Gledaj kako je značajno ZELENIJA zapadna tribina zbog sastava našeg snowboarda direktora. Neupućeni će reći da je to jer su stolice "novije".joker90 je napisao/la:Vrijeme solidno, temperatura na nivou, svi uslovi su tu, idemoooo!! Tako sam fino raspolozen, sjebu li nas nase pickice danas bombu cu im baciti u Metropolis, pa ce vnago jesti, a ne kolace za instagram!! Idemo ispresavijati Bratstvo kao Mehmed skauta!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Ma yebo board zelene gamadi!! Nego Mehmede bordo prangijasu..PitarBordo je napisao/la:Gledaj kako je značajno ZELENIJA zapadna tribina zbog sastava našeg snowboarda direktora. Neupućeni će reći da je to jer su stolice "novije".joker90 je napisao/la:Vrijeme solidno, temperatura na nivou, svi uslovi su tu, idemoooo!! Tako sam fino raspolozen, sjebu li nas nase pickice danas bombu cu im baciti u Metropolis, pa ce vnago jesti, a ne kolace za instagram!! Idemo ispresavijati Bratstvo kao Mehmed skauta!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:
Ma yebo board zelene gamadi!! Nego Mehmede bordo prangijasu..![]()
Odoh gledati komšije, a FKS ću pratiti na streamu!joker90 je napisao/la:Vrijeme solidno, temperatura na nivou, svi uslovi su tu, idemoooo!! Tako sam fino raspolozen, sjebu li nas nase pickice danas bombu cu im baciti u Metropolis, pa ce vnago jesti, a ne kolace za instagram!! Idemo ispresavijati Bratstvo kao Mehmed skauta!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- robertkosar
- Kontakt:
Ziya Yildiz!!! Hajde momci pogodite koji je ovo igrac Sarajeva bio
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
I ostani tamo, svakako..High je napisao/la: Odoh gledati komšije, a FKS ću pratiti na streamu!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zijad Svrakic,golgeter Sarajevarobertkosar je napisao/la:Ziya Yildiz!!! Hajde momci pogodite koji je ovo igrac Sarajeva bio

Sarajevo ljubavi moja.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
ultrasegamega je napisao/la:Zijad je u Galatasaray otisao 1989, a Galatasaray je u sezoni 1988/89 igrao polufinale tadasnjeg Kupa Sampiona. Tako da prica da je u rangu Luksemburga pada u vodu. Dosao je za rekordnu sumu tada.nukleusmember je napisao/la:zijo da je u naponu snage bi vjerovatno bio bolji od dulje ali treba isto biti pošten i reći da je u to vrijeme turska liga bila u rangu luksemburške,ljudi tada igrali na zemljanim terenima,zijo i tarik hodzić nisu tada bili čemu ni u sarajevu ni u želji dok su u turskoj bili nezadrživi
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
nije kupa šampiona nego kupa uefe ja mislim,meni je tada to bila presmiješna liga al' eto svakom svoje[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kupa Sampiona 100%, a finale Kupa UEFA je bilo 2000 protiv Arsenala. Zijad je tada vec zavrsio karijeru bio.nukleusmember je napisao/la:ultrasegamega je napisao/la:Zijad je u Galatasaray otisao 1989, a Galatasaray je u sezoni 1988/89 igrao polufinale tadasnjeg Kupa Sampiona. Tako da prica da je u rangu Luksemburga pada u vodu. Dosao je za rekordnu sumu tada.nukleusmember je napisao/la:zijo da je u naponu snage bi vjerovatno bio bolji od dulje ali treba isto biti pošten i reći da je u to vrijeme turska liga bila u rangu luksemburške,ljudi tada igrali na zemljanim terenima,zijo i tarik hodzić nisu tada bili čemu ni u sarajevu ni u želji dok su u turskoj bili nezadrživi
VVVBK
nije kupa šampiona nego kupa uefe ja mislim,meni je tada to bila presmiješna liga al' eto svakom svoje[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
A euforije da ispresavijamo Bratstvo. Valjda njih možemo ispresavijati 
U novi boj ...
Kakav li ce sastav Mehmed izvest, zivo me zanima , samo da ne gledam Cetkovica i Rustema
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Raja pozdrav iz Gracanice ,imal bujrumahz033 je napisao/la:A euforije da ispresavijamo Bratstvo. Valjda njih možemo ispresavijati
Ovo za presavijanje se cujemo ,prolaz imate ,ali ko ce koga ispresavijati ....
Ne bas tako davno
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovaj reporter isti ja u sedmom osnovne kad citam pismenu zadacu jbtjasminka je napisao/la:Raja pozdrav iz Gracanice ,imal bujrumahz033 je napisao/la:A euforije da ispresavijamo Bratstvo. Valjda njih možemo ispresavijati![]()
Ovo za presavijanje se cujemo ,prolaz imate ,ali ko ce koga ispresavijati ....
Ne bas tako davno
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ovo je onaj Mamela spiker iz Breze što vodi koride u čevljanovićima 
Bratstvo u kombinovanom sastavu,,, 
Am. Bekic, Heric, Hodzic, Rustemovic, Crnkic, Hebibovic, Cetkovic, Mihojevic, Kadusic
Znao sam da smo jaki, ali da idemo na Bratstvo i bez golmana nisam znao! Cala kapa do poda!Memara je napisao/la:Am. Bekic, Heric, Hodzic, Rustemovic, Crnkic, Hebibovic, Cetkovic, Mihojevic, Kadusic
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hahah, ma slika iz svlacionice na instagramu, zaboravi sam to napisati.
Momci, biće stream utakmice na portalu, ako ne bude nekih neočekivanih problema.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], nedimmmm1337, Puas i 38 gostiju.