Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Neutral
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2010, 19:23

Wade najbolji sinoć i dobili su 104-91 76erse. Sada su sedmi na Istoku.

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 15 mar 2010, 21:31

u formi je wade,ali ipak zna se da on u play off-u daje svoj maksimum,tad je bas ono pravi...meni najdrazi igrac u nba-u :)
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 mar 2010, 21:36

To ne bih nikada mogao da zaključim , da je tebi on najdraži igrač :mrgreen:

Pa uvijek je u playoff-u najbolji. To je odlika velikih igrača.

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 16 mar 2010, 17:18

a cuj tesko je to zakljucit,zar ne?jesi uspio bez digitrona? :mrgreen:
naravno odlika velikih igraca je i prsten kojeg wade ima a ostali s drafta te godine ne :D
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 mar 2010, 02:35

Gube cijelo vrijeme od Raptorsa i dobiju. Oni Raptorsi stvarno nesretna ili nespretna ekipa. No dobro je za Bullse.

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 10 jul 2010, 10:48

neki james i bosh potpisali...iako mi james nikad nije bio drag **** ga koristit ce wade-u da dodje do jos par prstena...ne mozda odmah prve sezone,ali kroz par sezona definitivno...uglavnom,sad ce svi odjednom da pocnu da navijaju za miami :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jul 2010, 12:38

Uopće nitko ne dvoji od navijača Miamija, da nova dva pojačanja, uz vođu generacije Dwyanea Wadea, mogu (i moraju) ponoviti trenutke iz 2006. godine kada je Miami s Wadeom i Shaqom osvojio prvi i zasad jedini NBA naslov. Tada su preokrenuli vodstvo Dallasa 2-0 u finalu na 4-2.

Na tulumu dobrodošlice, koji je održan u prepunoj dvorani Miamija (s tim da je još desetak tisuća razdraganih navijača ostalo ispred dvorane), najluđi je bio Chris Bosh. Na veliku pozornicu su uz njega došli i, dakako, LeBron James i "gazda" Wade, a donedavni igrač Clevelanda je cijelo vrijeme bio donekle suzdržan, možda i zbog izljeva bijesa navijača Clevelanda koji mu nisu, niti neće, oprostiti odlazak iz Clevelanda.

No, u izjavama je James bio posve jasan i direktan.

'Sada kada vas sve vidim jasno mi je da sam donio ispravnu odluku. Znam i što se očekuje od mene, odnosno, od nas. Moramo postati NBA prvaci, što prije', rekao je James.

Dwyane Wade je, pak, poručio:

'Ja, Chris i LeBron. Mi smo spremni za naslov prvaka', uzviknuo je prema navijačima, prilično jasno stavivši sebe prvoga u toj rečenici.

Iako svu trojicu veže prijateljstvo, pitanje je kako će odnosi funkcionirati kada krene sezona, jer kao u svakoj momčadi tako i tamo treba postojati nominalni vođa. Logično je da to bude starosjedioc momčadi Wade, no upitno je u tom slučaju kako će se na sve priviknuti LeBron James koji nikada u svojoj karijeri nije bio u takvoj poziciji.

slika
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 jul 2010, 12:43

Ova ekipa jos zadugo nece osvojiti nista. Dzaba kada ce ovdje da fali lopti, oni ce u jednom trenutku u sezoni da jednostavno "puknu".
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 10 jul 2010, 12:57

sad ce heat dobit puno navijaca preko noci iako ovdje mjesecima niko nije pisao cak ni zbog wade
a sad ce cavsi i navijaci toronto postat miami navijaci i nece nis osvojit puknuce to prijateljstvo cim ne osvoje titule s treba im da se naviknu svi na nove uloge u ekipi wade je od njiih oba pametniji i mislim da ih je zajebao

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jul 2010, 13:07

pa samo imaju dvije stranice ispisane ovdje, a nebi me cudilo da do sutra bude jedno 15 :)

Ma naljutili su Noaha pravo, eno ga juce trenira, dok ovi drugi se reklamiraju.Sprema se momak maksimalno za slijedecu sezonu i pravo je ljut i to volim davidim od njega.CIm je on onakav znam da ce on dominirat :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jul 2010, 13:36

Vecina onih sto je navijala za Clevland radila je to zbog LBJ,sada kada je dosao ovamo pocece navijati za Miami.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jul 2010, 13:40

Devil je napisao/la:Vecina onih sto je navijala za Clevland radila je to zbog LBJ,sada kada je dosao ovamo pocece navijati za Miami.

