FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A ako Lazar zabije u Tel Aviv-u ? Dizati cete ga u nebesa ...
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug jedna lasta ne cini proljeceDino_TM je napisao/la:A ako Lazar zabije u Tel Aviv-u ? Dizati cete ga u nebesa ...
Dicu ga ja na quracDino_TM je napisao/la:A ako Lazar zabije u Tel Aviv-u ? Dizati cete ga u nebesa ...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Copy Paste
shvatam ja i godine i sve, ali ipak...
shvatam ja i godine i sve, ali ipak...
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Protiv Cibalije je bio sam pred golmanom, dakle ne ometan, i profulio je loptu. Mislim da je Zeba centrirao, a ovaj hladno profuli loptu. S toga, sumnjam da ce ga zabiti. Jedino ako mu se ne posreci kao Inzagiju iz najboljih vremena kada ga je lopta pogadjala u ledja, i ulazila u gol.Dino_TM je napisao/la:A ako Lazar zabije u Tel Aviv-u ? Dizati cete ga u nebesa ...
Kad izdajes knjigu viceva ?Samo Željo je napisao/la:Amerika velicine tvoje glave,pa znas li ti sta znaci ironicno nesto receno ili da pojasnim...
Papak, mene je Jadranka(!?) u prvom razredu OŠ "Bratsvo i Jedinstvo" ucila o ironiji, a vjerujem da ti tada nisi bio ni rodjen. No, vazno je da ti imas veze sa Manijacima
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Ispravka Radovanovic centrirao tacno na glavu Popovicu koji je bio potpuno sam, al je promasio citavu loptu, tako da su sanse minimalne da on zabije u Izraelu, al ako bude srece, zabit ce!1921 je napisao/la:Protiv Cibalije je bio sam pred golmanom, dakle ne ometan, i profulio je loptu. Mislim da je Zeba centrirao, a ovaj hladno profuli loptu. S toga, sumnjam da ce ga zabiti. Jedino ako mu se ne posreci kao Inzagiju iz najboljih vremena kada ga je lopta pogadjala u ledja, i ulazila u gol.Dino_TM je napisao/la:A ako Lazar zabije u Tel Aviv-u ? Dizati cete ga u nebesa ...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
Samo Željo
- Kontakt:
ma sta da ti kazem osim da ti namignem ko kakvoj djevojci u prolazu1921 je napisao/la:Protiv Cibalije je bio sam pred golmanom, dakle ne ometan, i profulio je loptu. Mislim da je Zeba centrirao, a ovaj hladno profuli loptu. S toga, sumnjam da ce ga zabiti. Jedino ako mu se ne posreci kao Inzagiju iz najboljih vremena kada ga je lopta pogadjala u ledja, i ulazila u gol.Dino_TM je napisao/la:A ako Lazar zabije u Tel Aviv-u ? Dizati cete ga u nebesa ...
Kad izdajes knjigu viceva ?Samo Željo je napisao/la:Amerika velicine tvoje glave,pa znas li ti sta znaci ironicno nesto receno ili da pojasnim...
Papak, mene je Jadranka(!?) u prvom razredu OŠ "Bratsvo i Jedinstvo" ucila o ironiji, a vjerujem da ti tada nisi bio ni rodjen. No, vazno je da ti imas veze sa Manijacima
Ajde ti jado, prvo nauci pisati. Jedan od najvecih svjetskih brendova sigurno nije "frred pery". Slengovi su ti katastrofa, iako ne znas sta je to. Usput, samo i mozes namigivati. Pretpostavljam da doticne bjeze od tebe, kao djavo od krsta.Samo Željo je napisao/la:ma sta da ti kazem osim da ti namignem ko kakvoj djevojci u prolazu1921 je napisao/la:Protiv Cibalije je bio sam pred golmanom, dakle ne ometan, i profulio je loptu. Mislim da je Zeba centrirao, a ovaj hladno profuli loptu. S toga, sumnjam da ce ga zabiti. Jedino ako mu se ne posreci kao Inzagiju iz najboljih vremena kada ga je lopta pogadjala u ledja, i ulazila u gol.Dino_TM je napisao/la:A ako Lazar zabije u Tel Aviv-u ? Dizati cete ga u nebesa ...
