Najlakse ti je dati ostavku na mjesto moderatora. Slobodu vise niko ne rastavi od politike osim kao se ne vrati Azmir.NKMramor je napisao/la:OK, ajde sad' lijepo se prešaltajte svi na chat, ovdje ide samo Sloboda.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nek prepusti privrednicima mjestoProbisvjet je napisao/la:Najlakse ti je dati ostavku na mjesto moderatora. Slobodu vise niko ne rastavi od politike osim kao se ne vrati Azmir.NKMramor je napisao/la:OK, ajde sad' lijepo se prešaltajte svi na chat, ovdje ide samo Sloboda.

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
. .Mramor je crven. Mladež SDP-a 

Nisam stranački opredijeljen, al' to nije tema...Tuzlak04 je napisao/la:. .Mramor je crven. Mladež SDP-a

Meni se sve smucilo. Ne znam kako mozes nesto obecavat tj lagat konstantno. Trebao je ispocetka rec kako se nema para za slobodu i da moze pruzat samo moralnu podrsku a ne lagat tj obecavat. I stvarno mi nije jasno zasto ovi politicari samo lazu.
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
- Probisvjet
- Kontakt:
I ja sam lijevicar. Ovo sto radi Jasmin je vec preslo u sizofrenu fazu. Pa taj covjek svojata sve sto se nalazi u Tuzli, cak i gradjane Tuzle. Izgubio je vezu sa stvarnoscu i onime sto je umislio sebi da jeste. On misli da Tuzla ne moze bez njega. Nazalost to je itekako povezano sa sportom. Pogasio je sve osim kuglaca i gimnasticarki. Te gimnasticarke su opet vlasnistvo Fucke, njegovog obozavaoca kojeg on dovoljno finansira da bi imao od cega da zivi dobro, a da nista ne radi. Lud je Faraon!aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sam crven od glave do pete ali nikako ne mogu da opravdam odnos Faraona prema Slobodi. Zasto? Zato sto mnoga obecanja nije ispunio kao sto ovi drugi vec godinama narod prave ovcama. Nije mi drago kada se raspravlja o politici na temi jer sport je nesto mnogo plemenitije od politike. Medjutim, s druge strane razumijem vas jer kod nas je nazalost sve povezano s politikom. Zao mi je sto je atmosfera takva da se najmanje diskutuje o igrama, igracima, dobroj partiji vaseg golmana, losoj Karica. Bilo kako bilo na kraju, s obzirom na to koliko je Azmir znacio i zelio dobro Slobodi, tesko da ce sve proci, a da se ne odrazi na rezultat.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Bolje je pitanje kako je moguce da svaki put nasjednemo na lazi.....djulba je napisao/la:Meni se sve smucilo. Ne znam kako mozes nesto obecavat tj lagat konstantno. Trebao je ispocetka rec kako se nema para za slobodu i da moze pruzat samo moralnu podrsku a ne lagat tj obecavat. I stvarno mi nije jasno zasto ovi politicari samo lazu.

pasivni smo,nizasta se ne borimo....boze sacuvaj....

