NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 19 sep 2016, 11:49

Elmedin ima igraca veceras, ali 37 poena prednosti bi trebalo da bude dovoljno za 2-0 start.
Postovanje treba zaraditi.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 19 sep 2016, 13:51

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 19 sep 2016, 14:29

Sve su indikcije da Brissett starta u cetvrtak. Neda nam se nikako ali opet mislim da ce ga bolje pripremiti nego ovako naglo sto je moro uci i opet je zabio rani TD u trecoj cetvrtini i osigurao pobijedu. Steta za Jimmya, stvarno je mogao imati monster game ali dobro sta ces desava se. Nekako jos izgurat ove 2 utakmice bar su kod kuce. Imal sanse da dovedemo Mark Sancheza ikako. Sa ovom ekipom ne mozes biti los. Dovoljno je procitati citat Martellus Bennetta “I haven’t had this much fun in a long time in the NFL, and I think it’s making a difference for me. Because when it’s fun, it’s much easier to go out there and play.” Milina je igrati u ovom sistemu bit ce to sve OK.
Svaka cast Vikingima na pobijedi. Nisam mogao izdrzat kraj utakmice i mislio sam da ce izgubiti poslije 3/4. Eto izgubise sad i AP-a. Jos jake pobijede Titana i Ramsa i vrlo solidne pobijede Texansa, Cowboys i Atlante. Glupi Detroit pobijedi u Indy i onda kod kuce izgube od Titana. Uhh zao mi raje koja mora navijati za te ekipe. Podbacaj Seahawksa i Packersa ove sedmice.
Fantasy: u 2 od 3 lige sam 0-2. uspio sam nekako pobijediti u trecoj ligi sad sam 1-1....muku mucim Gronk mi ne igra 2 sedmice, Jimmy poslije prvog pol mi izadje u 2 lige cekam Brady-a....Stewart iz Caroline mi izadje u prvom qt u 2 lige....Lacya imam u sve 3 lige ja ne znam koja sam ja budala a Stewart u 2 lige :(. A da ne pricam sto sam pobijedu opet ostavio na klupi Melvin Gordon i Diggs a Tate iz Detroita mi donjeo 1.3 pts ebo me svak sto ga drafta uhvatio 2-9 targeta. Moram pocet nesto mijenjati. Zainteresovani za trade nek salju ponude :)

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 19 sep 2016, 14:38

najbolje ti je prestani igrati, nećeš se nervirati :mrgreen:

za cheatere nema zime, za dvije tri hefte su tomo i gronk u igri, tek onda će sve ko po loju. ove godine im je put to super bowla širom otvoren, kao rijetko kad.

meni su najneprijatnije iznenađenje packersi, ali oni očito nisu ta moć bez deep treath-a, jordi više nikoga ne može pretrčati a adams je previše nesposoban da bi bio opasan. prošle hefte su slučajno dobili jaguare, a sinoć su izgubili od tima sa 10% playbooka. grozomorno!

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 19 sep 2016, 15:04

Bit će bolje Keno kada ti se vrate Gronk i Brady, kada si ih draftao na ovakav si start morao računati. Jučer je čak bilo i napeto, bili smo tu negdje 6-7 bodova uvijek dok nisu počeli Packersi i Vikingsi. Čak sam mislio da neću pobjediti jer je Brown imao samo 3,9 a Arian Foster 0,9 poena, sreća pa su Rivers, Olsen i Decker odigrali dobro. Sada barem znaš da ti Gordon uvijek mora igrati jer će sve run akcije Chargersa ići na njega jer je Woodhead vjerojatno teže ozljeđen. Ako te išta tješi i ja sam u drugoj ligi ostavio Diggsa na klupi i zbog toga ću vjerojatno izgubiti.
Ian Rapoport @RapSheet
#Patriots QB Jimmy Garoppolo (sprained AC joint) won’t start Thursday vs. #Texans. But there is hope he’s back by Week 4. Huge break for NE
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 sep 2016, 17:25

Evo nude mi imanje, vikendicu za Diggsa jer mi sjedi na klupi ..:)..sad ce jos biti i bolji Piterson je vjerovatno out neko vrijeme ceka se potvrda toga

Veceras mintreba jedbo hvatanje Jeffereya za pobjedu..hajde ostani zdrav :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 19 sep 2016, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 19 sep 2016, 17:29

SaltCityAttack je napisao/la:Eco nude mi imanje, vikendicu za Diggsa jer mi sjedi na klupi ..:)..sad ce jos biti i bolji Piterson je vjerovatno out neko vrijeme ceka se potvrda toga

Gledaj u 2. ligi kako je napeto. :mrgreen:
slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 sep 2016, 21:01

Winters je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Eco nude mi imanje, vikendicu za Diggsa jer mi sjedi na klupi ..:)..sad ce jos biti i bolji Piterson je vjerovatno out neko vrijeme ceka se potvrda toga

slika
Kod vas ba 10 ekipa i opet osvajate po 80p za pobjedu :)..kod nas 12 tezi nacin sklopit ekipu gledaj nas ne mozes sa 115 doci do pobjede :)...

