Probisvjet je napisao/la: Toliko o sposobnosti gradskih siledjija. Ne znaju kako da povecaju budjet. Bijeljina daleko ispred.
Lupaš druže, Bijeljina nema kanton iznad sebe, nas kolje TK.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Probisvjet je napisao/la: Toliko o sposobnosti gradskih siledjija. Ne znaju kako da povecaju budjet. Bijeljina daleko ispred.
solinas je napisao/la:yebo ga Allah i izdvajanje gradova.FrantoBauzek je napisao/la:Ima li neko statistiku koliko gradovi u BiH i regionu izdvajaju za lokalni fudbalski klub i koliki je budzet tih gradova?
Kod nas je prošle godine navodno grad dao preko 500 000 KM ali tih para Jedinstvo ni pola nije vidjelo.Siguran sam da je tako i u drugim klubovima,da na taj način vlast krade pare.FrantoBauzek je napisao/la:Ima li neko statistiku koliko gradovi u BiH i regionu izdvajaju za lokalni fudbalski klub i koliki je budzet tih gradova?
Heller je napisao/la:Probisvjet je napisao/la: Toliko o sposobnosti gradskih siledjija. Ne znaju kako da povecaju budjet. Bijeljina daleko ispred.
Šta ti nije jasno?Probisvjet je napisao/la:Heller je napisao/la:Probisvjet je napisao/la: Toliko o sposobnosti gradskih siledjija. Ne znaju kako da povecaju budjet. Bijeljina daleko ispred.
Kakve ima veze kanton sto su izlevatili Azmira?Heller je napisao/la:
Šta ti nije jasno?
Pa pišeš da Bijeljna ima veći budžet od Tuzle i ja ti objašnjavam što.Probisvjet je napisao/la:Kakve ima veze kanton sto su izlevatili Azmira?Heller je napisao/la:
Šta ti nije jasno?
ta će ti, vjeruj na riječ prepoštenom aidu bevbićuProbisvjet je napisao/la: a finansijski izvjestaj?![]()
Cuj ne ide to tako.NKMramor je napisao/la:Prije sedam dana imali smo sastanak sa Odborom za hitnost. Nijednim potezom me nisu uvjerili zašto trebam ostati u Slobodi. Ponašaju se bahato. Najavljuju smanjenje primanja od zime, nemaju odgovore na naša pitanja. Na tom sastanku sa nama igračima, bio je i vlasnik firme "Tom Cat". Čuo sam da ta firma zapošljava 200 ljudi. Pitao sam ga "Ako imate 200 uposlenih, vjerovatno ste biznismen. Garantujete li vi nama 100.000 KM, kako bi se izvršile sve obaveze koje su ugovorene sa igračima?". On se samo slatko nasmijao i rekao "Ne ide to tako". Ljudi koji ne znaju šta je aneks ugovora, a hoće da upravljaju sa klubom, nisu po mom mišljenju neko ko meni daje sigurnost. Znam ja i da ćemo sada svi mi koji bojkotujemo novu upravu biti na meti navijača, ali neka. Vrijeme će pokazati ko je bio u pravu, a pravi navijači znaju kakvo je stanje u Slobodi-kaže Džidić.
-Ljudi su navikli da šute i trpe. Ja neću jer nisam taj. Žlosno je šta se dešava u BiH i žao mi je što je politika opet ušla u Slobodu. Zbog istih stvari uništen je Borac, Velež, Čeliku malo treba da potpuno propadne, a na tom putu je i Sloboda. Ko mora, neka trpi-dodaje Džidić.
NKMramor je napisao/la: Garantujete li vi nama 100.000 KM, kako bi se izvršile sve obaveze koje su ugovorene sa igračima?". On se samo slatko nasmijao i rekao "Ne ide to tako". .
Ma seljak baustelac na kormilu velikana. Valjkom sada na Dzidu!zamorano1plus8 je napisao/la:NKMramor je napisao/la: Garantujete li vi nama 100.000 KM, kako bi se izvršile sve obaveze koje su ugovorene sa igračima?". On se samo slatko nasmijao i rekao "Ne ide to tako". .odmah sam sebi stvorio u glavi onu njegovu facu i seljački govor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.