FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- LImperatorre
- Kontakt:
Re: FC Internazionale Milano
The Emperor Falls: The Downfall Of The Best Striker In The World
To je u rangu ovog:
Kao što rekoh...nevjerojatno je koliko su sranja nasrali ne samo zadnjih par dana nego nakon smjene Mancinija.Ako večeras Inter dobije mislim da će svi kolektivno na aparate.Rudi Garcia is being touted as the shock new Inter Coach, should current incumbent Frank De Boer be dismissed.
The 52-year-old is currently without a club since his sacking by the Nerazzurri’s Serie A rivals Roma earlier this year.
However, La Repubblica report on Sunday that the Frenchman has been contacted by San Siro officials with a view to taking the hotseat. Should De Boer be removed, Garcia is said to be at the top of the list to replace him.
- LImperatorre
- Kontakt:
Nadam se da će se ovo na kraju ispostaviti istinitim. Čak i ako bude čista trampa, opet bolje prolazimo 
Mijenjas veznog od 30 plus miliona eura u naponu snage za raspalog beka od skoro 33 godine i tebi dobro.LImperatorre je napisao/la:Nadam se da će se ovo na kraju ispostaviti istinitim. Čak i ako bude čista trampa, opet bolje prolazimo
i Football Italia je zutilo, valjda im dosadno pa se bave glupostima.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- LImperatorre
- Kontakt:
Kakav bolan napon snage.Puma je napisao/la:Mijenjas veznog od 30 plus miliona eura u naponu snage za raspalog beka od skoro 33 godine i tebi dobro.LImperatorre je napisao/la:Nadam se da će se ovo na kraju ispostaviti istinitim. Čak i ako bude čista trampa, opet bolje prolazimo![]()
i Football Italia je zutilo, valjda im dosadno pa se bave glupostima.
U16:Inter-Milan 3-0U15:Inter-Milan 3-0
- Interista02
- Kontakt:
Spavas li mirno Edgardo Bauza ?
La partita di Joao Mario: 57 palloni giocati, 4 occasioni create, 9 possessi persi e 3 guadagnati, 87% dei passaggi riusciti
La partita di Banega: 80 palloni giocati, 1 assist, 2 occasioni create, 16 possessi persi e 6 guadagnati
La partita di Icardi: 40 palloni giocati, 1 gol, 1 assist, 6 tiri totali, due occasioni create, 13 possessi persi e 3 guadagnati
Call the coroner!
Prorocanstvo kaze da Argentina nece uzeti naslov svjetskog prvaka sve dok najisturenija trojka ne bude Messi,Dybala i Icardi.Puma je napisao/la:Spavas li mirno Edgardo Bauza ?
Kao veliki ljubitelj tog naroda i njihove reprezentacije iskreno se nadam da će 2018. biti ta godina.Jos jedno finale Argentina-Njemačka pa da uživamo.
- LImperatorre
- Kontakt:
Morao sam ga danas stavit na avatar.Nevjerojatno mi je da mu se zviždalo kod ulaska u ovakvoj utakmici kada ekipa ovako igra.Prvi ga baš ne volim,ali ono je bilo
I neka je onako slavio.
- PaskalHens
- Kontakt:
Huh, kakva tekma. Ne pamtim da sam napetiji bio odavno. Tačnije od finala lige prvaka, ili recimo onog revanša protiv Šalkea u četvrtinifinala. I to isključivo iz razloga što sam znao da su zreli za dobit po turu. Još jednom se pokazalo da su nam bekovi rak rana, al' ne mogu ih kuditi, jer su se trudili fantastično. Dali su posljednji atom snage. Druga je stvar što jednostavno nisu kvalitetni za nešto više. Pogotovo d'ambrosio. Ostatak ekipe nestvarno dobar večeras. Pogotovo kvartet mario medel banega ikac. Šteta crvenog, al nadam se da će fdb naći rješenje.
Ova ekipa kad se uigra će haos biti. Samo uz maksimalan pristup, u što ne sumnjam pod de bouerom. Ako krenu sa lako ćemo pristupom neće stići daleko. Ići od tekme do tekme i maksimalno koncentrisan biti. Doći će onda sve na svoje. Uživanje je bilo gledati ovo večeras. Forza Inter!
