Ma nema para nema igraca i to je savrseno normalno. Nenormalno je kad imas odlicne igrace a rezultate ko m...o. A Efendic je srce ostavio na terenu iiako se rukama voli sluziti, zbilja bih volio da on ne izvisi...staragarda je napisao/la: Njima jedino nije svejedno zbog odlične plate koju primaju a svi do jednog su placenici koji su tu zbog love kao u čitavom svijetu... Svi su uglavnom afirmirani igrači i lako će naći drugi klub....a bit će recimo zanimljivo vidjeti Efendica, to naše dijete koje se guralo i napredovalo kako će se ponijeti kad nastupi raspad sistema... Ja sam ubijeđen da će ostati zbog Slobode, naše djete, voli Slobodu, bla bla bla... Sta vi mislite
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
& $ ?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Moja podrska za ovaj old school na C tribini svakako old school
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Beduin
- Kontakt:
Kako kaze Tram 11SaltCityAttack je napisao/la:Moja podrska za ovaj old school na C tribini svakako old school
Rušili sisteme, distancirali se od kreme
Digli urbano na noge, bahato u startu
Ostavili trag u svakom gradu I kvartu.
Old skool 075 rulz
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Zalosno je da smo se poceli dijelit sto zbog politike, sto zbog toga sto nam se ne svidja rad same grupe ...meni je pocelo da ide na qurac to sto nam je glavna koreografija bakljada..ne zbog baklji nego zbog toga jer ne umijemo napraviti koreo.a da nisu baloncici ..ebiga..bolje onda old school oni isto nisu u tom fazonu, ali bolje i to nego trpit da ti dijeca pametuju nazivaju sebe navijacima, a nisu u stanju nista konkretno i pametno napraviti , a u njima si vidio ljude koji ce podici to na visok nivo ..ja sam razocaran znam da ce biti onih koji ce reci pametuje iz amerike ali me boli qurac za to..boli me jos to jer nam se ljudi smiju
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 20 sep 2016, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nama je bitnije taj sad neki c sektor,a znamo svi da nece nista biti,kao i sa sjevera..samo treba onog pisca prozivat za lazi i obmane i gledat nacin da Azmira se vrati u klub,inace smo donji..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bez promjene statuta kluba,i omogucavanja incestitorima da ulazu,bez povratka stadiona klubu,jer niko nece ulagati u tudje,cak sta vise 90 posto ulagaca nece ni suvlasnistvo ne treba mu zayebancija,bez stabilnog finansiranja nece biti Slobode,a ni nas ......mislim kao navijaca i simpatizera.aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam pratio forum danas i ne znam sta se desava. Vidim pise se o podjelama nekim. Slazem se sa Saltom, **** podjele, Sloboda treba da spaja. Bice to sve na kraju kako treba, uvjeren sam u to samo budite zajedno, budite Sloboda momci.
Ovako kako je to Jasmin zamislio mislim da i u sjevernoj koreji nema vise,stagniramo,propadamo,sve zbog arogancije jednog covjeka...
A i corav vidi da grad nemoze finansirati klub u ovakvom stanju,niti moze infrastrukturu poboljsati.......samo promjene dolaze u obzir,nije bitno ko je ulagac,Azmir,Bingo,neko deseti,nebitno,bez ovih sustinskih promjena,bojim se u dogledno vrijeme da nema ni kluba.....mozda i bude ali po kantonalnim ligama,a meni licno je dosta borbe za opstanak i golog prezivljavanja
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Provjereno, Kole se nije uspio danas dogovoriti sa Senadom Tom - Cat-om, tražio je da mu se isplati rata koja slijedi, ovaj i Kurević mu rekli da to trenutno ne mogu isplatiti jer nemaju para i da mu mogu sad dati nekih 10% te rate, na sta nije pristao i izašao je, niko ne zna šta će biti s njim za nastavak prvenstva.
PS Nije samo Kole sporan ima ih jos 4 ili 5 kojima se trebaju isplatiti te rate, a ovi nemaju novca.
Ne provjereno sam danas čuo da će nam novi prijedsjednik kluba biti Senad Tom - Cat, dolazi na poziciju po Jasminovoj direktivi!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
PS Nije samo Kole sporan ima ih jos 4 ili 5 kojima se trebaju isplatiti te rate, a ovi nemaju novca.
