FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
placenice obicni, koliko imas od Faraonaklasik je napisao/la:Boga mi neke ne boli, odosmo mi u Janju i to preko Modrana :mrgreen:Chinaglia je napisao/la:Sloboda igra danas, a nas boli qrac isto kao kada se Kosovo otcijepilo :lol:
bambus je napisao/la:Bas me zanima koliko je Azmir platio ovu pobunu igracima![]()
![]()
Vjeruj mi da nije ni marke. Danas je u fudbalu koliko para toliko muzike. No Azmir = no money, nisu ni oni glupi.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Cuj placenici,pa profesionalci su,igraju za novac,bi li ti igrao dzaba,ili radio u firmi dzababambus je napisao/la:Bas me zanima koliko je Azmir platio ovu pobunu igracima![]()
![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
http://www.****/vijest/senad-mujka ... ada-215747
sama krema tuzle se okupila u ovom odboru za hitno gasenje kluba
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Treba odradit kakve zastavice sad u subotu,sa sloganom " Jasmine j.ebi mene,nemoj nju,ona je nevino dijete " ..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
nabijem na qrac ovaj odbor za hitnost, plus im jbem mamu u ckapi
Hajde barem on zna da smo igrali protiv tima iz Jajcazamorano1plus8 je napisao/la:http://www.****/vijest/senad-mujka ... ada-215747
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odbor za hitno rastjerivanje hahahah
Ma koga briga za ove igrače, imamo mi našu djecu 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ako je sve rijeseno do 11 kola,zbog cega onda igraci se bune i nece da treniraju,ni meni to nije logicno..
Ako se zaista igrači bune, onda su plasirane lažne informacije u medije da bi se smirila situacija oko kluba.harry_90 je napisao/la:Ako je sve rijeseno do 11 kola,zbog cega onda igraci se bune i nece da treniraju,ni meni to nije logicno..
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
vidjeti cete kada tuzbe misteriozno prestanu stizat na adresu kluba :lol:
Azmir je sam rekao da su obaveze prema igracima izvrsene do 11 kola,ako se sad bune onda je i on slagao nas..Rimes87 je napisao/la:Ako se zaista igrači bune, onda su plasirane lažne informacije u medije da bi se smirila situacija oko kluba.harry_90 je napisao/la:Ako je sve rijeseno do 11 kola,zbog cega onda igraci se bune i nece da treniraju,ni meni to nije logicno..
Sve je ovo politika,ovako necemo jos dugo..
Ili možda da su ovi već rastalili svu lovu.harry_90 je napisao/la:Azmir je sam rekao da su obaveze prema igracima izvrsene do 11 kola,ako se sad bune onda je i on slagao nas..Rimes87 je napisao/la:Ako se zaista igrači bune, onda su plasirane lažne informacije u medije da bi se smirila situacija oko kluba.harry_90 je napisao/la:Ako je sve rijeseno do 11 kola,zbog cega onda igraci se bune i nece da treniraju,ni meni to nije logicno..
Sve je ovo politika,ovako necemo jos dugo..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imate opciju jaka Sloboda i svake godine konkurent sa Azmirom ili Sloboda koja ispada iz lige sa Fazlom na tribinama, Suljom, Acom, Tom Catom kao predsjednikom, Kurevicem, Jasminom. Ona Sloboda kakva je bila i prije Azmira i koja nece nigdje.
Sta hocete?
Sta hocete?
Ovu drugu,nekako znas na cemu si,da ides prema dnu,ova prva varijanta je losa po zdravlje,mozes dobit secer,povisen pritisak itd..jer moram strepit svaka 3 mjeseca hoce li ga Jasko izlevatittuzlak1987 je napisao/la:Imate opciju jaka Sloboda i svake godine konkurent sa Azmirom ili Sloboda koja ispada iz lige sa Fazlom na tribinama, Suljom, Acom, Tom Catom kao predsjednikom, Kurevicem, Jasminom. Ona Sloboda kakva je bila i prije Azmira i koja nece nigdje.
Sta hocete?
- zamorano1plus8
- Kontakt:
ma azmir ostao ne ostao, nece sigurno jasko vise nikog levatit u vezi slobodeharry_90 je napisao/la:Ovu drugu,nekako znas na cemu si,da ides prema dnu,ova prva varijanta je losa po zdravlje,mozes dobit secer,povisen pritisak itd..jer moram strepit svaka 3 mjeseca hoce li ga Jasko izlevatittuzlak1987 je napisao/la:Imate opciju jaka Sloboda i svake godine konkurent sa Azmirom ili Sloboda koja ispada iz lige sa Fazlom na tribinama, Suljom, Acom, Tom Catom kao predsjednikom, Kurevicem, Jasminom. Ona Sloboda kakva je bila i prije Azmira i koja nece nigdje.
Sta hocete?
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
- tuzlak1987
- Kontakt:
"EVO OD MENE ZADNJA STO SE TICE BIVSEG PRESEDNIKA LICNO BI VOLIO DA JE TU AL JBG SAM JE OTISAO PA SMO SVI MALO NERVOZNI SVASTA SE PISE TRUJE SE A MI NASJEDAMO BAREM JA JER SAM SRCAN I VOLIM NASU SLOBODU SVIM SRCEM VOLIO BI DA SE OVO OKONCA I DA SJEDNU I DOGOVORE SE SVI AKO POSTOJI ZELJA DA SE VRATI NEKA SE VRATI JER OVO NE IDE NIKOME U KORIST AL BAS NIKOME...NEKA SVATI KO KAKO HOCE AL OVO JE OD SRCA
POZZZ"
Eto skontao je i on da se ne moze bez Azmira.
Ali mi nije jasno odakle nama toliko ljudi kojima su puna usta Slobode i ljubavi, a ne mogu da shvate sta je najbolje za nju. Zasto su gnjevni na covjeka koji 3,5 godine ide sam protiv poturanja nogu. Eto sada samo mogu vidjeti kako je kada neko tebe sabotira i kako ne mozes izdrzati niti 10 dana, a da se to ne osjeti. To samo govori koliko je Azmir prosao sabotiranja i problema.
Ako vole Slobodu neka dodju na tribinu i podrze je, a kada bude skupstina neka se bore za to da grad ispostuje Azmira, a ne protiv Azmira.
Eto skontao je i on da se ne moze bez Azmira.
Ali mi nije jasno odakle nama toliko ljudi kojima su puna usta Slobode i ljubavi, a ne mogu da shvate sta je najbolje za nju. Zasto su gnjevni na covjeka koji 3,5 godine ide sam protiv poturanja nogu. Eto sada samo mogu vidjeti kako je kada neko tebe sabotira i kako ne mozes izdrzati niti 10 dana, a da se to ne osjeti. To samo govori koliko je Azmir prosao sabotiranja i problema.
Ako vole Slobodu neka dodju na tribinu i podrze je, a kada bude skupstina neka se bore za to da grad ispostuje Azmira, a ne protiv Azmira.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.