Ova ekipa kad se uigra će haos biti. Samo uz maksimalan pristup, u što ne sumnjam pod de bouerom. Ako krenu sa lako ćemo pristupom neće stići daleko. Ići od tekme do tekme i maksimalno koncentrisan biti. Doći će onda sve na svoje. Uživanje je bilo gledati ovo večeras. Forza Inter!
Viva la France, as they say in Rome.
Jedna zanimljiva cinjenica, jucer smo imali vise talijana u prvih 11 od Juventusa
nisu odavno srali po Interu zbog toga.
Nego jel ima netko Gif kada Icardi napravi onaj trk i ostavi cini mi se Chiellinia 2 metra iza sebe, ono je bilo bolesno

Nego jel ima netko Gif kada Icardi napravi onaj trk i ostavi cini mi se Chiellinia 2 metra iza sebe, ono je bilo bolesno
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Prije utakmice sam komentiraoTritolone je napisao/la:Jedna zanimljiva cinjenica, jucer smo imali vise talijana u prvih 11 od Juventusanisu odavno srali po Interu zbog toga.
Malo duže hlađenje kao što sam i mislioSky - Brozovic, who missed Juve game for disciplinary reason, will NOT be reinstated in the coming hours. Will not play against Empoli.
Zanetti on Brozovic: "There are rules and the club must be respected because Inter are most important."
Zanetti: "Brozovic must also respect his teammates who are professionals and want to do well."
Klub stoji iza odlukeZanetti: "If Brozovic wants to continue building with what we're trying to do then there's always an open door for him. But it's up to him."
KondoSky - Two changes against Empoli: Kondogbia for suspended Banega and Nagatomo to replace one of D'Ambrosio or Santon.
Sky - De Boer will give Inter continuity against Empoli but he will make a couple of changes: Jovetic behind Icardi and Kondogbia for Medel.
Sve očekivane promjene.Medel igrao u četvrtak pa ponovno za vikend i sad mu je vrijeme za odmor pošto već za vikend ide novo kolo.TS - Against Empoli (on Wednesday), Kondogbia to start in place of Banega (red card) with Joao Mario and Melo. De Boer to rest Medel.
Valjda ce se opametit i opet zaigrat u formi iz prosle sezone, bio bi nam pojacanje sasvim sigurno.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Hocel biti Gabigola u srijedu...
Klub i Broz
samo ostro...
Mauro i ugovor
Klub i Broz
Mauro i ugovor
Neka mu daju EL da igra iduci put pa da vidimo je li šta naučio.Tu je malo tanak kadar.
I strašno koliko mentalno jak igrač.
Pozvan ili ne sumnjam da će igrati ove srijede.Za vikend bi mogao dobiti priliku s klupe.Na treningu već zabija:Sky - There's a chance that Gabigol could receive a call-up against Empoli.
Icardi: "Scoring goals is my job. Strikers in football in general have to score goals, if not then you're not needed. I must keep doing it."
Icardi: "Did I carry Inter? I wouldn't say that. All played a fantastic game. We pressed high, had the right spirit & it paid off."
Na terenu samopouzdanje na vrhuncu,ali uvijek skroman s izjavamaIcardi: "Wanda tweeted that I'm the best number 9 in the world? She said that because she's my wife. I still lack a lot to become that."
Gazzetta se po običaju prosipa.Da "slučaj"...Ono što ja vidim je najbolji bek Intera iako i dalje prosjek.I vidim da je vec sada napredovao pod De Boerom u određenim stvarima i mislim da će biti još bolji.GdS - The curious case of D'Ambrosio. He's untouchable to De Boer, always plays and yet he's always among the worst.
The current Mayor of the city of Milan is an Interista. Wearing black and blue scarf in this photo.
Ma Danilo ispada dezurni krivac za sve, ali realno tamo za onaj gol je kriv i Candreva. Danilo je ispratio i Assamoaha i krenio za Sandrom a nije uopce reagira na Sandra koji je proletio kraj njega kao da ne postoji.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
po meni je Santon najbolji nas bek, zna da igra, ali mu ocito fali samopouzdanje ili neki inat .. ne znam koji se qrc desava s njim .. nezainteresovan ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.