neki ce mislit da sam lud ali po meni,pored desnog beka max meyer je ubjedljivo najslabija tacka u timu i glavni je razlog zasto su konstantne rupe na sredini terena...razlog...lik jednostavno neigra defanzivu , u fazi odbrane kao da nije na terenu i cesto 2 centralna vezna izgledaju kao na streljani obzirom da nemaju brzinu da efektivno pokriju veliki prostor koji se otvori zbog nedostatka 3ceg veznjaka.... kad se otvori prostor na sredini onda i zadnja linija pocinje da panici pogube se pogotovo protiv brzih igraca koji imaju velik radijus kretanja....druga stvar, johaness geis je definitivno prevara od igraca bar sto se tice pozicije zadnjeg veznog...nit ima visinu,ni inteligenciju nit brzinu za tu poziciju, po meni mozda jos da se proba uparit sa stamboulijem pa da ga se pokusa kao deep lying playmaker ,vidjet imal tu hljeba ako ne onda ga prodat vec na zimu....choupo-moting je prosjecan igrac i na njega se nemoze oslonut ako se cilja na ligu prvaka...jednostavno nema kvalitet ...desni bek, 100 puta prozvakana prica, mi smo ovog ljeta trebali dovesti dvojicu a doveli samo jednog ,lik se povrijedio i hajmo jovo na novo,,,ista prica kao i prosle godine, usudio bih se reci da smo na toj poziciji najslabiji u ligi definitivno(dok koke nije tu)....weinzirl zbunjen,izgubljen,ni sam nezna sta ga je snaslo i vrhunac toga je danasnje ubacivanje stamboulija dok ganjamo rezultat...kad trener pravi tako nelogicne poteze onda znas da je pogubio konce i ako mi nismo u stanju 3 pasa sastavit kako treba ja se pitam sta je on to radio i uvjezbavao sa ekipom citavo ljeto....nazalost jos jedan od svapskih trenera koji je prerano poletio pred rudu ...za nas je jedina opcija jos lucien favre ako ni to ne bude islo onda gledat da se izdvoji 15 milki godisnje za nekog vrhunskog trenera jer sa nedokazanim ili propalim jednostavno neide...nije normalno da smo prosle kao i ove godine nadigrani u bukvalno 90 posto utakmica a imamo na papiru 3cu najjacu ekipu u ligi i to poprilicno ubjedljivo rekao bih....