FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po bod u Lišticu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Iskreno nije mi jasno zasto Almir Bekic nije zamjena za Duljevica na lijevom krilu.Sinoc je Crnkic gurnut on realno na lijevoj strani nemoze da pokaze ono sto bi trebao.Pogotovo sto sada imamo beka u vidu Ivetica a on I Almir su vec u Slobodi igrali i drzali tu lijevu stranu.Mislim da kad nema Duljevica on bi morao biti prvi izbor ,nevjerujem da ce bas sjedenjem na klupi vratiti formu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja da sam Crnkic, zbog onog velemajstorskog prijema pred kraj utakmice bi trazio da mi se otkine 50% mjesecne plate. Kakva sramota jbt.
Meni brate nije jasno da svi oni svaki dan treniraju fudbal.miky_hz je napisao/la:Iskreno nije mi jasno zasto Almir Bekic nije zamjena za Duljevica na lijevom krilu.Sinoc je Crnkic gurnut on realno na lijevoj strani nemoze da pokaze ono sto bi trebao.Pogotovo sto sada imamo beka u vidu Ivetica a on I Almir su vec u Slobodi igrali i drzali tu lijevu stranu.Mislim da kad nema Duljevica on bi morao biti prvi izbor ,nevjerujem da ce bas sjedenjem na klupi vratiti formu
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ma ja sam siguran da to uprava diriguje ko je prioritet .... prioritet su igraci koji su se doveli da ne ispadnu FULA al nemoze na silu ...miky_hz je napisao/la:Iskreno nije mi jasno zasto Almir Bekic nije zamjena za Duljevica na lijevom krilu.Sinoc je Crnkic gurnut on realno na lijevoj strani nemoze da pokaze ono sto bi trebao.Pogotovo sto sada imamo beka u vidu Ivetica a on I Almir su vec u Slobodi igrali i drzali tu lijevu stranu.Mislim da kad nema Duljevica on bi morao biti prvi izbor ,nevjerujem da ce bas sjedenjem na klupi vratiti formu
Replay prosle sezone kod Jesica dok je Benko sjedio na klupi a igrao onaj mrtvi brazilac ....
Isto kao sto se forsira revolveras .... i tako u krug ...
Jedino ako nije planirano da se on odmara za Siroki .... a podcijenio se Olimpik ....
Svi smo ga ocekivali u prvih 11 protiv Olimpika
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Joj Rustemovica ublehe sa izjavama.
Svaka druga "Uglavnom bit će dobro.."
Čovjek ga pita za komentar utakmice Mladost DK i Željezničara, on hladno reče Kako na komšije ne treba gledati, a o Mladosti ispriča dosta toga. Pa koja je razlika izmedju ta dva kluba, oba su nam protivnici. Bas zato što nikoga ne prate i ne gledaju ne mogu ni pobjediti.
Svaka druga "Uglavnom bit će dobro.."
Čovjek ga pita za komentar utakmice Mladost DK i Željezničara, on hladno reče Kako na komšije ne treba gledati, a o Mladosti ispriča dosta toga. Pa koja je razlika izmedju ta dva kluba, oba su nam protivnici. Bas zato što nikoga ne prate i ne gledaju ne mogu ni pobjediti.
Sabrine mi moje!
Prepao se seljacic kamere. Pripremio standardne suplje, i lupa bez da cuje pitanje.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde sto treniraju fudbal ali sto platu primaju..i to ne bas male novce.pasica je napisao/la:Meni brate nije jasno da svi oni svaki dan treniraju fudbal.miky_hz je napisao/la:Iskreno nije mi jasno zasto Almir Bekic nije zamjena za Duljevica na lijevom krilu.Sinoc je Crnkic gurnut on realno na lijevoj strani nemoze da pokaze ono sto bi trebao.Pogotovo sto sada imamo beka u vidu Ivetica a on I Almir su vec u Slobodi igrali i drzali tu lijevu stranu.Mislim da kad nema Duljevica on bi morao biti prvi izbor ,nevjerujem da ce bas sjedenjem na klupi vratiti formu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko bude dirao Hrustemovića, sa mnom će imati posla!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- bordoakapitar
Cala nadmasio Aliju Sirotanovica! Naime, Alija je imao kolekciju od 5 krampi+5 rezervnih a Cala sada ima 7+7 rezervnih. A da ne bi imao posla sa High, stavio je Rustemovica medju glavne krampe...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Ma sta ce Benko nije zabijao ovim velikim ekipama. Lahko mu je ovoj buraniji zabijati. kuknjava
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
Pitaristok
- Kontakt:
Sretnem danas Calu na parkingu kod kluba.
Koji gospodin.
Pozdravim se samo dobar dan šefe, ne ocekujuci da ce stati i sa mnom progovoriti kao sa jaranom...
Pitam ga pa sta se desava sa ekipom?
Kaze ne shvatljivo da nista na njih ne utice da se dohavizaju i da se uozbilje, ja im jedno oni drugo pa da bar imaju poleta, jok, sve kontra haman ko malo dijete...
Ima napretka al slabo je to prema mojim ( Calinim ) ocekivanjima.
Pavlovic nam spasi bodove...
Koji gospodin.
Pozdravim se samo dobar dan šefe, ne ocekujuci da ce stati i sa mnom progovoriti kao sa jaranom...
Pitam ga pa sta se desava sa ekipom?
Kaze ne shvatljivo da nista na njih ne utice da se dohavizaju i da se uozbilje, ja im jedno oni drugo pa da bar imaju poleta, jok, sve kontra haman ko malo dijete...
Ima napretka al slabo je to prema mojim ( Calinim ) ocekivanjima.
Pavlovic nam spasi bodove...
Ocekivano, ne mozes od govana pitu praviti, imamo toliko uhljupa i placenika u ekipi da je to strasno, olos se skupio, mozes na prste jedne ruke nabrojati igrace kojima je stalo do ovog kluba i koji su profesionalci od glave do pete, na sta smo spali od onakve sampionske ekipe boze dragi...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Čala je rekao da će, ako ostane, napraviti kvalitetni remont ekipe.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Stocetrdeseti remont ekipe po redu.
Svaku polussezonu kod nas ide remont ekipe ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nikad nam nije bio potrebniji. 
I tamam remomtuju ekipu dode novi trener koji mora novi remont da radi,u stvari remont remonta. I tako u krug,iz sezone u sezonu i sto je najgore prililom svakog slijedeceg remonta sve manje para ima i kvalitetnih pojacanja.FrancescoTotti je napisao/la:Stocetrdeseti remont ekipe po redu.
Kad je nas golman, najbolji igrac na terenu sve je jasno.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nikad nam nisu potrebniji strucni i pametni ljudi da vode klub. A to nemamo i sumnjam da cemo ikad imat.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: KarlMarx, muhamedhulk i 9 gostiju.