Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la KK_Bosna » 21 sep 2016, 12:45

nerminh74 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:ciklus EP 2007: igrao kvalifikacije, igrao dodatne kvalifikacije (ne kao sto tvrdis "Pored ovoga znam da nije igrao baraz sa izraelom i makedonijom kada nas je portugal izbacio sa 1 mjesta"), nismo otisli na eurobasket

ciklus EP 2009: igrao kvalifikacije, nije igrao dodatne kvalifikacije, nismo otisli na eurobasket

ciklus EP 2011: nije igrao kvalifikacije, igrao na eurobasketu

ciklus EP 2013: igrao kvalifikacije, eurobasket nije igrao zbog bolesti

ciklus EP 2015: igrao kvalifikacije, nismo se plasirali

Ali kao sto si sam napisao 2007 nije igrao (kvalifikacije su bile 2006), 2009 nije igrao, 2010 nije igrao (dodatne kvalifikacije ili baraz) i 2013 nije igrao (opravdano) , onda kako je igrao 13 godina za reprezentaciju :?: :!:
kako ciklus 2007 nije igrao?

igrao 2006 u kvalifikacijama (http://www.fibaeurope.com/compID_qMRZdY ... B-1-1.html), igrao 2007 u dodarnim kvalifikacijama (na menorci pred samo EP: http://www.fibaeurope.com/compID_qMRZdY ... A-1-1.html), nismo otisli na ep

ciklus 2009?

igrao je kvalifikacije http://www.fibaeurope.com/compID_qMRZdY ... _2602.html, dodatne kvalifikacije nije igrao zbog povrede (evo u spoileru, predug je tekst):
29.06.2009.
Mirza Teletović : Šanse da zaigram skoro i ne postoje

Na spisku koji će selektor Bosne i Hercegovine Mensur Bajramović objaviti danas, možda će se naći i ime Mirze Teletovića, ali krilo Tau keramike skoro sigurno neće zaigrati u baražu za Evropsko prvenstvo. Naime, klupski ljekari zahtijevaju od našeg košarkaša da se drži što dalje od igrališta pa bi se i pripremama viceprvaka Španije trebao priključiti poslije 20. avgusta, odnosno desetak dana nakon što se okupi ostatak tima. Razlog su česte povrede u finišu sezone zbog kojih je 23-godišnji Jablaničanin još na terapijama u Vitoriji pod nadzorom medicinskog tima Taua.

- Vrhunac je bila povreda zgloba u finalu. Stopalo mi je toliko nateklo da su mi morali rezati patiku, a osim toga, igrao sam pod tabletama protiv bolova. Volio bih da mogu pomoći reprezentaciji, za koju igram već šest godina, ali šanse da nastupim skoro i ne postoje. Ako je potrebno, izvinjavam se navijačima, ali iz ove kože ne mogu. Sve sam ovo prenio i selektoru, sa kojim sam u stalnom kontaktu - ističe Teletović.
ciklus 2011? nije igrao kvalifikacije u 2010. godini zbog povrede (http://www.klix.ba/sport/kosarka/talent ... /100813050) "Podsjetimo, u "Caji" igra i 24-godišnji Mirza Teletović, koji zbog povrede ne igra za reprezentaciju naše zemlje u utakmicama kvalifikacija za EP 2011. u Litvaniji."

eurobasket 2013. zbog embolije nije igrao

dakle:

covjek je igrao u svim ciklusima, a ono sto je propustio (dodatne kvalifikacije 2009, kvalifikacije za 2011 i eurobasket 2013) je propustio iz opravdanih razloga (povreda)... i on se pojavio i na tim okupljanjima, donio nalaze (2009 i 2010. su ga i nasi doktori pregledali).... za razliku od nekih koje dizemu u nebesa...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 sep 2016, 12:49

Čekaj @KK_Bosna EP 2013 je igrao ali EP 2015 nije i nismo se plasirali na EP 2017. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 sep 2016, 13:09

KK_Bosna je napisao/la:

dakle:

covjek je igrao u svim ciklusima, a ono sto je propustio (dodatne kvalifikacije 2009, kvalifikacije za 2011 i eurobasket 2013) je propustio iz opravdanih razloga (povreda)... i on se pojavio i na tim okupljanjima, donio nalaze (2009 i 2010. su ga i nasi doktori pregledali).... za razliku od nekih koje dizemu u nebesa...
Nisi razumio pitanje, ali evo sam si napisao, pa ponavljam ako ove gore navedene godine nije igrao, onda kako je igrao 13 godina :?: :!:
Zar nebi bio tacan odgovor da je u periodu od 13 godina igrao 9-10 godina

