Sad se stvar pomjerila jer valja i dalje furati Cavse koji ce nakon odlaska pasti u prosjek u kojem su uvijek i bili do dolaska Jamesa.
NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
Adriano...priznaj da si postao fan Cavsa upravo i iskljucivo zbog Jamesa ...nisi valjda zbog Ilgauskasa ili Varajeo-a
Sad se stvar pomjerila jer valja i dalje furati Cavse koji ce nakon odlaska pasti u prosjek u kojem su uvijek i bili do dolaska Jamesa.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
prestanes pratiti nba i nema problema.. ha ja..drop je napisao/la:Adriano...priznaj da si postao fan Cavsa upravo i iskljucivo zbog Jamesa ...nisi valjda zbog Ilgauskasa ili Varajeo-a![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- adriano_leite
- Kontakt:
Gledaj, od dana kada je James izasao na draft, dosao u Cavse, navijam za Cavse, to je istina, 7 godina navijam za Cavse, zavolio sam Cavse, cijelu organizaciju, ne mogu sada zbog njega da navijam za Miami. Nisam od onih koji olako mijenjaju misljenje. 70% vas na forumu pocelo je navijati za jedan klub radi nekog igraca, zar ne? Zbog cega voljeti jedan klub? Zbog imena? Tradicije? To su sve razlozi da se navija za neki klub, zar ne? Kada su svi navijali za Bullse, Lakerse, kada su oni realno bili najjaci, ja sam navijao za Utah i Philadelphiu. Svi fanovi Cavsa to mogu da rade, da sada lazno govore da vole Cleveland, ali ja to kad kazem, zaista mislim tako, zato se i nadam da cemo dovesti par igraca, kako bi nastavili tamo gdje smo stali, gdje nas James nije odveo.drop je napisao/la:Adriano...priznaj da si postao fan Cavsa upravo i iskljucivo zbog Jamesa ...nisi valjda zbog Ilgauskasa ili Varajeo-a![]()
De mi kazi za koga navijas ti?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ma ovde niko pojma nema, kakvi lal, kakav mia, SPURSI i Tim Duncan su zakon.
GO SPURS GO
GO SPURS GO
ma po cemu je james bolji od kobea osim sto je snazniji? statistike se mani, jer ona ne pokazuje nista. lebron ima vise asistencija od kobea zato sto covjek igrao playa u clevelandu! igro je playmakera i sa tim je logicno da ima tih 8 asistencija i 3 turnovera po mecu. kobe ima bolji sut miljama, bolji je u tim kljucnim trenucima koje si spomenuo miljama, u playoffu covjek dobije dimenziju vise u igri. ne dobija lazne ozljede u playoffu kao neki (jednu noc ga boli ruka nemoze igrat, za dva dana mu nista i ubaci 45 poena, opet se za dva dana zali na bolove) mislim koji k? kobe sa sjebanim prstom igra prakticno cijelu sezonu, i razbio je skoro svakog protivnika u playoffu sto ja najbolje znam. covjek je sposoban sa svojom ekipom osvojiti naslov, ne bjezi nekoj drugoj zvijezdi u krilo zeljan titule. pogledaj kakvu je statistiku imao kobe kad je igrao sa trashom u ekipi kad ti je statistika toliko vazna.adriano_leite je napisao/la:Mozes li mi ti reci po cemu je Kobe bolji od Jamesa? De navedi neki dokaz, argument, molim te. Po cemu ti smatras da je Kobe bolji od Jamesa? Jel samo zbog osvojenih naslova? Ja mislim da je James bolji individualac od Kobija i za to sam naveo statistike, koje si mogao pogledati, glede ucinka u sezoni te ubacaja u kljucnim momentima utakmice itd. Molim te jos jednom, daj mi nesto da vidim po cemu je bolji KobeWolverine je napisao/la:evo i durantovo vrijeme tek dolazi, jel on bolji od jamesa i kobea? nije.
budimo realni, svaka cast jamesu, ali kobe je bolji igrac od njega.
i da, de mi odgovori jel david lee bolji igrac od garneta?
a to sto se tice navijanja, budimo realni skoro svi smo poceli navijati za neki klub radi nekog igraca (starbury).
i da, nemoj me pogresno shvatit, meni je lebron drazi igrat od jamesa, ali ipak sam realan.