Ne provjereno sam danas čuo da će nam novi prijedsjednik kluba biti Senad Tom - Cat, dolazi na poziciju po Jasminovoj direktivi!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Brate, INTERES faraona i jeste da Sloboda preživljava još jedan određeni period i onda ce se izaći u javnost sa saopštenjem kako se ne može dalje, eutanazirat će je odnosno zaledit kao KK i to je završena priča.... Da je Faraon i njegovi jarani iz gradske oligarhije samo na minut uključio mozak i koristio zdravu logiku hodao bi sa Husicem od jutra do mraka... Ovako se išlo na podmetanja da čovjek digne ruke od svega i da se klub ugasi... Zbog čega... Pa zato sto ce u tom slučaju biti POJEO VUK MAGARCA.... JAKA EVROPSKA SLOBODA PODRAZUMIJEVA REVIZIJE POSLOVANJA, DUGOVANJA,POTPISIVANJA STETNIH UGOVORA I CEGA JOS SVE NE.... Kome je to u interesu... Gradu, sabovicu, zahirovicu... Čisto sumnjamsolinas je napisao/la:Bez promjene statuta kluba,i omogucavanja incestitorima da ulazu,bez povratka stadiona klubu,jer niko nece ulagati u tudje,cak sta vise 90 posto ulagaca nece ni suvlasnistvo ne treba mu zayebancija,bez stabilnog finansiranja nece biti Slobode,a ni nas ......mislim kao navijaca i simpatizera.aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam pratio forum danas i ne znam sta se desava. Vidim pise se o podjelama nekim. Slazem se sa Saltom, **** podjele, Sloboda treba da spaja. Bice to sve na kraju kako treba, uvjeren sam u to samo budite zajedno, budite Sloboda momci.
Ovako kako je to Jasmin zamislio mislim da i u sjevernoj koreji nema vise,stagniramo,propadamo,sve zbog arogancije jednog covjeka...
A i corav vidi da grad nemoze finansirati klub u ovakvom stanju,niti moze infrastrukturu poboljsati.......samo promjene dolaze u obzir,nije bitno ko je ulagac,Azmir,Bingo,neko deseti,nebitno,bez ovih sustinskih promjena,bojim se u dogledno vrijeme da nema ni kluba.....mozda i bude ali po kantonalnim ligama,a meni licno je dosta borbe za opstanak i golog prezivljavanja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
aaaaaaaa, otkud Senad da se pojavi na mjesto predsjednika UO.... Svašta, bas čudno.... J e b e m li vam majku lopovskuPasha_car_aga je napisao/la:Provjereno, Kole se nije uspio danas dogovoriti sa Senadom Tom - Cat-om, tražio je da mu se isplati rata koja slijedi, ovaj i Kurević mu rekli da to trenutno ne mogu isplatiti jer nemaju para i da mu mogu sad dati nekih 10% te rate, na sta nije pristao i izašao je, niko ne zna šta će biti s njim za nastavak prvenstva.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da hoce otici svi i tuziti nas, navijam za to i da se raspadnemoPasha_car_aga je napisao/la:Provjereno, Kole se nije uspio danas dogovoriti sa Senadom Tom - Cat-om, tražio je da mu se isplati rata koja slijedi, ovaj i Kurević mu rekli da to trenutno ne mogu isplatiti jer nemaju para i da mu mogu sad dati nekih 10% te rate, na sta nije pristao i izašao je, niko ne zna šta će biti s njim za nastavak prvenstva.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakvi... Odbor za hitnost to završava... Kakav raspad. ...Svi na C i dat podrškutuzlak1987 je napisao/la:Da hoce otici svi i tuziti nas, navijam za to i da se raspadnemoPasha_car_aga je napisao/la:Provjereno, Kole se nije uspio danas dogovoriti sa Senadom Tom - Cat-om, tražio je da mu se isplati rata koja slijedi, ovaj i Kurević mu rekli da to trenutno ne mogu isplatiti jer nemaju para i da mu mogu sad dati nekih 10% te rate, na sta nije pristao i izašao je, niko ne zna šta će biti s njim za nastavak prvenstva.
Istina je ovo za Koleta,ljudi mi ako sada sta ne napravimo sledecu na Tusnju pozdravite se sa klubom.staragarda je napisao/la:Ma kakvi... Odbor za hitnost to završava... Kakav raspad. ...Svi na C i dat podrškutuzlak1987 je napisao/la:Da hoce otici svi i tuziti nas, navijam za to i da se raspadnemoPasha_car_aga je napisao/la:Provjereno, Kole se nije uspio danas dogovoriti sa Senadom Tom - Cat-om, tražio je da mu se isplati rata koja slijedi, ovaj i Kurević mu rekli da to trenutno ne mogu isplatiti jer nemaju para i da mu mogu sad dati nekih 10% te rate, na sta nije pristao i izašao je, niko ne zna šta će biti s njim za nastavak prvenstva.
