Snooker
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Snooker
mogu misliti koliko mu je bilo drago kada je čuo da su oni osvojili titulu 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Mislim da je čuo tek kad je završio meč, lik staji kraj njeg u dresu Lestera i drži kačket "Uefa Champions League"Aerials je napisao/la:mogu misliti koliko mu je bilo drago kada je čuo da su oni osvojili titulu
Izgubljeno je djelovao kad je i to čuo uz svoje osvajanje titule
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
o tome ti pričam
ovo je za njega dan da ne može biti bolji
ovo je za njega dan da ne može biti bolji
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kakva mentalna snaga, kakav zavrsni brejk.
Jos jedno takticki sjajno finale, ubio je Selby dosta napetosti od samog starta sa onim svojim munjevitim vodjstvom (iako je Ding dosta pomogao tu). Nevjerovatno je kako je Selby diktirao tempo i obavezno odigravao minimalno jedan dug frejm cim Ding nagovijesti dobru formu i dobar ritam za stolom.
Impresivna pobjeda - uopce nisam bio nervozan, ni u jednom trenutku nisam pomislio da ce mu Ding zaprijetiti. Iako je Selby poznat kao los "front runner", pokazao je da moze preuzeti i tu ulogu na sebe i kvalitetno je odraditi, i to u fantasticnom trenutku.
Selby se ovom titulom stabilizovao medju 10 najboljih igraca moderne ere te se istakao kao najbolji igrac ove post-1992 snooker generacije.
Cestitke ljudino!
Jos jedno takticki sjajno finale, ubio je Selby dosta napetosti od samog starta sa onim svojim munjevitim vodjstvom (iako je Ding dosta pomogao tu). Nevjerovatno je kako je Selby diktirao tempo i obavezno odigravao minimalno jedan dug frejm cim Ding nagovijesti dobru formu i dobar ritam za stolom.
Impresivna pobjeda - uopce nisam bio nervozan, ni u jednom trenutku nisam pomislio da ce mu Ding zaprijetiti. Iako je Selby poznat kao los "front runner", pokazao je da moze preuzeti i tu ulogu na sebe i kvalitetno je odraditi, i to u fantasticnom trenutku.
Selby se ovom titulom stabilizovao medju 10 najboljih igraca moderne ere te se istakao kao najbolji igrac ove post-1992 snooker generacije.
Cestitke ljudino!
Someone's mouth said paint them all red.
- BluesForever
- Kontakt:
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- BluesForever
- Kontakt:
- BluesForever
- Kontakt:
Malo informacija sa domace scene 
Klub Desetka. Bugojno. Nedjelja. Zavrsnica BH snooker lige. Prvi od 2 masters turnira. Bujrum. Ko god je blizu. A zanima ga.
Over & out
Klub Desetka. Bugojno. Nedjelja. Zavrsnica BH snooker lige. Prvi od 2 masters turnira. Bujrum. Ko god je blizu. A zanima ga.
Over & out
FORZA MARŠAL !!!
@hodža jesi ti upućen samo u snooker ili si i u bilijar? Zanima me zašto se prestala održavat u bilijaru divizija Hercegovina. Baš mi krivo što me živim gore u Bosni hahaha, u nas ni bilijara ni snookera poštena se ne igra 
Samo snooker. U vezi bilijara ne znam nista 
Bice od iduce sezone u snooker ligi BiH i divizija Mostar, pa eto. Nije ti daleko

Bice od iduce sezone u snooker ligi BiH i divizija Mostar, pa eto. Nije ti daleko
FORZA MARŠAL !!!
Šta je uvjet da igram, jel samo registracija, kotizacija i te formalnosti?hodža je napisao/la:Samo snooker. U vezi bilijara ne znam nista
Bice od iduce sezone u snooker ligi BiH i divizija Mostar, pa eto. Nije ti daleko![]()
Ja sam rekreativac u bilijaru ali veliki ljubitelj snookera i iako imam samo 5 odigranih frejmova u zivotu na pravom stolu volio bih igrati ako je ikako moguce
Odes do BK Zrinjski ja mislim da se sa njima dogovara ucese i vidis sve. Nema nekih posebnih uslova. Od septembra pocinje liga
FORZA MARŠAL !!!
Gdje su Terzić i Vučkić?hodža je napisao/la:Malo informacija sa domace scene
Over & out
Edit: Vidim da Vučkić sudi?
Oni nisu igrali ove godine. Vucko ce igrati od septembra a za Terzu se ne zna, mada cisto sumnjam.
FORZA MARŠAL !!!
sta se desava s tvojom karijeromhodža je napisao/la:Oni nisu igrali ove godine. Vucko ce igrati od septembra a za Terzu se ne zna, mada cisto sumnjam.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Prop'o ko zeton 
Ma igram ligu, ali nista posebno. Rijetko kad imam vremena da igram i onda logicno da nisam u formi i nisam konkurentan
Sudim kad su ovi turniri na kojima ne igram i tako
Ma igram ligu, ali nista posebno. Rijetko kad imam vremena da igram i onda logicno da nisam u formi i nisam konkurentan
Sudim kad su ovi turniri na kojima ne igram i tako
FORZA MARŠAL !!!
-
karameldar
- Kontakt:
Prati li iko Riga Masters, kako je moguće da Trump i Robertson igraju jedan protiv drugog već u četvrtfinalu na jednom turniru bez Sullivana, Selbyja, Murphyja, Dinga,..?
- BluesForever
- Kontakt:
Počeo Shanghai Masters,igra i Rooni za divno čudo. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.