Od kojeg ti je Jamesa drazi Lebron? James Poseya ili nekog drugog?Wolverine je napisao/la:ma po cemu je james bolji od kobea osim sto je snazniji? statistike se mani, jer ona ne pokazuje nista. lebron ima vise asistencija od kobea zato sto covjek igrao playa u clevelandu! igro je playmakera i sa tim je logicno da ima tih 8 asistencija i 3 turnovera po mecu. kobe ima bolji sut miljama, bolji je u tim kljucnim trenucima koje si spomenuo miljama, u playoffu covjek dobije dimenziju vise u igri. ne dobija lazne ozljede u playoffu kao neki (jednu noc ga boli ruka nemoze igrat, za dva dana mu nista i ubaci 45 poena, opet se za dva dana zali na bolove) mislim koji k? kobe sa sjebanim prstom igra prakticno cijelu sezonu, i razbio je skoro svakog protivnika u playoffu sto ja najbolje znam. covjek je sposoban sa svojom ekipom osvojiti naslov, ne bjezi nekoj drugoj zvijezdi u krilo zeljan titule. pogledaj kakvu je statistiku imao kobe kad je igrao sa trashom u ekipi kad ti je statistika toliko vazna.adriano_leite je napisao/la:Mozes li mi ti reci po cemu je Kobe bolji od Jamesa? De navedi neki dokaz, argument, molim te. Po cemu ti smatras da je Kobe bolji od Jamesa? Jel samo zbog osvojenih naslova? Ja mislim da je James bolji individualac od Kobija i za to sam naveo statistike, koje si mogao pogledati, glede ucinka u sezoni te ubacaja u kljucnim momentima utakmice itd. Molim te jos jednom, daj mi nesto da vidim po cemu je bolji KobeWolverine je napisao/la:evo i durantovo vrijeme tek dolazi, jel on bolji od jamesa i kobea? nije.
a to sto se tice navijanja, budimo realni skoro svi smo poceli navijati za neki klub radi nekog igraca (starbury).
i da, nemoj me pogresno shvatit, meni je lebron drazi igrat od jamesa, ali ipak sam realan.
Zadnja izmjena: kemo10, dana/u 11 jul 2010, 02:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ja navijam za Phoenix Sunse...ostali manje- više, ali jedino Sunse gotivin...inace,volim NBA i uvijek mi je neki tim draži od onog drugog kad se sastanu....tako na primjer navijam za Bullse kad igraju protiv Pistonsa (ovo dajem primjer samo) ali Sunse jedino volim.
Što se tice te price, to je normalno i sasvim OK...znam neke starije likove koji su se kleli ,prije nekih 10 godina u Cartera i svi su bili veeeliki fanovi Raptorsa i kako Air Canada ode iz Toronta odjednom postadoše preko noci navijaci Wade-a i Miamia ili Clevelanda...nađe se neka nova zvijezda pa se tako identifikuju sa tim timom.
Mislim svakom svacije ali ja više poštujem Die Hard fanove timova koji navijaju za taj tim i kad ih i kad ih ne ide.
Znam jednog lika, on samo Indiana Pacersi i ništa drugo
Što se tice te price, to je normalno i sasvim OK...znam neke starije likove koji su se kleli ,prije nekih 10 godina u Cartera i svi su bili veeeliki fanovi Raptorsa i kako Air Canada ode iz Toronta odjednom postadoše preko noci navijaci Wade-a i Miamia ili Clevelanda...nađe se neka nova zvijezda pa se tako identifikuju sa tim timom.