A inace onaj koga "slavimo" je poslao dokumentaciju (sam harun potvrdio) i nije igrao do januara, dok je mirza poslje mjeseca od dostavljanja tih nalaza igrao za TAU pripremne utakmice, da se razumijem preventivno odsustvo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 sep 2016, 13:30

nerminh74 je napisao/la: Ne slazem se sa pljuvanjima i naravno da je mirza dao BiH i kosarci puno toga
ALI nije legenda i ako od njega pravimo legendu kojoj se nista ne smije prigovoriti bez obzira na onakvo ponasanje u ovim kvalifikacijama onda se slazem jesmo stoka od naroda
Sa gornjim djelom se apsolutno slazem
Nermine,
Ko je potom nasa legenda u zadnjih 25 godina uz Nenu Markovica?
Pored Nene koji je igrao 93, pa kvale 95 kada je Izraelu nabio 40 poena i kada smo odbili igrati protiv SCG, pa 97, pa 99, pa 2001 i tada se oprostio?
Mirza je uz Nenada daleko najvise dao samostalnoj nasoj repki, na trecem mjestu nemamo nikoga ni blizu toga.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 21 sep 2016, 13:36

Neutral je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Osovina njegove komunikacije je da Mula igrao za Hrvatsku, pa i Aco je, njegova idiotska igra nema opravdanja. Ispao je ku.rac od covjeka. Trebao je odvesti reprezentaciju na Euro pa onda srati po covjeku, ne?
Da, Tuzla i Šibenik su potpuno isti, još kada uzmemo vrijeme u kojem se sve to odvijalo :lol: Isto je.

Čuj njegova idiotska igra, je li idiotsku šutirati protiv Litvanije sa 12 metara? To je igra Mirze Teletovića od prvih dana u BiH dresu. U Tuzli, dok se orilo Menso ped.eru jer nije htio Mirzu ubaciti, Mirza je pokazivao tu hladnokrvnost na terenu jer je pred sami kraj ušao da bi odmah šutirao sa 20-tak godina sa 12 metara.

Trebao je sam postići 50 poena, pa odvesti repku na Euru. Ekipa je maksimalno limitirana jer tu ima samo četiri ili pet ozbiljnih igrača. Dakle, Mirza, Jusuf, Nemanja, ispuhani Elmedin i to je to. Džanan je rupa u odbrani i poeni neka ne zavaraju nikoga, kada je višak u odbrani. Ako ti je 18 godinšnjak druga opcija u napadu bez velikog iskustva ni u klubskoj košarci onda znaš kakvu reprezentaciju imaš. Također rotacija u ekipi je katastrofalna, zamjesni plej je dobar za street basketball, a ne za kvalifikacije. Vanjskog šuta nismo imali, gdje je Mitrović???

I neka mu je rekao da je igrao za Hrvatsku, šupčina od čovjeka, nikad nije trebao biti trener, bolje i rs-ovac Bajić, nego ova smrad koji je izdao BiH u njenim najtežim trenucima.

Po Mirzi se pljuje kao po Edinu nakon prijateljske u Austriji, kakav narod, sto puta valjaš, jednom ne, odmah si šupak, balijski mentalitet na kvadrat.

Isti scenarij sa Emirom Spahićem ili polovnjakom kako je nazvan stotinu puta na forumu Miralem Pjanić ili ipak "ufurani" Amel Tuka.

Fuj, koja stoka od naroda, nikad ovdje neće biti napretka :thumbup:
Naravno da je isto, svak'igra gdje mu je bolje. U novom dobu je sentiment hendikep, preglup je Mirza sto se za to hvata, to je za tebe pozitivan nacionalizam i svaka cast. Osobno mi je smijesno da jedan sportas ima komunikaciju u tom smjeru. Nije bas previse pametan, to je i vise vec ocito. Zbog Mirzinog sranja ces gledati Euro, lagano, bez srkleta. I to je cinjenica.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 sep 2016, 14:17

bhsport je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la: Ne slazem se sa pljuvanjima i naravno da je mirza dao BiH i kosarci puno toga
ALI nije legenda i ako od njega pravimo legendu kojoj se nista ne smije prigovoriti bez obzira na onakvo ponasanje u ovim kvalifikacijama onda se slazem jesmo stoka od naroda
Nermine,
Pored Nene koji je igrao 93, pa kvale 95 kada je Izraelu nabio 40 poena i kada smo odbili igrati protiv SCG, pa 97, pa 99, pa 2001 i tada se oprostio?
Mirza je uz Nenada daleko najvise dao samostalnoj nasoj repki, na trecem mjestu nemamo nikoga ni blizu toga.
Kompleta ekipa koja je postigla sta je postigla u Njemackoj u sred rata, tu se pokazao patriotizam i kako se igra srcem
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 sep 2016, 14:19

