FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

carsijaba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la carsijaba » 20 sep 2016, 17:24

HausMan je napisao/la:samo najvece budale mogu misliti da cemo otici u evropu a to je 500 stalnih navijaca koji su uvijek tu. ja bih bio zadovoljan da budemo 5-6 na tabeli s ovim sastavom i ovom upravom. ne znam sta ova uprava ima pricati o dugu kad ce nam oni nabiti dug s ovim raskidima ugovora a prihoda nema s glave. svi se mi potajno nadamo necemu dobrom a ustvari niko nece da pogleda realno mi smo katastrofa.
Želju je do sada na 5 domaćih prvenstvenih utakmica gledalo 30 000 ljudi, prema zvaničnim podacima FNSBiH. Prosijek 6000 po utakmici. Prodato je najviše sezonskih ulaznica za jednu sezonu u historiji Kluba.

Dobro što lažeš sebe, al' odakle potreba da lažeš druge. Može ti neko i povjerovati. Ovo za povjerovati je samo šala. Tolika budala ne postoji na ovom forumu.

amar92
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la amar92 » 20 sep 2016, 17:51

Esport je napisao/la:Brotnjo i Željezničar će sutra odmjeriti snage u Čitluku u okviru 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine s početkom od 16 sati. Danas je potvrđena i informacija da će meč biti prenošen uživo putem mostarske City TV (koju možete gledati u sklopu Telemach TV paketa).
I u Moja TV paketu ima City TV, meni je na kanalu 222.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 20 sep 2016, 18:23

carsijaba je napisao/la:
HausMan je napisao/la:samo najvece budale mogu misliti da cemo otici u evropu a to je 500 stalnih navijaca koji su uvijek tu. ja bih bio zadovoljan da budemo 5-6 na tabeli s ovim sastavom i ovom upravom. ne znam sta ova uprava ima pricati o dugu kad ce nam oni nabiti dug s ovim raskidima ugovora a prihoda nema s glave. svi se mi potajno nadamo necemu dobrom a ustvari niko nece da pogleda realno mi smo katastrofa.
Želju je do sada na 5 domaćih prvenstvenih utakmica gledalo 30 000 ljudi, prema zvaničnim podacima FNSBiH. Prosijek 6000 po utakmici. Prodato je najviše sezonskih ulaznica za jednu sezonu u historiji Kluba.

Dobro što lažeš sebe, al' odakle potreba da lažeš druge. Može ti neko i povjerovati. Ovo za povjerovati je samo šala. Tolika budala ne postoji na ovom forumu.
tacno tako. narod je izvaran, tribine ni na mapi, sve manje raje na stadionu to se moze provjeriti na sluzbenoj o zaradi prodatih karti. sad sto smo mi ovce pa nasjeli na to sve je drugi par carapa.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 20 sep 2016, 20:33

prihodi vitez: Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici prodato 2578 pojedinačnih ulaznica, a gotovinski priliv Kluba je u iznosu od 19.345 KM

prihodi krupa:Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici prodato 2188 pojedinačnih ulaznica, a gotovinski priliv Kluba je u iznosu od 15.905 KM

prihodi zrinjski:Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici prodato 2464 pojedinačnih ulaznica, a gotovinski priliv Kluba je u iznosu od 18.495 KM.

itd.ako budu igrali ovako u buducnosti bice prodato 1.000 karata u vrh glave. zivi bili pa vidjeli

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 20 sep 2016, 21:30

HausMan je napisao/la:prihodi vitez: Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici prodato 2578 pojedinačnih ulaznica, a gotovinski priliv Kluba je u iznosu od 19.345 KM

prihodi krupa:Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici prodato 2188 pojedinačnih ulaznica, a gotovinski priliv Kluba je u iznosu od 15.905 KM

prihodi zrinjski:Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici prodato 2464 pojedinačnih ulaznica, a gotovinski priliv Kluba je u iznosu od 18.495 KM.

