PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
i zivi se prevrcu kad vide hadalje od navijaca, tj pokusaj navijaca, tj virtuelni navijaci iza ekrana.
Nije lako, iz Slobode ode svako. Krleža M.
- Probisvjet
- Kontakt:
AUuu teska situacija u Celiku iz Zenice. Nedajte se braco! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- elamalakia
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:AUuu teska situacija u Celiku iz Zenice. Nedajte se braco!

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- Evolution87
- Kontakt:
Pa ova sloboda ce se raspasti prije svih ocekivanja jbt 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Saopštenje za javnost UG Fufare Tuzla
Ovo saopštenje je Ajzea pisao!!

Pa ovi nisu normalni jbtKao dio tima za hitnost FK Sloboda, jednoglasno složeno smo suspendovali igrače koji su pod uticajem trenutno najvećeg neprijatelja FK Sloboda, odbili igrati za naš klub na utakmici protiv FK Janja. Azmir Husić je svojom podlom i politički motiviranom ostavkom, povlačenjem iz kluba Musemića, Vugdalića i velikog broja igrača i svojim medijskim istupima, preko noći postao neprijatelj Slobode, koji radi sve da uništi Slobodu.
Kao navijači i dio odbora za hitnost, čestitamo stručnom štabu i igračima, koji su uprkos svakodnevnom Husićevom podlom ometanju, ostvarili u Travniku nerješen rezultat i izborili pobjedu u Janji. Azmire Husiću, Udruženje navijača FK Sloboda FFC Tuzla ti poručuju da nećeš uništiti Slobodu. Dao si doprinos Slobodi, za uzvrat imao poštovanje i podršku navijača, Grada i Sportskog društva Sloboda. Niko te nije tjerao i sam si podnio ostavku. Sada idi svojim putem i zaobiđi nas u širokom luku. Niko nije Bogom dan i niko nije nezamjenjiv da se na takav način igra sa našim klubom.
Opredijelio se za jednu političku opciju, okomio na drugu, sad vodiš političku kampanju i ugrožavaš i Slobodu i Tuzlu.
Prestani vršiti pritisak na igrače, navijače i javnost i ostavi Tuzlu na miru.
I još nešto: Imaj u vidu da Stadion Tušanj ne pripada tebi nego svima nama. Prema tome, u subotu na stadionu Tušanj nisi domaćin ti nego mi, navijači Slobode i ne pokušavaj ni slučajno izazvati nered. Jer, od tebe i tvojih plaćenika, red će čuvati policija, redari, građani i svakako mi navijači. Na stadionu će vladati red.

u subotu bi moglo biti kao Grobari i Zabranjeni :opaopa:
Hajmo se sad svi smijati fukarama, ocm mi zao solinasa

Jesi dobar kralju.Lakoste je napisao/la:Hajmo se sad svi smijati fukarama, ocm mi zao solinasa![]()
![]()
![]()

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Devedeset i sedam godina smijurije od kluba.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dobar sam, znam da ti ovo sve tesko pada i da se iskreni slobodas iako si nam ovdje **** familiju mjesecima al si iskren. Tesko je kad do javnosti dopire samo glas placenika(fukara)solinas je napisao/la:Jesi dobar kralju.Lakoste je napisao/la:Hajmo se sad svi smijati fukarama, ocm mi zao solinasa![]()
![]()
![]()
Osnujte vi kakvo udruzenje, ima vas sijaset na forumu.

Saopštenje -

Ubila ih centralizacija iz Sarajeva.

Ubila ih centralizacija iz Sarajeva.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Memara je napisao/la:Saopštenje za javnost UG Fufare Tuzla
Pa ovi nisu normalni jbtKao dio tima za hitnost FK Sloboda, jednoglasno složeno smo suspendovali igrače koji su pod uticajem trenutno najvećeg neprijatelja FK Sloboda, odbili igrati za naš klub na utakmici protiv FK Janja. Azmir Husić je svojom podlom i politički motiviranom ostavkom, povlačenjem iz kluba Musemića, Vugdalića i velikog broja igrača i svojim medijskim istupima, preko noći postao neprijatelj Slobode, koji radi sve da uništi Slobodu.
Kao navijači i dio odbora za hitnost, čestitamo stručnom štabu i igračima, koji su uprkos svakodnevnom Husićevom podlom ometanju, ostvarili u Travniku nerješen rezultat i izborili pobjedu u Janji. Azmire Husiću, Udruženje navijača FK Sloboda FFC Tuzla ti poručuju da nećeš uništiti Slobodu. Dao si doprinos Slobodi, za uzvrat imao poštovanje i podršku navijača, Grada i Sportskog društva Sloboda. Niko te nije tjerao i sam si podnio ostavku. Sada idi svojim putem i zaobiđi nas u širokom luku. Niko nije Bogom dan i niko nije nezamjenjiv da se na takav način igra sa našim klubom.
Opredijelio se za jednu političku opciju, okomio na drugu, sad vodiš političku kampanju i ugrožavaš i Slobodu i Tuzlu.
Prestani vršiti pritisak na igrače, navijače i javnost i ostavi Tuzlu na miru.
I još nešto: Imaj u vidu da Stadion Tušanj ne pripada tebi nego svima nama. Prema tome, u subotu na stadionu Tušanj nisi domaćin ti nego mi, navijači Slobode i ne pokušavaj ni slučajno izazvati nered. Jer, od tebe i tvojih plaćenika, red će čuvati policija, redari, građani i svakako mi navijači. Na stadionu će vladati red.![]()
![]()
Ovo saopštenje je Ajzea pisao!!
![]()

Sad ce oni postati ekipa za popravljanje gol razlike,a neka mole boga da ne skliznu u prvu ligu FBIH, to je takav mentalitet tog kraja, seljacki rumeni obraz, aka Svedjani kako smo ih mi prije rata zvali ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Koeeee pobjegao danas iz Slobodanke?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nekidu,svi nekiduuuuuu

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Hajde pitari da se fino dogovorimo ko će kojeg igrača iz Slobode uzeti. Da ne ispadne kasnije belaj oko igrača. Dogovorimo se sada i to je to.
Mi evo uzimamo Veselinovića. Vaš je red da birate sljedećeg igrača.

Mi evo uzimamo Veselinovića. Vaš je red da birate sljedećeg igrača.

Nama Zajko da moze s nama navijacima zajedno na infuzijearelinho je napisao/la:Hajde pitari da se fino dogovorimo ko će kojeg igrača iz Slobode uzeti. Da ne ispadne kasnije belaj oko igrača. Dogovorimo se sada i to je to.![]()
![]()
Mi evo uzimamo Veselinovića. Vaš je red da birate sljedećeg igrača.![]()

Svi u napad jedan je Hase!!
-
- Kontakt:
Jel to ne valja Ordagic ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.