UltrasNotRed je napisao/la:
Neutral je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:Osovina njegove komunikacije je da Mula igrao za Hrvatsku, pa i Aco je, njegova idiotska igra nema opravdanja. Ispao je ku.rac od covjeka. Trebao je odvesti reprezentaciju na Euro pa onda srati po covjeku, ne?
Da, Tuzla i Šibenik su potpuno isti, još kada uzmemo vrijeme u kojem se sve to odvijalo :lol: Isto je.

Čuj njegova idiotska igra, je li idiotsku šutirati protiv Litvanije sa 12 metara? To je igra Mirze Teletovića od prvih dana u BiH dresu. U Tuzli, dok se orilo Menso ped.eru jer nije htio Mirzu ubaciti, Mirza je pokazivao tu hladnokrvnost na terenu jer je pred sami kraj ušao da bi odmah šutirao sa 20-tak godina sa 12 metara.

Trebao je sam postići 50 poena, pa odvesti repku na Euru. Ekipa je maksimalno limitirana jer tu ima samo četiri ili pet ozbiljnih igrača. Dakle, Mirza, Jusuf, Nemanja, ispuhani Elmedin i to je to. Džanan je rupa u odbrani i poeni neka ne zavaraju nikoga, kada je višak u odbrani. Ako ti je 18 godinšnjak druga opcija u napadu bez velikog iskustva ni u klubskoj košarci onda znaš kakvu reprezentaciju imaš. Također rotacija u ekipi je katastrofalna, zamjesni plej je dobar za street basketball, a ne za kvalifikacije. Vanjskog šuta nismo imali, gdje je Mitrović???

I neka mu je rekao da je igrao za Hrvatsku, šupčina od čovjeka, nikad nije trebao biti trener, bolje i rs-ovac Bajić, nego ova smrad koji je izdao BiH u njenim najtežim trenucima.

Po Mirzi se pljuje kao po Edinu nakon prijateljske u Austriji, kakav narod, sto puta valjaš, jednom ne, odmah si šupak, balijski mentalitet na kvadrat.

Isti scenarij sa Emirom Spahićem ili polovnjakom kako je nazvan stotinu puta na forumu Miralem Pjanić ili ipak "ufurani" Amel Tuka.

Fuj, koja stoka od naroda, nikad ovdje neće biti napretka :thumbup:
Naravno da je isto, svak'igra gdje mu je bolje. U novom dobu je sentiment hendikep, preglup je Mirza sto se za to hvata, to je za tebe pozitivan nacionalizam i svaka cast. Osobno mi je smijesno da jedan sportas ima komunikaciju u tom smjeru. Nije bas previse pametan, to je i vise vec ocito. Zbog Mirzinog sranja ces gledati Euro, lagano, bez srkleta. I to je cinjenica.
Pa ako cemo profesionalno, otkuda onaj trenerski diletant na nasoj klupi?!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 21 sep 2016, 15:32

nerminh74 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:

dakle:

Nisi razumio pitanje, ali evo sam si napisao, pa ponavljam ako ove gore navedene godine nije igrao, onda kako je igrao 13 godina :?: :!:

A inace onaj koga "slavimo" je poslao dokumentaciju (sam harun potvrdio) i nije igrao do januara, dok je mirza poslje mjeseca od dostavljanja tih nalaza igrao za TAU pripremne utakmice, da se razumijem preventivno odsustvo
pa nije on rekao da je tu 13 godina u smislu "igrao sam 2003,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15 i 16", vec da je punih 13 godina u reprezentaciji (e sad, tri godine je propustio iz opravdanih razloga, ali da je bio zdrav igrao bi i to)...

uostalom, dolazio je sve te tri godine na okupljanje, pozdravio se sa saigracima, 2 puta je obavio ljekarske pretrage i ustanovljena je povreda, ovaj posljednji put se znalo zbog cega covjek nije smio igrati...

