FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
2 autogola i gol iz ofsajda, 3 utakmice po 1-0, nismo dali regularnog gola

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
A opet moje neko mišljenje je da je ova najgora ekipa koja je ikad nosila Bordo dresove,od kako pratim fudbal nekih 30g?? Talnuše F.K.S. za mali dijelić opranih sredstava!!! Ekipa sa Šunjevarićem za koju govore da je bila najslabija igračkim i drugim kadrom sa milionskim dugovima bi ovo "Evropsko Saraj'vo" ugnječila po kvalitetu igre!!robertkosar je napisao/la:Zamolio bi administratora da mi ne brise post bez razloga. Nisam nikog uvredio niti opsovao ako sam opsovao banuj me. Ja 50 godina navijam za Sarajevo i tvrdim da nikad u svojoj istoriji nismo imali goreg igraca za kapitena, Meni da proda neko klub i u tom klubu da igraju Rustemovic, Cetkovic, Bekic Amer, Balic, nebi im dao otkaz nego, bi ih isutao nogama iz kluba zajedno sa onima koji su ih doveli na kosevo. Ubuduce druze obavjesti me zasto brises![]()
![]()
![]()
![]()
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
ahahaahahaahahahahahahah jel moguce sta masaju
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hocemo ovo na penale sa Bratstvom .... sta je ovo tugo moja .... pozdrav za drugu smjenu ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Jad i Bjeda i slazem se najdanije Sarajevo , kad smo dugove imali ja se ne mogu sjetit da smo ovoliko utakmica jadno igrali, pa mi od Jesica nismo tupave odigrali
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kakav je Ćetković bio?
Ma jest gol al iz antiigre i nestrategijepaulus je napisao/la:Go iz igre eheeeeee
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Rutinski!!!
Taman rezultat, stedi se snaga za bitne predstojece meceve
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
ovo je već serija
odmorili smo par igrača....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mokes je napisao/la:Rutinski!!!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jbt ga ovo je sasvim naš drugi sastav, nije toliko loša igra koliko naša završinica koja je danas bila katastrofa! Danas je trebalo biti 7-0 da bilde Amer nije toliko glup u završnici. Bože sačuvaj koja je ono budala od igrača.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
U sljedeće 4 utakmice i sa 4 boda moramo biti zadovoljni.
Pa eto prosli smo dalje. Nekako. Neki bi rekli "rutinski". Zasluzili jesmo da prodjemo ali brate, ja i dalje ne znam odakle je ovo Bratstvo, Jedinstvo, kako se vec zovu!
Sta sad, ljudi moji? Kako cemo protiv premijerligaskih ekipa, ekipa koje ne daju same sebi golove? Kako? KAko protiv Listice? (Tajo bojim se)
Sta sad, ljudi moji? Kako cemo protiv premijerligaskih ekipa, ekipa koje ne daju same sebi golove? Kako? KAko protiv Listice? (Tajo bojim se)
IDEMO PONOVO!
-
meme pitar
- Kontakt:
Slažem se,Memara je napisao/la:Jbt ga ovo je sasvim naš drugi sastav, nije toliko loša igra koliko naša završinica koja je danas bila katastrofa! Danas je trebalo biti 7-0 da bilde Amer nije toliko glup u završnici. Bože sačuvaj koja je ono budala od igrača.
Mi nemamo adekvatnog golgetera. Ahmetović je dobar i... Ako se njega zatvori nema ko gola dati. Ako gledamo zalaganje i protok lopte nije to loše ali završnica užas. Puno panike nazad a to je meni razumljivo. Pročitajte unazad postove ... Isto tako je i na utakmici. Ljudi Sarajevo uvjek igra kao u gostima. Mislim da im je teže na Koševu nego u Čitluku. Od kako je Ćala došao vidan je napredak u zalaganju. Moramo shvatiti da nam neigra najbolji igrač lige, da neigra najbolji igrač Sarajeva od rata na ovamo (Huseinović) možda najbolje pojačanje ove godine (Sarić) i to je poprilično otupilo igru prema naprijed. Nismo doveli zamjene za ovu trojicu. Još ako znamo da Bekići ne da nisu u formi nego je bolje da neigraju, i da je Kovačević koji je bio zakrpa za sve povrijeđen (vjerovatno izgubljen za ovu sezonu) onda matematički skontamo da je ovo drugi tim Sarajeva i da zahvaljujući Ješiću i Hurtiću Sarajevo nije imalo lošiji kadar. I kad sve uzmemo u obzir onda kažem " Bravo Ćala majstore" izdrži do polusezone i do play offa i dovedi sebi nekoliko pravih igrača i pripremaj zajedno sa Husrefom spisak igrača za iduću sezonu a ova se mora završiti da budemo među ekipama koje idu u evropu.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Radovac opet ima problema sa leđima a Amer Bekić nešto zasro sa publikom.
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, maroon46, Serha, Strosmajer i 72 gosta.