Hajmo sada napuniti tusanj nek ih 7,8 hiljada ljudi izvizdi,hajmo transparent uraditi.....traziti da vrate stadion Slobodi,moramo se izboriti za ono sto hocemo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
. . .politika u ovom trenutku je sastavni dio Slobode. Ne znam o čemu drugom da pišemo. Igrači i njihova igra su nam sad najmanji problem, a najveći problem je politika koja se zarad svojih interesa umiješala u klub. Jeebeš sad igru i igrače, kad nam prijeti gašenje. To ti je isto kao da bolesniku kojem je malo ostalo od života govoriš da piše i govori o životu i blagostanju. . . ne zamjeri nam ako iskočimo iz kolosjeka, ali to je jače od nas . . .aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sam crven od glave do pete ali nikako ne mogu da opravdam odnos Faraona prema Slobodi. Zasto? Zato sto mnoga obecanja nije ispunio kao sto ovi drugi vec godinama narod prave ovcama. Nije mi drago kada se raspravlja o politici na temi jer sport je nesto mnogo plemenitije od politike. Medjutim, s druge strane razumijem vas jer kod nas je nazalost sve povezano s politikom. Zao mi je sto je atmosfera takva da se najmanje diskutuje o igrama, igracima, dobroj partiji vaseg golmana, losoj Karica. Bilo kako bilo na kraju, s obzirom na to koliko je Azmir znacio i zelio dobro Slobodi, tesko da ce sve proci, a da se ne odrazi na rezultat.
Sad ce te mramor banovat.aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sam crven od glave do pete ali nikako ne mogu da opravdam odnos Faraona prema Slobodi. Zasto? Zato sto mnoga obecanja nije ispunio kao sto ovi drugi vec godinama narod prave ovcama. Nije mi drago kada se raspravlja o politici na temi jer sport je nesto mnogo plemenitije od politike. Medjutim, s druge strane razumijem vas jer kod nas je nazalost sve povezano s politikom. Zao mi je sto je atmosfera takva da se najmanje diskutuje o igrama, igracima, dobroj partiji vaseg golmana, losoj Karica. Bilo kako bilo na kraju, s obzirom na to koliko je Azmir znacio i zelio dobro Slobodi, tesko da ce sve proci, a da se ne odrazi na rezultat.
This time next year we'll be millionaires.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I ja sam ljevica. Ali mi je preko glave svega sto se sporta tice. Nasa ljevica je isto nam dobra bila koliko desnica Zenicanima i Banjalucanima.
Kako nas narod ima ustaljenu proceduru glasanja sve se svede na najjaceg iz ljevice protiv najjaceg iz desnice. Znaci ja odmah vidim da bacam glas za Nasu Stranku i Demokratsku frontu.
Uvjeren sam da Sloboda nece nikada biti stabilna u buducnosti bez obzira ko dosao.
Isto mi je zao sto grad koji je ljevicarski ima za ljevicu iskorumpiranu stranku. Gdje funkcije konstantno drze ljudi kao Fule, Secer i Berba. Jedan klub su ugasili, sada imamo drugi umjetni. Imamo jos jedan u redu za gasenje, a ako ga ne ugase biti ce prosjecan i sa dugovima. Nece Evrope nikada vidjeti, a scene ce uvijek neke biti i neizvjesnost.
Sreca njihova samo sto su svi drugi koji mogu nesto protiv njih tj desnicari isti kao i oni i to zive u ljevicarskom gradu.
A inace Fule, Secer i Berba nemaju niti pojma sta znaci biti ljevica i kakve su odlike ljevice. Prezivili su zivot na sisi grada i na osnovu straha Tuzlaka od SDA-SBB. Ti likovi su SDA u crvenom.
Dobri su kada su doveli ljude koji su ljevicari da glasaju za desnicu samo zbog skupine ljudi koji unistavaju sport.
Cisto jer ih niko ne moze ocima gledati. Neka dodje neko isti samo da ih ne gledam ocima!
A inace utaliti ce se sa DF i to je to. Imati ce i gradonacelnika i vijece opet. I onda zdravo Tusanj do boljih vremena, da se ne osjecam kao gradjanin nize klase u ovoj drzavi dok gledam kako svi na terenu pisaju po nama, a stadionom odjekuje pjesma gostujucih navijaca. A to dostojanstvo mi je bio vratio Azmir.
Kako nas narod ima ustaljenu proceduru glasanja sve se svede na najjaceg iz ljevice protiv najjaceg iz desnice. Znaci ja odmah vidim da bacam glas za Nasu Stranku i Demokratsku frontu.
Uvjeren sam da Sloboda nece nikada biti stabilna u buducnosti bez obzira ko dosao.
Isto mi je zao sto grad koji je ljevicarski ima za ljevicu iskorumpiranu stranku. Gdje funkcije konstantno drze ljudi kao Fule, Secer i Berba. Jedan klub su ugasili, sada imamo drugi umjetni. Imamo jos jedan u redu za gasenje, a ako ga ne ugase biti ce prosjecan i sa dugovima. Nece Evrope nikada vidjeti, a scene ce uvijek neke biti i neizvjesnost.
Sreca njihova samo sto su svi drugi koji mogu nesto protiv njih tj desnicari isti kao i oni i to zive u ljevicarskom gradu.
A inace Fule, Secer i Berba nemaju niti pojma sta znaci biti ljevica i kakve su odlike ljevice. Prezivili su zivot na sisi grada i na osnovu straha Tuzlaka od SDA-SBB. Ti likovi su SDA u crvenom.
Dobri su kada su doveli ljude koji su ljevicari da glasaju za desnicu samo zbog skupine ljudi koji unistavaju sport.
Cisto jer ih niko ne moze ocima gledati. Neka dodje neko isti samo da ih ne gledam ocima!
A inace utaliti ce se sa DF i to je to. Imati ce i gradonacelnika i vijece opet. I onda zdravo Tusanj do boljih vremena, da se ne osjecam kao gradjanin nize klase u ovoj drzavi dok gledam kako svi na terenu pisaju po nama, a stadionom odjekuje pjesma gostujucih navijaca. A to dostojanstvo mi je bio vratio Azmir.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 19 sep 2016, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ljevica ne postoji u Tuzli.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Tacno covjeka dovedu u nezgodaciju.
Grehota im je ovo svima odreda..
Grehota im je ovo svima odreda..
- Beduin
- Kontakt:
Ovako:
Bez ikakvih statusa po FB i pozivanja javnih, molim vas, nego svako da povede onoga ko voli ovaj klub i gotivi navijanje, ko nece stediti glas i dlanove.
Niko, niko, samo Sloboda.
Old school 075
Ne mogu otkrivati detalje niti imenovati nekoga, vjerujem da razumijete zasto, ali znajte da dolaze momci koje smo svi ovdje prizeljkivali i pozivali, ima da napravimo atmosferu kakvu zasluzuje ovaj klub, ovaj grad i svaki simpatizer Slobode. Ovo nije suplja prica, nego ono sto smo svi zelili, idemo svi zajedno na C tribinu Zapada."Svi istinski navijaci i ljubitelji Slobode i svi oni koji su nekada bili dio grupe pozivaju se da u subotu protiv Radnika dodju na C tribinu i da zajedno navijamo i dadnemo podrsku nasem voljenom klubu".
Bez ikakvih statusa po FB i pozivanja javnih, molim vas, nego svako da povede onoga ko voli ovaj klub i gotivi navijanje, ko nece stediti glas i dlanove.
Niko, niko, samo Sloboda.
Old school 075
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
dal to znaci da ce i privrednik Suljo biti na C sektoru, posto je to inace njegovo mjesto
HAJDEEEEEEEEEEEEEEEE BUDALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

"Modra boja,na bijelome platnu,
- Beduin
- Kontakt:
Dobrodosao je i on i svako ko zeli dobro Slobodi, igracima podrska treba kao nikada.Chinaglia je napisao/la:dal to znaci da ce i privrednik Suljo biti na C sektoru, posto je to inace njegovo mjesto
A znamo sta radimo, ili cream de la cream Zapada ili nista.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Možda dođem sa starim, e on je baš stari navijač 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Mogu mislit koji ce to biti cirkus na C tribini
Nemam volje se vise pojavit na stadionu nakon svega,ako ce se Imamovic tjerati onda hocu..

Nemam volje se vise pojavit na stadionu nakon svega,ako ce se Imamovic tjerati onda hocu..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.