Papak, mene je Jadranka(!?) u prvom razredu OŠ "Bratsvo i Jedinstvo" ucila o ironiji, a vjerujem da ti tada nisi bio ni rodjen. No, vazno je da ti imas veze sa Manijacima,ja ustvari nemam veze sa Manijacima nikakve,ali zato ti imas vugla moja
ima li djece jos nesto tipa frred pery i tako te nove fazone....
Da ne postanem jedan od onih koji spamaju po temi, ti ides na ignore.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Znaci 99% u Izraelu igramo sa ovim sastavom, sem ako Brko ne promjeni nesto:
----------------------------------------------Sehic---------------------------------------------------
------Stanic-------------Bogicevic----------------------Mesic------------------Radovanovic-----
------------------------------Culum-------------------Savic----------------------------------------
---------M.Beslija-------------------------Zeba-------------------------------Visca---------------
--------------------------------------------Popovic--------------------------------------------------
----------------------------------------------Sehic---------------------------------------------------
------Stanic-------------Bogicevic----------------------Mesic------------------Radovanovic-----
------------------------------Culum-------------------Savic----------------------------------------
---------M.Beslija-------------------------Zeba-------------------------------Visca---------------
--------------------------------------------Popovic--------------------------------------------------
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
OTIS`O SI DZILDA, OSTALA JE TUGA, VJECNO CE TE VOLJETI MANIJACI S JUGA!!!
R.I.P. Dzevad Begic - Dzilda (11.7.1992 - 11.7.2010)...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Ovaj datum je kritican.R.I.P Djilda...BlueIsTheColor je napisao/la:OTIS`O SI DZILDA, OSTALA JE TUGA, VJECNO CE TE VOLJETI MANIJACI S JUGA!!!
Zadnja izmjena: kalimero, dana/u 11 jul 2010, 03:33, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM!
R.I.P Djilda..kalimero je napisao/la:Ovaj datum je kritican.R.I.P Dzilda...BlueIsTheColor je napisao/la:OTIS`O SI DZILDA, OSTALA JE TUGA, VJECNO CE TE VOLJETI MANIJACI S JUGA!!!
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 11 jul 2010, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
R.I.P. Dzevad Begic Dzilda 11.7.1992-11.7.2010
Da se ne zaboravi Srebrenica 11.7.1995
Za zivot cijeli!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:R.I.P. Dzevad Begic Dzilda 11.7.1992-11.7.2010
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
R.I.P Dzilda !
Kako mrzim ovaj datum

Kako mrzim ovaj datum
OTIS`O SI DJILDA, OSTALA JE TUGA, VJECNO CE TE VOLJETI MANIJACI S JUGA!!!
(11.7.1992 - 11.7.2010)
Da mu Allah podari sve ljepote dzeneta JEDAN I JEDINI VODJA!!!
(11.7.1992 - 11.7.2010)
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 11 jul 2010, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:OTIS`O SI DZILDA, OSTALA JE TUGA, VJECNO CE TE VOLJETI MANIJACI S JUGA!!!
(11.7.1992 - 11.7.2010)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ova slika zasluzuje da bude ovdje da i ove mladje generacije koje nisu poznavale njegovu velicnu bar zapamte njegov lik!!!

Otiso si Dzilda, ostala je tuga, vjecno ce te voljeti Manijaci s Juga!

Otiso si Dzilda, ostala je tuga, vjecno ce te voljeti Manijaci s Juga!
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 11 jul 2010, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile87 je napisao/la:OTIS`O SI DZILDA, OSTALA JE TUGA, VJECNO CE TE VOLJETI MANIJACI S JUGA!!!
(11.7.1992 - 11.7.2010)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.