s druge strane, taj kojeg slavimo je POBJEGAO sa priprema i NIJE ZELIO da ga doktori reprezentacije pregledaju, sto je nepostovanje saveza i selektora DUSKA IVANOVICA...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 21 sep 2016, 15:37

nerminh74 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Nermine,
Kompleta ekipa koja je postigla sta je postigla u Njemackoj u sred rata, tu se pokazao patriotizam i kako se igra srcem
neno nije igrao '93... a zasto? zato sto je kao i mulaomerovic bio patriota pa uzeo hrvatsko kosarkasko drzavljanstvo

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 sep 2016, 15:57

KK_Bosna je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:

dakle:

pa nije on rekao da je tu 13 godina u smislu "igrao sam 2003,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15 i 16", vec da je punih 13 godina u reprezentaciji (e sad, tri godine je propustio iz opravdanih razloga, ali da je bio zdrav igrao bi i to)...

uostalom, dolazio je sve te tri godine na okupljanje, pozdravio se sa saigracima, 2 puta je obavio ljekarske pretrage i ustanovljena je povreda, ovaj posljednji put se znalo zbog cega covjek nije smio igrati...

s druge strane, taj kojeg slavimo je POBJEGAO sa priprema i NIJE ZELIO da ga doktori reprezentacije pregledaju, sto je nepostovanje saveza i selektora DUSKA IVANOVICA...
Mozda grijesim, ali mislim da je izjavio da igra 13 godina za reprezentaciju, mada ovi koji ga brane kazu da igra 13 godina
Opet pitam zar je bilo OK doci Aci na pripreme totalno zapusten
Zanima me tvoje misljenje da li mislis da li smo zbog te zapustenosti izgubili utakmicu protiv latvije 11 razlike sto nas je na kraju kostalo 2 kruga
Isto bi te zamolio za misljenje da li je Mirza odradio ove kvalifikacije kao kapiten i profesionalno ili smo radi njegove neprofesionalnosti i ponasanja koje nije primjereno kapitenu dosli u situaciju da ga vise necemo vidjeti u dresu reprezentacije na velikom takmicenju
A takodzer me zanima da li se ispostavilo tacnim tj. da je onaj koga slavimo imao tu povredu, a koju je zaradio igrajuci B prvenstvo

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 sep 2016, 16:01

KK_Bosna je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
bhsport je napisao/la: Nermine,
neno nije igrao '93... a zasto? zato sto je kao i mulaomerovic bio patriota pa uzeo hrvatsko kosarkasko drzavljanstvo
I sta bi kasnije sa nenom zaigrali za BiH ili je zaigrao za srj od koje je dobio poziv

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 sep 2016, 23:32

Neno nikada nije dobio poziv od Srbije niti bi imao mjesta...ja samo znam da je Firke dobio poziv od Hrvatske ne bi igrao za BIH.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 22 sep 2016, 00:18

Mi nikad nismo znali cijenit svoje...
1946~

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 sep 2016, 08:33

lumani je napisao/la:Neno nikada nije dobio poziv od Srbije niti bi imao mjesta...ja samo znam da je Firke dobio poziv od Hrvatske ne bi igrao za BIH.
Nije od srbije, ali jeste od savezne republike jugoslavije

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 22 sep 2016, 09:44

nerminh74 je napisao/la:
lumani je napisao/la:Neno nikada nije dobio poziv od Srbije niti bi imao mjesta...ja samo znam da je Firke dobio poziv od Hrvatske ne bi igrao za BIH.
Koje god?ljudi su imali 10 Markovica....da si rekao Hrv ok,ali Dalje nema.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 sep 2016, 09:51

lumani je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
Koje god?ljudi su imali 10 Markovica....da si rekao Hrv ok,ali Dalje nema.....
Ja se sjecam da sam nekad davno citao da je neno dobio poziv

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 sep 2016, 09:52

ThrillerHz je napisao/la:Mi nikad nismo znali cijenit svoje...
A i svoje rijetko kada zna cijeniti nas
Nad tobom sunce najljepše sja