Mislim svakom svacije ali ja više poštujem Die Hard fanove timova koji navijaju za taj tim i kad ih i kad ih ne ide.
Znam jednog lika, on samo Indiana Pacersi i ništa drugo
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- adriano_leite
- Kontakt:
Jel te stid porediti K.G-a i Lee-a? Cijela Amerika, cijeli svijet poredi Jamesa i Kobija, ti se nasao pametan da poredis K.G-a i Lee-a. Ako sam naveo statistiku za slucaj James-Kobe, da li se to odnosi i na Lee-a i K.G-a? NYK nisu prismrdili najboljim klubovima istoka, ti poredis Lee-a i K.G.-a. Kontas da si sada ti upravu da statistika ne vrijedi, pa pogledaj statistike karijera Lee-a i K.G.-a pa ces vidjeti Garnettovih 10.8 skokova, 1.59 blokova, 1.35 ukradenih lopti, 2.42 izgubljenih lopti i 19.8 koseva, naspram Lee-a koji ima 13.0 koseva, 0.36 blokova, 0.81 ukradenih lopti i 9.6 skokova. Laze li statistika? Ti mozda samo gledao zadnju sezonu? Gledaj statistiku karijere. Naravno da je K.G. bolji igrac od Lee-a, jesi li ti mozda misljenja da je Lee imao bolju statistiku od K.G.-a?Wolverine je napisao/la:jeboga statistika.
jel david lee bolji igrac od garneta?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Oko kakvi se levata vi raspravljate. Ko god realno prati NBA zna da je Tim Duncan najbolji igrac u zadnji 15 godina i tu se nem sta raspravljati. Kakav Kobe, Lebron Garnett i ostali.
- adriano_leite
- Kontakt:
Eto snazniji je, vise dodaje, prodorniji je, brzi je, popravio je sut i tu su veoma blizu, jedini parametar u kojem je Kobe bolji od Jamesa je sut, Kobe ima bolji sut, ostalo sve je na strani Jamesa.Wolverine je napisao/la:ma po cemu je james bolji od kobea osim sto je snazniji? statistike se mani, jer ona ne pokazuje nista. lebron ima vise asistencija od kobea zato sto covjek igrao playa u clevelandu! igro je playmakera i sa tim je logicno da ima tih 8 asistencija i 3 turnovera po mecu. kobe ima bolji sut miljama, bolji je u tim kljucnim trenucima koje si spomenuo miljama, u playoffu covjek dobije dimenziju vise u igri. ne dobija lazne ozljede u playoffu kao neki (jednu noc ga boli ruka nemoze igrat, za dva dana mu nista i ubaci 45 poena, opet se za dva dana zali na bolove) mislim koji k? kobe sa sjebanim prstom igra prakticno cijelu sezonu, i razbio je skoro svakog protivnika u playoffu sto ja najbolje znam. covjek je sposoban sa svojom ekipom osvojiti naslov, ne bjezi nekoj drugoj zvijezdi u krilo zeljan titule. pogledaj kakvu je statistiku imao kobe kad je igrao sa trashom u ekipi kad ti je statistika toliko vazna.adriano_leite je napisao/la:Mozes li mi ti reci po cemu je Kobe bolji od Jamesa? De navedi neki dokaz, argument, molim te. Po cemu ti smatras da je Kobe bolji od Jamesa? Jel samo zbog osvojenih naslova? Ja mislim da je James bolji individualac od Kobija i za to sam naveo statistike, koje si mogao pogledati, glede ucinka u sezoni te ubacaja u kljucnim momentima utakmice itd. Molim te jos jednom, daj mi nesto da vidim po cemu je bolji KobeWolverine je napisao/la:evo i durantovo vrijeme tek dolazi, jel on bolji od jamesa i kobea? nije.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
od jamesa bryantakemo10 je napisao/la:
Od kojeg ti je Jamesa drazi Lebron? James Poseya ili nekog drugog?
adriano- njih dvojicu sam ti naveo zbog statistike iz prosle sezone, ako hoces statistiku iz cijele karijere, ok. evo jel bolji iverson od nasha? wilt od russela? olajuwon od shaqa?
