Za sada imaju taj termin, al' nastoji se proširiti.esprit24 je napisao/la:Samo jedna utakmica ???Pappy je napisao/la:Evo rekoše zvanično. Serija A od 12,30 na RTRS.
Sport i TV
Re: Sport i TV
Pa dobro, nista neobicno da arena daje nekoj televiziji jedan termin! Desavalo se to vec sa spanskom ligom, kada su termin ponedeljkom prodavali TV 1 televiziji ! Inace, najlosji terminiPappy je napisao/la:Evo rekoše zvanično. Serija A od 12,30 na RTRS.
Max Allegri
Konačno je normala slika na FTV-u.
Gdje je to objavljeno?Pappy je napisao/la:Evo rekoše zvanično. Serija A od 12,30 na RTRS.
Šta je otkupio ovaj SK od engleza??? Na Šta su iskrcali 15miliona eura, a da pri tome nemaš ni jedan udarni termin subotom u 16?. Ili je opet riječ o nekoj britanskoj tradiciji?
Max Allegri
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Rekli su kako će mali broj utakmica prenositi subotom od 16:00 na prva tri kanala.Mig_Mig je napisao/la:Šta je otkupio ovaj SK od engleza??? Na Šta su iskrcali 15miliona eura, a da pri tome nemaš ni jedan udarni termin subotom u 16?. Ili je opet riječ o nekoj britanskoj tradiciji?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ne da im liga, valjda se u oktobru vraca na staro
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Čuj ne da im liga.
Razumijem kad ne mogu prenositi više od jedne utakmice u tom terminu, ali nijednu... 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
evo sta pise na njihovom forumumessilla je napisao/la:Čuj ne da im liga.Razumijem kad ne mogu prenositi više od jedne utakmice u tom terminu, ali nijednu...
U UK se ne prenosi ni jedna utakmica do 11. lige u tom terminu od 16.00. Da bi išli ljudi na stadione. I onda se vlasnici pabova dovijaju na razne načine, pa navataju strane televizije koje prenose premijer, i puštaju u svojim lokalima.
Premijer liga šalje inspekcije, advokate, kurce po tim pabovima da ih proveravaju. Ako vide tvoj logo na TV-u u pabu, ti si ga najebao. Ti si dužan da to sprečiš.
E, sad je PL zbog toga, do oktobra ograničila svima emitovanje na ovim otvorenim kanalima utakmice u tom kritičnom terminu. Onda se u oktobru radi analiza ko se kako pridržavao tih restrikcija i ako si ispao dobar, dobićeš prava za ostatak sezone. Na SK-u je da konkuriše svakog vikenda da dobije izuzeće za neku utakmicu. Nekada dobiju dozvolu, češće ne.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
RTRS prenosi talijansku ligu?
- legenda reala
- Kontakt:
Ja kako sam skonto oni u UK ne mogu sad priključiti SKY i pustati ljudima da gledaju, nego moraju platiti neka posebna prava za pabove što im se ne isplati i onda oni uzmu CS i gledaju SK, Tring, C+ i sl. ovaj Albanski Tring Sport je tako izgubio prava za engleze prije 2-3 godine
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nije danas prenosio mec u 12:30,Udinese-Chievo,tako da ne znam gdje je @Pappy vidio da RTRS prenosi...FoSte95 je napisao/la:RTRS prenosi talijansku ligu?
Mislim mozda covjek i govori istinu ali danas nije bilo prenosa.
Evo gledam i za sledecu sedmicu nema nista
Rekli su u prenosu Lige šampiona u utorak, a već nekoliko sedmica znam za tu informaciju. Pravo da vam kažem i ne pratim toliko to, al možda je išlo na RTRS +, a ne na prvom.ElTigre9 je napisao/la:Nije danas prenosio mec u 12:30,Udinese-Chievo,tako da ne znam gdje je @Pappy vidio da RTRS prenosi...FoSte95 je napisao/la:RTRS prenosi talijansku ligu?
- alan_kardec
- Kontakt:
I ja sam danas čuo da RTRS počinje da prenosi Calcio, koliko termina, šta i kako, to ne znam.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Bila je i danas reklama na Rtrs-uPappy je napisao/la:Rekli su u prenosu Lige šampiona u utorak, a već nekoliko sedmica znam za tu informaciju. Pravo da vam kažem i ne pratim toliko to, al možda je išlo na RTRS +, a ne na prvom.ElTigre9 je napisao/la:Nije danas prenosio mec u 12:30,Udinese-Chievo,tako da ne znam gdje je @Pappy vidio da RTRS prenosi...FoSte95 je napisao/la:RTRS prenosi talijansku ligu?

Evo i zvanicno, RTRS ce prenositi Serie A nedeljom u 12:30h.
Mozda je Arena u nekim problemima, cim su krenuli i na Telemachu u Crnoj Gori.

Mozda je Arena u nekim problemima, cim su krenuli i na Telemachu u Crnoj Gori.

Pa sto se ti zalis, kad ne pratisl eplmessilla je napisao/la:Čuj ne da im liga.Razumijem kad ne mogu prenositi više od jedne utakmice u tom terminu, ali nijednu...

Uostalom u tom terminu su ti Spanci

EDIT
Da ne bude samo spamanje, kako se mogu otkljucati zakljucani kanali i mogu li uopste ? Konkretno me zanima za SK4,5 i 6.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Re: RE: Re: Sport i TV
Prosireni paket kanala moraš uzetMokes je napisao/la:Pa sto se ti zalis, kad ne pratisl eplmessilla je napisao/la:Čuj ne da im liga.Razumijem kad ne mogu prenositi više od jedne utakmice u tom terminu, ali nijednu...
![]()
Uostalom u tom terminu su ti Spanci
EDIT
Da ne bude samo spamanje, kako se mogu otkljucati zakljucani kanali i mogu li uopste ? Konkretno me zanima za SK4,5 i 6.

Nista onda znaci. Hvala ti @Jose 
Kakvi kreteni od javnih emitera. Umjesto Borusija-Real, oni prenose Dinamo-Juventus

Kakvi kreteni od javnih emitera. Umjesto Borusija-Real, oni prenose Dinamo-Juventus

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.