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 22 sep 2016, 14:54

nerminh74 je napisao/la:Mozda grijesim, ali mislim da je izjavio da igra 13 godina za reprezentaciju, mada ovi koji ga brane kazu da igra 13 godina
Zanima me tvoje misljenje da li mislis da li smo zbog te zapustenosti izgubili utakmicu protiv latvije 11 razlike sto nas je na kraju kostalo 2 kruga
Isto bi te zamolio za misljenje da li je Mirza odradio ove kvalifikacije kao kapiten i profesionalno ili smo radi njegove neprofesionalnosti i ponasanja koje nije primjereno kapitenu dosli u situaciju da ga vise necemo vidjeti u dresu reprezentacije na velikom takmicenju
A takodzer me zanima da li se ispostavilo tacnim tj. da je onaj koga slavimo imao tu povredu, a koju je zaradio igrajuci B prvenstvo
istina je da je mirza dosao sa par kila viska, ali iskljucivi krivac za poraz je aco, koji ih nije nikako pripremao za tu tekmu, on je unaprijed upisao pobjedu i to mu se obilo o glavu... oni su se koncentrisali na ostale tekme i mislili su da ce latviju bez problema dobiti

mirza se nije ponasao profesionalno, tu nema nikakve sumnje... ali, nazalost, nije bio jedini i zbog incidenta sa musom je on ispao jedini krivac

imao je povredu, ali je pokazao nepostovanje prema selektoru, reprezentaciji i drzavi... i jos jednom ponavljam, nije on kriv... kriv je onaj koji ga je natjerao da bije bitke umjesto njega

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 sep 2016, 17:26

KK_Bosna je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:Mozda grijesim, ali mislim da je izjavio da igra 13 godina za reprezentaciju, mada ovi koji ga brane kazu da igra 13 godina
istina je da je mirza dosao sa par kila viska, ali iskljucivi krivac za poraz je aco, koji ih nije nikako pripremao za tu tekmu, on je unaprijed upisao pobjedu i to mu se obilo o glavu... oni su se koncentrisali na ostale tekme i mislili su da ce latviju bez problema dobiti

mirza se nije ponasao profesionalno, tu nema nikakve sumnje... ali, nazalost, nije bio jedini i zbog incidenta sa musom je on ispao jedini krivac

imao je povredu, ali je pokazao nepostovanje prema selektoru, reprezentaciji i drzavi... i jos jednom ponavljam, nije on kriv... kriv je onaj koji ga je natjerao da bije bitke umjesto njega
Na prvo nebi se slozio sa tobom jer je on tu utakmicu odigrao lose na obje strane parketa, ali dobro svako ima pravo na misljenje
Drugo, mene ne zanima previse incident sa musom (a nije se ponio dostojno kapitenu trebalo je to drugacije odraditi), mene zanima da li ti mislis da li je ova utakmica izgubljena dobrim djelom radi mirzinog pristupa kvalifikacijama i radi istog razloga je bio onoliki potop u rusiji
Trece slazem se da je pokazao ne postovanje prema selektoru (i ako je ovaj javno izjavio da ga nije pogodilo jer je ovaj poslao nalaze), ali obzirom da je prije toga igrao i osvojio B prvenstvo gdje je zaradio povrijedu a gdje mu niko nebi zamjerio da nije dosao, ne bi se slozio sa ne postovanjem drzave

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 22 sep 2016, 17:58

nerminh74 je napisao/la:Na prvo nebi se slozio sa tobom jer je on tu utakmicu odigrao lose na obje strane parketa, ali dobro svako ima pravo na misljenje
Drugo, mene ne zanima previse incident sa musom (a nije se ponio dostojno kapitenu trebalo je to drugacije odraditi), mene zanima da li ti mislis da li je ova utakmica izgubljena dobrim djelom radi mirzinog pristupa kvalifikacijama i radi istog razloga je bio onoliki potop u rusiji
Trece slazem se da je pokazao ne postovanje prema selektoru (i ako je ovaj javno izjavio da ga nije pogodilo jer je ovaj poslao nalaze), ali obzirom da je prije toga igrao i osvojio B prvenstvo gdje je zaradio povrijedu a gdje mu niko nebi zamjerio da nije dosao, ne bi se slozio sa ne postovanjem drzave
aco je i novinarima, a i samim igracima stalno pricao ostalim tekmama, nije nikako spremio ekipu za latviju... ima sigurno negdje po netu to sve, mada to naravno ne negira cinjenicu da je mirza bio ocajan tu utakmicu

utakmica, a i same kvalifikacije su izgubljene onog trena kad je mulaomerovic postao selektor.... dopustio je mirzi i jusufu da rade sta hoce, ekipi da cugaju itd. kad na to nadodas da je on poprilicno los i zelen trener, dobije se ovo sto se dobilo...

gdje je ivanovic izjavio da ga nije pogodilo? ja koliko nam, dusko nikada nije nijedne rijeci o jusufu rekao, uvijek je bio bez komentara... jednostavno nije zelio da prica o tome... volio bih da mi nadjes to gdje je rekao jer ja fakat ne znam za to...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 2 gosta.