FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

LImperatorre
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la LImperatorre » 19 sep 2016, 22:50

sLucajni je napisao/la:po meni je Santon najbolji nas bek, zna da igra, ali mu ocito fali samopouzdanje ili neki inat .. ne znam koji se qrc desava s njim .. nezainteresovan ..
Potpisujem, ali možda više zbog sentimentalnosti. Meni je Santon uvijek bio drag i kad je loš bio. Pogotovo sam se obradovao kada se vratio iz Newcastle-a, i bila bi šteta da je prodan. Zbog činjenice da nam puše po bekovskim pozicijama, možda se konačno dozove i bude imao kvalitetnu sezonu.
The Emperor Falls: The Downfall Of The Best Striker In The World

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 20 sep 2016, 08:41

Tritolone je napisao/la:Ma Danilo ispada dezurni krivac za sve, ali realno tamo za onaj gol je kriv i Candreva. Danilo je ispratio i Assamoaha i krenio za Sandrom a nije uopce reagira na Sandra koji je proletio kraj njega kao da ne postoji.
Candreva je ondje moro preuzet Sandra i po meni veci krivac za gol nego Danilo, mada se i Dambrosio zaletio pa ga je vjerovatno to zbunilo. Santon i Dambrosio su dovoljno kvalitetni da budu u rotaciji, a jos su trenirani u klubu odnosno drzavi. U januaru se treba pokusat rijesit Nagatoma i dovest kakvog beka ako se ni Ansaldi ne pokaze kao upgrade u odnosu na ostale. A tu je i onaj mali belgijanac, mozda on iznenadi sve pa se ne budemo morali pojacavat.

Iduce ljeto rijesit se igraca koji su visak(Biabiany, Palacio, Melo, Nagatomo, Ranocchia, jedan ili mozda dva od Santona/Dambrosija/Ansaldija) pa da konacno ovaj klub prodise. A dovest jednog stopera da bude konkurencija Mirandi i Murillu, bar jednog beka koji ce se usetat u prvih 11 ko sto su to uradili Mario i Banega, i nekog ko ce zamijenit Medela na zadnjem veznom.

Imam dobar osjecaj da bi od iduce godine mogli konacno igrat Ligu Prvaka.

Kako je lijepo kad se igraju dvije utakmice sedmicno, sutra vec iduca utakmica :njanjanja:
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 sep 2016, 10:56

Nadam se da bi sutra moga i Gabigol zaigrat, barem 15ak minuta da vidimo kakav je, jucer je normalno trenira sa ekipom.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2016, 11:22

Tritolone je napisao/la:Nadam se da bi sutra moga i Gabigol zaigrat, barem 15ak minuta da vidimo kakav je, jucer je normalno trenira sa ekipom.
:mrgreen:

slika

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 20 sep 2016, 14:07

De Bour vec prica na italijanskom :tokralju:

I’d like to speak your language as soon as possible, I study hard with my teacher about two hours a day.
Cijenim predanost i bas mu zelim da uspije :thumbup:
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 sep 2016, 17:23

LImperatorre je napisao/la:ali možda više zbog sentimentalnosti
Upravo to.Živcira me kada se piše o slabim karikama Intera i navode se bekovi i uvijek se prešutno izostavlja Santon i njega nitko ne smije pipnut i protiv njega išta reć samo zato jer je bivsi primaverac i kao "nas".

slika
Čekamo Milan.
Covered most distance for Inter vs Juve

11.936 km] Candreva
11.338 km] Joao Mario
11.306 km] D'Ambrosio
10.901 km] Banega
10.055 km] Icardi
Candreva maratonac.
Mauro Icardi's last 10 home games in Serie A (8 goals + 4 assists).

