Gdje si strucnjak, pratis li fudbal?HZ_ilidzaa je napisao/la:Kad strucnjaci pisu na forumupasica je napisao/la:Ako sa 17 nije sazrio za 90 minuta juniorskog fudbala, nek se ostavi istog.BitiSrcemVezan je napisao/la:pa nije recept za dobijanje igrača tako što ćeš gurnuti hadžića sa 17 koji još nije sazrio ni za 90 minuta juniorskog fudbala![]()
Neko sa 15 god dosegne 90-100% svog fizickog maksimuma ,a neko tek sa 22.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zasto Hadzic, vanserijski talenat, sa 18 godina ne bi mogao da igra u prvom timu Sarajeva????
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma sve je to dobro, idu ovi glupi bodovi dok ne udjemo u formu. Cala je odlican trener.
"I'm scared of failure all the time, but I'm not scared enough to stop trying" - "Rowdy" Ronda Rousey
-
belosevic28
- Kontakt:
@denchi, @fico, ima jos milion imena koja bi bila od koristi, ova sto sam ja naveo, ta koje ste vi naveli...nazalost to nam samo ostaje san, dok je ovih uhljebovica u klubu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
belosevic28 je napisao/la:@denchi, @fico, ima jos milion imena koja bi bila od koristi, ova sto sam ja naveo, ta koje ste vi naveli...nazalost to nam samo ostaje san, dok je ovih uhljebovica u klubu...
Mora se nekad malo mastati
SARAJEVO
je ko ovo mace
sazrio je on itekako za 90 min i drugi je strijelac lige a to što treneri nemaju muda da ga gurnu u vatru to je drugi par opanaka.on i veladzić su bolji od ovih kloceva garant
Blagojevic,Imamovic i jos ima jedno pesest veznjaka u akademiji ne znam im imena su bolji od Rustema
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- TobeYarabi
- Kontakt:
dzeniferka hlopezLakoste je napisao/la:
je ko ovo mace![]()
![]()
![]()
![]()
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sta fali Ihtijarevicu ?BosnianKingdom je napisao/la:Pravit će remont ekipe, a nove igrače će dovoditi Ihtijarevic?
Ne valja mu agent...FrancescoTotti je napisao/la:Zasto Hadzic, vanserijski talenat, sa 18 godina ne bi mogao da igra u prvom timu Sarajeva????
Zadnja izmjena: ThrillerHz, dana/u 19 sep 2016, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
1946~
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nešto razmišljam, s obzirom da ima još uvijek onih koji misle da je pritisak i samopouzdanje glavni problem i da je to glavni i jedini uzrok loše lige. Da li je?
Pritisak i manjak samopouzdanja ili nedosatak kvaliteta?
Početak sezone, navijači su protiv uprave, nisu protiv igrača.
Derbi na Grbavici, nismo izgubili, 95% navijača zadovoljni.
Zrinjski, odlična igra, dobra posjeta i pobjeda, igračima ovacije.
Čelik, velika podrška sa tribina, postižeš go pred kraj utakmice, umjesto da dobijemo krila, "pritisak" ode, mi primamo go i gubimo bodove.
Krupa, na početku odmah vodimo, i to eurogol sa 30ak metara i na kraju jedva pobjedismo, na sreću. Pa valjda je početak utakmice i eurogol trebao dati motivaciju, krila i skinuti pritisak.
Mladost, tvrda ekipa, imaš opet veliku podršku, nula nula, dobar rezultat s obzirom na igru.
Metalci, očaj, sramota, šta reći?
Radnik, realan rezultat s kojim možemo biti zadovoljni i potvrda da imamo prosječnu ekipu, nažalost.
Vitez, prosječna igra sa fortunom cijelo vrijeme i na kraju pobjeda, kakva takva.
Olimpik, nakon pobijede u gostima, odmah vodimo i kući, prvo poluvrijeme odlično, drugo, očajno.
Je li baš pritisak i manjak samopozdanja?
Jel' se baš brane sve ekipe koje dođu na Koševo?
Čelik, velika podrška sa tribina, postižeš go pred kraj utakmice, umjesto da dobijemo krila, "pritisak" ode, mi primamo go i gubimo bodove.