pa sta smo mi trebali navijat za Washington kada se Jordan vratio?....Volim i ja Gordona najvise od svih, ali necu ja navijat za Detroit zbog njega nigdje veze ba..... pa nije ovo ljudi Formula 1 ovo je kosarka
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 10 jul 2010, 13:42

tako je brate za bullse i kad su bili 10-72 a ovi koji ostanu uz cavse su pravi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jul 2010, 13:48

Ja sam ostao uz Detroit :mrgreen: samo nisam mogao shvatit kako je Detroit mogao pustit Billupsa,a dovest Iversona,koji nije nista pokazao po meni u dresu Detroita.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jul 2010, 14:00

"I Jordan je imao Rodmana i Kukoča"

LeBron James je, odlučivši se priključiti Dwyaneu Wadeu i Chrisu Boshu u Miami Heatu, na sebe navukao mnogo nerazumijevanja NBA javnosti i navijača. Između ostalog, postavlja se i pitanje koliko će ova odluka naposljetku utjecati na njegovo mjesto u NBA povijesti....

2003. godine, 18-godišnjem LeBronu Jamesu je prilijepljena etiketa "Odabranog", "Kralja" koji će Cleveland Cavalierse napokon dovesti na vrh NBA-a i na kraju karijere konkurirati Michaelu Jordanu kao najveći svih vremena.

Sedam godina kasnije, 25-godišnji LeBron još je uvijek bez naslova, a ukoliko ih se i nakupi u Miamiju, to će uvijek biti u "Wadeovoj momčadi" i s mnogo pomoći "velikih faca". Sam to nije mogao napraviti, a sada se odlučuje na ovakav potez kako bi linijom manjeg otpora stigao do prstena, smatraju kritičari.

"Poznavajući povijest ove igre još od 1980-e, u svim momčadima koje su osvajale - Lakersi, Pistonsi, Bullsi, Spursi, Celticsi, nikada jedna velika zvijezda nije dominirala igrom i osvajala naslove. Kada je Magic (Johnson) igrao imao je Kareema (Abdul-Jabbara) i Jamesa Worthyja, kada je Bird igrao imao je Dennisa Johnsona, Kevina McHalea i Roberta Parrisha. Jordan je bio sjajan i imao je Pippena, imao je Horacea Granta, sredinom 90-ih imao je Dennisa Rodmana i Tonija Kukoča" - izjavio je James u ekskluzivnom intervjuu za ESPN.

James je tako preko večeri na sebe navukao gnjev kompletne savezne države Ohio i nerazumijevanje gotovo cijele NBA javnosti. Iako se zadnjih dana uoči "Odluke" gotovo sigurno znalo kako će se James pridružiti Wadeu i Boshu, mnogima ovaj koncept "super-momčadi" nije baš najbolje sjeo. LeBron ju je opravdao veoma jednostavno - bitni su samo NBA naslovi.

"Novac nije bio bitan. Važno je bilo ujediniti se s tom dvojicom igrača, stvoriti momčad za koju vjerujem da se može boriti za naslov ne jednu nego za vrijeme svih ovih pet godina, a možda i kasnije. Tako da novac nije imao ništa s tim", pojašnjava James koji je u Clevelandu odbio ugovor na šest godina vrijedan 125 milijuna dolara.

Bivši vlasnik izvrijeđao LeBrona

Iako je James pozvao svoje navijače da ga i dalje podupiru, bijes i očaj u Clevelandu je na vrhuncu. Grad prepun razočaravajuće sportske povijesti dobio je još jedan u nizu šokantnih udaraca koji će vjerojatno u crnim kronikama izudarane sportske povijesti ovoga grada biti poznat kao "The Decision" - po naslovu ESPN-ove specijalne emisije u kojoj ih je James javno i pred cijelom nacijom, reći će u Clevelandu - osramotio.

Nedugo nakon njegove službene objave, na službenoj stranici Cavaliersa osvanulo je otvoreno pismo vlasnika momčadi Dana Gilberta u kojem se obraća navijačima Cavsa, a za Jamesov potez ne bira riječi, nazvavši ga "kukavičkom izdajom", a njega "dezerterom".

"Ova je odluka objavljena nakon narcisoidne, višednevne najave u svrhu vlastite promocije koja je kulminirala nacionalnim TV specijalom njegove 'odluke' na način kojem nikada nitko nije 'svjedočio' u povijesti sporta i zabave", oštar je Gilbert u samo jednom od nekoliko direktnih napada na svog bivšeg igrača kojeg ovo prilikom naziva "samoprozvanim Kraljem".

Gilbert je otišao i korak dalje te, posebno istaknutim slovima u otvorenom pismu navijačima zagarantirao osvajanje naslova prije Miami Heata:"Osobno vam garantiram da će Cleveland Cavaliersi osvojiti NBA naslov prije nego što ga osvoji samoprozvani Kralj".