itd.ako budu igrali ovako u buducnosti bice prodato 1.000 karata u vrh glave. zivi bili pa vidjeli
plus godišnje karte.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 20 sep 2016, 21:42

carsijaba je napisao/la:''Nisu to mali novci. Pedesetak hiljada maraka, koliko mi duguju, je za porodičnog čovjeka u Bosni i Hercegovini veliki novac. Ja od fudbala živim, imam porodicu, nisam u poziciji da iz nekakve ljubavi egzistenciju ljudi oko mene dovodim u pitanje'', priča Vernes Selimović

Hoće čovjek da igra na riječ - nema napismeno, a još ni prijavljen nije bio - na crno, preko felša :kafa: A onda dođe Poreska, pa kaže, halo ba dvije milke ste nas pokrali plis ono od ranije, šta ste to radili? Imali ste para od Džeke, mogli ste bar ZAKONSKI poslovati. :kafa:

I onda dođu navijači kojima ne valja Uprava, jer je odlučeno da se posluje u okvirima Zakona :kafa:

to je taj navijac :urnebes: :urnebes:

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 20 sep 2016, 21:47

Incognito87 je napisao/la:
HausMan je napisao/la:prihodi vitez: Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici prodato 2578 pojedinačnih ulaznica, a gotovinski priliv Kluba je u iznosu od 19.345 KM

plus godišnje karte.
Tako je. Skoro 2000 godišnjih prodato,
što uz ove pojedinačne čini cifru koja
je definitivno najveća u ligi i na koju
trebamo biti ponosni! :thumbup:

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 20 sep 2016, 22:06

nekad davno klubovi sanjali da prime sto manje golova, a sad ko god igra protiv nas se okurazi. vitez, propali celik, itd.

ali brotnjo : :urnebes:

. Željo je veliki favorit, ali probat ćemo iznenaditi pred našim navijačima", kazao je za SportSport.ba Ante Čilić, prvotimac Brotnja.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/cilic-ze ... iti/207390

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 20 sep 2016, 23:06

Stiče se dojam da pojedinci jedva čekaju kiks kako bi galamili i dizali bune. Ne mogu da vjerujem da to ide dotle da bi se gradnja istočne tribine tumačila kao nečija želja za ostankom na funkciji. Umjesto da se ljudi raduju početku gradnje te iste tribine, oni čak i to tumače na takav način. Samo neka negativnost, evo stavlja broj prodatih karata, a namjerno izostavlja broj godišnjih i namjerno izostavlja to da imamo vodeću posjetu u ligi.
Mislim, razumijem ja da nije sve bajno, da rezultati nisu na nivou, da se promašilo sa nekim igračima, ali majku mu yebem nije sve crno. Nikakvog optimizma, nikakve pozitive, ne zbog Misimovića, Vukotića, Lendrića, Stevanovića, Križmana ili nekog petog, već zbog Želje.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 20 sep 2016, 23:26

HausMan je napisao/la:ova uprava nece docekati polusezonu prijatelju moj.
Sve i da ode ova uprava, kakva su tvoja rješenja? Svi u upravi su veliki Manijaci, momci koji toliko gostovanja imaju iza sebe.

I vjerujem da neće otići bar dok ne završe ono što su započeli a to je izgradnja stadiona.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 20 sep 2016, 23:30

jedino kod nasih navijaca ima kad uprava dovede 20 igraca i kad 17 od tih igraca je kari.na, krivac je igrac a ne uprava. to je jedan fenomen nevidjen.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 20 sep 2016, 23:31

Vidim niko ne spominje prilog u dnevniku TVSA zanimljivo ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 20 sep 2016, 23:36