⚽️
⚽️
⚽️A
X
⚽️
⚽️A
A
⚽️
⚽️
⚽️A
:tokralju:
No player created more chances (4) than João Mário in this game.
Inter's five goals by body part:

Head
Head
Right Foot
Head
Head
Pogotovo je Icardi poceo vise glavom zabijat.Uz to je opasan i lijevom i desnom kao što smo vidjeli na onoj statistici prije utakmice.Kompletan strijelac.
Mauro Icardi has been involved in all Inter's five goals (4 goals + 1 assist).
Evo još jedno očekivano produljenje:
GdS - Piero Ausilio is ready to sign the dotted line for a new contract (today or tomorrow) that will keep him at Inter until 2019.
Bas mi je drag taj čovjek.Tu je odavno u klubu i nakon što je Branca konačno otišao dobio je priliku i jako dobro radi svoj posao.
CdS - Brozovic's behavior was punished with the exclusion from the last match and, above all, 3 consecutive fines. Now contract is standby
slika.
:thumbup: Ozbiljan trener konačno i morat će se naučit pameti i odrast ako misli igrat.Nema više Mancinija s kojim se jedan Balotelli nateže na treningu i nikom ništa.

GdS - Zhang Jindong does not plan to leave the Giuseppe Meazza, but he plans to make it better.
Očekivano rekao bih.Idu nova ulaganja u stadion i čeka se da Milan izgradi svoj.
CdSera - Zhang is in love with the city of Milan. He has great ideas to grow Inter as a whole and showed that to Mayor Sala this morning.
CdS - Zhang & Sala talked a lot about the stadium & how to improve the Meazza. They also talked about a partnership between city & Suning.
CdS - The Chinese giant is ready to make its mark in Europe and Italy, the city of Milan is the starting point. A partnership benefits both.
CdS - Zhang already left Italy but always remains updated on everything about Inter thanks to his trusted men in Milan.
Rekoh na jednoj drugoj temi nedavno...mislim da vecina nije ni svjesna koliko će daleko Inter ubrzo ići.Stvari koje su do prije 3 mjeseca bile nezamislive.Mogli bi se mnogi iznenaditi.

slika

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 sep 2016, 19:38

Barbosa i Ansaldi u sastavu za sutra.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 sep 2016, 20:15

Puma je napisao/la:Barbosa i Ansaldi u sastavu za sutra.
Portieri:1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;
Difensori:13 Ranocchia, 15 Ansaldi, 21 Santon, 24 Murillo, 25 Miranda, 33 D'Ambrosio, 55 Nagatomo, 94 Yao, 95 Miangue;
Centrocampisti:5 Melo, 6 Joao Mario, 7 Kondogbia, 17 Medel, 27 Gnoukouri;
Attaccanti:8 Palacio, 9 Icardi, 10 Jovetic, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 96 Barbosa.
Ovako odokativno Banega i Retard jedino van.Karton,hlađenje.Koliko se maksimalno moze prijaviti?24?Bit će zanimljivo vidjeti tko će ispast kada se ova dvojica vrate u sastav.Vjerojatno Yao kada se Banega vrati,a Retard kad bi se vratio i ako ne bi bilo suspenzija za te utakmice još bi netko morao otpast.Navijam za Bernija ako ne moze Nagatomo :mrgreen: Au,još i Andreolli...
1979 was last time @inter beat @juventusfc at home in the @SerieA_TIM after going a goal down.
Htio sam već par puta,a opet nisam siguran jesam napisao...pojavila se prije koji tjedan priča da je preko ljeta ponuđeno 80ak m za Hamesa.Eto i sam igrač ju potvrdio,ali kaze da je htio ostati u Realu.Ima se,može se :wave:
arminz je napisao/la:De Bour vec prica na italijanskom :tokralju:

GdS - De Boer initially aimed to do a press conference entirely in Italian by Christmas. He did that today in a p. conference before Empoli.
:tokralju:
Sky - In contrary to past reports, Inter CEO Michael Bolingbroke could very well continue this adventure at the club.
CdS - Icardi has 61 goals in Serie A at 23 years and 7 months old. Only Gilardino did better (23 years and 3 months) in modern area.
slika
Drugi najmladji do brojke 61 kad se gleda samo Inter.A i prvi je Argentinac.
Goal - Back in August, Chelsea offered Fabregas to Inter in deal for Brozovic. Inter refused because Fabregas' value and wage (8.5 mil).
Iskreno,ne bi uzeo Fabregasa ni ima duplo manju placu.Mislim da je postao has been.Želim ga Milanu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2016, 20:16

purgeru, hos gledat Lazio :kafa:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 sep 2016, 20:22

