Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Iskreno mozda trenutna razlika i nije neka, ali Baba ima punooo vise potencijala od Sea da postane vhunski igrac,,,eto svi skauti budale samo bosnjo pametan
=\_1921_/=
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Sead Kolašinac
Pa nije mislim niko ni rekao da neopravdano forsira Babu. Rahman je prije svega ofanzivno paklen igrac, stvarno steta za Seu jer je odlican.invincible1921 je napisao/la:Iskreno mozda trenutna razlika i nije neka, ali Baba ima punooo vise potencijala od Sea da postane vhunski igrac,,,eto svi skauti budale samo bosnjo pametan
- invincible1921
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Sead Kolašinac
Trebo je otici kad je imo priliku vako ce nazalost grijat klupu... stetaGoalgetter je napisao/la:Pa nije mislim niko ni rekao da neopravdano forsira Babu. Rahman je prije svega ofanzivno paklen igrac, stvarno steta za Seu jer je odlican.invincible1921 je napisao/la:Iskreno mozda trenutna razlika i nije neka, ali Baba ima punooo vise potencijala od Sea da postane vhunski igrac,,,eto svi skauti budale samo bosnjo pametan
=\_1921_/=
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Seu je jedina sansa, da ovaj Babu na lijevo krilo prebaci, jer ofanzivno moze pruziti vise nego defanzivno, a i fali im na toj poziciji igraca, tako da cemo vidjeti, duga je sezoena
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Uceruje ga ovaj Babo Abdurahman Seji malo po malo.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- provokatorII
- Kontakt:
Ode Seo u Englesku u zimskom prelaznom, pa vi nastavite sa diskusijom koliko je los. Uostalom. i treneru Shalkea se drma stolica , tako da je vise nego rano donositi bilo kakve zakljucke o formi, i nekim konkurentima tipa Baba, Zaba i ostalim poluproizvodima. Sead je njemacka skola, i kao takav jako pozeljan za najmanje 10 PL klubova.
Klupa opet.... 
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Očekivano kako sam gore napisao Rahman je moderni bek koji rastura u napadu ,a i u odbrani solidan..
Rahman defanzivna rupetina svaki put kasni pozadi.Nije ga se dzaba Conte odrekao.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ma lik je krilo klasicno, ne znam ko ga stavi na beka nigdje veze, defanzivno ne postoji, on i Sejo bi savrseno pokrivali citavu lijevu stranu da zajedno igraju, inace Baba je igrac ovog trenera Shalkera jos iz Augsburga tako da kada on odleti Seo ce dobiti vise prostora...guillermo je napisao/la:Rahman defanzivna rupetina svaki put kasni pozadi.Nije ga se dzaba Conte odrekao.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Opet ne igra.
Ako ekipa u 5 utakmica upiše pet poraza teško da bi se moglo reći kako odbrana funkcioniše super. Samo da ova fangla s klupe Schalkea ode, i ovog Rahmana predstaviše kao Lizarazua jbtmuamerc je napisao/la:Opet ne igra.
ma neko napisa da ga je ovaj trener vodio u Augsburgu, ne znam jel istina
ako jeste, onda vjerovatno da ga trener vise "gotivi" od Sea
ako ne dobije otkaz poslije petog uzastopnog poraza, pisaj i klub i sve, tim vise sto imaju vise nego dobru ekipu
ako jeste, onda vjerovatno da ga trener vise "gotivi" od Sea
ako ne dobije otkaz poslije petog uzastopnog poraza, pisaj i klub i sve, tim vise sto imaju vise nego dobru ekipu
- Goalgetter
- Kontakt:
Weinzierl i Baba su suradjivali u Augsburgu i tu je sva poenta price. Gledao sam ove utakmice, ofanzivno nije bio los Baba, nazad je moglo i bolje, ali smatram da nije do njega, iako je mogao rotirati u zadnjih par utakmica i makar ga staviti u EL. Vidjecemo hoce li u cetvrtak Seo dobiti sansu.
Ne znam kakvi su im planovi sa Babom, planiraju li ga otkupiti? Garant onda ima i klauzlu neku kao sto je Rüdiger imao u Romi, da mora odigrati odredjen broj utakmica da bi ga otkupili, u tom slucaju, jos ce se vise situacija zakomplikovati.
Ne znam kakvi su im planovi sa Babom, planiraju li ga otkupiti? Garant onda ima i klauzlu neku kao sto je Rüdiger imao u Romi, da mora odigrati odredjen broj utakmica da bi ga otkupili, u tom slucaju, jos ce se vise situacija zakomplikovati.
Prosto, da ne moze biti prostije je da jednostavno ode iz Salkea, ne sumnjam da ce biti interesanata. I to odmah u januaru.
Nije to samo sad, prosle godine mu vecinom Aogo uzimao poziciju, sad nekakva Baba, a ovaj nas truhne u najboljim godinama iako ni po cemu nije zasluzio takav tretman. Pa cemu to Seo, idi i yebi im mater vise.
Ogroman potencijal, imao je tu tesku povredu nakon koje se uspio vratiti i zaigrati jos bolje i zasluzuje igrati, pa gdje god to bilo.
Nije to samo sad, prosle godine mu vecinom Aogo uzimao poziciju, sad nekakva Baba, a ovaj nas truhne u najboljim godinama iako ni po cemu nije zasluzio takav tretman. Pa cemu to Seo, idi i yebi im mater vise.
Ogroman potencijal, imao je tu tesku povredu nakon koje se uspio vratiti i zaigrati jos bolje i zasluzuje igrati, pa gdje god to bilo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
seo nikad nije imao nekog velikog potenciala kao bek,ofanzivno je pretanak.neko je gore spomenuo englesku i premier ligu,pa to je smjesno,on tamo nebi prezivio ni mjesec dana na toj poziciji.njegova buducnost je jedino na stoperu
- Medikament
- Kontakt:
Ovo govorim godinama.tarabuka je napisao/la:seo nikad nije imao nekog velikog potenciala kao bek,ofanzivno je pretanak.neko je gore spomenuo englesku i premier ligu,pa to je smjesno,on tamo nebi prezivio ni mjesec dana na toj poziciji.njegova buducnost je jedino na stoperu
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
samo cekam vijest da je ovaj trener smijenjen, da svane i nasem seadu koji je nepravedno zapostavljen.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Terminator starter veceras protiv Salzburga, hvala Bogu dobro ce nam doc pred okupljanje da igra , vec je 2-3 pauziro utakmice 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.