Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Nadam se da će Lemina na klupu i Pjanić na njegovo mjesto.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pjanica bi ja vise gore da igra,blize golu. Lemina nek mu cuva ledja i brani kontre ko i do sada.IlCapitano je napisao/la:Nadam se da će Lemina na klupu i Pjanić na njegovo mjesto.
Mada Pjanic ako bude igrao kao za repku neki dan sa te pozicije ce svima namjestiti po gol da zabiju. Briljantan je bio.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma može on ulaziti između linija i praviti 3-4-1-2 formaciju kad smo visoko u napadu, ali treba nam da silazi po loptu i iznese je. U Leminu nemam nikako povjerenja u tome i on mi je puno bolji kad igra kao Khedira gore više.Marvin je napisao/la:Pjanica bi ja vise gore da igra,blize golu. Lemina nek mu cuva ledja i brani kontre ko i do sada.IlCapitano je napisao/la:Nadam se da će Lemina na klupu i Pjanić na njegovo mjesto.
Mada Pjanic ako bude igrao kao za repku neki dan sa te pozicije ce svima namjestiti po gol da zabiju. Briljantan je bio.
- bianconeros
- Kontakt:
Ma jos nije nista zvanicno oko sastava.. tako su govorili i pred seville da Pjanic starta i na kraju klupa..
Bit ce tesko. Inter je u nekoj krizi al se zele sigurno dokazati kuci da mogu s sanpionom odigrati solidno.
Bilo koja pobjeda je dobro dosla..
Imam osjecaj da ce ovo biti Dybalina tekma jer vrijeme je da negdje explodira..
Bit ce tesko. Inter je u nekoj krizi al se zele sigurno dokazati kuci da mogu s sanpionom odigrati solidno.
Bilo koja pobjeda je dobro dosla..
Imam osjecaj da ce ovo biti Dybalina tekma jer vrijeme je da negdje explodira..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma biće jbno protiv Intera. Nema govora. Ove manje ekipe se uvijek nafuraju protiv nas pa igraju ko na steroidima. To im dođe kao trofej.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Mene bi zadovoljilo 0:1 i neki nepostojeci penal za nas u 93' minuti... cisto da malo kmece 

- akisarajevo92
- Kontakt:
momcina

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 19 sep 2016, 02:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Juventinisimo
- Kontakt:
Haman nam supnited salje Pogbu nazad
bio bi nam dobar za klupe..bilo mi je drago( i pored znanja i talenta sto ima) sto smo tog sminkera poslali tamo gdje i pripada..dvije utakmice je tu, a onda deset narednih igra njegova frizura.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- IlCapitano
- Kontakt:
Marotta "Juventus have 17-18 starters, not only 11. Bentancur? We'll take him for the 17/18 season."
- pendjercity
- Kontakt:
Pratim dugo ovaj forum, ali nisam nešto aktivan sudionik.
Jedan moj prijatelj, kad neko krene da komentariše nešto, postavi jasno pitanje - "A Vi ste?"....
On to pita da bi sa onim ko komentariše razjasnio da li isti ima zvanje i znanje da to radi...
Ovo je glavni razlog što se suzdržavam od komentara...
Međutim, dajem sebi za pravo, da sa svoje 44 godine, od kojih preko 35 u fudbali i preko 30 sa Juventusom, napišem bar rečenicu za ovo Alegrijevo "taktiziranje".
Igrati sa Asom i Kedirom, kao dva tamića sa zategnutom ručnom, pa još i Baraljijem, protiv izuzetno brzog Intera, je van pameti....
Smatram da je Asa trebao biti otpremljen brzom poštom u Sasuolo, a kako stvari stoje i Cezena ce mu biti premija...
Toliko....
Jedan moj prijatelj, kad neko krene da komentariše nešto, postavi jasno pitanje - "A Vi ste?"....
On to pita da bi sa onim ko komentariše razjasnio da li isti ima zvanje i znanje da to radi...
Ovo je glavni razlog što se suzdržavam od komentara...
Međutim, dajem sebi za pravo, da sa svoje 44 godine, od kojih preko 35 u fudbali i preko 30 sa Juventusom, napišem bar rečenicu za ovo Alegrijevo "taktiziranje".
Igrati sa Asom i Kedirom, kao dva tamića sa zategnutom ručnom, pa još i Baraljijem, protiv izuzetno brzog Intera, je van pameti....
Smatram da je Asa trebao biti otpremljen brzom poštom u Sasuolo, a kako stvari stoje i Cezena ce mu biti premija...
Toliko....
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Volim te BOSNO !!!
J@72
Volim te BOSNO !!!
J@72
- IlCapitano
- Kontakt:
Nek ubrza taj oporavak nema pojma kako nam treba 

- 10DelPiero
- Kontakt:
Treba uzet u obzir da je Asamoah stvarno dugo odsustvovao sa terena a bio je vise nego solidan kada je tek dosao tako da i za njega treba malo strpljenja jer pisati da veze sa fudbalom nema i slicne gluposti a covjek napokon evo uvezao 2 utakmice nakon 2 godine.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Neka mini kriza sto se tice igre, ali sigurno vremenom ce se to popraviti. Definitivno je minus sto nije doveden jos jedan veznjak ali nadam se Witselu u Januaru i povratku Markizija cime bi nas vezni red sigurno bio dosta jaci i siri. I naravno ocekujem da Allegri konacno oproba 4-3-1-2 formaciju da vidimo kako bi to islo, a bila bi sigurno pun pogodak sa ovakvim veznim redom.
Uglavnom poraz od ekipe od koje bi zadnje volio da izgubis ali opet ce na kraju biti plus 20tak.
Uglavnom poraz od ekipe od koje bi zadnje volio da izgubis ali opet ce na kraju biti plus 20tak.
Mislim da je luksuz cekanje na sbbkbb oko njega dok asistira protivnicima.10DelPiero je napisao/la:Treba uzet u obzir da je Asamoah stvarno dugo odsustvovao sa terena a bio je vise nego solidan kada je tek dosao tako da i za njega treba malo strpljenja jer pisati da veze sa fudbalom nema i slicne gluposti a covjek napokon evo uvezao 2 utakmice nakon 2 godine.
Meni je asamoah uvijek izgledao ''smotano'' sa loptom u nogama.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Fali svjezine u igri, falilo je trke i manevra.
U veznom redu pogotovo. Asa je dao svoje i to je bilo skromno ona greska je plod slabe igre, manjka samopouzdanja i loseg momenta. On moze bolje ali da bude glavni trkac ekipe tesko.
U veznom redu pogotovo. Asa je dao svoje i to je bilo skromno ona greska je plod slabe igre, manjka samopouzdanja i loseg momenta. On moze bolje ali da bude glavni trkac ekipe tesko.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
I ako ovo nije bilo davno, uf kako me nostalgija povuce... jednostavno strasnu momcad imali i najpodcjenjeniju u Europi te godine. A i imala je ono nesto

Brate nije Witsel taj tip veznjaka koji na treba sa njim dobivamo samo sirinu u veznom redu to je sveLaVecchiaSignora je napisao/la:Neka mini kriza sto se tice igre, ali sigurno vremenom ce se to popraviti. Definitivno je minus sto nije doveden jos jedan veznjak ali nadam se Witselu u Januaru i povratku Markizija cime bi nas vezni red sigurno bio dosta jaci i siri. I naravno ocekujem da Allegri konacno oproba 4-3-1-2 formaciju da vidimo kako bi to islo, a bila bi sigurno pun pogodak sa ovakvim veznim redom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.