Stabilizirao se. OK. 15. mjesto od 16 klubova i tri boda nakon četvrtine sezone. Super stabilizacija. Ali dobro.
Meni kao ljubitelju nogometa odgovara da imamo što više jakih klubova, dao Bog da se dignu. Bez ikakve kurtoazije ovo govorim. Volio bih 20 tisuća ljudi na mostarskom gradskom derbiju u utakmici za trofej.
Što se tiče Brotnja, trofej je trofej. Brotnjo je uzeo naslov prvaka države u poratnim godinama, da, a Velež je svoja dva uzeo dok je drugi mostarski klub bio zabranjen (znači nije egzistirao zbog režima) zbog nacionalnog predznaka i grba. Što bi bilo da određeni majstori nisu zabranili HŠKZ nikad nećemo saznati. Bi li Velež uopće bio prvoligaš? Bi li uopće išta postigao=
Na kraju, nisam uopće želio ići u nekakve dublje analize Veleža, Zrinjskog, bivše države, krvnih zrnaca jer to ne želim i jer me ne interesira, samo mi je zanimljivo kako se naši ljudi (općenito, ne samo ti u ovom slučaju) napale kad netko lošim okarakterizira klub čiji zadnji rezultat vrijedan pažnje datira iz razdoblja koje je bilo dosta prije nego je većina korisnika ovog foruma (ne samo ove teme) rođena. Ono, uzeo je neki trofej prije 35 godina pa je velikan i ne smije ga se dirati. Ma ja, kako da ne.