Evo malo atmosfere kako je bilo na derneku u Miamiju kad se skupila ova raja da vrište za ovom trojicom.
It's only a show business što bi rekli namazani Jenkiji, ali dok je ovaca bice i vune
[youtube][/youtube]
It's only a show business što bi rekli namazani Jenkiji, ali dok je ovaca bice i vune
[youtube][/youtube]
Meni licno olajuwon je bolji od shaqa 10 puta. Ko je gledao njega iz najbolji dana sve mu je jasno, pogotovo unistavanje robinsona u finalu zapada, kada je robinson bio MVP sezone. A kasnije shaqa u finalu, doduse tada jos uvijek mladog i neiskusnogWolverine je napisao/la:od jamesa bryantakemo10 je napisao/la:
Od kojeg ti je Jamesa drazi Lebron? James Poseya ili nekog drugog?sjeba se.
adriano- njih dvojicu sam ti naveo zbog statistike iz prosle sezone, ako hoces statistiku iz cijele karijere, ok. evo jel bolji iverson od nasha? wilt od russela? olajuwon od shaqa?
pa olajuwon i jest bolji od shaqa. ali shaq ima bolju statistiku.
tesko je nekim ljudima objasniti neke stvari... 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Olajuwon je uništavao Admirala redovno...necu reci da je Robinson loš igrac (ipak je covjek bio jedan od najboljih centara lige i Hall of fame) ali Dream je od njega redovno pravio klovna
...213 cm i 116 kila a kretanja i finte poput playmakera...nevjerovatno
Kobe je nešto naucio od njega, dok onu letvu Minga nije mogao nauciti niti jednu kvalitetnu fintu ili lažnjak
Evo malo dream shakea od legendarnog Dreama.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nisi trebao stavljati ovaj drugi clip, za spurse navijam a sad mi se placedrop je napisao/la:Olajuwon je uništavao Admirala redovno...necu reci da je Robinson loš igrac (ipak je covjek bio jedan od najboljih centara lige i Hall of fame) ali Dream je od njega redovno pravio klovna...213 cm i 116 kila a kretanja i finte poput playmakera...nevjerovatno
![]()
Kobe je nešto naucio od njega, dok onu letvu Minga nije mogao nauciti niti jednu kvalitetnu fintu ili lažnjak
![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Izvini jbg...nisam znao 
- adriano_leite
- Kontakt:
Willt mi je bolji evo statistike 30.1 points, and 22.9 rebounds and 4.4 assists (Russel 15.1 points, 22.5 rebounds and 4.3 assists)Wolverine je napisao/la:od jamesa bryantakemo10 je napisao/la:
Od kojeg ti je Jamesa drazi Lebron? James Poseya ili nekog drugog?sjeba se.
Shaq mi je bolji 26.3 points, 11.8 rebounds and 2.8 assists (Hakeem 21.8 points, 11.1 rebounds and 2.9 assists)
Iverson je bolji od Nasha po statistikama, samo sto je Nash medju najboljim asistentima svih vremena, a sto se tice Iversona, on je jedan od najdominantnijih niskih igraca u historiji NBA, mada se uvijek ubraja u playmakere, ali on je klasican bek suter, tako da je nezahvalno porediti njega sa Nashom, dok kod svih ostalih koje si naveo, moguca je uporedba. Da si mi rekao Nash i Kidd bilo bi zahvalnije i rekao bih da je Kidd bolji i po statistici i po igri.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
nisam ni sumnjo da su ti oni bolji
reci da je shaq bolji od olajuwona je bogohuljenje
reci da je shaq bolji od olajuwona je bogohuljenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.