http://www.sport365.live/en/player/57de ... vo/768/432GKhan je napisao/la:prenosil ko utakmicu imal kakav link
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Majstore de provjeri samo mi crna stranica nema nistaMokroguz je napisao/la:http://www.sport365.live/en/player/57de ... vo/768/432GKhan je napisao/la:prenosil ko utakmicu imal kakav link
"Volim te Zeljo"
GKhan je napisao/la:eee evo radi hvala kralju

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sa obzirom da smo skoro bezopasni i da su FKS imali tolikih sansi, 1-0 je dobro. Ako uvalimo koji gol, vjerujem da nebi protivnik dao gol do sutra.
Ubaci Mahovica umjesto Pehara.
EDIT:
To brate!
Ubaci Mahovica umjesto Pehara.
EDIT:
To brate!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pa jbt faul ko kuća!!! Iz ruku mu lik izbi loptu!!!Mokroguz je napisao/la:Dujkovic od prve minute pravi gresku. Sto ga stavi u postavu Dragane dragi.
Mozda jeste, nisam tacno vidio, ali vidio sam da Dujkovic nije snazno usao u duel.
Prvo poluvrijeme katastrofa, drugo poluvrijeme k'o da je druga ekipa izasla na teren.
FKS jednostavno ne zna dati gol. Ekipa koja pobjedi na frljoki nije zasluzila pobjedu, da se mi nismo probudili u drugom poluvremenu pa hajde.
Prvo poluvrijeme katastrofa, drugo poluvrijeme k'o da je druga ekipa izasla na teren.
FKS jednostavno ne zna dati gol. Ekipa koja pobjedi na frljoki nije zasluzila pobjedu, da se mi nismo probudili u drugom poluvremenu pa hajde.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
A ofsajd kao kuća kod gola. Pogledaj opet.Monci je napisao/la:Pa jbt faul ko kuća!!! Iz ruku mu lik izbi loptu!!!Mokroguz je napisao/la:Dujkovic od prve minute pravi gresku. Sto ga stavi u postavu Dragane dragi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ma i offside, i faul nad golmanom. Ali šta možeš.Sudija sa Sedrenika, prvi komšija Džeke Muminovića...
Vrdoljak je dosta OK odigrao danas. Malo su pobrkali ko ce izvesti slobodnjake; trebao je Regoje na prvi iz daljine, a Vrdoljak na drugi iz bliza, upravo zato sto Regoje ima snagu a Vrdoljak bolju tehniku. Mada mislim da bi mozda Kobiljar najbolje blize suteve izveo.
Isic na visini zadatka, Rastoka je dobro izdrzao i njih dvociju trebamo zadrzati. Milovic OK odigrao danas, tu i tamo dobar potez. Kobiljar odlican k'o i uvijek, Karic pomalo grijesio, Zolja nisam mnogo primjetio, Lelic i Pehar su mogli malo bolje ja mislim, jedan od njih je trebao uvaliti taj izjednacujuci gol, mislim da je Pehar malo bio dekoncentrisan danas, Lelic se dobro borio.
Ja mislim da nam treba niz pobjeda da vrati entuzijazam i hrabrost ekipi, to nama u ovom trenutku fali.
Sto se mene tice, ovo je definitivno nas pocetni sastav:
Bandovic,
Milovic, Regoje, Holi, Isic/Rastoka,
Zolj, Masic,
Pehar, Kobiljar, Lelic
Mahovic
Klupa:
Karic, Hadzic, Prses, Isic/Rastoka, Vrdoljak, Dujkovic, Sahovic i Osmanovic
Isic na visini zadatka, Rastoka je dobro izdrzao i njih dvociju trebamo zadrzati. Milovic OK odigrao danas, tu i tamo dobar potez. Kobiljar odlican k'o i uvijek, Karic pomalo grijesio, Zolja nisam mnogo primjetio, Lelic i Pehar su mogli malo bolje ja mislim, jedan od njih je trebao uvaliti taj izjednacujuci gol, mislim da je Pehar malo bio dekoncentrisan danas, Lelic se dobro borio.
Ja mislim da nam treba niz pobjeda da vrati entuzijazam i hrabrost ekipi, to nama u ovom trenutku fali.
Sto se mene tice, ovo je definitivno nas pocetni sastav:
Bandovic,
Milovic, Regoje, Holi, Isic/Rastoka,
Zolj, Masic,
Pehar, Kobiljar, Lelic
Mahovic
Klupa:
Karic, Hadzic, Prses, Isic/Rastoka, Vrdoljak, Dujkovic, Sahovic i Osmanovic
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne odoste daleko.Rokoko87 je napisao/la:Idemo !

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sutra u 16.00 protiv Kozare.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
A neko je daleko u ofsajd otišao.High je napisao/la:Ne odoste daleko.Rokoko87 je napisao/la:Idemo !

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jazuk vam je otići u Prvu ligu Federacije BiH.Mancini je napisao/la:A neko je daleko u ofsajd otišao.High je napisao/la:Ne odoste daleko.Rokoko87 je napisao/la:Idemo !

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A nekome ostati bez Evrope dva puta zaredom.High je napisao/la:
Jazuk vam je otići u Prvu ligu Federacije BiH.

@High Obzirom da ste nas jedva pobjedili, sijeces granu na kojoj sjedis.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Olimpic: Dujković, Holi, Handžić, Bjelak, Ajdinović, Rastoka, Zulčić, Plakalo, Mikuličić, Mašić, Udovičić.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mi ove godine sve jedva uzesmo, što uopće nije neistina, kao ni to da se vi selite u niži rang.Mokroguz je napisao/la:@High Obzirom da ste nas jedva pobjedili, sijeces granu na kojoj sjedis.
Ja se ne sjecam dali je ijedna godina prosla a da nas nije neko kandidovao za ispadanje, al nas zaboli.High je napisao/la:Mi ove godine sve jedva uzesmo, što uopće nije neistina, kao ni to da se vi selite u niži rang.Mokroguz je napisao/la:@High Obzirom da ste nas jedva pobjedili, sijeces granu na kojoj sjedis.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Azurirajte ove penale matere vam
znojim se haha
Joj ako ovo prodjemo rezervistima

Joj ako ovo prodjemo rezervistima

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.