FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

elninho_resTO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la elninho_resTO » 10 jul 2010, 18:31

pabizo je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Ipak je dobro momak rekao da je rizicnije napraviti sendvic sa sirom i mesom tj. pomijesati to dvoje, e za to te ganjaju po ulici i salju u zatvor (sto su uradili mom prijatelju prije par godina, dobro bez ovog dijela sa zatvorom). Uzasna je greska u Izraelu pomijesati sir i meso.
Samo mi nije jasno gde nađoste ganceva i po cemu je on pojacanje ZELJE,pa takvih nogometasa ima milion po Bosni.Sta rade vasi skauti-ako ih uopste imate Hvala
samo meni nije jasno gdje je taj milion,a i nije mi jasno zasto ista govoris kad je tek dosao u klub i nije odigro nijedne tekme a vec nevalja,pomeni je odlican,al vrijeme ce pokazatt
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jul 2010, 18:32

Hapoel će da padne pod Amarovim nogama. 8-)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 10 jul 2010, 18:32

Avanes je napisao/la:Ipak je dobro momak rekao da je rizicnije napraviti sendvic sa sirom i mesom tj. pomijesati to dvoje, e za to te ganjaju po ulici i salju u zatvor (sto su uradili mom prijatelju prije par godina, dobro bez ovog dijela sa zatvorom). Uzasna je greska u Izraelu pomijesati sir i meso.
e vala nisam znao :D
a i Đe cu to znat :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 10 jul 2010, 18:34

pabizo je napisao/la:
Samo mi nije jasno gde nađoste ganceva i po cemu je on pojacanje ZELJE,pa takvih nogometasa ima milion po Bosni.Sta rade vasi skauti-ako ih uopste imate Hvala
gancev je dosao na insistiranje amara osima a to znaci da taj igrac ima neki kvalitet , to sto se tebi i tvom drustvu u kojem se kreces ne svidza to je druga stvar ,uzivaj u igrama brazilaca,argentinaca i egipcana a mi cemo gledati ganceva i ostale lose igrace :mrgreen:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 10 jul 2010, 18:48

Cuspajz je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
gancev je dosao na insistiranje amara osima a to znaci da taj igrac ima neki kvalitet , to sto se tebi i tvom drustvu u kojem se kreces ne svidza to je druga stvar ,uzivaj u igrama brazilaca,argentinaca i egipcana a mi cemo gledati ganceva i ostale lose igrace :mrgreen:
izvini bolan,samo mislim da je neko prevariog.AMARA OSIMA jer je momak prosecan nogometas a i nije igrao u jacim klubovima Makedonije.Samo volim gledat dobar nogomet ali sa ovakvim anonimnim nogometasima koji dolaze na prostoru BiH tesko.Hvala

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 10 jul 2010, 18:54

Bešlija: Idemo napraviti čudo!

on me pali a ja se lozim ko da sam mali , zeljo za zivot cijeli !:D samo ponosno i hrabroo !

drug

Post Postao/la drug » 10 jul 2010, 19:14

Samo mi nije jasno gde nađoste ganceva i po cemu je on pojacanje ZELJE,pa takvih nogometasa ima milion po Bosni.Sta rade vasi skauti-ako ih uopste imate Hvala[/quote]
gancev je dosao na insistiranje amara osima a to znaci da taj igrac ima neki kvalitet , to sto se tebi i tvom drustvu u kojem se kreces ne svidza to je druga stvar ,uzivaj u igrama brazilaca,argentinaca i egipcana a mi cemo gledati ganceva i ostale lose igrace :mrgreen:[/quote]
izvini bolan,samo mislim da je neko prevariog.AMARA OSIMA jer je momak prosecan nogometas a i nije igrao u jacim klubovima Makedonije.Samo volim gledat dobar nogomet ali sa ovakvim anonimnim nogometasima koji dolaze na prostoru BiH tesko.Hvala[/quote]

A dje si to ti gledo Gančeva kakav je da i mi pogledamo? Jesi li to protiv Cibalije procijenio na osnovu onih par minuta sto je igrao? :o

