PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 sep 2016, 17:00

Neda Besic na Zrinju, džaba :D
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 sep 2016, 17:04

BitiSrcemVezan je napisao/la:Neda Besic na Zrinju, džaba :D
:urnebes:

Mešanović uči fatihu pod BB niko ništa,na Tušnju mu odma' balijsku majku :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 sep 2016, 17:08

Kome je sem Hajduka priznato, jel vama priznato?

Činjenica je da vam tu "titulu" sem vas samih niko ne priznaje. Podnosili ste zahtjev 2013. Koliko ja vidim niko je nije priznao.

Deset stvari si izvrnuo, nikad nisam rekao da ću priznati kad se nekom drugom prizna nego kad se vama prizna. A nije iako ste podnosili zahtjev.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 19 sep 2016, 17:16

Besic je napisao/la:Više bosanskog u sebi ima Zrinjski nego Sloboda.
Jel ti toliko krivo što ti je klub pun tuzlaka?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 19 sep 2016, 17:23

jurisicduska je napisao/la:Kome je sem Hajduka priznato, jel vama priznato?

Činjenica je da vam tu "titulu" sem vas samih niko ne priznaje. Podnosili ste zahtjev 2013. Koliko ja vidim niko je nije priznao.

Deset stvari si izvrnuo, nikad nisam rekao da ću priznati kad se nekom drugom prizna nego kad se vama prizna. A nije iako ste podnosili zahtjev.
Maloprije sam ti zalijepio kako je savez Jugoslavije formirao ligu. Jasno pise prvaci republika i nabrojani timovi. Je li to znaci da ta titula nije priznata od tadasnjeg saveza Jugoslavije?
Nije bitno da li je priznato ili ne, kao pravi lazov ti si pisao da nikome nije priznato tako nesto, a ja ti postavio dokaz da jeste Hajduku. Kako je njima, tako moze i nama, a i hoce jednog dana. Sto se tice toga imas pravo, neka bude da nema te titule jer nije priznata od naseg saveza, ali je bezobrazno i jadno nazivati nekoga mitomanom jer zeli da se prizna titula i jer tvrdi da ju je osvojio. Je li to neka laz? Mi smo igrali sa svima u nasoj republici i zavrsili kao prvi. Samo nemoj da lazes i izvrces cinjenice. Niko za tebe predstavlja savez Bih, a priznata jeste od saveza Jugoslavije. Dakle opet ti ne stoji teza da je niko osim nas samih ne priznaje.
Jesi li napisao da se takmicila tri tima iz sarajevske lige? A onda ispod napisao godinu poslije osvojena republicka liga, kao ono nesto odbaceno i nebtino. Jarane bitno je, a osvojena je iste godine kada i sarajevska liga, jer da bi neko igrao republicku ligu morao je osvojiti prvenstvo svoje regije.
Napisao si poslije toga da smo osvojili titulu u konkurenciji 4 kluba. Je li to istina?
Odakle ti ta 4 kluba i na sta si aludirao. Jos jedan pokusaj laganja i mitomanije.
Ja nisam nista izvrnuo samo iznosim cinjenice, a ti si taj koji pokusava nesto da izvrcei da laze. Ako imas nesto reci napisi kao covjek( ne kao kuja) jasno i direktno, nemoj iznositi poluinformacije kako tebi odgovara. Ako imas neko pitanje postavi ga konkretno i ja cu ti odgovoriti.
Sve tvoje teze i lazi su pale u vodu.
Takmicila se tri kluba. -Nije istina.
Takmicila se cetiri kluba.-Nije istina.
Osvojili samo prvenstvo grada Sarajeva.-Nije istina.
Godinu poslije postaje clan savezne lige.-Nije istina. Prvo je osvojeno prvenstvno republike koje su igrali svi tadasnji timovi u republici BiH.
Nije igrano na teritoriju cijele republike.-Nije istina, odgovor je iznad.
Nikome nije priznata takva titula.-Nije istina. Nasao sam primjer da jeste Hajduku.
Niko nije priznao tu titulu-Nije istina. Nije priznao savez Bih, ali jeste savez Jugoslavije kao i svima ostalim.

Cinjenica: Zeljeznicar je zavrsio na prvom mjestu u republickoj ligi BiH. To je ono sto se desilo i to je ono sto ce ostati zapisano, a lazivlji kerovi to ne mogu promjeniti.

dobrinja1
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja1 » 19 sep 2016, 17:24

cini mi se da je i zvijezdi priznata titula iz 1946. ostalima jos nije.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 sep 2016, 17:25

Ja Sergejević nikad nisam napisao da nikom nije priznato tebe nešto prenosi.

Zvezdi nije priznato ti pričaš o savezu Jugoslavije.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 sep 2016, 17:37

jesu li zeljkan ili svinjski ikad bili prvaci madjarske?

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 19 sep 2016, 17:41

wobly92 je napisao/la:
Jel ti toliko krivo što ti je klub pun tuzlaka?
I to ali ima jos toga npr bolestan sam za sahovnicom :ljepota: :ljepota:, a petokraku hejt al day all night
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 19 sep 2016, 17:41

jurisicduska je napisao/la:Ja Sergejević nikad nisam napisao da nikom nije priznato tebe nešto prenosi.

