FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uzasna ekipa, uzasna igra.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Najbolja ekipa u ligi! (rekao majkl)MortemHz je napisao/la:Uzasna ekipa, uzasna igra.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sad je dobro što mi za prvim kasnimo samo četiri boda, ali, bogme, poslije ovih težih utakmica bit ćemo u debelom minusu. Helem: možda uzmemo bod kod Katolifilije jer su i oni očajni, Tuzlake možda i pobijedimo, ali derbi nam je remi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kad pogledam ostale rezultate (Zrinjski-x, Sloboda-x, Zeljeznicar-x, Siroki izgubio) kontam nesto pa mi smo jos i dobro prosli, mada u Sirokom nas ako sreca posluzi mozda izvucemo nekakav povoljan rezultat, drugacije nam nema bodova..
Bordo bijeli za život cijeli!!
-
kraljlavova
- Kontakt:
Moze ovako da mi podrzimo ovu ekipu kako,treba do zimske pauze nebi nam skodilo,pa ce,mo na zimu pricati o zeljama,i pojacanjima.podrska,je sad najpotrebnija
- Evolution87
- Kontakt:
Ovo kolo listica ostecena, mi pogurani...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Gdje je skaut,neda Cala na klupi vise da se manekenise.
Zijo,Repuh I Cala nisu sjeli 5 minuta citavu utakmicu,nikada nisam od kad pratim klub ovako da svi vode utakmicu,bukvalno svi zajedno galame,masu,objasnjavaju.
Samo da izvuku aBd do zime sto vise bodova sa ovim rosterom losih igraca koji su smjelo prihvatili da vode
Zijo,Repuh I Cala nisu sjeli 5 minuta citavu utakmicu,nikada nisam od kad pratim klub ovako da svi vode utakmicu,bukvalno svi zajedno galame,masu,objasnjavaju.
Samo da izvuku aBd do zime sto vise bodova sa ovim rosterom losih igraca koji su smjelo prihvatili da vode
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 sep 2016, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Osttribine
- Kontakt:
Danas sam bio ubjedjen da ce odigrati tekmu bez stresa po nas navijace, ali prevarih se, izgleda da je to od ove ekipe Sarajeva nemoguce ocekivati.
I sta Ivetic glumi na kraju tekme i okrece se nama na Istoku, kao muka im sto smo psovali nakon onakve "igre" gdje smo protiv raspalog Olimpika visili.
U listici neka nam je Bog na pomoci sa ovim amaterima u ekipi.
I sta Ivetic glumi na kraju tekme i okrece se nama na Istoku, kao muka im sto smo psovali nakon onakve "igre" gdje smo protiv raspalog Olimpika visili.
U listici neka nam je Bog na pomoci sa ovim amaterima u ekipi.
Koga od ove djece ocekujete da igra u prvih 11 protiv Bratstva?
Heric? Veladzic?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- robertkosar
- Kontakt:
Imali smo samo jednu goru ekipu prije rata : Gruda, Radeljas, Oruc, Lubura. Demir, Dupovac, Simici Murga, Heto , Zivojevic, Sljivic , Lukic itdPitar6785 je napisao/la:Ovo je najlosija ekipa I igra FK SARAJEVA OD ZAVRSETKA RATA. Tuzno.
Bodovi su BITNI al Ako nas ubice nakantaju 4 ili 5:0 (ONI imaju ekipa koja je ustanju to uradit)mi necemo osvoit ni jedan bod sledeci 3-4 utakmice.
Fizicki izgledamo losije nego kod kurcica, uigranost 0 bodova ni jedan dupli pas, kontru, polu kontru nismo napravili ZA 190 min.
Nadam SE da ovih sest bodova nam nakraju pomogne da zavrsimo na 6 mjestu I da prelazni rok odradimo napokon normalno I da sisonja Digne ruke od pokojne slobode pa da izborimo evropu, TUZNI TESKI DANI SLIJEDE PO NASE SARAJEVO.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Gledao samo prvo poluvrijeme koje je, po mom mišljenju bilo i više nego dobro i ja sam zadovoljan.
Čitam komentare, vidim svi nezadovoljni, znači drugo poluvrijeme bilo pravo loše, tj. standardno.
