FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da, ali ako taj remont bude dovodjenje nekakvog Cesara iz Singapurske lige i slicnih polovnjaka koji dodju da uzmu koju kintu onda pisaj takav remont. Mi smo najveci klub u drzavi, trebamo pokupit najbolje igrace lige kod sebe, dat im vecu platu i napraviti ekipu koja ce se popisati po nakvom Zrinjskom, Sirokom i slicnim. Uzeti Ordagica i Veselinovica kad se Sloboda raspane a to je uskoro, uzet Obradovica iz Radnika, uzet Koljica, dovesti iz regiona jos par veznih i kakvog stopera boljeg od Novakovica naci, to je remont, otjerati ublehe poput Cetkovica, Hebibovica, Amera Bekica Saidu postavit ultimatum ako ne dovede formu u neki pristojni takmicarski nivo dat ispisnicu, Hodzicu odbit od plate dok se ne uozbilji... mnogo stvari se tu ima popraviti i modificirati, naravno ne mislim da ce ovo uraditi, ni blizu, ali lijepo je i mastati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa ako je istina sto ih onda drzi? Realno iste ove rezultate mozemo imati i sa igracima iz vlastitog pogona. Pa nek se kale momci do zime, a ove parmake poslati u pm. i cao.Pitaristok je napisao/la:Sretnem danas Calu na parkingu kod kluba.
Koji gospodin.
Pozdravim se samo dobar dan šefe, ne ocekujuci da ce stati i sa mnom progovoriti kao sa jaranom...
Pitam ga pa sta se desava sa ekipom?
Kaze ne shvatljivo da nista na njih ne utice da se dohavizaju i da se uozbilje, ja im jedno oni drugo pa da bar imaju poleta, jok, sve kontra haman ko malo dijete...
Ima napretka al slabo je to prema mojim ( Calinim ) ocekivanjima.
Pavlovic nam spasi bodove...
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zelim remont kojim ce Hadzic dobit zagarantovano mjesto u timu, ispred klocine Amera.
Zelim remont gdje ce Veladzic dobit mjesto ispred klocine Rustemovica i slicnih.
To Cala moze uradit vec na sljedecoj utakmici, ali se ne radi, jer nema plana i nema se muda oblikovat omladinca u igracinu.
Daleko vise, i draze bi mi bilo trpit ove mlade igrace nego polufudbalere koji su dolaskom u FK Sarajevo dozivjeli vrhunac svoje karijere pa se uzivili, misle da zive u madridu i sl. Misle da su poput C.Ronalda, Rodrigueza i slicnih...
Sto kaze zagorski seljacici dosli u grad pa uhvatili furseta.
Ovaj remont ja zelim a ne nove rustemovice, bekice i phicke materne.
Zelim remont gdje ce Veladzic dobit mjesto ispred klocine Rustemovica i slicnih.
To Cala moze uradit vec na sljedecoj utakmici, ali se ne radi, jer nema plana i nema se muda oblikovat omladinca u igracinu.
Daleko vise, i draze bi mi bilo trpit ove mlade igrace nego polufudbalere koji su dolaskom u FK Sarajevo dozivjeli vrhunac svoje karijere pa se uzivili, misle da zive u madridu i sl. Misle da su poput C.Ronalda, Rodrigueza i slicnih...
Sto kaze zagorski seljacici dosli u grad pa uhvatili furseta.
Ovaj remont ja zelim a ne nove rustemovice, bekice i phicke materne.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dosad su nas često prepadali pseudoremontima, pa više ne vjerujemo da će biti remont u pravom smislu te riječi - ne vjerujemo u to da ćemo doživjeti kompletnu promjenu koja će nas osigurati na duge staze. Emerson, Cezar, Crnkić i ostali to nisu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Upravo. A ti igraci su uglavnom menadzerski, bas poput novakovica, balica, cetkovica. I zbog toga se ne nadam tim kako ti kazes pseudoremontima.High je napisao/la:Dosad su nas često prepadali pseudoremontima, pa više ne vjerujemo da će biti remont u pravom smislu te riječi - ne vjerujemo u to da ćemo doživjeti kompletnu promjenu koja će nas osigurati na duge staze. Emerson, Cezar, Crnkić i ostali to nisu.
Ne zbog Cale, Cala je posten covjek, ne bi on sebi dopustio takve stvari po stare dane, al imamo mi daleko vece taldzije i lopove kojima nista nije sveto.
Kad bi dobili NDH-ovece
Al' tesko, pa nismo ih dobili kad smo imali Stojceva, Cimija, Krstu, Benku u listici.

Al' tesko, pa nismo ih dobili kad smo imali Stojceva, Cimija, Krstu, Benku u listici.
Ne bih baš garantirao, ali pretpostavit ću da je Čala dobar insan koji se, možda, previše srčano zaletio na upražnjeno mjesto. Primijeti se da im je ubrizgao volju, ali znanje nikad neće jer su većinom polovnjaci.FrancescoTotti je napisao/la:Upravo. A ti igraci su uglavnom menadzerski, bas poput novakovica, balica, cetkovica. I zbog toga se ne nadam tim kako ti kazes pseudoremontima.High je napisao/la:Dosad su nas često prepadali pseudoremontima, pa više ne vjerujemo da će biti remont u pravom smislu te riječi - ne vjerujemo u to da ćemo doživjeti kompletnu promjenu koja će nas osigurati na duge staze. Emerson, Cezar, Crnkić i ostali to nisu.
