FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Treba ubaciti Besirevica i Zerica umjesto Stanica i Stevanovica, i jos Osmankovica ili Beganovica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja bih volio vidjeti Mujagu umjesto Steveamar92 je napisao/la:Treba ubaciti Besirevica i Zerica umjesto Stanica i Stevanovica, i jos Osmankovica ili Beganovica.

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- MocMahale444
To Bekrija, Stevanovic ko kmi kmi a'l covjek trci ko navijen.
Daj Salko malo to miksaj na pol ovo je fajront. Kosoric stalno ukocen ko kip.
Daj Salko malo to miksaj na pol ovo je fajront. Kosoric stalno ukocen ko kip.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- plavousrcu
- Kontakt:
Beganovic odmah, prvi kontakt s loptom. Dize ovo igracima samopouzdanje.
Fejzic ispred Kjosevskog u svim kombinacijama. Ne moze vise ovo forsiranje fol da se proda. Nije ovo Ibrahim Sehic, frajer je kritican.
Ma po cemu to Bogati i Fejza je losterrorist je napisao/la:Fejzic ispred Kjosevskog u svim kombinacijama. Ne moze vise ovo forsiranje fol da se proda. Nije ovo Ibrahim Sehic, frajer je kritican.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
HausMan je napisao/la:zna budala da moramo igrati u prvom sastavu jer smo prelosi. uvodjenjem djece to bi bio rizik za ispadanje u vec ovako losoj ekipi.zatvorit se i na kontre ganjati koji gol da probamo pobjediti.

nista ovdje nije vrijedno. ja mislio da je ovo malo ozbiljnija ekipa, ovo isto ko raja s ulice da se skupi,metalega ce biti ispit i ako pobjedimo vrijedna pobjeda. a ti sto prizivas na hapsenja idi brate ne brukaj se vise, bice bolje za sve nas.TikTak je napisao/la:Vrijedna i jako vazna pobjeda. Ovi su amateri i ne bih davao sud o nasoj igri, ali opet sedam golova ni juniorima nije lako dati. Cini mi se da se polako pocinje osjecati zajednistvo, gol kad postignemo svi se raduju. To i mene raduje.

S pola snage danas. Bekrić je djelovao puno ozbiljnije i već je vidljivo da su Slavkine displinske mjere itekako urodile plodom.
Valjda je ovo nagovještaj boljih igara jer već u nedjelju imamo težak ispit protiv Metalleghea gdje su 3 boda imperativ. Samo hrabro momci, pomak je već vidljiv.
Valjda je ovo nagovještaj boljih igara jer već u nedjelju imamo težak ispit protiv Metalleghea gdje su 3 boda imperativ. Samo hrabro momci, pomak je već vidljiv.

Zadnja izmjena: Trunko, dana/u 21 sep 2016, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
bekric je igracina za ovu ligu. sigurno da nije u pravoj formi ali on u ovom sastavu mora igrati u prvih 11. Kosoric isto tako, tesko cemo naci boljeg stopera od njega. Bokacini stoper bez mozga, izbij, nabij boze sacuvaj. lazic je danas pokazao da nema mjesta u prvih 20 igraca nazalost.
Brotnjo - Željo 0:7
Beganović 2 gola, 1 asistencija
Lazić 2 gola, 1 asistencija
Memija 2 asistencije
Stevanović 2 asistencije
Nikolić 1 gol
Bekrić 1 gol
Kosorić jedan gol.
drugi gol Lazića - odbijanac
Beganović 2 gola, 1 asistencija
Lazić 2 gola, 1 asistencija
Memija 2 asistencije
Stevanović 2 asistencije
Nikolić 1 gol
Bekrić 1 gol
Kosorić jedan gol.
drugi gol Lazića - odbijanac
- plavousrcu
- Kontakt:
Domacice pretjerujes i to dobro pretjerujes. I ja sam razocaran i Upravu vidim kao glavne krivce za sve sto nam se desava jer ih vidim i kao zasluzne za dobre stvari. Ti bas ides iz krajnosti u krajnost i samo omalovazavas. S tim se ne mogu sloziti nikako. Utakmica rutinski odradjena. Dobro se istrcali, dobili na samopuzdanju i niko se nije povrijedio. Sad se spremiti za Metalleghe koje je namjerno ispalo iz Kupa i s pobjedom put Semberije.
postujem ja to ali ja govorim cinjenice. ekipa brotnja je kao da si igrao s vratnikom. tu se nema sta vidjeti, jedna obicna trening utakmica. ja bas mislim da ne pretjerujem nego sasvim realno pisem. moraju istrcati jer su placeni za to ni na to ne mogu svrsavati. ovo sto pisem nema veze s upravom, sad pisem o danasnjoj ekipi brotnja. ja ipak brotnjo pamtim kao dobru sportsku sredinu gdje izaslo dosta dobrih igraca, a ovo sto su oni danas je amaterizam klasicni.
dzaba svrsavate na ovo jer s metalegom ce biti skroz druga prica. a vec znamo kako smo igrali pripremnu s njima.
dzaba svrsavate na ovo jer s metalegom ce biti skroz druga prica. a vec znamo kako smo igrali pripremnu s njima.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Koji trol, zdravlja mi.HausMan je napisao/la:bekric je igracina za ovu ligu. sigurno da nije u pravoj formi ali on u ovom sastavu mora igrati u prvih 11. Kosoric isto tako, tesko cemo naci boljeg stopera od njega. Bokacini stoper bez mozga, izbij, nabij boze sacuvaj. lazic je danas pokazao da nema mjesta u prvih 20 igraca nazalost.

