sada prilike da dokazete velicinu
Jefitno je dizati Hapoel u nebesa radi evenualnog opravdanja. Cinenica je da je Hapoel protivnik po mjeri.
Haloo , jedna Srbija pobjedi Njemacku usred SP-a pa valjda i vi mozete Hapoel. Izmedu redova vidim vecina ljudi oko Zelje se vec i predala. Tako ako BRKO nesto ne izimprovizuje bit ce ono standardno tjesni gubitak i utjesne rijeci nismo imali srece ovo ono ... tipicna Bosanska gubitnicka prica.
Imate realne sanse ako date 100% , kakva bola predaja prije utakmice. Tu se Sarajevo pokazalo prosle godine svaka ima cast sljedite samo nihov primjer.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Kimbo stipu se ti tih analiza i poredjenja, ti si zaduzen za pojacanjakimbo je napisao/la:Sta se sasrali ??????
Evo sada prilike da dokazete velicinu![]()
.
de ocisti janjetinu izmedju zuba, pa pricaj
Pogledas gdje igraci srbije igraju a gdje zeljini igraci...
jedno je biti placipicka a drugo realan
Samo ne znam po cemu je protivnik po mjeri? po tome koliko ulazemo? po kvalitetu lige? il mozda jer smo "isto" rangirani?
de ziv bio...
Samo ponosno i hrabro!
Pogledas gdje igraci srbije igraju a gdje zeljini igraci...
jedno je biti placipicka a drugo realan
Samo ne znam po cemu je protivnik po mjeri? po tome koliko ulazemo? po kvalitetu lige? il mozda jer smo "isto" rangirani?
de ziv bio...
Samo ponosno i hrabro!
Seyo_TM je napisao/la:de ocisti janjetinu izmedju zuba, pa pricaj![]()
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Hamagara, Hrasno15, Plavamamba, Rahatlokum, Redfire16 i 66 gostiju.