FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Dobra kvota na nas danas..
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Haman da ih je skroz malo otislo....masa ovih sto redovno idu svojim kolima ih nije otislo, vidim ih po gradu....
jesul otisli veliki tuzlanski privrednici sa acom na celu???
tacno 31 ih otislo, ako se uzme u obzir fotograf 32hulehule je napisao/la:Haman da ih je skroz malo otislo....masa ovih sto redovno idu svojim kolima ih nije otislo, vidim ih po gradu....
Pa i nije lose...tzmalisa je napisao/la:tacno 31 ih otislo, ako se uzme u obzir fotograf 32hulehule je napisao/la:Haman da ih je skroz malo otislo....masa ovih sto redovno idu svojim kolima ih nije otislo, vidim ih po gradu....
ps nema niko ispod 18 hahahulehule je napisao/la:Pa i nije lose...tzmalisa je napisao/la:tacno 31 ih otislo, ako se uzme u obzir fotograf 32hulehule je napisao/la:Haman da ih je skroz malo otislo....masa ovih sto redovno idu svojim kolima ih nije otislo, vidim ih po gradu....
Biće zanimljivo vidjeti jedino da li su bojkotovali Husrefa. Ovo ostalo sve pada u vodu. Dobili 5:0 ili izgubili istim rezultatom mi je totalno nebitno. Naša najveća utakmica, možda i u historiji kluba, je početkom oktobra.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- RollingPaper
- Kontakt:
Kakve su šanse da se nadje link kakav
Link drugovi??
- Suljo20002
- Kontakt:
Ljudi jos jednom da kazem.Spaha je skolovan trener bas kao i njegov protivnik danas.Ekipu moze puno bolje motivisati nego Husref,takodđer tu je i Nedim stari lisac...Njih 2 bi mogli bit sjajan trenerski tandem,samo da danas s harjom krenemo.Uvjeren sam da ce na zimskoj pauzi biti nekoliko nase djece prikljuceno 1.timu jer ih obojica odlicno poznaju...SRETNO DANAS 

Ja sam.pitao da neko napise nesto o Spahi ,nama.koji ne znamo puno ili nista o njemu..Suljo20002 je napisao/la:Ljudi jos jednom da kazem.Spaha je skolovan trener bas kao i njegov protivnik danas.Ekipu moze puno bolje motivisati nego Husref,takodđer tu je i Nedim stari lisac...Njih 2 bi mogli bit sjajan trenerski tandem,samo da danas s harjom krenemo.Uvjeren sam da ce na zimskoj pauzi biti nekoliko nase djece prikljuceno 1.timu jer ih obojica odlicno poznaju...SRETNO DANAS
-
- Kontakt:
Idemoo po pobjedu!!!
Obraduj nas Spaha
@Chinaglia bio sam na jednom od treninga i Karic je bio uigravan na krilu, eh sad' sta ce Spaha i Rage odlucit' vidit cemo
Obraduj nas Spaha

@Chinaglia bio sam na jednom od treninga i Karic je bio uigravan na krilu, eh sad' sta ce Spaha i Rage odlucit' vidit cemo
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
. .školovan jeste, ali ne ulijeva povjerenje . . . treba njemu iskustva i par otkaza da bi se oblikovaoSuljo20002 je napisao/la:Ljudi jos jednom da kazem.Spaha je skolovan trener bas kao i njegov protivnik danas.Ekipu moze puno bolje motivisati nego Husref,takodđer tu je i Nedim stari lisac...Njih 2 bi mogli bit sjajan trenerski tandem,samo da danas s harjom krenemo.Uvjeren sam da ce na zimskoj pauzi biti nekoliko nase djece prikljuceno 1.timu jer ih obojica odlicno poznaju...SRETNO DANAS
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobar je Spaha, skontao je odmah da Djidic i Veseli ne trebaju u gostima igrati kao starteri jer bolje dosta kuci igraju..
Jos da izbaci narednu Karica iz postave i ima slifa
Jos da izbaci narednu Karica iz postave i ima slifa

Link.drugovi????????
-
- Kontakt:
Šta je Džidićem? Je li neka povreda u pitanju?
Je li stvarno nema stream nigdje? 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
HamanAerials je napisao/la:Je li stvarno nema stream nigdje?
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
No Azmir, no streamAerials je napisao/la:Je li stvarno nema stream nigdje?

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ko fol ovo formacija

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jbg,steta 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.