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jul 2010, 19:34

pabizo je napisao/la:izvini bolan,samo mislim da je neko prevariog.AMARA OSIMA jer je momak prosecan nogometas a i nije igrao u jacim klubovima Makedonije.Samo volim gledat dobar nogomet ali sa ovakvim anonimnim nogometasima koji dolaze na prostoru BiH tesko.Hvala
Ja sam te do ovoga posta smatrao ioele ozbinjim i nekim s kim se moze diskutovati, nije ti valjda vatra za dvadesetdvogodisnjeg invalida koji je nastupao u cijelih 5 utakmica u san marinu ( nisu igre bez granica ) i koji dolazi u olimpik izvini evo pred svima sto sam javno pred svima rekao da momak nije vanzemaljac i da nije nijaz isao u brazil po njega nego je isao u zagreb....muko moja
Izmedju ostalog gancev je prove mjesec dana na probi u zimskom periodu i vrlo dobro su upoznati sa njegovim kvalitetama ili su trebali zovnuti gracica da procjeni :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 10 jul 2010, 19:36

neznam jel bilo, ako jeste sorry ;)

[youtube][/youtube]
Tracy McGrady!!!

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 10 jul 2010, 19:40

elninho_resTO je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
samo meni nije jasno gdje je taj milion,a i nije mi jasno zasto ista govoris kad je tek dosao u klub i nije odigro nijedne tekme a vec nevalja,pomeni je odlican,al vrijeme ce pokazatt
meni nije jasno sto mijesate GANČEVA i sendviče :?: :?: :lol:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 jul 2010, 19:59

Admiral_TM87 je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Sta se sasrali ??????
Inace vas ima ovdje par koji se dignu i k.urce do iznemoglosti po forumu . Zagade svaku temu pricam kako ste veliki a svi ostali mali.
Evo sada prilike da dokazete velicinu :D :D .

Jefitno je dizati Hapoel u nebesa radi evenualnog opravdanja. Cinenica je da je Hapoel protivnik po mjeri.

Haloo , jedna Srbija pobjedi Njemacku usred SP-a pa valjda i vi mozete Hapoel. Izmedu redova vidim vecina ljudi oko Zelje se vec i predala. Tako ako BRKO nesto ne izimprovizuje bit ce ono standardno tjesni gubitak i utjesne rijeci nismo imali srece ovo ono ... tipicna Bosanska gubitnicka prica.

Imate realne sanse ako date 100% , kakva bola predaja prije utakmice. Tu se Sarajevo pokazalo prosle godine svaka ima cast sljedite samo nihov primjer.
Kimbo stipu se ti tih analiza i poredjenja, ti si zaduzen za pojacanja

Ma kada se riesite ovih sitnih riba i predgrupnjaka kada dodjete do grupnjaka eto vam Dzafica,Osmanagica i Skaljica i to sve ugovori po 2 godine. Izvor ....Zdrava Voda
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 jul 2010, 20:01

kimbo je napisao/la:Ma kada se riesite ovih sitnih riba i predgrupnjaka kada dodjete do grupnjaka eto vam Dzafica,Osmanagica i Skaljica i to sve ugovori po 2 godine. Izvor ....Zdrava Voda
Neces vjerovati sad sa janjetine :P Pa vala ne trebaju nam po godinu evo vas ko najbolji primjer.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 10 jul 2010, 20:08

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:
pabizo je napisao/la: Samo mi nije jasno gde nađoste ganceva i po cemu je on pojacanje ZELJE,pa takvih nogometasa ima milion po Bosni.Sta rade vasi skauti-ako ih uopste imate Hvala
meni nije jasno sto mijesate GANČEVA i sendviče :?: :?: :lol:
Možda hoče Gančeva u sendviče **** ga ipak nema nikog u Sarajevu ko če ga tražit :twisted: :lol: :lol: :lol:

Seyo_TM je napisao/la:mislim da nisi shvatio poentu...eggs & HAM u izraelu ;)
uslijedilo bi lagano kamenovanje...
Znam probaj HAM & Cheese u Izraelu :lol: :lol: :lol: :lol: još gore Svinjetina i Sir :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 10 jul 2010, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 10 jul 2010, 20:09

