FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta li je Nejla dala Cali za ovu kapitensku traku :hmm:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Evander je napisao/la:Hvala Bogu pa sam se konacno kanio corava posla, pa vise ne trosim ni vrijeme ni zivce ni pare na ove amatere i uhljupe.
Ja vise ni na strimu ovo gledati ne mogu. Nek ih idu gledati sad dievojcice sto im lajkuju slike po inastagramu i rodbina.
OVO NIJE FK SARAJEVO!!!!
Ja stete sto ti neces gledati majko mila, takvi kao ti i ne navijaju za Sarajevo vec samo prate, kad ne ide nema te, kad se slavi titula dodjes ili pogledas Gladbacha,Dynamo Kiewa na Kosevu.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ovakvih kao ja je pun grad, zato i jeste posjeta takva kakva jeste. Koji je prosjek na Kosevu ove sezone?isko1807 je napisao/la:Evander je napisao/la:Hvala Bogu pa sam se konacno kanio corava posla, pa vise ne trosim ni vrijeme ni zivce ni pare na ove amatere i uhljupe.
Ja vise ni na strimu ovo gledati ne mogu. Nek ih idu gledati sad dievojcice sto im lajkuju slike po inastagramu i rodbina.
OVO NIJE FK SARAJEVO!!!!
Ja stete sto ti neces gledati majko mila, takvi kao ti i ne navijaju za Sarajevo vec samo prate, kad ne ide nema te, kad se slavi titula dodjes ili pogledas Gladbacha,Dynamo Kiewa na Kosevu.
Nema vise budala da za onaj uzas daju pare, trose vrijeme i zivce.
Niko vise nece biti ovca za sisanje.
Hocete raju na tribinama?
Onda nesto i ponudite.
Navijaci su kupci, a vas proizvod je prelos.
Bolje kuci lezati, nego onaj jad gledati i lopovima pare za kartu davati u dzep.
U ostalom, posjeta je najbolji dokaz o tome sta raja misli o svemu ovome.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 18 sep 2016, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
KOMEDIJA!
Sve dok je Kloc(Mikel, yebem mu mamu) kapiten ja ne idem na utakmice voljenog kluba!
Hodžić zauzima mjesto Advanu, koji je izmisli fudbal za pijanicu.
Ćetković mamu mu yebem ko ga je doveo, i onome ko ga je hvalio, ukljućujući i Crnkića!
FUFICE, najgori tim Sarajeva poslije rata!!!!
Sve dok je Kloc(Mikel, yebem mu mamu) kapiten ja ne idem na utakmice voljenog kluba!
Hodžić zauzima mjesto Advanu, koji je izmisli fudbal za pijanicu.
Ćetković mamu mu yebem ko ga je doveo, i onome ko ga je hvalio, ukljućujući i Crnkića!
FUFICE, najgori tim Sarajeva poslije rata!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Šampionska igra.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sta reci,najgoru ekipu lige (Olimpik) smo dobili na jedvite jade iz objektivno sumnjivog gola.
Kada pogledamo zadnje dvije utakmice mozemo biti zadovoljni samo bodovima,koje smo osvojili vise sretno nego spretno,igrom nikako.
Ono sto je ocigledno je to da ova ekipa jednostavno nema potreban kvalitet i tacka! Stvarno ne znam ko je i po kojem osnovu dovodio pojacanja,ali je ovo odron!
U slijedeca cetiri kola igramo u gostima sa Listicom i Zrinjskim,a docekujemo Slobodu i Kone...neka nam je Dragi Allah na pomoci,ako nije i on vec digao ruke od nas.
Kada pogledamo zadnje dvije utakmice mozemo biti zadovoljni samo bodovima,koje smo osvojili vise sretno nego spretno,igrom nikako.
Ono sto je ocigledno je to da ova ekipa jednostavno nema potreban kvalitet i tacka! Stvarno ne znam ko je i po kojem osnovu dovodio pojacanja,ali je ovo odron!
U slijedeca cetiri kola igramo u gostima sa Listicom i Zrinjskim,a docekujemo Slobodu i Kone...neka nam je Dragi Allah na pomoci,ako nije i on vec digao ruke od nas.

Dva najveca kloca i piicke u historiji kluba! MRSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS IZ KLUBA SVE VAM YEBEM!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Gledao sam od 55 min, standardna igra. Čala je više smorio sa samopouzdanjem, promijeni malo izjave živ bio.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
zasto tako govoris o najboljem igracu albanskog prvenstva! (majkl rekao da je)Rahma je napisao/la:Ko dovede ovog Cetkovica dan ga ****
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
zabunkerisati se protiv lištice samo tako,ništa ne pametovati,probati iz neke kontre napraviti nešto i to je to,nogom u guzicu se udarati ako izvučemo bod
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 18 sep 2016, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
nukleusmember je napisao/la:zabunkerisati se protiv lištice samo tako,ništa ne pametovati,probati iz neke kontre napraviti nešto i to je to,nogom u guzicu se udarati ako izvučemo bod
VVVBK
Neznam zasto su stali i pustili Olimpic da igra drugo poluvrijeme.Prvo je korektno bilo.
No na kraju se pamti samo glavno a to su tri boda,kakva su takva su vrijede isto.Drugo mjesto sa ovakvom igrom bajram
Dobiti Bratstvo za pocetak iduci korak.
No na kraju se pamti samo glavno a to su tri boda,kakva su takva su vrijede isto.Drugo mjesto sa ovakvom igrom bajram

Dobiti Bratstvo za pocetak iduci korak.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
nadam se da se salisaleksandar_veliki je napisao/la:Lose ste igrali. Prvo poluvrijeme i licilo na nesto, Hebibovic bio vise nego pristojan. U drugom raspad sistema. U dvije nikakve partije osvojili ste sest bodova. Eh sta ce biti kad proigrate i moze li ova ekipa proigrati.

ova ekipa je limitiranija od stojadina stojedinice iz 81' kad ga tjeras uz bjelasnicu...
Lada 120 LFrancescoTotti je napisao/la:nadam se da se salisaleksandar_veliki je napisao/la:Lose ste igrali. Prvo poluvrijeme i licilo na nesto, Hebibovic bio vise nego pristojan. U drugom raspad sistema. U dvije nikakve partije osvojili ste sest bodova. Eh sta ce biti kad proigrate i moze li ova ekipa proigrati.![]()
ova ekipa je limitiranija od stojadina stojedinice iz 81' kad ga tjeras uz bjelasnicu...

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
I ovako losi smo opet drugi.. 

- Evolution87
- Kontakt:
Svaka nam ovakva bila do kraja sezone.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sve dok su Rustemovic i Radovac u klubu nema nama napretka u igri! To je nas najveci problem! Sve si u timu promjenio ali ono glavno nisi, kariine su i dalje tu! Kloc do kloca! Hvala Boze pa ih nece biti u listici!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zasto tako pricas o velikoj radilici i borcu na terenu i o nasem djetetu. (rekli svi na ovoj temi)MCMXLVI je napisao/la:Sve dok su Rustemovic i Radovac u klubu nema nama napretka u igri! To je nas najveci problem! Sve si u timu promjenio ali ono glavno nisi, kariine su i dalje tu! Kloc do kloca! Hvala Boze pa ih nece biti u listici!
Je li se ono Crnkić zabi u golmana? 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.