Ko je sve dobio danas žute kartone?
Idemo dalje, sad slijedi paklen raspored, bit će pravo teško, očekujem nekih 4 boda u sljedeće 4 utakmice, sve više od toga je SAVRŠENSTVO.
I zna li se da li će do Širokog biti spremni Duljević, Sarić ili Husejnović?
Čitam komentare, vidim svi nezadovoljni, znači drugo poluvrijeme bilo pravo loše, tj. standardno.
Ko je sve dobio danas žute kartone?
Idemo dalje, sad slijedi paklen raspored, bit će pravo teško, očekujem nekih 4 boda u sljedeće 4 utakmice, sve više od toga je SAVRŠENSTVO.
I zna li se da li će do Širokog biti spremni Duljević, Sarić ili Husejnović?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi cemo se napatiti i sa Bratstvom sad u srijedu, jos ako se oni naloze tesko nam se 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ne znam druze, nadam se da ce se nesta popraviti.DBR1987 je napisao/la:Drug znas sta je problem sto mi vec 3-4 prelazna roka govorimo " da je izdrzat samo do pauze pa generalka ...nevalja ovo "Zip je napisao/la:Svakako smo ovde konstatovali da je ekipa losa, s toga sto vise bodova skupiti do zime.
I ja bih volio da igramo najljepsi fudbal, medjutim to je sad nemoguce iz svakakvih razloga.
Sto se mene tice 1:0 bi potpisao za svaku tekmu do kraja.
Ovakve pobjede su ubistvo za malene i konkurentea bgmi i za nas pitare
Meni je toga preko glave vise .... dovodimo pojacanja a mi sve slabiji i slabiji ....
Zasto mislis da ce se nesto promijenit ?
Znas kako kaze Husref, nase je da se nadamo..
Mi smo se morali strpiti, bar ja tako mislim, posljednja dva prelazna roka jer smo imali niz losih odluka.
Sumnjam da je bilo ko zavrnuo pipi, vec sto smo duzni da isplatimo te raskide ugovora pa se to odrazilo na transfere.
Znam da smo duzni 180k Haadu, i sa nekim prebijanjem mislim da mu moramo 80k isplatiti..
Jesic nas je unazadio kako rezultatski tako i finansijski..
Samo sto vise bodova osvojiti, jer svaki naredni prelazni rok nam daje nadu da cemo mozda vidjet kvalitetnije igrace u rosteru.
- franklampard8
- Kontakt:
Radovac.joker90 je napisao/la:Koga od ove djece ocekujete da igra u prvih 11 protiv Bratstva?Heric? Veladzic?
1946
Danas smo pokazali dva lica.U prvom smo odigrali odlicno,zabili gol,imali par finih akcija i mnogo bolje je to izgledalo nego kad je bio Hurtic dok u drugom se nastavila ona igra od prethodnih trenera.Jadno i bezvoljno al opet smo imali par zicera al dzaba kad niko ne zna zabiti.
Vidim svi nezadovoljni,poslije tekme veliki zvizduci al najteze je dobiti unaprijed upisana tri boda i evo imamo dvije pobjede zaredom.Jeste na silu al su dvije pobjede i trenutno smo drugi.
Uz Janjosa ova ekipa moze samo napredovati i u prvom poluvremenu sa istoka se samo cuo aplauz i nista drugo.Polako treba strpljenja,Hurtic i Jesic su nas unazadili za dvije godine a vec danas u prvom poluvremenu se vidjelo kako ce igrati ovo Sarajevo.Bilo je mnogo komentara kako igramo fino,kako je Janjos majstor,kako odavno nismo igrali sa ovoliko tacnih pasova da bi u drugom ti isti ljudi psovali i zvizdali.To je taj napaceni Bosnjo.
I ja sam se iznervirao kao mnogi jer se patimo sa Olimpicom kojeg su svi zgazili al opet cu reci pobjeda je najvaznija a jos sa ovakvim igrama mi smo drugi i nadam se da cemo igrati samo bolje.Sad protiv Sirokog poginuti pa sta Bog da i onda Slobodu dobiti i odmah ce biti druga prica.
