RK Zeljeznicar
Re: RK Zeljeznicar
može li mi netko reći kako je igrao željo?
ovaj puta se i nije baš proslavioMostar47 je napisao/la:može li mi netko reći kako je igrao željo?

kako je igrao željo za vikend?
otvori ovu vijest što sam ti prošli puta potavio i ispod nje imaš aktuelne rezultate prve lige F.jugMostar47 je napisao/la:kako je igrao željo za vikend?

teško da će Željo igrat Premier ligu jer su financije katastrofalne

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- bistrikboy
- Kontakt:
Bas ove godine su se trznuli sa novim sponzorom,doveli su dosta igraca,a ulazak u ligu je siguran...Željoman je napisao/la:teško da će Željo igrat Premier ligu jer su financije katastrofalne![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
može li mi netko reći kako je igrao željo?
Željezničar - Velež 36:26
kako je igrao željo?
mislim da je ovo kolo Željezničar slobodan...
ko bi sve mogao pojačati u premijer ligi(štase priča)želju?
RK Zeljeznicar ce u subotu u Dvorani Zera odigrati zadnju utakmicu, i time ovjeriti ulazak u Premier Ligu. Iz kluba smo dobili obavijest da je navijacima ulaz besplatan, te svi oni koji imaju vremena i kojima je draga plava boja da podrze nase momke na ovoj utakmici...utakmica je u 17h
info: org
info: org
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
da li neko zna je li željo doveo koje pojačanje za novu sezonu?
Nebojša Golić pojačao sarajevski RK Željezničar
Nebojša Golić, jedan od najboljih bh. igrača, pojačat će redove RK Željezničar, novog premijerligaša, u sezoni 2010/11. Da su ozbiljni u namjeri da u elitnom bh. takmičenju «ne plešu samo jedno ljeto» čelnici Želje pokazali su angažovanjem Golića, ali on neće biti jedino pojačanje Plavih.
Nebojša Golić, jedan od najboljih bh. igrača, pojačat će redove RK Željezničar, novog premijerligaša, u sezoni 2010/11. Da su ozbiljni u namjeri da u elitnom bh. takmičenju «ne plešu samo jedno ljeto» čelnici Želje pokazali su angažovanjem Golića, ali on neće biti jedino pojačanje Plavih.
- bistrikboy
- Kontakt:
Fantasticno!Strauss je napisao/la:Nebojša Golić pojačao sarajevski RK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Re:
Molba!n-a-n-d-o je napisao/la:Golic i Omerovic potpisali dvogodisnje ugovore, cekaju se Veselinov, Sabanovic, Omercevic, Buljugija i Radjenovic...
Omerović - koji?
Sidik (golman) ili Sakib (bek)

Pozz
Bosno moja poharana....
ni jedan ni drugi nego Jasmin (juniorski reprezentativac ? )Trigger je napisao/la:Molba!n-a-n-d-o je napisao/la:Golic i Omerovic potpisali dvogodisnje ugovore, cekaju se Veselinov, Sabanovic, Omercevic, Buljugija i Radjenovic...
Omerović - koji?
Sidik (golman) ili Sakib (bek)![]()
Pozz
Jasmin Omerović
Hvala majstore.no rules je napisao/la:ni jedan ni drugi nego Jasmin (juniorski reprezentativac ? )Trigger je napisao/la:Molba!n-a-n-d-o je napisao/la:Golic i Omerovic potpisali dvogodisnje ugovore, cekaju se Veselinov, Sabanovic, Omercevic, Buljugija i Radjenovic...
Omerović - koji?
Sidik (golman) ili Sakib (bek)![]()
Pozz
Jasmin Omerović
Znači, mladi ljevak...dobar izbor!
Bosno moja poharana....
Pa svim igračima je se duzno,kasa prazna,pa na osnovu čega se dovode pojačanja--il se to prepisuje od Bosne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.