AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milan
Je li rano pričati o scudettu? [FACE WITH TEARS OF JOY]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- nextterrain
- Kontakt:
Moral pohvaliti momke stvarno su dali sve of sebe. Cak I Nianga cu pohvaliti za trud drugo je sto je glup ko cuskija. Svaka čast momci 
Prvo poluvrijeme, do gola, je bilo katastrofa.
Ovo drugo je najbolje ove sezone. Iznenadili su me.
Niang je najgluplji lik u fudbalu. Calabria bio dobar.
Ovo drugo je najbolje ove sezone. Iznenadili su me.
Niang je najgluplji lik u fudbalu. Calabria bio dobar.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Hajde nije lose ovo bilo, losi su bili prvih dvadesetak minuta, a poslije su dosli tobe i ustvari nadigrali lazio.
dobra stvar sto se odbrana popravila, otkako se paleta preporodio tako je i odbrana dosla na svoje.
veznjaci solidni, kucka definitivno mora igrati, montolivo odigrao mozda i najbolju utakmicu u posljednjih par mjesec.
ovaj ofanzivni dio osim bacce ocajan, iako je bilo par dobro osmisljenih akcija.
niang nabit s noge na nogu, yebo mater ako me iko vise nervira od njega
zao mi sto bonaventura propada radi njega, momak ni na sta ne lici u veznom redu, a trilion puta je bolji i inteligentniji od ove francuske bukve na krilu.
jel se vama cini da se rom propederisao
dobra stvar sto se odbrana popravila, otkako se paleta preporodio tako je i odbrana dosla na svoje.
veznjaci solidni, kucka definitivno mora igrati, montolivo odigrao mozda i najbolju utakmicu u posljednjih par mjesec.
ovaj ofanzivni dio osim bacce ocajan, iako je bilo par dobro osmisljenih akcija.
niang nabit s noge na nogu, yebo mater ako me iko vise nervira od njega
jel se vama cini da se rom propederisao
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Lose otvorili utakmicu, prvih 20ak min Lazio bolji, nakon gola Milan preuzima - i pruzili smo najbolju utakmicu ove sezone.
Niang zicer decenije, prazan gol, flashback sjetih se one njegove proklete stative na Camp Nou u CL....
Drago mi je da su (opet) svi mladici dobili priliku;
Donnarumma, Calabria, Romagnoli, Locatelli, Niang, uz njih trun stariji Suso i Gomez
Vidim dosta frustracije prema Niangu, ali se mora rec da se momak trudi i napravi dosta dobrog (osim zavrsnice), i da redovno unosi nemir u redove protivnika, zna i covjeka viska napravit, kao jedan od rijetkih u nasim redovima... Niang-Bacca puno bolje funkcionise nego bilo ko drugi u tandemu sa Baccom, a i bolje nego sam Bacca u napadu
Montolivo i De Sciglio konacno pozitivni, vakat je!
Niang zicer decenije, prazan gol, flashback sjetih se one njegove proklete stative na Camp Nou u CL....
Drago mi je da su (opet) svi mladici dobili priliku;
Donnarumma, Calabria, Romagnoli, Locatelli, Niang, uz njih trun stariji Suso i Gomez
Vidim dosta frustracije prema Niangu, ali se mora rec da se momak trudi i napravi dosta dobrog (osim zavrsnice), i da redovno unosi nemir u redove protivnika, zna i covjeka viska napravit, kao jedan od rijetkih u nasim redovima... Niang-Bacca puno bolje funkcionise nego bilo ko drugi u tandemu sa Baccom, a i bolje nego sam Bacca u napadu
Montolivo i De Sciglio konacno pozitivni, vakat je!
pa sta mi vrijedi sto napravi sebi prostor kad UVIJEK poslije toga odigra nesto pogresno i sjebe stvar
ne vidim apsolutno nikakvu razliku izmedju njega i recimo honde, kad ni od jednog na kraju nemas nikakvog produkta.
meni je zao sto je glup jer ima talenta, al' rijetko me ko raspizdi ko on.
al' neka je on nama penal zabio, igracina
ne vidim apsolutno nikakvu razliku izmedju njega i recimo honde, kad ni od jednog na kraju nemas nikakvog produkta.