"Modra boja,na bijelome platnu,
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Na C jednostavno ne mogu, jer je to direktna podrška Jasminu i još jedna njegova igra da ne izgubi glasače!staragarda je napisao/la:Ma kakvi... Odbor za hitnost to završava... Kakav raspad. ...Svi na C i dat podrškutuzlak1987 je napisao/la:Da hoce otici svi i tuziti nas, navijam za to i da se raspadnemoPasha_car_aga je napisao/la:Provjereno, Kole se nije uspio danas dogovoriti sa Senadom Tom - Cat-om, tražio je da mu se isplati rata koja slijedi, ovaj i Kurević mu rekli da to trenutno ne mogu isplatiti jer nemaju para i da mu mogu sad dati nekih 10% te rate, na sta nije pristao i izašao je, niko ne zna šta će biti s njim za nastavak prvenstva.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi ti mene izgleda dobro skonto pasa moj dobri... Nego ko god moze nek isprati ovih par utakmica jer ce se većina vas sa sjetom prisjećati ovih vremena
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Vidim odlicno privrednici rade svoj posao
@Solinas zipa onog Mirela Ibrahimovica al' zabija golove, cini se da je dobar
I de hajmo ba svi na C yebem mu misa, de hajde da stanemo u kraj ovoj bagri
@Solinas zipa onog Mirela Ibrahimovica al' zabija golove, cini se da je dobar
I de hajmo ba svi na C yebem mu misa, de hajde da stanemo u kraj ovoj bagri
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Husić za ****: Pozivam Imamovića u subotu na Tušanj da skupa javno kažemo kakvu Slobodu želimo (VIDEO)
Predsjednik u ostavci UO FK Sloboda Azmir Husić u razgovoru za **** demantovao je navode gradonačelnika Imamovića kako njegova odluka da odstupi sa mjesta predsjednika FK Sloboda ima umiješanost sa predstojećim lokalnim izborima. Iako je Husić pismenu ostavku predao predsjedniku Skupštine FK Sloboda Kemalu Kureviću prije nekoliko dana ona će biti usvojena ili odbijena tek na narednoj sjednici Skupštine koja je kako saznajemo u pripremi ali neće biti održana prije 2. oktobra. U razgovoru za naš portal gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović je kazao kako je siguran da odluka Azmira Husića ima itekako veze sa politikom i predstojećim izborima. Husić je danas u razgovoru za **** odbacio takve optužbe i kazao kako je spreman javno podržati onog kandidata za gradonačelnika koji bude imao najbolji program za razvoj sporta u Tuzli sa akcentom usmjerenim prema FK Sloboda.
“Evo želim gradonačelnika Jasmina Imamovića javno da pozovem u subotu na utakmicu da pred punim tribinama da kažemo ljudima on i ja kakvu Slobodu želimo i damo obećanja šta će ko da uradi. Ja sam spreman ako ne ispunim svoja obećanje da me objese na reflektor na Tušnju” – kazao je između ostaloga Husić i dodao: “Spreman sam da ukoliko Sloboda ove godine osvoji titulu prvaka BiH halalim sav novac koji sam do sada uložio. I taj ću papir da potpišem.” – kaže Husić. Prema riječima Husića nakon njegovog odlaska Sloboda na raspolaganju ima nula maraka za funkcionisanje. Da je tako pokazuje i činjenica da je nastao nemir u svlačionici jer pojedini fudbaleri strahuju hoće li im, ko i kada isplatiti dogovoreni novac. Navodno su neki odbili današnji trening dok ne dobiju svoj novac. Zbog toga je Odbor za hitnost danas donio odluku o imenovanju Denisa Karića na poziciju v.d. sportskog direktora. Pitali smo Husića i to koliko su šanse da se predomisli i ostane na čelu FK Sloboda na šta nam je kazao: “U nekim drugim okolnostima uz konkretna obećanja možda postoji mogućnost ali kako sad stvari stoje male su šanse” – ističe Husić. Azmira Husića pitali smo: Gadonačelnik Tuzle Jasmin Imamović je u razgovoru za naš portal kazao da vaša ostavka ima veze sa predstojećim izborima? Kako komentarišete izjavu gradonačelnika Imamovića “Nije dobro nauditi Slobodi da bi se naudilo meni”? Šta najviše zamjerate ljudima koji vode ovaj grad? Kakva je budućnost FK Sloboda u nekom narednom periodu? Kakve su šanse da se predomislite i ostanete na čelu FK Sloboda? Prošlo je nekoliko dana od vaše ostavke, kakve su emocije nakon svega? Prema vašem mišljenju može li Sloboda u doglednom periodu biti u potpunosti neovisna i sama sebe financirati? Hvala vam na izdvojenom vremenu i ovom razgovoru. Nadajmo se najboljem za našu Slobodu?
