Thecoldfear je napisao/la:Chicago za sada ima:
Carlosa Boozera
Luola Denga
Taja Gibsona
Kyle Korvera
Jamesa Johnsona
Joakim Noah
Derrick Rose
Pri potpisu su: JJ Redick i Pargo.
sta bi sa kirkom
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Thecoldfear je napisao/la:Chicago za sada ima:
Carlosa Boozera
Luola Denga
Taja Gibsona
Kyle Korvera
Jamesa Johnsona
Joakim Noah
Derrick Rose
Kako sam čuo Redick je potpisao predugovor na 3 godine vrijedan 20mil USD, ali sad se se čeka potez Orlanda jer je Redick restricted free agent, mada sumljam da će Orlando da izjednači ponudu i tako zadrži JJ-a.SaltCityAttack je napisao/la:bosanac035 je napisao/la:Chicago doveo Korvera, dolazi i Redick i moj san se ostvario Redick u Bullsima
jesi li siguran da dolazi Redic, jer jos nisam cuo evo meni je 6 ujitru i cim sad sjednem u auto valjda nesto kazu ebiga
dali ga Wizardcima za neke pikove{Horde ZL@}1987 je napisao/la:Thecoldfear je napisao/la:Chicago za sada ima:
Carlosa Boozera
Luola Denga
Taja Gibsona
Kyle Korvera
Jamesa Johnsona
Joakim Noah
Derrick Rose
sta bi sa kirkom
Neznam ja vala o njemu nista. Nisam pratio Utah,tak da....Wolverine je napisao/la:taj korver je 4/5 svake sezone ozljedjen.
hehe dobra ti ta lik prosle godine oborio rekord kerra po procentu trice u nba sezoni imao preko 53% suta za 3 poena on bi s klupe ubacivao kad rose vrati loptu da ima neko da zabije 3pmajestic24 je napisao/la:Ovaj Korver ako je i upola dobar ko na Nba Live,onda ste dobili jako pojacanje![]()
![]()
reddick vala i nije tolka rupa u odbrani, zna on odigrat dorbu odbranu, gundy je upavo zbog odbrane davao vecu minutazuWolverine je napisao/la:ma bio je dobar dok je u siksersima bio, negdje do 2007 kad se povrijedio, i od tad stalno trazi pravu formu, al ga povrda svaki put iznova sjebe. ako dodju on i reddick dobit ce dva jako slicna igraca, tricasi, a rupe u odbrani.
Ma Hinrich je najbolji odbranbeni igrac u ekipi bio i jedan od najboljih na svojoj poziciji... tesko je naci onakvog igraca, ali ebiga bolje dovest dvojicu ovako nego imati njega samog za iste pareWolverine je napisao/la:dobro nije rua, ali nije ni doabr obrambeni igrac. naprimjer hinrich je doktro odbrane za njega.
Zasto je on otisao?? Njegov ugovor je bio nes oko 10 mill po sezoni,zar ne?? Za njega se to isplati datiSaltCityAttack je napisao/la:Ma Hinrich je najbolji odbranbeni igrac u ekipi bio i jedan od najboljih na svojoj poziciji... tesko je naci onakvog igraca, ali ebiga bolje dovest dvojicu ovako nego imati njega samog za iste pareWolverine je napisao/la:dobro nije rua, ali nije ni doabr obrambeni igrac. naprimjer hinrich je doktro odbrane za njega.
Eh,sad su dobro popusili. Onakvog igraca za onakav ugovor nikad nece naci. Inace,Kirk mi je jedan od najdrazih igracaWolverine je napisao/la:ma oslobadjali prostor valjda, nije ni meni jasno bas zasto su se rjesili njega.
Jaro,doveli su oni dva bolja sutera a ko ce zamjeniti Rosea????SaltCityAttack je napisao/la:pa pravili prostor da dovedu Bosha i Jamesa ebiga i morali su, ali brate on je bio jedan od najskupljih igraca na klupi.Murray je bio starter, a Hinrich je ulazio... oslabio je on dosta u odnosu na prijasnje sezone, ali u odbrani je i dalje onaj stari... pa evo korver je potpisao 5 m po godini, a i ovaj ce eto imati 6,5 po godini i znaci za Hinrichov ugovor smo fakticki doveli 2 igraca koji imaju bolji sut za 3 poena i to ono sto nama treba....imaju trebera koji ce ih uciti igrati odbranu... vi znate da Ray Alen nikada nije igrao odbranu bio je truba, ali sa ovim trenerom i on je poceo igrati odlicnu odbranu.... ovdje vec standardno dobru odbranu igra Noah,Gibson,James Johnson,Boozer je dosta kvalitetan i Deng naravno... jedino Rose je dosta slab u odbrani i njemu treba dosta tu pomoci kako bi poceo igrati malo i tu odbranu
majestic24 je napisao/la:Eh,sad su dobro popusili. Onakvog igraca za onakav ugovor nikad nece naci. Inace,Kirk mi je jedan od najdrazih igracaWolverine je napisao/la:ma oslobadjali prostor valjda, nije ni meni jasno bas zasto su se rjesili njega.
Sta je s Dengom,nesto se i on spominjao u kontekstu kad su bili u pitanju odlasci??
majestic24 je napisao/la:Jaro,doveli su oni dva bolja sutera a ko ce zamjeniti Rosea????SaltCityAttack je napisao/la:pa pravili prostor da dovedu Bosha i Jamesa ebiga i morali su, ali brate on je bio jedan od najskupljih igraca na klupi.Murray je bio starter, a Hinrich je ulazio... oslabio je on dosta u odnosu na prijasnje sezone, ali u odbrani je i dalje onaj stari... pa evo korver je potpisao 5 m po godini, a i ovaj ce eto imati 6,5 po godini i znaci za Hinrichov ugovor smo fakticki doveli 2 igraca koji imaju bolji sut za 3 poena i to ono sto nama treba....imaju trebera koji ce ih uciti igrati odbranu... vi znate da Ray Alen nikada nije igrao odbranu bio je truba, ali sa ovim trenerom i on je poceo igrati odlicnu odbranu.... ovdje vec standardno dobru odbranu igra Noah,Gibson,James Johnson,Boozer je dosta kvalitetan i Deng naravno... jedino Rose je dosta slab u odbrani i njemu treba dosta tu pomoci kako bi poceo igrati malo i tu odbranu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.