EdinTM87 je napisao/la:Sinoc sam sanjao da smo izgubili 4:1, na poluvremenu 1:1, al tako je izgledalo stvarno da kad sam usto sve sam mislio, "Nevjerovatno, sve je rjeseno u prvoj utakmici, nakon toliko cekanja da odemo u Europu sad znam da cemo igrati sam jos jednu utakmicu." Zamalo nisam zaplako i odem da se umijem, i kad sam se umio skontam da je tekma tek u utorak, da znate kako sam sretan danas! :mrgreen:
Upitat ću ja onu što gleda u kašike šta ovo znači.A ima i jedna što u fildžan gleda pa ako i nju sretnem, upitat ću i nju.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 10 jul 2010, 20:13

mujoisuljo je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Sinoc sam sanjao da smo izgubili 4:1, na poluvremenu 1:1, al tako je izgledalo stvarno da kad sam usto sve sam mislio, "Nevjerovatno, sve je rjeseno u prvoj utakmici, nakon toliko cekanja da odemo u Europu sad znam da cemo igrati sam jos jednu utakmicu." Zamalo nisam zaplako i odem da se umijem, i kad sam se umio skontam da je tekma tek u utorak, da znate kako sam sretan danas! :mrgreen:
Upitat ću ja onu što gleda u kašike šta ovo znači.A ima i jedna što u fildžan gleda pa ako i nju sretnem, upitat ću i nju.
Sta god da znacilo, danas mi je exstra dan! Pola sata sam mislio da se ovo desilo, al kad sam skonto da nije, skako sam od srece! :mrgreen: :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 10 jul 2010, 20:29

Da nisi ti ovaj iznad mene sto mi po cijeli dan skace po glavi.

Zagledao se bezveze u dimnjak od Vase Miskina i gore na vrhu ima crvena-bijela-crvena-bijela-crvena linija i na prvoj sivoj od vrha pise FK, a na drugoj ŽELJO hehehe prejako i Spiderman izgleda navija za nas.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Post Postao/la Avatar » 10 jul 2010, 22:11

OSIM ODABRAO 19 PUTNIKA ZA IZRAEL !

Fudbaleri Željezničara odradili su posljednji trening uoči puta za Izrael gdje će u okviru 2. pretkola LP snage odmjeriti sa Hapoelom, a menadžer momčadi s Grbavice Amar Osim nakon treninga izdiktirao je imena 19 igrača koji će putovati u Tel Aviv.
Na spisku se nalaze: Šehić, Karić, Stanić, Mešić, Bogičević, Radovanović, Savić, Ćulum, Mirsad Bešlija, Zeba, Višća, Popović, Haris Bešlija, Gančev, Spahić, Svraka, Perak, Mešanović i Rovčanin.

Ako je suditi po večerašnjem treningu Osim će na na teren u Tel Avivu poslati sljedeću jedanaestorku: Šehić, Stanić, Mešić, Bogičević, Radovanović, Savić, Ćulum, Mirsad Bešlija, Zeba, Višća, Popović.

Plava ekspedicija put Izraela krenut će sutra u 8 sati sa aerodroma u Sarajevu. Nakon dolaska u Tel Aviv planiran je kraći odmor, da bi u 19 sati fudbaleri Željezničara odradili i jedan lagani trening. U ponedjeljak će Plavi također trenirati i to u vrijeme održavanja utakmice, a u Sarajevo se plava ekspedicija vraća u srijedu.

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 10 jul 2010, 22:15

nek vala neide kerla,nek mu cijena neporaste ni feninga zbog lige prvaka
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 10 jul 2010, 22:18

Suhva mi ovo sa stanicem pravo, pogotovo sto cemo defanzivnije igrati

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 10 jul 2010, 22:22

Edo_Majka je napisao/la:neznam jel bilo, ako jeste sorry ;)

[youtube][/youtube]
sto dize adrenalin
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Semrush [Bot] i 12 gostiju.