Napisao si da ta prvenstva nisu legitimna i da nisu igra na prostoru cijele drzave. Ja sam shvatio da mislis na svako prvenstvo i da niti jedna nije legitimna, a onda ispade da ipak jeste Hajdukova, a mislim da je i Zvezdi priznato. Pisao si ti jos mnogo toga, ali eto uhvati se sada za jednu stvar i nastavi po svome.
Imas iznad napisano sve. Savez Jugosalvije ju je priznao, a ti si rekao da nije niko. Pa si pisao da su se prvo 3 tima takmicila, pa povecao na 4 i tako dalje. Pa da je to bilo prvenstvo grada Sarajeva, pa kao kvalifikacije. Sluzbeno se vode kao prvenstva republika, a ne kvalifikacije kako ti pokusavas predstaviti.
Pozdrav.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 sep 2016, 17:46

sergejevic je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Ja Sergejević nikad nisam napisao da nikom nije priznato tebe nešto prenosi.

Napisao si da ta prvenstva nisu legitimna i da nisu igra na prostoru cijele drzave. Ja sam shvatio da mislis na svako prvenstvo i da niti jedna nije legitimna, a onda ispade da ipak jeste Hajdukova, a mislim da je i Zvezdi priznato. Pisao si ti jos mnogo toga, ali eto uhvati se sada za jednu stvar i nastavi po svome.
Imas iznad napisano sve. Savez Jugosalvije ju je priznao, a ti si rekao da nije niko. Pa si pisao da su se prvo 3 tima takmicila, pa povecao na 4 i tako dalje. Pa da je to bilo prvenstvo grada Sarajeva, pa kao kvalifikacije. Sluzbeno se vode kao prvenstva republika, a ne kvalifikacije kako ti pokusavas predstaviti.
Pozdrav.
Pod država sam mislio Jugoslavija. A samo su Hajduku priznali tj HNL.

45/6 ste igrali prvenstvo grada Sarajeva i stojim iza toga. Nakon toga ste igrali republičko a nakon toga ligu Jugoslavije.

Vi ste podnosili zahtjev i nisu vam priznali. ****.

Prvenstva republika koja su služila kao kvalifikacije za nacionalno prvenstvo. Prvu ligu Jugoslavije.

High

Post Postao/la High » 19 sep 2016, 18:11

hskzmostar je napisao/la:
High je napisao/la:
Zrinjski ima više mađarskog, nego bosanskog, a pogotovo hrvatskog.
Javio se malezijac!hahahahaha
FKS ime nosi po gradu s velikom poviješću, a Zrinjski po izdajici hrvatskog naroda koja se prodala za šaku novčića te se hungarizirala. Hungarizirani Športski Kvaziklub - HŠK.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 19 sep 2016, 18:33

I šampion države :bih:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

dobrinja1
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja1 » 19 sep 2016, 18:54

predmetmrznje je napisao/la:
High je napisao/la: Zrinjski ima više mađarskog, nego bosanskog
Ovo je kao uvreda jeli :urnebes: :urnebes:
naravno da jest degradacija kad kazes da si i madjarske nego iz bosne ;)

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 sep 2016, 19:05

High je napisao/la:
johnnyyK je napisao/la: Sandžačko-malezijska koalicija, ne može da ne urodi plodom...
Sandžak, Foča, Kosovo - sve je to elita za pseudoHrvate.

:kafa:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 sep 2016, 19:08

dobrinja1 je napisao/la:
predmetmrznje je napisao/la:
High je napisao/la: Zrinjski ima više mađarskog, nego bosanskog
Ovo je kao uvreda jeli :urnebes: :urnebes:
naravno da jest degradacija kad kazes da si i madjarske nego iz bosne ;)
sta fali madjarima, oni su nekad harali europom. ja se sjecam prije nekih 30-31 godinu, polufinale kupa UEFA igrali su 2 najveca madjarska kluba medjusobno. nazalost u finale je prosao onaj manji, a golemiji jos uvjek zali za tim vremenima. cak su u naziv kluba htjeli ugraditi ''umalo ucesnik finala kupa uefa'' ali im tadasnji savez to nije odobrio :kafa:

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 19 sep 2016, 19:15

High je napisao/la:
johnnyyK je napisao/la: Sandžačko-malezijska koalicija, ne može da ne urodi plodom...

Potpuno je prirodno od tebe da braniš i veličaš zavičaj i djedovinu.Tako treba... :thumbup:

High

Post Postao/la High » 19 sep 2016, 19:18

johnnyyK je napisao/la:
High je napisao/la:

Potpuno je prirodno od tebe da braniš i veličaš zavičaj i djedovinu.Tako treba... :thumbup:
Samo nek nema hungarizacije. :bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 sep 2016, 19:22

zna li neko kako je rigoleto? jel jos u bolnici?

High

Post Postao/la High » 19 sep 2016, 20:02

PseudoHrvati iz Ljubuškog i sličnih toposa otrčali u Hrvatsku kako bi progovorili o turbofolku:

1:24 - Ovaj desni je, garant, onaj informatičar Mario;

4:11 - Rigo napamet naučio Čovketov tekst;

6:49 - Reprezent Hultrasa; protiv educiranja i proučavanja prošlosti pseudokluba koji je mađariziran.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []