FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bistrikboy
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bistrikboy » 10 jul 2010, 16:39

Klare je napisao/la:Bayern će upasti u duboku krizu nekoliko godina, ako van Gaal nastavi ovako sa dovođenjem svojih Holanđana.
Ne bi smjeli ovo dopuštati iz Bayernove uprave. Huntelaar mjesta u Milanu nema, a ovaj ga hoće u Bayernu :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kakav ba Huntelar sta vam je,sada se svaki iole bolji igrac koji ima mogucnost da ode povezuje sa Bayernom,eno i Guorcouf,yebo transfermarkt.de.

Za sada su tu tri holandjanina Bommel,Robben i Braafheid.Ovaj prvi je kapiten,igra finale svj.prvenstva i iza sebe ima odlicnu sezonu,o Robbenovoj ulozi ove godine ne treba trositi rijeci,Braafheid-a nema ni na mapi nit' ce ga bit',ne znam cemu tolika panika oko holandjana,ima HSV vise holandjana od Bayerna pa niko njima ne govori kako su "little Holand",opustite se Galonja nije od jucer
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 10 jul 2010, 18:28

Jedna novost, indirektno povezana za ovu temu. Neko je ranije napisao da će Inter imati problema zbog neregularnog dovođenja Milita i Motte, te se spominjala i mogućnost oduzimanja titule u LP (kao krajnja mogućnost kaznjavanja). I na kraju, samo je Morrati kažnjen zabranom vođenja tima u narednih 3 mjeseca...

A što se tiče Huntelaara, ja ne vidim zbog čeka bi on dolazio. Imamo dovoljno napadača i bez njega. To bi onda značilo da neko iz vrha mora otići... Po svim prilikama, Olić u Fener :twisted:
Sent from my Philips Smart TV.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 10 jul 2010, 18:45

Ne vjerujem da ce Huntelaar doci, ali on je dobar igrac. Dovoljno je samo pogledati njegovu statistiku u Heerenveenu i Ajaxu, da se stvori slika o kakvom se igracu radi. U Milanu i Realu jednostavno nije dobio sansu. U Madridu je proveo samo pola sezone, bio vecinom na klupi, a opet postigao 8 golova.

Sjecam se jedne Gaalove izjave, kada je rekao da je Huntelaar najbolji igrac sesnaesterca na svijetu. A znamo da van Gaal nije bas travu pas'o...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 10 jul 2010, 18:52

JetSet_Hantraga je napisao/la:Ne vjerujem da ce Huntelaar doci, ali on je dobar igrac. Dovoljno je samo pogledati njegovu statistiku u Heerenveenu i Ajaxu, da se stvori slika o kakvom se igracu radi. U Milanu i Realu jednostavno nije dobio sansu. U Madridu je proveo samo pola sezone, bio vecinom na klupi, a opet postigao 8 golova.

Sjecam se jedne Gaalove izjave, kada je rekao da je Huntelaar najbolji igrac sesnaesterca na svijetu. A znamo da van Gaal nije bas travu pas'o...
ma trpo je i gomez u stutgartu pa vidi ga sad.u milanu se nije izborio pored boriela, to je dovoljno da uvidis da ne bi bio neko pojacanje.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 jul 2010, 19:01

Olić,Klose,Gomez. Šta će vam više ? :? Pozabaviće se Van Ghaal odbranom ;)

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 10 jul 2010, 19:12

HuX je napisao/la:
JetSet_Hantraga je napisao/la:Ne vjerujem da ce Huntelaar doci, ali on je dobar igrac. Dovoljno je samo pogledati njegovu statistiku u Heerenveenu i Ajaxu, da se stvori slika o kakvom se igracu radi. U Milanu i Realu jednostavno nije dobio sansu. U Madridu je proveo samo pola sezone, bio vecinom na klupi, a opet postigao 8 golova.

ma trpo je i gomez u stutgartu pa vidi ga sad.u milanu se nije izborio pored boriela, to je dovoljno da uvidis da ne bi bio neko pojacanje.
Daleko od toga da ja kazem da je Hunt potreban, ali kazem da je dobar igrac. A nije se izborio za mjesto zato sto ga trener ne voli, a on je klasa za Boriella.
Sto se tice Gomeza, on ce davati golove, samo ako mu se pruzi prilika da igra u kontinuitetu. Trenutno nema potrebno samopouzdanje, a ono se stice samo stalnim igranjem. Da je los igrac ne bi zadnjih par godina uvijek bio jedan od najboljih strijelaca lige.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 10 jul 2010, 19:17

JetSet_Hantraga je napisao/la:
HuX je napisao/la:

Daleko od toga da ja kazem da je Hunt potreban, ali kazem da je dobar igrac. A nije se izborio za mjesto zato sto ga trener ne voli, a on je klasa za Boriella.
Sto se tice Gomeza, on ce davati golove, samo ako mu se pruzi prilika da igra u kontinuitetu. Trenutno nema potrebno samopouzdanje, a ono se stice samo stalnim igranjem. Da je los igrac ne bi zadnjih par godina uvijek bio jedan od najboljih strijelaca lige.
Ma vjeruj mi da sam se ja adovao kad je on doso u Bayu i imao sam visoko misljenje o njemu i cijele sezone govorio proigrat ce, al sad mi se cini da veci kloc nije igro u bayernu :)
Daj Boze da grijesim :D
Bayern & Željo & Hajduk

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jul 2010, 19:40

Jos jedna spekulacija koja je daleko od realizacije. To su samo rijeci Van Gaala da bi ga zelio u timu i jedna mala naznaka Huntelaara da bi prihvatio ponudu Bayerna. Trener se u ovom slucaju ne pita mnogo, iako bi mogao imati velikog uticaja na dovodjenje pojedinih igraca.
U slucaju dovodjenja Hintelaara jedan od napadaca bi morao napustiti Bayern, jer u ovom trenutku mjesta nema za jos jednog.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 10 jul 2010, 23:21

OTNYS_YNWA je napisao/la:Olić,Klose,Gomez. Šta će vam više ? :? Pozabaviće se Van Ghaal odbranom ;)
Napad je najbolja odbrana 8-) 8-) 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 jul 2010, 00:24

JetSet_Hantraga je napisao/la: Sto se tice Gomeza, on ce davati golove, samo ako mu se pruzi prilika da igra u kontinuitetu. Trenutno nema potrebno samopouzdanje, a ono se stice samo stalnim igranjem. Da je los igrac ne bi zadnjih par godina uvijek bio jedan od najboljih strijelaca lige.
Nije loš igrač (ima i gorih :mrgreen: ) ali nije dovoljno dobar za Bayern. Ili drugi veći klub. Jednostavno su neki igrači predodređeni da igraju dobro za male klubove. Time bih ja završio svoju priču o Gomezu.

Ako me demantuje, biće da sam pogrešno procijenio. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 11 jul 2010, 00:52

geronimo je napisao/la:
JetSet_Hantraga je napisao/la: Sto se tice Gomeza, on ce davati golove, samo ako mu se pruzi prilika da igra u kontinuitetu. Trenutno nema potrebno samopouzdanje, a ono se stice samo stalnim igranjem. Da je los igrac ne bi zadnjih par godina uvijek bio jedan od najboljih strijelaca lige.
Nije loš igrač (ima i gorih :mrgreen: ) ali nije dovoljno dobar za Bayern. Ili drugi veći klub. Jednostavno su neki igrači predodređeni da igraju dobro za male klubove. Time bih ja završio svoju priču o Gomezu.

Ako me demantuje, biće da sam pogrešno procijenio. ;)
Demantovati ce te sigurno. Ipak je on Super Mario. :D

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 11 jul 2010, 00:56

Hunt jedino u zamjenu za Gomeza, nikako drugacije :D
Bayern & Željo & Hajduk

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jul 2010, 11:01

Olicu se nudi ugovor od strane Fenera 7 miliona, a Bayernu 15 miliona Eura odstete.....
Napominjem, ovo su samo spekulacije, iskreno sumnjam da u ovome ima istine, ali nikad se ne zna?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 11 jul 2010, 11:06

omerbavarac je napisao/la:Olicu se nudi ugovor od strane Fenera 7 miliona, a Bayernu 15 miliona Eura odstete.....
Napominjem, ovo su samo spekulacije, iskreno sumnjam da u ovome ima istine, ali nikad se ne zna?
Ja mislim da bi to bio jedan od TOP 5 poteza desetljeca.... Doveli ste Olica besplatno,dali mu mizernu platu od 2 mill eura..a covjek vas je vodio do finala LP, u Bundesligi postizao neke od kljucnih golova i za godinu dana na njemu zaradite 15 mill-SJAJNO.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 11 jul 2010, 11:08

majestic24 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Olicu se nudi ugovor od strane Fenera 7 miliona, a Bayernu 15 miliona Eura odstete.....
Ja mislim da bi to bio jedan od TOP 5 poteza desetljeca.... Doveli ste Olica besplatno,dali mu mizernu platu od 2 mill eura..a covjek vas je vodio do finala LP, u Bundesligi postizao neke od kljucnih golova i za godinu dana na njemu zaradite 15 mill-SJAJNO.
plata mu je veca, 3,3 il je 5 sad nisma siguran, 2 nije sigurno :)
Bayern & Željo & Hajduk

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 11 jul 2010, 11:12

sto bi to bilo sjajno pa nije bayern ekipa koja samo tako prodaje igrace,olic ce ostati 100% u bayernu,on je to vise puta izjavio tako da od ovog transfera nema nista ;)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 11 jul 2010, 11:15

Ma nebitno sad,milion vise manje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Da mu je bila plata i 10 mill,ja mislim da niko ne bi zalio tog novca za njega.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 11 jul 2010, 11:21

majestic24 je napisao/la:Ma nebitno sad,milion vise manje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Da mu je bila plata i 10 mill,ja mislim da niko ne bi zalio tog novca za njega.
ako ce dovest dzeku il suareza od tog novca, bujrum nek ide, al cisto sumnjam u to, tako da se andam da ce ostat :)
Bayern & Željo & Hajduk

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 11 jul 2010, 17:11

izgleda da ce transfer holandskog reprezentativca van der wiela biti uskoro realiziran...iznos odštete bi trebao biti 17 miliona eura, a ajax je prvobitno trazio 25 miliona....inace u tom slucaju bi lahm trebao preci na lijevu stranu jer van der wiel igra lijevo , a lahm se prema nekim medijima s tim vec slozio....transfer coentraa je otpao prije par dana, jer rummenige je izjavio da su bili jako zainteresovani al da je benfica jednostavno trazila "utopijsku odstetu"...
schweinsteiger je oko sebe neke stvari malo nahajcao danasnjom izjavom kako nije s bayernom "vjencan", ali rekao je da nije bez veze stvar da je s bayernom stigao do finala lige prvaka te se nada da bi uskoro mogao i osvojit tu titulu...ipak je zelio ovom izjavom reci da ne reci nikad nikad ni nekom mogucem transferu....
muller isto privukao paznju mnogi al njegov menadzer izjavio da sigurno ostaje u bayernu i vjerovatno dobiva povisicu plate
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 jul 2010, 17:21

effe_sa je napisao/la:izgleda da ce transfer holandskog reprezentativca van der wiela biti uskoro realiziran...iznos odštete bi trebao biti 17 miliona eura, a ajax je prvobitno trazio 25 miliona....inace u tom slucaju bi lahm trebao preci na lijevu stranu jer van der wiel igra lijevo , a lahm se prema nekim medijima s tim vec slozio....transfer coentraa je otpao prije par dana, jer rummenige je izjavio da su bili jako zainteresovani al da je benfica jednostavno trazila "utopijsku odstetu"...
schweinsteiger je oko sebe neke stvari malo nahajcao danasnjom izjavom kako nije s bayernom "vjencan", ali rekao je da nije bez veze stvar da je s bayernom stigao do finala lige prvaka te se nada da bi uskoro mogao i osvojit tu titulu...ipak je zelio ovom izjavom reci da ne reci nikad nikad ni nekom mogucem transferu....
muller isto privukao paznju mnogi al njegov menadzer izjavio da sigurno ostaje u bayernu i vjerovatno dobiva povisicu plate
Muller je dobio produzenje ugovora do 2013, a tu ce kao sto kazes dobiti i veca primanja.
VDW mora biti dobro pojacanje, inace ga ne bi trazili. Proglasen je za najboljeg mladog igraca prosle sezone u Holandskoj ligi i tako se pridruzio velikanima poput Seedorfa ili Robbena.....

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.