meni je zao sto je glup jer ima talenta, al' rijetko me ko raspizdi ko on.
al' neka je on nama penal zabio, igracina
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Niang nam svima redovno ide na zivce jer ima potencijala, ali nikako nije skolovan fudbaler. Penal je bio zahvaljujuci njemu, i par puta je sebi stvorio i prostor i sansu, momku je jos uvijek svega 21god, polako ima nade za njega. Korisniji je od Balotelija

par puta stvorio sansu i opalio u... aut sa druge strane terena
penal ide na dusu onom ko mu je poslao onu loptu u prostor (nisam siguran ko je) ili debilnom radu-u koji se razgranao rukama okolo, a ne ovom, sta je ovaj majket' uradio osim sto je poslao obicnu okomitu loptu u sesnaeterac? to bi uradio svako u njegovoj situaciji, nikakva genijalnost na djelu to nije bila.
problem je njegova fudbalska NEinteligencija i mangupluk na terenu (a imao je i od koga nauciti doduse), to se s njim vec vuce 4 godine otkako je ovdje i cisto sumnjam da ce prestati, ne mozes ti neciji karakter i manjak mozdanih vijuga promjeniti, pa sve i da na glavi dubis.
penal ide na dusu onom ko mu je poslao onu loptu u prostor (nisam siguran ko je) ili debilnom radu-u koji se razgranao rukama okolo, a ne ovom, sta je ovaj majket' uradio osim sto je poslao obicnu okomitu loptu u sesnaeterac? to bi uradio svako u njegovoj situaciji, nikakva genijalnost na djelu to nije bila.
problem je njegova fudbalska NEinteligencija i mangupluk na terenu (a imao je i od koga nauciti doduse), to se s njim vec vuce 4 godine otkako je ovdje i cisto sumnjam da ce prestati, ne mozes ti neciji karakter i manjak mozdanih vijuga promjeniti, pa sve i da na glavi dubis.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Neka se malo i pozitive vratilo na ove naše forumske stranice!
Osim pobjeda sviđa mi se i činjenica da dosta mladih igrača dobija prilku da igra, a još čak i pobijeđujemo izgleda da nam ovi mladići donose i neku nafaku. Jeste da oni za sada ne pokazuju nešto spektakularno ali su solidni. Gigi nam je najbolji igrač sa 17, Calabria ima 19, Locateli tek 18. Uvijek sam za to da npr. prije priliku dobije Locateli nego Poli, Sosa ili Honda. Od ovog dečka možda šta i bude nakon što sakupi 10-tak tekmi profesionalnog fudbala, pa ni Iniesta u Barsi nije briljirao sa 18. Nadam se da će Montela nastaviti davati priliku Locateliu i Calabriji.
Osim pobjeda sviđa mi se i činjenica da dosta mladih igrača dobija prilku da igra, a još čak i pobijeđujemo izgleda da nam ovi mladići donose i neku nafaku. Jeste da oni za sada ne pokazuju nešto spektakularno ali su solidni. Gigi nam je najbolji igrač sa 17, Calabria ima 19, Locateli tek 18. Uvijek sam za to da npr. prije priliku dobije Locateli nego Poli, Sosa ili Honda. Od ovog dečka možda šta i bude nakon što sakupi 10-tak tekmi profesionalnog fudbala, pa ni Iniesta u Barsi nije briljirao sa 18. Nadam se da će Montela nastaviti davati priliku Locateliu i Calabriji.
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Momak ima samo brzinu, ali steta sto nema mozga, niti fudbalske inteligencije da postane vrhunski fudbaler...on i Balotelli su dva svijeta, Balotelli je fudbalski preinteligentan, samo sto je kod njega problem sto je prilicno nezainteresiran za igru, dok ovaj panj moze dati gol jedino iz penala, pa promasio je veceras mrtvu sansu :SZenga je napisao/la:Niang nam svima redovno ide na zivce jer ima potencijala, ali nikako nije skolovan fudbaler. Penal je bio zahvaljujuci njemu, i par puta je sebi stvorio i prostor i sansu, momku je jos uvijek svega 21god, polako ima nade za njega. Korisniji je od Balotelija![]()
da nije bio onaj slučajan penal bio bi ubjedljivo najlosiji igrac, po meni on je bio daleko najlosiji, losiji od Susa.
