Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2016/17
Ko je ovoliko glasao za Juve pa nema nas choporasha ovoliko 
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Pjanić effect hahaharamiral je napisao/la:Ko je ovoliko glasao za Juve pa nema nas choporasha ovoliko
Mislim da ipak ne pretjerujem. Opalo je zanimanje za utakmice Barce i Reala, to je sasvim jasno. Ne bih mislio to da mi vise ljudi nije pricalo istu pricu koju ja pricam. Ljudima jednostavno dosadi. Bayern - Dortmund pogledas dvaput, pa zamisli onda cetiri puta ili sest ako se sastanu u kupu, cak i sedam u super kupu. Dosadilo bi i to jednako brzo kao i Barca - Real.Romariooo je napisao/la:Ne znam,ima neke istine u toj prici,al mislim da pretjerujes, i ja npr nisam navijac niti ljubitelj bundeslige al uvijek dvaput godisnje mogu pogledat derbi dortmund kobasicari, i u svim ligama derbije, malo bi se naboj izgubio al i dalje bi bilo zanimljivo sirokom auditoriju,znaju ovi iz uefe,istrazili su to oni dobro i zato vjerovatno i traze nacin da to napravei
Sjecam se one sezone kada je Dinamo bio u grupi s Realom i Lyonom. Tad je u jednom prilogu nakon kola u kojem su igrali Lyon - Real receno da je to treca sezona u nizu da oni igraju i da je Lyon imao ogromnih problema s prodajom karata i da je na kraju nesto sitno karata i ostalo, ali da je zanimanje za utakmicu bilo uzasno lose, a nije da je treci put u nizu dolazio Basel nego Real.
Dobro, mozda moze donekle biti zanimljivo Real - Barca, ipak su to rivali, ali npr. Juventus - PSG da se sastaju svake sezone? To nije nikakvo rivalstvo nit ce ikad bit, kao ni Bayern - Real. Oni ce si medjusobno definitivno dosaditi. I poneki poznati svjetski igraci su davali izjave o tome. Moze to biti epski okrsaj par sezona i da jedni drugim par puta 'naplate dugove', ali ce to s vremenom postati monotomija. Nece biti toliko zanimljivo koliko je zanimljivo kad su te utakmice rijedje. Jbt, pa ja navijam za Dinamo i ne bih zelio da Dinamo igra svake sezone iste utakmice, tj. da je uvijek istih 5-6 klubova pa makar to bili najjaci klubovi u Europi. Bilo bi mi zanimljivo ispocetka, a kasnije bi to vec postalo nesto sto je svakodnevno i ne bi bio toliki dozivljaj.
Cavani cita forum.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trpa buraniju ko Higuain pa onda kad treba prc. 
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Da, upravo to i u domacim prvenstvima, nego raju hvata malo nostalgija za ekipama koje su nekad bile giganti u Evropi, a imaju ekstra navijace, a danas hajde da kazem prosjek, tipa Liverpool ili Inter. Onda, domaca prvenstva tu dominiraju ekipe odkad pratim fudbal, u Spanijj Real i Barca, Italija Juve, Njemacka Bayern, eh sada PSG dominira, to jeste nakon priliva ogromnih kolicina novca, medjutim i prije toga oni su bili tu negdje, najveci francuski derbi PSG - OM. Sto se tice ulaznica, to jeste katastrofa, preskupo, sad su stadioni mnogi poEvropi Arene, sa sjedistima nekim s grijanjem, zavalis se maltene ko kod kuce, dok je to u godinama prije nego smo se mnogi rodili bilo tribine za stajanje, bili su radnicki klubovi, gradski, danas je toga sve manje.madridist je napisao/la:Od toga nema nista.
A vala i prenapuhuje se problem.
Kao da od juce desetak klubova hara Europom.
Ovako je od sedamdesetih..