Bit ce ovo aBd dobro treba ici korak po korak.Nismo mi neka Barsa da dobijemo 4:0 i da dominiramo svako kolo.U ovoj ligi niko ne odskace i to pokazuju dosadasnji rezultati i samo jos da to raja skonta.
Vidim svi nezadovoljni,poslije tekme veliki zvizduci al najteze je dobiti unaprijed upisana tri boda i evo imamo dvije pobjede zaredom.Jeste na silu al su dvije pobjede i trenutno smo drugi.
Uz Janjosa ova ekipa moze samo napredovati i u prvom poluvremenu sa istoka se samo cuo aplauz i nista drugo.Polako treba strpljenja,Hurtic i Jesic su nas unazadili za dvije godine a vec danas u prvom poluvremenu se vidjelo kako ce igrati ovo Sarajevo.Bilo je mnogo komentara kako igramo fino,kako je Janjos majstor,kako odavno nismo igrali sa ovoliko tacnih pasova da bi u drugom ti isti ljudi psovali i zvizdali.To je taj napaceni Bosnjo.
I ja sam se iznervirao kao mnogi jer se patimo sa Olimpicom kojeg su svi zgazili al opet cu reci pobjeda je najvaznija a jos sa ovakvim igrama mi smo drugi i nadam se da cemo igrati samo bolje.Sad protiv Sirokog poginuti pa sta Bog da i onda Slobodu dobiti i odmah ce biti druga prica.
Bit ce ovo aBd dobro treba ici korak po korak.Nismo mi neka Barsa da dobijemo 4:0 i da dominiramo svako kolo.U ovoj ligi niko ne odskace i to pokazuju dosadasnji rezultati i samo jos da to raja skonta.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ne pomisliš možda da raja zviždi upravo radi toga što se ne razlikujemo sekunde od ostatka polu-amaterske lige a imali smo itekako uslove da se izdvojimo od ostalih klubova koji se bore za goli opstanak?!Manuel je napisao/la:Danas smo pokazali dva lica.U prvom smo odigrali odlicno,zabili gol,imali par finih akcija i mnogo bolje je to izgledalo nego kad je bio Hurtic dok u drugom se nastavila ona igra od prethodnih trenera.Jadno i bezvoljno al opet smo imali par zicera al dzaba kad niko ne zna zabiti.
A da ne spominjem puste najave i tvrdnje onih dušmana iz uprave kako ćemo "dominirati" u ligi i igrati uskoro u Evropi, bla, bla...to im se nikada ne može i ne smije zaboraviti...da je uprava sa najboljim uslovima ikada - napravila najgoru ekipu ikada!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 18 sep 2016, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
kraljlavova
- Kontakt:
Samo podrska i nista vise nam,ne preostaje ova 4 kola,sledeca ve nam,dosta toga pokazati zato svi za jednog jedan za sve
Sta je s Bugarima brate? Hoce li biti ista na zimu ili da ih ne ocekujemo?kraljlavova je napisao/la:Samo podrska i nista vise nam,ne preostaje ova 4 kola,sledeca ve nam,dosta toga pokazati zato svi za jednog jedan za sve
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imali smo uslove i nismo to iskoristili i sada smo valjda svjesni da necemo biti ko Dinamo sto je u Hrvatskoj i to treba svi da znamo.Nazalost tako je i to treba sto prije prihvatiti al jok i dalje raja masta o grupnoj fazi o trpanju ovakvih ekipa a realno od toga nema nista.
Mi smo samo solidna ekipa u ovoj jadnoj ligi i to je to.
Mi smo samo solidna ekipa u ovoj jadnoj ligi i to je to.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Po meni prvo poluvrijeme jako dobro, drugo treba što prije zaboraviti. Jbt ga, moramo dalje, nadam se samo da će nam Dulja i Sarić biti spremni do Listice.
Koliko god mi loše igrali, mi smo trenutno 4 utakmice bez primljenog gola i uz Zrinjski smo ekipa sa najmanje primljenih golova. Eto bar smo tu malo napredovali u odnosu na prošlu sezonu.
Koliko god mi loše igrali, mi smo trenutno 4 utakmice bez primljenog gola i uz Zrinjski smo ekipa sa najmanje primljenih golova. Eto bar smo tu malo napredovali u odnosu na prošlu sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, ErosViverosViv, HariTz i 16 gostiju.