Dvoumio sam se (da je Paša u prvoj onda bi),ali ipak se sad pali snimka Inter-Juventus posto je sutra nova utakmica i do tada se mora odgledat.Ovo ću skinut pa gledat do novih utakmica za vikend.Nije Lazio dosta dugo Milan u gostima dobio,valjda uspiju veceras.Iako meni na iks miriše,ne znam zašto.Mozda zbog tri u obrani i ozljede Biglie.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 20 sep 2016, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2016, 20:23

razocarao si me, sipu ga :salut:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 sep 2016, 20:24

:guz:
:guz:

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 20 sep 2016, 21:30

više je FDB pričao spanski nego italijanski :mrgreen: al u svakom slučaju svaka mu čast na profesionalnosti. 2 sata svaki dan uči sa profom i sad već sve razumije, malo mu fali da proprica :thumbup:

Sutra se mora dobit. Nadam se Gabigolu barem 15 minuta. Novi Adriano :cool:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 20 sep 2016, 22:48

Mago je napisao/la:Sutra se mora dobit. Nadam se Gabigolu barem 15 minuta. Novi Adriano :cool:
iskreno nadam se da nece jos 2-3 sedmice igrat, jer je dosao kao veliki talent a skupo je placen i svi od njeg ce ocekivat odmah golove i asistencije. prevelika je razlika izmedju italije i brazila, u slucaju par losih utakmica na pocetku, novinari ce ga pojest, bolje nek trenira pa nekad poslije pauze za kvalifikacije za SP nek debituje, a do tad samo privikavanje
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

LImperatorre
Kontakt:

Post Postao/la LImperatorre » 21 sep 2016, 00:43

Mago je napisao/la: Novi Adriano :cool:
Cijenim entuzijazam, ali Adriano je samo jedan. Još uvijek ima j**čki izraz na licu :kralj:

slika
The Emperor Falls: The Downfall Of The Best Striker In The World

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 21 sep 2016, 07:54

Dobro jbg omiljeni igrac ikad pa u svakom novom brazilcu vidim njeg. :D Ako nista Gabriel je ljevak ko Imperatore :zviz:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 21 sep 2016, 15:26

Veceras samo pobjeda igra, svaki ostali rezultat ce biti veliko razocaranje.
Chinaglia je napisao/la:
http://oi68.tinypic.com/2ahcj78.jpg
:ljepota: :ljepota: :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 sep 2016, 16:47

zamorano1plus8 je napisao/la:
Mago je napisao/la:Sutra se mora dobit. Nadam se Gabigolu barem 15 minuta. Novi Adriano :cool:
iskreno nadam se da nece jos 2-3 sedmice igrat, jer je dosao kao veliki talent a skupo je placen i svi od njeg ce ocekivat odmah golove i asistencije. prevelika je razlika izmedju italije i brazila, u slucaju par losih utakmica na pocetku, novinari ce ga pojest, bolje nek trenira pa nekad poslije pauze za kvalifikacije za SP nek debituje, a do tad samo privikavanje
Naravno da ce igrati (iako ne kao prvotimac).A novinari će ga pojest i ovako i onako jer neće prve sezone biti "pojacanje od 30m" ili koliko vec milja.Isto kao što su i Kondogbiu jer su lešinari.Najvaznije da svi oko Intera znaju da nije laka prilagodba i da ce mu trebati vremena.

slika
Ipak minimalne rotacije?Nadam se Di Marcu kod Empolija.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 sep 2016, 23:21

Mago je napisao/la:više je FDB pričao spanski nego italijanski :mrgreen:
muy muy :mrgreen:

Konačno pogledao cijelu snimku.Kao što se već pisalo...iz utakmice u utakmicu to sve bolje izgleda i samo treba nastavit u tom smjeru.Upalo mi u oko da puno više igrači komuniciraju na terenu,stalne gestikulacije prema suigračima koga treba zatvoriti i sl.