-
KayserSose
- Kontakt:
Da UEFA krene u tom smjeru bojim se da bismo tražili načine kako pratiti Kinesku ligu ili čak MLS ako bi se Amerima digao penis na nogomet. Nogomet je ekonomska djelatnost i to se neće promijeniti.Amsterdam1312 je napisao/la:
Davno se je trebalo stati u kraj velikom prilivu novca jer je bilo logično da će doći od ove teme danas o kojoj vi polemišete. Prevelik utjecaj sponzora, kompanija, privatizaicja klubova od strane bliskoistočnih tajkuna i svakojakih milijardera koji pretvaraju ovu najljepšu igru na svijetu u *ebenu industriju u kojoj veliki jedu male, u kojoj mali ne mogu doći do izražaja niti bilo čega ili bilo kojeg vida uspjeha.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ali to nije primarni cilj, nikada ne treba biti i neće, barem pravim iskrenim ljudima koji vole nogomet i kojih još ima u istom i okolo njega !KayserSose je napisao/la:Da UEFA krene u tom smjeru bojim se da bismo tražili načine kako pratiti Kinesku ligu ili čak MLS ako bi se Amerima digao penis na nogomet. Nogomet je ekonomska djelatnost i to se neće promijeniti.Amsterdam1312 je napisao/la:
Davno se je trebalo stati u kraj velikom prilivu novca jer je bilo logično da će doći od ove teme danas o kojoj vi polemišete. Prevelik utjecaj sponzora, kompanija, privatizaicja klubova od strane bliskoistočnih tajkuna i svakojakih milijardera koji pretvaraju ovu najljepšu igru na svijetu u *ebenu industriju u kojoj veliki jedu male, u kojoj mali ne mogu doći do izražaja niti bilo čega ili bilo kojeg vida uspjeha.
Sramota kakvi igrači vrijede po 100 mil. i sramota kako i kakvi se transferi vrše danas, sramota su cijene ulaznica na utakmice, kako neki koji privatizuju klubove za čas posla mijenjaju grb istog itd. Sramota je monopol pojedinih nad većinom i to ne vodi ničemu kao i što svi sami vidite. Ja ne kažem da novac nije bitan, itekako jest kao u svem pogotovo danas ali ovo je smiješno i sramota u šta se sve pretvara, pojedini na forumu svršavaju kad su transferi očekujući i isčekujući, danas neki debeli levat od menadžera uzima za pravo da priča o nekim legendarnim trenerima da su vaki naki što neće da troše itd. mnogo poštuje Wengera i Kloppa zbog toga jer su old school treneri i ljudi koji i dalje imaju strast i čast. Marketing na igrače je veći nego ikad i ponekad se stavlja u prvi plan umjesto same kvalitete igrača, pravi se pompa oko ničega.
Iskreno meni to smeta, možda tebi ne, ali meni smeta i nisam za to tj. za taj pravac gdje to sve ide.
Gledam maloprije najavu BHT-a prenose Dinamo - Juventus. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Steta sto necu moci da gledam.Saurman je napisao/la:Gledam maloprije najavu BHT-a prenose Dinamo - Juventus.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
to se ide na tekmu, aaaGefufna je napisao/la:Steta sto necu moci da gledam.Saurman je napisao/la:Gledam maloprije najavu BHT-a prenose Dinamo - Juventus.
ide li Siamo s vama
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Pa logicno da ce se najbolji klub danasnjice, sto su i relevantne ankete pokazale poput npr ove sa ss.ba, prenositi... da ne bi tamo neke trecerazredne timove poput dortmunda, reyala i sl trebalo prenositi......
Prvi put da debili prenose, kad ne trebaju da prenose... jer ce se biti prisutno tom spektaklu u live obliku...
Prvi put da debili prenose, kad ne trebaju da prenose... jer ce se biti prisutno tom spektaklu u live obliku...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Da je u pitanju OBN ne bi me čudilo da prenose Dinamo al' ovako.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovako nešto se od OBNa moglo očekivati... nakon onog fijaska sa bayern-juve u uzvratu... ali su se ovi barem dosad doimali normalnim, osim kad igra dzeko...
Ali su vjerojatno ovoj odluci kumovali hrvati koji rade u bht1...
Ali su vjerojatno ovoj odluci kumovali hrvati koji rade u bht1...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Siamo gleda Dinamove evropske nastupe samo tokom proljeca.Mokes je napisao/la:to se ide na tekmu, aaaGefufna je napisao/la:Steta sto necu moci da gledam.Saurman je napisao/la:Gledam maloprije najavu BHT-a prenose Dinamo - Juventus.
ide li Siamo s vama
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo upravo pali snimku Inter-Bologna.
P.S.Lomi Ingvajna,trpaj Prciju!
P.S.Lomi Ingvajna,trpaj Prciju!
Za koga ces navijati 
Pa gledaj BMG-Barca
EDIT prenese me, gledaj BVB-Real.
Pa gledaj BMG-Barca
EDIT prenese me, gledaj BVB-Real.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Za bombu na zapad i ložuMokes je napisao/la:Za koga ces navijati
Pa gledaj BMG-Barca
To i još par utakmica cu gledat u snimci do vikenda.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jesul ovo juventini dobili po pichki od boysa
Kamo sreće da neko onog pisa provuče kroz šake, osevapio bi se
Kamo sreće da neko onog pisa provuče kroz šake, osevapio bi se
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.