Ne zbog Cale, Cala je posten covjek, ne bi on sebi dopustio takve stvari po stare dane, al imamo mi daleko vece taldzije i lopove kojima nista nije sveto.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U svemu ovome mi je najiskrenije drago sto je tu Cala, covjek koji poznaje u dusu nas klub, koji zivi za njega. Kojeg sam slusao gotov svaki intervju od dolaska i svaki put ostavi predobar utisak na mene. Pitar u dusi. Cak da ne ostvari ono sta mi zelimo u posljednih nekoliko kola,ne bi mu zamjerio. Rekao je i sam da ce napraviti remon ekipe. A mislim da ce to dobro uraditi. Sve u svemu ima moja podrsku, kao i vecine navijaca. A rece gospodin da ce i sam otici ako vidi da ne moze ostvarit to sto je zacrtao. I sad mi je tek drago sto nije dosao onaj celo.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
za koga? za sebe ili za sljedećeg trenera? jer koga god dovede ako dobije otkaz ne valja sljedećem....zbog toga postoji funkcija sportski direktor, da se upravo to ne radi i ne dešava....ali šta drugo kad je ovaj što je obnaša ubleha....High je napisao/la:Čala je rekao da će, ako ostane, napraviti kvalitetni remont ekipe.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
Slavisa Vukicevic za SD-a, Semjon Milosevic za sefa Skauting sluzbe, Husref Musemic - koordinator svih selekcija. Otjerat uhljebovice. Dje's bolji remont...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Daj ne pisi to molim te, stegne me u srcu kad vidim kako moze bit, a kako jest..belosevic28 je napisao/la:Slavisa Vukicevic za SD-a, Semjon Milosevic za sefa Skauting sluzbe, Husref Musemic - koordinator svih selekcija. Otjerat uhljebovice. Dje's bolji remont...
-
belosevic28
- Kontakt:
Moj @Totti ne treba mnogo da ovo postane stvarnost...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sta nam je sa telećom glavom? Kako ga je Ćala odstranio sa klupe,vidim i ne pise na forumu nikako 
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Listica je jako ranjiva ove sezone kuci. Iako lose igramo, iako je Listica zakinuta proslo kolo, iako smo dole standardno tanki, iz nekog xy razloga ocekujem puni plijenLakoste je napisao/la:Kad bi dobili NDH-ovece![]()
![]()
![]()
Al' tesko, pa nismo ih dobili kad smo imali Stojceva, Cimija, Krstu, Benku u listici.![]()
![]()
ZZ
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
pa nije recept za dobijanje igrača tako što ćeš gurnuti hadžića sa 17 koji još nije sazrio ni za 90 minuta juniorskog fudbala
1946
Koliko god mi bili losi Listica je gora, plus fale im 3 igraca(kartoni), imaju tanji roster od nas, ako nam se ne navale sudije, realno mozemo uraditi nesta. Oni su podi imperativom pobjede a ne mi.moj uzor-S.G je napisao/la:Listica je jako ranjiva ove sezone kuci. Iako lose igramo, iako je Listica zakinuta proslo kolo, iako smo dole standardno tanki, iz nekog xy razloga ocekujem puni plijenLakoste je napisao/la:Kad bi dobili NDH-ovece![]()
![]()
![]()
Al' tesko, pa nismo ih dobili kad smo imali Stojceva, Cimija, Krstu, Benku u listici.![]()
![]()
Biće nesta ABD
Paja Šef Akademije , Hadžibegić, Sušić , počasni direktori(bar) ....belosevic28 je napisao/la:Slavisa Vukicevic za SD-a, Semjon Milosevic za sefa Skauting sluzbe, Husref Musemic - koordinator svih selekcija. Otjerat uhljebovice. Dje's bolji remont...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hadzibegic predsjednik*DenchiNL je napisao/la:Paja Šef Akademije , Hadžibegić, Sušić , počasni direktori(bar) ....belosevic28 je napisao/la:Slavisa Vukicevic za SD-a, Semjon Milosevic za sefa Skauting sluzbe, Husref Musemic - koordinator svih selekcija. Otjerat uhljebovice. Dje's bolji remont...
SARAJEVO
Ako sa 17 nije sazrio za 90 minuta juniorskog fudbala, nek se ostavi istog.BitiSrcemVezan je napisao/la:pa nije recept za dobijanje igrača tako što ćeš gurnuti hadžića sa 17 koji još nije sazrio ni za 90 minuta juniorskog fudbala
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kad strucnjaci pisu na forumupasica je napisao/la:Ako sa 17 nije sazrio za 90 minuta juniorskog fudbala, nek se ostavi istog.BitiSrcemVezan je napisao/la:pa nije recept za dobijanje igrača tako što ćeš gurnuti hadžića sa 17 koji još nije sazrio ni za 90 minuta juniorskog fudbala
Neko sa 15 god dosegne 90-100% svog fizickog maksimuma ,a neko tek sa 22.