De Boer vrhunski posložio ekipu za derbi i oko najveceg broja bodova nije bilo apsolutno nikakve dileme.Htio sam mu dati 3 jos nakon Pescare,ali sam odlucio pricekat Juventus kao konacnu potvrdu.Do Juventusa je veci napredak prema naprijed napravljen,a ovdje je i defenzivno odlicna utakmica odigrana.Visoki pritisak kad bi protivnik kretao od golmana koji je itekako limitirao Juventus.Kad se stalo dublje u obranu to je bilo 4-5-1 čemu sam se i nadao,a bojao da bi mozda De Boer mogao izaci sa 4-4-2 što bi olakšalo Juventusu u sredini zbog igrača viška.

Gol Juventusa...ne znam kako se moze Danila toliko krivit...Candreva totalno pasivan,Santon kasni na Lichtsteinera i ako se traze krivci to su njih dvojica.

Glavati Princ neutraliziran.Osim jednog šuta do kojeg je dosao ništa nije napravio.Kako ga je J.Mario izvozao tamo oko 15.min. :rol: Ne znam kad je zadnji put u Serie A netko ovako izdominirao Juventusovu vezu.Istina,ova im je valjda najslabija zadnjih godina,ali opet.

Miranda i Murillo po običaju.Prvi doktorski,drugi dobra pratnja.Santon i Danilo podjednako prosječni.Ovaj put nešto defanzivnija obojica kako bi se osiguralo od kontri.Handanovic prakticki bez ozbiljnog posla.

Eder dobar,borben.Vec druga dobra utakmica ove sezone.Rekao bih da sa De Boerom konačno postaje koristan igrač.Candreva odigrao ok partiju kao i vecina ekipe,ali opipljivi ucinak se tek ocekuje od njega.Perišić napokon.Gol za pobjedu,to je ono što se od njega očekuje.Imao je i jednu odlicnu priliku asistirati Mariu,ali se nažalost odlučio za šut.Medel opet pokazao da je trenutno zasluženo prvotimac.Mislim da su sada svi to vidjeli.

Najsmjesnije mi je kako sad dosta ljudi hvali Icardija zbog toga što je "pokazao da moze i vise od samog zabijanja",a ovo je samo jedna od dosta utakmica koje je odigrao radeci puno vise stvari od pukog zabijanja samo jbg nije bila pobjeda u derbiju pa ljudi nisu primjetili ili dovoljno cijenili.
His scoring record vs Juventus is 7 goals and 2 assists in 9 games. Since he has played 2 out of those 9 games as a sub, he has a really good ratio of goals per minutes: participated in a goal every 74 minutes.
:thumbup:

O Banegi i J.Mariu je mislim suvišno išta pisati.Obojica bi vjerojatno bili prvotimci i u boljim ekipama nego što je trenutno ova Interova.Udarni vezni dvojac u iducim godinama.Trazi se idealan treci.

I moram dodat...loša utakmica Tagliaventa.Jos jedna potvrda kakvi su suci u Italiji.

La Stampa - Inter-Juve also generated a lot of interest and viewers in Italy: 3.4 million viewers total on Sky and Mediaset Premium.
Milito in an interview with GdS: "Maurito has become a team player and deserves to be in the national team."
Ancelotti: "Inter could be a surprise this season. Terrific performance against Juve shows me that there is quality in the coach &players."
Mancini: "I am happy that Inter beat Juventus. I am happy for the fans and the guys, who are very good players."
CdS - Suning is serious and they are ready to invest again in January. Piero Ausilio knows very well that the club needs a full back.
CdS - Three names for January are Semedo, Criscito and Darmian.
Iskreno se nadam da neće bit Criscito.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 22 sep 2016, 01:05

Kad god ne gledam, dobijemo. :mrgreen:

Sad cu kafu da stavim i palim KODI da pogledam snimak.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.