TikTak je napisao/la:
Incognito87 je napisao/la:Stiče se dojam da pojedinci jedva čekaju kiks kako bi galamili i dizali bune. Ne mogu da vjerujem da to ide dotle da bi se gradnja istočne tribine tumačila kao nečija želja za ostankom na funkciji. Umjesto da se ljudi raduju početku gradnje te iste tribine, oni čak i to tumače na takav način. Samo neka negativnost, evo stavlja broj prodatih karata, a namjerno izostavlja broj godišnjih i namjerno izostavlja to da imamo vodeću posjetu u ligi.
Mislim, razumijem ja da nije sve bajno, da rezultati nisu na nivou, da se promašilo sa nekim igračima, ali majku mu yebem nije sve crno. Nikakvog optimizma, nikakve pozitive, ne zbog Misimovića, Vukotića, Lendrića, Stevanovića, Križmana ili nekog petog, već zbog Želje.
Istorija nam govori da je to tako. Ako ti nisi primjetio da nas PR to radi na cemu mu treba odati priznanje, onda da se ne naljutis s tobom nesto nije u redu. Naravno da je svima drago sto su se napravile dobre stvari u administaraciji i oko stadiona, ali to je premalo. za potrosene novce. Puno vise je losijih stvari i to u najvaznijem dijelu i raja to pocinje shvatati.
E pa ja nisam vidio dva posta gdje ste vi izdvojili nešto pozitivno. A bilo je pozitivnih stvari.
Samo negativu pucate, čak se sad može reći da ste opsjednuti jednim čovjekom. Uništićeš zdravlje sebi Boga mi sa tolikim crnjačenjem.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 20 sep 2016, 23:37

TikTak je napisao/la:
HausMan je napisao/la:jedino kod nasih navijaca ima kad uprava dovede 20 igraca i kad 17 od tih igraca je kari.na, krivac je igrac a ne uprava. to je jedan fenomen nevidjen.
Nije to fenomen, to je dobro odradjen PR o kojem sam govorio u postu iznad. Nisu Shzna, Ajzea i ostali manji ili veci navijaci od mene i od tebe ako podrzavaju ovo nezanje u klubu, oni su samo zavedeni dobrom pricom i treba im malo vise vremena da progledaju. Ja bih se prije par mjeseci pobio s onim ko kaze nesto protiv Misimovica i ostalih, a vidi me danas najveci pljuvac kako oni kazu.
ja sam prvi svrsavao kad su doveli zahirovaca, kad su pogodili s tiagom. mislio sam da ce biti nesto odlicno, nikad bolje. medjutim poslije toga sam vidio koliko je sati, a rezultati samo pokazuju to sto mi navijaci mislimo. pored toga istok isto govori o njihovom radu.
sto kazes trebat ce im vremena jos.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 20 sep 2016, 23:41

Ostali ste ti, HausMan sa dva akaunta i to je to. Ostali ponekad nalete, čisto da vam repliciraju, ali nakon što ne dobiju argumente, nego salvu uvreda, i to je sve rjeđe. To ti nešto govori sigurno.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 20 sep 2016, 23:45

zamisli on pise o duplim akauntima hahaha :urnebes: tugo moja :facepalm: :kafa:

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 20 sep 2016, 23:49

pola uprave napustilo klub i to jako bitnih ljudi. uz to.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 20 sep 2016, 23:51

Eto vidiš o čemu pišem, nije prošlo par minuta javi se čovjek sam i dokaza moju tvrdnju.
Sve to što si napisao niko ni demantuje niti mora demantovati, čak šta više, 90% posto ljudi je svjesno da sportski segment šteka. Zato je i doveden Petrović. Svaka se diskusija svede na Miske - Antimiske, za upravu, protiv uprave, ili na neke lične diskusije. Izvještaj sa utakmice nije napisan mjesecima. Nije sve crno bijelo, Željo je plavo bijeli :mrgreen: Selam, pozdrav ili kako god, odoh spavati.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 20 sep 2016, 23:53

sta ce ti izvjestaj s utakmice kad igramo prejadno mjesecima. dosta sto ljudi piju apaurine poslije nasih utakmica jos ti treba izvjestaj. pa dovoljno sto citamo kako serete po kosoricu i bekricu, jos imate uvjete-zahtjeve. idi odspavaj kod misketa u .... vas nivo komukacije ste pokazali prema neandrtalcu kad nemate sta prozivate na privatnoj osnovi sto je prejadno, ili pisete o neki duplim akantima a ustvari virite iz p.... misketa. samo vam se nogice koprcaju.

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 21 sep 2016, 00:05

Hrasno1921 je napisao/la:Vidim niko ne spominje prilog u dnevniku TVSA zanimljivo ...
Kakav je prilog bio ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.