Ostatak tima je bio odlican Calabria je proslo kolo plivao na lijevoj strani, momku samo jos treba pokazati kako da igra ofanzivno i imacemo odlicnog igraca, a ono sto je najvaznije nase je gore list.
- nextterrain
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Isto sam čitao za Šiljkanovića prije 3,4 godinemeskalin je napisao/la:Momak ima samo brzinu, ali steta sto nema mozga, niti fudbalske inteligencije da postane vrhunski fudbaler...on i Balotelli su dva svijeta, Balotelli je fudbalski preinteligentan, samo sto je kod njega problem sto je prilicno nezainteresiran za igru, dok ovaj panj moze dati gol jedino iz penala, pa promasio je veceras mrtvu sansu :SZenga je napisao/la:Niang nam svima redovno ide na zivce jer ima potencijala, ali nikako nije skolovan fudbaler. Penal je bio zahvaljujuci njemu, i par puta je sebi stvorio i prostor i sansu, momku je jos uvijek svega 21god, polako ima nade za njega. Korisniji je od Balotelija![]()
da nije bio onaj slučajan penal bio bi ubjedljivo najlosiji igrac, po meni on je bio daleko najlosiji, losiji od Susa.
Ostatak tima je bio odlican Calabria je proslo kolo plivao na lijevoj strani, momku samo jos treba pokazati kako da igra ofanzivno i imacemo odlicnog igraca, a ono sto je najvaznije nase je gore list.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Defanzivno je bio dobar, ofenzivno ne znamo jer skoro nikako da nije otisao u napad, Bonaventura uzeo loptu i 2 na njemu , a Calabria iza njega 'zapalio cigicu i gleda teletxt'Raonffa je napisao/la:Isto sam čitao za Šiljkanovića prije 3,4 godinemeskalin je napisao/la:Momak ima samo brzinu, ali steta sto nema mozga, niti fudbalske inteligencije da postane vrhunski fudbaler...on i Balotelli su dva svijeta, Balotelli je fudbalski preinteligentan, samo sto je kod njega problem sto je prilicno nezainteresiran za igru, dok ovaj panj moze dati gol jedino iz penala, pa promasio je veceras mrtvu sansu :SZenga je napisao/la:Niang nam svima redovno ide na zivce jer ima potencijala, ali nikako nije skolovan fudbaler. Penal je bio zahvaljujuci njemu, i par puta je sebi stvorio i prostor i sansu, momku je jos uvijek svega 21god, polako ima nade za njega. Korisniji je od Balotelija![]()
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ne znam jeste li ludi ja ili vi, ali meni je on bolji u ofanzivi, bar generalno gledajući sve utakmice koje je odigrao, ili bar jednako dobar
a što se defanzive tiče, tu mi se popravio, prije je znao dosta plivat.
mislim, ima tu puno mjesta za napredak jer je još uvijek nedovršen igrač, ali makar znaš da je u stanju igrati na oba fronta za razliku od ščilje, ima i brzinu, solidan dribling i centaršut, zna se fino ubacit u prostor...
mada sam ja uvijek skeptičan oko ovih naših mladih igrača, ovaj klub je isto utopija za njih
pa ni onaj hudnik abate za 30 godina još nije naučio centrirati 
mislim, ima tu puno mjesta za napredak jer je još uvijek nedovršen igrač, ali makar znaš da je u stanju igrati na oba fronta za razliku od ščilje, ima i brzinu, solidan dribling i centaršut, zna se fino ubacit u prostor...
mada sam ja uvijek skeptičan oko ovih naših mladih igrača, ovaj klub je isto utopija za njih
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Narucit ce, mlad je
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Ništa mi nije bilo gore kad je Seedorf zaustavio akciju i govori Anttoniniu da ide gore bas užas
jbg ti si bek tvoje je da trčiš gore dole i to je sva priča.
Juventus are willing to offer €10m to sign Kessie from Atalanta but Milan are also moving for the player
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.