Sala na stranu zanimljivo hajde i vamo je evo gubim za 0.40 poena znaco treba samo da Jefferey istrci nocas ili uzme 1 yard hvatanje gagaha..kao sto gledam Cutler mu nece bacit ili.ovaj ce imati hamstring problem peh sam ja ahahgaa

Alinneka Jefferey veceras za nas navjjace Bearsa prekuca ebat fantasy.. ti si nkcas tu ti navijas za Philu pa prepostavljam da ces biti.na forumu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 19 sep 2016, 21:10

AP, poderao meniskus. Nema jos info. koliko ce biti out.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 19 sep 2016, 21:28

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 19 sep 2016, 21:37

SaltCityAttack je napisao/la:
Winters je napisao/la:

slika
Kod vas ba 10 ekipa i opet osvajate po 80p za pobjedu :)..kod nas 12 tezi nacin sklopit ekipu gledaj nas ne mozes sa 115 doci do pobjede :)...

Sala na stranu zanimljivo hajde i vamo je evo gubim za 0.40 poena znaco treba samo da Jefferey istrci nocas ili uzme 1 yard hvatanje gagaha..kao sto gledam Cutler mu nece bacit ili.ovaj ce imati hamstring problem peh sam ja ahahgaa

Alinneka Jefferey veceras za nas navjjace Bearsa prekuca ebat fantasy.. ti si nkcas tu ti navijas za Philu pa prepostavljam da ces biti.na forumu
Klupa mi skupila 80+ poena :crazy: :oops: :oops: , sam RB Jones iz Redskinsa vise nego oba 2 startna RBa, kao sto vidim, Langford 2TDa i 100+ scrimmage yardi, a Jeffery 50ak yardi veceras i 0-2 start u sezonu...

Veceras sve osim pobjede je neuspjeh... i odmah #Cutlerout ide ujutro ako izgube jel...

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 19 sep 2016, 21:50

Nego Bears fanovi šta očekujete večeras, tko je ozljeđen od startera i sigurno neće igrati? Nama nema najboljeg TE Zacha Ertza i CB McKelvina. Na CB smo dosta tanki pa će vjerojatno rookie Jalen Mills dobiti dosta prilika tako da Salt ne moraš brinuti za Jefferya, samo neka mu Cutler par puta baci i biti će tu dosta yardi za vas. Ja najviše očekujem od DL Eaglesa koji je vjerojatno najjači dio obrane, bit ću razočaran ako ne bude barem 5 sackova na Cutleru. :mrgreen:

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 19 sep 2016, 21:55

Svi na Soldier Field, igraju Cuntlerovi Bearsi ! :kafa:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 19 sep 2016, 21:57

Ocekujem da ne ocekujem nista. Ekipa totalno bez identiteta evo vec godinama. Napad vodjen vodjom zvanim 'moramo bolje' anemican niz godina, i kad prebace 20p to bude slavlje. Mozemo do pobjede, ali isto tako lako mozemo i do poraza.

Sto se tice zdravstvenog biltena to nisam u toku. Vjerovatno Jeffrey ima neku povredu, jer se ne sjecam zadnji put kad je bio zdrav ko drijen. Ali igra to se zna. Isto tako i Cutler je zdrav, pa i tu imate igraca vise, jer on igra vise za protivnicku ekipu nego za svoju.
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 19 sep 2016, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 19 sep 2016, 22:00

Samo je Fuller upitan. Svi ostali su zdravi.

Očekujem pobjedu, večeras.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 sep 2016, 22:12

Najvjerovatnije necemo potpisivati novog QB-a i rezerva Brissettu ce biti Edelman :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 19 sep 2016, 22:54

nije valjda da bellicheat nema QB-a u practice squad-u?

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 19 sep 2016, 23:07

Edelman bi garant opet odigrao bolje od ovog naseg invalida.

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 19 sep 2016, 23:16

@jestu za backup QB-a, Patsa! :bih:

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 sep 2016, 23:20

Eto sreca pa se vraca Brady brzo inace bi se vidjelo ono sta bude kada se sprdas na draftu pa uzmes Jacobya ispred Prescotta..

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.