Yugoslavia - ★
Ismijavanje pravih trofeja a laganje o svojim
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Hahaha, pravih trofejaMortemHz je napisao/la:League Cup winners
Yugoslavia - ★
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ismijavanje pravih trofeja a laganje o svojim
To nije sarajevska logika nego logika zdravog covjeka. Oni nece to da igraju zato sto igraju u drugim, stvarnim drzavama, mozda zbog toga samo? Isto k'o da djetetu objasnjavas, nevjerovatno.predmetmrznje je napisao/la:Po toj vašoj sarajevskoj logici i sad se u srbiji igra prvenstvo sfrj, jel, ko **** hajduk, vardar, dinamo i maribor što neće da igraju
Mladi ste, skontat ćete. Do tad imate mahanje s vrha tabele
Nebitno koji su klubovi htjeli igrati. Da je bila i 1% ipak je BiH, nezavisna i priznata. Znam da te boli fasisto i znam da sanjas srusenu BiH ali nista od toga.FrantoBauzek je napisao/la:Hahaha, pravih trofejaMortemHz je napisao/la:League Cup winners
Yugoslavia - ★
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ismijavanje pravih trofeja a laganje o svojim![]()
![]()
![]()
Kup koji je Sloboda osvojila se igrao na teritoriji cijele Jugoslavije, a tvoji kupovi/prvenstva na 23 % BiH. Pravi trofej, nema sta![]()
![]()
![]()
![]()
Mortem,ti si bar korektan forumas,a ova rasprava ne vodi nigdje. Totalno. Bezveze pisete i jedni i drugi,kome sta odgovara.. Iz postova govori samo mrznja a ne zdrav razum.MortemHz je napisao/la:To nije sarajevska logika nego logika zdravog covjeka. Oni nece to da igraju zato sto igraju u drugim, stvarnim drzavama, mozda zbog toga samo? Isto k'o da djetetu objasnjavas, nevjerovatno.predmetmrznje je napisao/la:Po toj vašoj sarajevskoj logici i sad se u srbiji igra prvenstvo sfrj, jel, ko **** hajduk, vardar, dinamo i maribor što neće da igraju
SFRJ je bila medjunarodno priznata drzava kao i njen savez.predmetmrznje je napisao/la:Po toj vašoj sarajevskoj logici i sad se u srbiji igra prvenstvo sfrj, jel, ko **** hajduk, vardar, dinamo i maribor što neće da igraju
Ma piši i to. I to je regularnopitic je napisao/la:Koje je godine Uefa i Fifa zvanično priznala FSBiH ? Niko se nije dotakao Čelikove titule 94 u kojoj nije bilo Sarajevskih klubova pitanje je skim su tada igrali u ligi
Neću se puno upuštati u priču oko regularnosti, ali ja mislim da je liga 94 godine kada je Čelik bio prvi brojala 7 klubova.predmetmrznje je napisao/la:Ma piši i to. I to je regularnopitic je napisao/la:Koje je godine Uefa i Fifa zvanično priznala FSBiH ? Niko se nije dotakao Čelikove titule 94 u kojoj nije bilo Sarajevskih klubova pitanje je skim su tada igrali u ligi
Lige su se ujedinile.solinas je napisao/la: SFRJ je bila medjunarodno priznata drzava kao i njen savez.
Vi nikada niste bili,niti cete biti drzava .
FS hb nije bio priznat MEDJUNARODNO.
FS BiH JESTE.
Zato vase tkz titule nisu priznate.
Titule pod okriljem FS BiH jesu cak i Celikove jer pazi sada,priznat savez u nezavisnoj drzavi.
Lige se nisu ujedinile nego ste vi prestali bojkotovati JEDINI PRIZNATI SAVEZ.
Nemozete okretati istoriju i cinjenice kako vama pase.
Znaci nema juge i sve titule se brisu jeli....kakav mozak ispran imas.
Da, da to je to ja koliko znam od 98 se broji od strane i Uefe zato Čeliku nije ništa priznato što su malo prije toga osvajali.dobrinja1 je napisao/la:uefa priznaje sve od 1998. godine (1999. je specifican izuzetak) ali prvaci bih se broje od 1998. godine, ovaj sto je stavio wikistranicu od 2002. to moze svako editovati i promjeniti, ali odluku uefe da bih ima prvake od 1998. niko ne moze osporiti, pa ni zrinjevci, iako bi voljeti to da promjene
Kakvog grada Sarajeva? Zar nije iste godine Zeljo igrao s Borcem i Velezom i zavrsio prvi? To su bile republicke kvalifikacije za ligu Jugoslavije, Hajduk osvojio u Hrvatskoj sto im je priznato kao titula prvaka Hrvatske. Dakle Zeljo, Borac i Velez igrali za prvaka republike i Zeljo zavrsio kao prvi. Ne znam ko po tebi fali medju tim ekipama.jurisicduska je napisao/la:Al pazi logike priznaju sebi titulu 46 iako ona nije igrana na teritoriji cijele države tadašnje, koja nije legitimna i službeno priznata a nama ne priznaju 99 koja je legitimna i službeno priznata . - Mitologija
U sezoni 1945./46., Željezničar se takmiči u prvenstvu grada Sarajeva i u konkurenciji tri ekipe osvaja prvo mjesto.
Samo godinu dana kasnije, u kvalifikacijama, Željezničar postaje član Prve savezne lige Jugoslavije.
Ljudi osvajali titule prije nego što su postali član lige koja se igrala na teritoriji države, tadašnje. Priznaju titule u konkurenciji 4 kluba al zato u konkurenciji od 20 klubova jok.
Nadalje priznaju sebi titule bez srpskih klubova, te su najnormalnije. A nama ne priznaju bez hrvatskih. Iako smo mi u toj sezoni igrali ligu sa 20 klubova i imali 21 bod prednosti u odnosu na njih. -Mitologija
Nadalje ako titula 99 nije legitimna nije ni ona godinu ranije. Jer ni tad nije bila na cijeloj teritoriji i tad su neki klubovi odbijali da igraju, isto kao i 99. A i godinu poslije i godinu nakon tog. Al te se priznaju - Mitologija
upravo, meni je zao celika, jer je bio najbolji tim poslije rata, ali upali su u krizu upravo kada je uefa priznala prvake bih. sjecam se kako je neki izaslanik uefe kad je odrzan prvi playoff 1998. govorio upravo kako ce pobjednik tog playoffa biti i prvi priznati prvak bih.pitic je napisao/la:Da, da to je to ja koliko znam od 98 se broji od strane i Uefe zato Čeliku nije ništa priznato što su malo prije toga osvajali.dobrinja1 je napisao/la:uefa priznaje sve od 1998. godine (1999. je specifican izuzetak) ali prvaci bih se broje od 1998. godine, ovaj sto je stavio wikistranicu od 2002. to moze svako editovati i promjeniti, ali odluku uefe da bih ima prvake od 1998. niko ne moze osporiti, pa ni zrinjevci, iako bi voljeti to da promjene
NSBiH je primljen u puno članstvo FIFA-e i pridruženo članstvo UEFA-e, tek 1996. godine. dok je 1998. godine u Dublinu, Irska, NSBiH postao punopravni član UEFA-e.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.