Krupa, na početku odmah vodimo, i to eurogol sa 30ak metara i na kraju jedva pobjedismo, na sreću. Pa valjda je početak utakmice i eurogol trebao dati motivaciju, krila i skinuti pritisak.
Mladost, tvrda ekipa, imaš opet veliku podršku, nula nula, dobar rezultat s obzirom na igru.
Radnik, realan rezultat s kojim možemo biti zadovoljni i potvrda da imamo prosječnu ekipu, nažalost.
Vitez, prosječna igra sa fortunom cijelo vrijeme i na kraju pobjeda, kakva takva.
Olimpik, nakon pobijede u gostima, odmah vodimo i kući, prvo poluvrijeme odlično, drugo, očajno.
Jesil ozbiljan za Ihtijarevića ?ThrillerHz je napisao/la:Sta fali Ihtijarevicu ?BosnianKingdom je napisao/la:Pravit će remont ekipe, a nove igrače će dovoditi Ihtijarevic?![]()
Ne valja mu agent...FrancescoTotti je napisao/la:Zasto Hadzic, vanserijski talenat, sa 18 godina ne bi mogao da igra u prvom timu Sarajeva????
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
e pa nek igraju klocevi a evropu možemo sanjati sa njima
Imal ko sa foruma ovih programa što lista ovaj skakač pa da se dogovorimo ?Lakoste je napisao/la:
je ko ovo mace![]()
![]()
![]()
![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ovo na žalost važi za sve u ovoj kvazi-državi!FrancescoTotti je napisao/la:Nikad nam nisu potrebniji strucni i pametni ljudi da vode klub. A to nemamo i sumnjam da cemo ikad imat.
Jednom sam na tv-u gledao, neki saigrač Mirze Delibašića je pričao o pritisku, tada je rekao: ''ako igraču smeta pritisak navijača, neka ide u biblioteku, sport nije za njega''. To važi i za naše manekene. Ok, razumijem, mi smo protiv Uprave, ta Uprava daje njima redovne plate, oni zadovoljni, papci iz Zvornika i Tuzle došli u Rajvosa, **** se po Šeheru, kontaju Menhetn, slikaju se po Metropolisu, boli ih kyrac za navijače, boli ih kyrac šta ima Ćala kaže, ne znaju igrat fudbal, ne znaju centrirat, odigrat dupli pas, riješit situaciju 1 na 1...SiouxLukavac je napisao/la:Nešto razmišljam, s obzirom da ima još uvijek onih koji misle da je pritisak i samopouzdanje glavni problem i da je to glavni i jedini uzrok loše lige. Da li je?
SARAJEVO
Strucnjacima su braco sa 22 godinr "mladi talenti".FrancescoTotti je napisao/la:Zasto Hadzic, vanserijski talenat, sa 18 godina ne bi mogao da igra u prvom timu Sarajeva????
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
mislim da Hadzic i Blagojevic mogu uletiti u prvu ekipu samo dok se malo dohavizamo,da ne upadaju u ovo sivilo sa igrom i igracima tu bi i propali,puno ce Cala imati posla s nasim ovim,nadam se da se i njemu ne pocne psovati,sta bi dao da umjesto Amera gledam Hadzica,mjesto Drine Zvornik Blagojevica i umjesto vrlog igraca naseg Majkla Cetkovica, Veladzica,medjutim nista od toga ne mozes uradiiti,dok smo ovako losi,hvala Bogu pa smo drugi jer i mi sami ne znamo kako smo drugi
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Hahahahaha, jedino lud, a mozda ni takav ga ne bi podrzaoLik je napisao/la:Jesil ozbiljan za Ihtijarevića ?ThrillerHz je napisao/la:Sta fali Ihtijarevicu ?BosnianKingdom je napisao/la:Pravit će remont ekipe, a nove igrače će dovoditi Ihtijarevic?![]()
Ne valja mu agent...FrancescoTotti je napisao/la:Zasto Hadzic, vanserijski talenat, sa 18 godina ne bi mogao da igra u prvom timu Sarajeva????![]()
1946~
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.