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jul 2010, 14:26

nemojte srat ccccccccccc

Cuj imao Rodmana i Kukoca :).......pa bolan Kukoca su ovdje zvali barelina eto kakvo su misljenje ovdje naprimjer imali, ali ipak su ga voljeli i dan danas ovdje ima svoju zgradu covjek...Prije svega Jordan je izabran od strane Bullsa, onda 1987 Pipena draftaju Sonicksi koji ga zatim trade u Bullse .... niko nije bio zvijezda i svi su tu napredovali skupa i niko nije odlazio i dolazio kako bi osvajali titule.Doduse Rodman je poslije dosao i to zadnje dvije kada su osvojili....ovo je skroz drugacije sto sinoc kaze Barkley....covjek je zelio titulu i nije je mogao uzeti, a mogao je doci i u Bullse da je uzme .I sinoc mu bas spominju tako Pipen-Jordan i covjek im zacepi usta.Ne zeli da cuje da mjesa neko dva igraca koji su se izdigla sami u istoj ekipi i da to ne moze biti isto, kao kada tri najbolja igraca danas u NBA u istoj godini odu u jendu ekipu kako bi osvajali samo titule.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 jul 2010, 14:48

Neću navijat za Heat uvijek sam navijao za Spurse to što mi je LeBron najdraži košarkaš je druga stvar.Na istoku će mi sigurno biti najdraži uz Bullse(Rose pravo poštujem)i Celticse(RONDO DOMINIRA)jer u njih(Heat)igra moj najdraži košarkaš.Ja nikada nisam navijao za Cavse već sam za Brona navijao tako će i sada biti.Prsten vjerujem da mogu osvojit Wade i LBJ su prije svega timski igrači još LBJ nema titulu,a Bosh će se sjajno uklopit u ekipu samo im treba još 8 igrača 1 ili 2 dobra šutera mogu čak i bez playa Wade i LeBron to mogu igrat,neki centar da igra odbranu i kupi skokove ponekad zakuca u napadu na alley oop i 5-6 anonimusa da igraju dok se ovi odmaraju.I da imaju Haslema nije nešto,ali će biti odličan 6 igrač još ako dovedu nekog boljeg za klupe neće im niko moć ništa.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 10 jul 2010, 16:32

LeBron je odbio mnogo bolje ponudu od samih Cavsa, pare dakle nisu bile u glavi Jamesa dok je odbio bolju i težu finansijsku ponudu od Gilberta (ionako ne zna ni on sam koliko je "težak" i koliko je para zaradio za ovih 7 godina u Celvelendu :mrgreen: )... presudio je motiv i glad za titulom kao glavni uzrok odlaska i veliko prijateljstvo sa Wade-om kao dodatni detalj u svoj toj prici.
Wade je kratko izjavio da je dolaskom Bosha a kasnije i Jamesa, Miami Heat dobio veoma mocno oružje na 5 godina (na koliko su potpisali obojica) i ocekuje barem 2-3 titule u tom periodu.
Miami je dobio dva all-star igraca, americka reprezentativca, igrace u najboljim godinama.
Postavlja se pitanje egoizma, ko ce loptu najviše cariniti, ko ce biti glavni alfa mužijak u ekipi bla bla bla.
Mislim da su oni ipak sad zreli igraci,svjesni svoje snage i prilike koja im se pružila ovim trensferima... i da ce se podrediti timskoj igri, iako to smiješno zvuci nekome.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 jul 2010, 16:44

covjek cim je doso u nba bio je milioner, odmah je dobio strasan ugovor od nikea, kasnije i od drugih sponzora a i cavsa. covjek je pun ko brod a nema naslov, logika.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jul 2010, 19:20

drop: pa Labron ce duplo vise praviti para u Miamiu nego sto je do sada pravio u CAVSIMA...tako isto mislim na New York i Chicago koji su biznis gradovi i tu se prave najbolje pare.....James je i sam kad aje pravio ovu jednosatnu emisiju na samom kraju kada su ga sa espn tv pitali sto se tice ugovora, jeli svjestan da ce sada dobijati manje po godini, on je rekao kako oni vec znaju da on vec nadoknadi reklamama i td....u ostalom nije nesto strasno izgubio od tih ugovora, jer ipak mu Cavsi izasli u susret uradili su sign and trade kako bi dobio 6 godina ugovor...nevjerujem ovo da su zbog njega, ali Cavsi su dobili dva draft picka sto njima odgovara da ekipu podmlade
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.