Predsjednik u ostavci UO FK Sloboda Azmir Husić u razgovoru za **** demantovao je navode gradonačelnika Imamovića kako njegova odluka da odstupi sa mjesta predsjednika FK Sloboda ima umiješanost sa predstojećim lokalnim izborima. Iako je Husić pismenu ostavku predao predsjedniku Skupštine FK Sloboda Kemalu Kureviću prije nekoliko dana ona će biti usvojena ili odbijena tek na narednoj sjednici Skupštine koja je kako saznajemo u pripremi ali neće biti održana prije 2. oktobra. U razgovoru za naš portal gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović je kazao kako je siguran da odluka Azmira Husića ima itekako veze sa politikom i predstojećim izborima. Husić je danas u razgovoru za **** odbacio takve optužbe i kazao kako je spreman javno podržati onog kandidata za gradonačelnika koji bude imao najbolji program za razvoj sporta u Tuzli sa akcentom usmjerenim prema FK Sloboda.
“Evo želim gradonačelnika Jasmina Imamovića javno da pozovem u subotu na utakmicu da pred punim tribinama da kažemo ljudima on i ja kakvu Slobodu želimo i damo obećanja šta će ko da uradi. Ja sam spreman ako ne ispunim svoja obećanje da me objese na reflektor na Tušnju” – kazao je između ostaloga Husić i dodao: “Spreman sam da ukoliko Sloboda ove godine osvoji titulu prvaka BiH halalim sav novac koji sam do sada uložio. I taj ću papir da potpišem.” – kaže Husić. Prema riječima Husića nakon njegovog odlaska Sloboda na raspolaganju ima nula maraka za funkcionisanje. Da je tako pokazuje i činjenica da je nastao nemir u svlačionici jer pojedini fudbaleri strahuju hoće li im, ko i kada isplatiti dogovoreni novac. Navodno su neki odbili današnji trening dok ne dobiju svoj novac. Zbog toga je Odbor za hitnost danas donio odluku o imenovanju Denisa Karića na poziciju v.d. sportskog direktora. Pitali smo Husića i to koliko su šanse da se predomisli i ostane na čelu FK Sloboda na šta nam je kazao: “U nekim drugim okolnostima uz konkretna obećanja možda postoji mogućnost ali kako sad stvari stoje male su šanse” – ističe Husić. Azmira Husića pitali smo: Gadonačelnik Tuzle Jasmin Imamović je u razgovoru za naš portal kazao da vaša ostavka ima veze sa predstojećim izborima? Kako komentarišete izjavu gradonačelnika Imamovića “Nije dobro nauditi Slobodi da bi se naudilo meni”? Šta najviše zamjerate ljudima koji vode ovaj grad? Kakva je budućnost FK Sloboda u nekom narednom periodu? Kakve su šanse da se predomislite i ostanete na čelu FK Sloboda? Prošlo je nekoliko dana od vaše ostavke, kakve su emocije nakon svega? Prema vašem mišljenju može li Sloboda u doglednom periodu biti u potpunosti neovisna i sama sebe financirati? Hvala vam na izdvojenom vremenu i ovom razgovoru. Nadajmo se najboljem za našu Slobodu?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Senad predsjesnik hahaha..on je amidza mi od zeta od sestre muza..eto.kakav je da ni rodjenog svog zajebaje na poslu pa nece ni da ga osigura i td..kako ga gleda tacno razmisljam da im posaljem papire da dodju vamo ...eto ko ce nam vodit klub hahaha gasiii sve daj OFK odmah upisi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
Tresla se gora , rodio se mis !!! eto nas na pocetak opet....dzaba drama ovih dana kao sto sam i rekao
e dragi Jasmine, kakvog čovjeka si otjerao, stoko jedna!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav početakKrojcicaHills je napisao/la:Tresla se gora , rodio se mis !!! eto nas na pocetak opet....dzaba drama ovih dana kao sto sam i rekao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.