PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Incognito87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Dal' će sada Đidić tužiti Slobodanku ili će Slobodanka njega pitanje je sad? Saznaćemo u sljedećoj epizodi drame "Ko izađe zadnji nek' ugasi svjetlo"...
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Mora se dat slobodi milionRigoletto je napisao/la:Kolko kosta onaj ordagic?

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Oformicemo Sindikat odbora za Hitnost Premijer Lige Bosne i Hercegovine, mislim Senad Tom Cat ćeIncognito87 je napisao/la:Dal' će sada Đidić tužiti Slobodanku ili će Slobodanka njega pitanje je sad? Saznaćemo u sljedećoj epizodi drame "Ko izađe zadnji nek' ugasi svjetlo"...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ovi tvoji samo dugove neke kamaraju..High je napisao/la:Još ih i Bogi iskandžija... Nestale su pare za trafiku.Veoma je važno naglasiti da je inspekcijski nadzor PUFBiH potvrdio ispravno i zakonito poslovanje Kluba tokom 2015. i 2016. godine. Međutim, spomenutim rješenjem su utvrđene dodatne obaveze po osnovu poreza na dohodak i doprinosa koje su, prema nalazu i mišljenju inspektora, nastale kao rezultat nekoliko poslovnih događaja iz perioda prije 2015. godine. Radi se o ukupno utvrđenom iznosu od 176 hiljada KM (uključujući i zatezne kamate).

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Incognito87
- Kontakt:
A ne fakat baš me interesuje kako će se sada ponašati mamu yebo u sitnu pichku a napustio je ekipu u septembru. I kako taj čovjek onda da zastupa nečije interese kad on sam ne poštuje svog poslodavca?Heller je napisao/la:Oformicemo Sindikat odbora za Hitnost Premijer Lige Bosne i Hercegovine, mislim Senad Tom Cat ćeIncognito87 je napisao/la:Dal' će sada Đidić tužiti Slobodanku ili će Slobodanka njega pitanje je sad? Saznaćemo u sljedećoj epizodi drame "Ko izađe zadnji nek' ugasi svjetlo"...
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Jučer su dobro igrali.joker90 je napisao/la:Ovi tvoji samo dugove neke kamaraju..High je napisao/la:Još ih i Bogi iskandžija... Nestale su pare za trafiku.Veoma je važno naglasiti da je inspekcijski nadzor PUFBiH potvrdio ispravno i zakonito poslovanje Kluba tokom 2015. i 2016. godine. Međutim, spomenutim rješenjem su utvrđene dodatne obaveze po osnovu poreza na dohodak i doprinosa koje su, prema nalazu i mišljenju inspektora, nastale kao rezultat nekoliko poslovnih događaja iz perioda prije 2015. godine. Radi se o ukupno utvrđenom iznosu od 176 hiljada KM (uključujući i zatezne kamate).

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Glaj što izlaze frustracije jer ih čojk **** ko kese.
Nullius in verba

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Evolution87
- Kontakt:
Kakav debil
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nemoj brato tako naljutit ce se coban taksista. Kandidati iz njegovog sela su mu obecali mjesto u kotlovnici bh telecomaHeller je napisao/la:Bolje glasat za Srpsku Radikalnu Stranku nego za SDA-SBB.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Imaju bola nekoliko krtica da ih loze kojim je obecan posao u drzavnoj firmi ako prođe. Franto nedaj se druze nisi ti papak bratonarodniheroj je napisao/la:@Franto idi podjeli koji primjerak avaza svojima![]()
šta je ono bokte, ljudi prizivaju sda-sbb
![]()

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Sisoje zemljače! Nemoj sutra da kažeš da te nismo prestigli na tabeli prije raskola to jeste, prije neg si izvukao svoje guzove u koje te je punac osobno handrio!!! Nadam se da će najstariji fudbalski klub u BiH prevazići ovu krizu jer ipak je to Sloboda iz Tuzle.. 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Bog, Bosna i Bošnjaci

yebo ga allah

yebo ga allah
Nullius in verba
E sto se kupovalo u Jeordisu kupovalo se. Od danas mosa Zara. 

Bjež ba mrtvi kokuze,iz prazne ne pucaRigoletto je napisao/la:Kolko kosta onaj ordagic?

Bit ce pojeo vuk magarca, tuzili su samo Zelju, a ostalo nema za kifle. Sloboda sad kad cucne, ustati nikad nece.Incognito87 je napisao/la:Dal' će sada Đidić tužiti Slobodanku ili će Slobodanka njega pitanje je sad? Saznaćemo u sljedećoj epizodi drame "Ko izađe zadnji nek' ugasi svjetlo"...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Šta je ovo, kako te u isto vrijeme nije i strah i stid? Ti ko jedva da si dočekao da -"citiraš" čovjeka očajom shrvanog u svoj nemoći ograničeno vlastitog mu intelekta, sol i nas aHeller je napisao/la:Bog, Bosna i Bošnjaci
yebo ga allah

- JohnCleese
- Kontakt:
Incognito87 je napisao/la:A ne fakat baš me interesuje kako će se sada ponašati mamu yebo u sitnu pichku a napustio je ekipu u septembru. I kako taj čovjek onda da zastupa nečije interese kad on sam ne poštuje svog poslodavca?Heller je napisao/la:Oformicemo Sindikat odbora za Hitnost Premijer Lige Bosne i Hercegovine, mislim Senad Tom Cat ćeIncognito87 je napisao/la:Dal' će sada Đidić tužiti Slobodanku ili će Slobodanka njega pitanje je sad? Saznaćemo u sljedećoj epizodi drame "Ko izađe zadnji nek' ugasi svjetlo"...

Tacno oni zeljeznicari sto su vas osnovali se prevrcu u grobu na spiku danasnjih "navijaca" ovog radnickog kluba i klase
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.