Jesi duhovit nema,sta kakve veze bugari imaju sa podrskom nasem,klubujoker90 je napisao/la:Sta je s Bugarima brate? Hoce li biti ista na zimu ili da ih ne ocekujemo?kraljlavova je napisao/la:Samo podrska i nista vise nam,ne preostaje ova 4 kola,sledeca ve nam,dosta toga pokazati zato svi za jednog jedan za sve
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
kraljlavova
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Naredne 4 utakmice odredjuju sudbinu kako smo sta smo
Iz te 4 tekme kad bi 7 bodova uzeli, bio bih zadovoljan.
Samo da zelju napokon dobijemo na Kosevu abd.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Ćala lafe čestitam. Izvukao si utakmicu u svom stilu. Drago mi je zbog pobjede, složio bih se sa memarom što se tiče prvog poluvremena, u dalje neću ulaziti. U jednoj ovakvoj situaciji gdje smo sa dosta sreće poentirali u posljednje vrijeme, treba ostati pozitivan i sabran i pokušati u sljedećim utakmicama izvući najviše. Prva takva jeste kup jedna vrlo ozbiljna ekipa i zahtjevna utakmica nadamo se najboljem.
Cilj kritike jeste da se bude bolji, ovoj ekipi se ne isplati o tome pričati, imaju oči pa neka sami zaključe.
Cilj kritike jeste da se bude bolji, ovoj ekipi se ne isplati o tome pričati, imaju oči pa neka sami zaključe.
Nemaju nikakve veze sa podrskom klubu, ali imaju s tobom. Kleo si nam se u Bugare i bacao insajderske, kad ono prc!kraljlavova je napisao/la:Jesi duhovit nema,sta kakve veze bugari imaju sa podrskom nasem,klubujoker90 je napisao/la:Sta je s Bugarima brate? Hoce li biti ista na zimu ili da ih ne ocekujemo?kraljlavova je napisao/la:Samo podrska i nista vise nam,ne preostaje ova 4 kola,sledeca ve nam,dosta toga pokazati zato svi za jednog jedan za sve
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
ThrillerHz je napisao/la:Tuzno je sto Stojcev nista bolji od Cetkovica nije
Rustemović ponovo milion prodanih lopti danas... Ono na kraju.. Istrčavanje i pokušaj ubistva protivničkog golmana... E nisam se zadugo više ismijao.
Da li je bio ofsajd kod našeg gola? Za faul možemo diskutovati, mada i to... Eeeeee kako će na naplatu fino doći ovo "bodove piši igru briši" kad ne budemo igrali protiv poluamaterske ekipe...
Samo Saraj'vo.
Drug ma molim Boga da je tako i da ce ovo sve krenut naprijed .... nisam ja nikakav hejter .....al usrali su sefa i stanicu ...Zip je napisao/la: Ne znam druze, nadam se da ce se nesta popraviti.
Znas kako kaze Husref, nase je da se nadamo..
Mi smo se morali strpiti, bar ja tako mislim, posljednja dva prelazna roka jer smo imali niz losih odluka.
Sumnjam da je bilo ko zavrnuo pipi, vec sto smo duzni da isplatimo te raskide ugovora pa se to odrazilo na transfere.
Znam da smo duzni 180k Haadu, i sa nekim prebijanjem mislim da mu moramo 80k isplatiti..
Jesic nas je unazadio kako rezultatski tako i finansijski..
Samo sto vise bodova osvojiti, jer svaki naredni prelazni rok nam daje nadu da cemo mozda vidjet kvalitetnije igrace u rosteru.
Tesko mi je kao i svakom ko voli Sarajevo da gleda kako mrtvom Olimpiku nemozemo go dat ....
PUNA PODRSKA Cali i CO, naoruzat se apacima ... pa sta bude ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zato i ne pise pizdun po forumu danas ...miky_hz je napisao/la:Gdje je skaut,neda Cala na klupi vise da se manekenise.
Zijo,Repuh I Cala nisu sjeli 5 minuta citavu utakmicu,nikada nisam od kad pratim klub ovako da svi vode utakmicu,bukvalno svi zajedno galame,masu,objasnjavaju.
Samo da izvuku aBd do zime sto vise bodova sa ovim rosterom losih igraca koji su smjelo prihvatili da vode
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Sedam bodova iz sljedeće 4 utakmice kad bi uzeli, ne da bi bio zadovoljan, nego bi slavio kao da smo titulu uzeli kao što bi i većina vjerovatno a da se to desi, to jest da uzmemo 7 bodova, mislim da bi i uzeli titulu ali mislim da je to ipak nemoguće iz više razloga.Zip je napisao/la:Iz te 4 tekme kad bi 7 bodova uzeli, bio bih zadovoljan.
Prvo, loša ekipa, drugo, povrede, treće, kartoni uz sve to 4 preteške utakmice u nizu, i četiri boda bi bila dobra i to je realno očekvati, sve više od toga je ravno tituli i play offu recimo.
Cijelu utakmicu danas gledam kako se cetkovic, rustemovic, crnkic sramote na terenu protiv amaterske ekipe, siguran sam da bi juniori odigrali mnogo bolje od doticnih "igraca". Valjda ce sad u kupu dobit priliku da pokazu sta znaju, u svakom slucaju ne mogu bit gori od nekih prvotimaca. Podrska Cali i strucnom stabu.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ovo je najgora ekipa Sarajeva ikad. Ovo su najgori igraci koji su ikad igrali u Sarajevu. Toliko.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Cetkovic najbolji danas.
Duljevic onako kako je izgledao poslije tekme mi nedjeluje kao neko ko ce biti spreman za 7 dana.
Neznam sta je sa Saricem,ali Rustemovic preskace iducu znaci Radovac i Marko jedini konkirisu za ta dva mjesta sto bas i ne obecava.
Neznam sta je sa Saricem,ali Rustemovic preskace iducu znaci Radovac i Marko jedini konkirisu za ta dva mjesta sto bas i ne obecava.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ma ne mogu bit gori od melunovica da imaju jednu nogu brate... taj mi je syebo 4 mjeseca zivotapasica je napisao/la:Ovo je najgora ekipa Sarajeva ikad. Ovo su najgori igraci koji su ikad igrali u Sarajevu. Toliko.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
RichmanBiH
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Yup, pobjedili smo minimalno poluamatersku, zadnjeplasiranu ekipu premijer lige i to golom koji je trebao biti poništen. Tuga.PitarBordo je napisao/la:Da li je bio ofsajd kod našeg gola? Za faul možemo diskutovati, mada i to... Eeeeee kako će na naplatu fino doći ovo "bodove piši igru briši" kad ne budemo igrali protiv poluamaterske ekipe...

Samo Saraj'vo.
Jel to Mikel suspendovan za lišticu Bogu hvala?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Melunovic, Zlatkovic, Gutic, Comor... Sve su to igracine za ove parmake. Ti igraci su redovno igrali evropu, ovi ne mogu ni to da izbore.FrancescoTotti je napisao/la:ma ne mogu bit gori od melunovica da imaju jednu nogu brate... taj mi je syebo 4 mjeseca zivotapasica je napisao/la:Ovo je najgora ekipa Sarajeva ikad. Ovo su najgori igraci koji su ikad igrali u Sarajevu. Toliko.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
KOMEDIJA!
PI.ČKE MARŠ IZ SVETINJE! YEBEMO VAM MAJKU I ONOM TROLU
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nema jaceg brata na forumu!ledesma je napisao/la:KOMEDIJA!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.