Bravo momci, cestitke ! Za razliku od nekih, mene raduju a i slavim vase pobjede cak i protiv ovih amatera. Nadam se da cete pobjedom u prvenstvenoj utakmici jos jednom uljepsati sedmicu nama koji te zaista volimo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Brotnjo je talasika i tu nema dileme, ali sedam golova se danas lako ne daje ni odronima. Trebala nam je ovakva pobjeda jer su nasi igraci sa samopozdanjem nula. Krivi su oni zbog toga, ali i mi i Uprava. Kad im nije islo nasi ih stavili na tanjir navijacima, eto da im oni objasne. Desi se jos gore, sad u Kaknju prozivke, ****.vanja. Utice na njih dve i zato je ova rutinska pobjeda protiv odrona dosla kao kec na desetku. Dobit cemo Metalleghe bez problema, upamti to.HausMan je napisao/la:postujem ja to ali ja govorim cinjenice. ekipa brotnja je kao da si igrao s vratnikom. tu se nema sta vidjeti, jedna obicna trening utakmica. ja bas mislim da ne pretjerujem nego sasvim realno pisem. moraju istrcati jer su placeni za to ni na to ne mogu svrsavati. ovo sto pisem nema veze s upravom, sad pisem o danasnjoj ekipi brotnja. ja ipak brotnjo pamtim kao dobru sportsku sredinu gdje izaslo dosta dobrih igraca, a ovo sto su oni danas je amaterizam klasicni.
- amazon
- Kontakt:
Kad uzmemo u obzir da smo prosle godine ovu fazu takmicenja jedva prosli, danasnja pobjeda i prolazak dalje nije za potcijeniti. Jest da smo prosle godine u ovoj fazi imali tezeg protivnika nego danas, ali svaki je korak bitan. Posebno danas i posebno u ovom periodu kad u ligi igramo skoro pa ocajno, sa nikakvom realizacijom. Nadam se da ce nam danasnja "trening " utakmica sa puno golova donijeti samopouzdanje za dalje i bolju atmosferu u ekipi. Nema mjesta za euforiju jer ovo danas nije nikakav pokazatelj osim da bismo se setali drugom ligom
Idemo dalje.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
ja sam prvi rekao da igraci ne treba dirati i da igraci nisu nista krivi. najveca glupost koju mogu vidjeti kad odem na utakmicu a to je da utakmica ne pocne je.bu mater bekricu, je.bu mater kosoricu, svaki kontakt psuju kao da su u realu.razumijem sta govoris ali nema mjesta za euforiju.plavousrcu je napisao/la:Brotnjo je talasika i tu nema dileme, ali sedam golova se danas lako ne daje ni odronima. Trebala nam je ovakva pobjeda jer su nasi igraci sa samopozdanjem nula. Krivi su oni zbog toga, ali i mi i Uprava. Kad im nije islo nasi ih stavili na tanjir navijacima, eto da im oni objasne. Desi se jos gore, sad u Kaknju prozivke, ****.vanja. Utice na njih dve i zato je ova rutinska pobjeda protiv odrona dosla kao kec na desetku. Dobit cemo Metalleghe bez problema, upamti to.HausMan je napisao/la:postujem ja to ali ja govorim cinjenice. ekipa brotnja je kao da si igrao s vratnikom. tu se nema sta vidjeti, jedna obicna trening utakmica. ja bas mislim da ne pretjerujem nego sasvim realno pisem. moraju istrcati jer su placeni za to ni na to ne mogu svrsavati. ovo sto pisem nema veze s upravom, sad pisem o danasnjoj ekipi brotnja. ja ipak brotnjo pamtim kao dobru sportsku sredinu gdje izaslo dosta dobrih igraca, a ovo sto su oni danas je amaterizam klasicni.
- zeljoooooooooo
Pobjeda odlična za dizanje samopouzdanja.
Nikoga nije lako dobiti 7:0, sve da se skupi raja sa termina, tako da sa tog aspekta čestitke, bez obzira na sve.
Nadam se da je ovo nagovještaj boljih dana i da će svojim igrama začepiti usta laprdavcima.
Nikoga nije lako dobiti 7:0, sve da se skupi raja sa termina, tako da sa tog aspekta čestitke, bez obzira na sve.
Nadam se da je ovo nagovještaj boljih dana i da će svojim igrama začepiti usta laprdavcima.
ne treba dirati crnogorca. on se anamo na forumu trudio bas da se uklopi s njima a nije islo. grehota bi bilo sputavati ga i ovdje. neka pise covjek.
samo da dodam jos da sam da se vise gura zeric, beganovic, besirovic pa i mujagic. da vidimo kako ce to funkcionisati.
samo da dodam jos da sam da se vise gura zeric, beganovic, besirovic pa i mujagic. da vidimo kako ce to funkcionisati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.