PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Evolution87
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Evolution87 » 22 sep 2016, 21:05

Lakoste je napisao/la:slika
Fukare poručile: Azmire Husiću, nećeš uništiti Slobodu
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 22 sep 2016, 21:06

Nije me bilo desetak dana ovdje... Jel se ista znacajno desilo? :think:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 22 sep 2016, 21:07

slika

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 22 sep 2016, 21:22

slika
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 22 sep 2016, 21:24

slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 22 sep 2016, 21:25

MCMXLVI je napisao/la:slika
aaaaaa MRS HAAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAAH :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 22 sep 2016, 21:25

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 sep 2016, 21:29

grob te **** hahaaahhahhhahhahhahhahahahahahhaha :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 22 sep 2016, 21:29

Azmire Husiću, Udruženje navijača FK Sloboda FFC Tuzla ti poručuju da nećeš uništiti Slobodu!
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 22 sep 2016, 21:39

jurisicduska je napisao/la:
elamalakia je napisao/la:mitoman, jer se sjecam da je jednom napisao da je Ivica Osim bio na probi u FKS. :urnebes:

mene ne zanimaju te informacije o dugovanjima, sta ima veze opet vas dobijemo u oba derbija u sezoni. Ne bi me zanimalo ni da ste vi duzni milione i milione sve dok taj dug u praksi ne pocne djelovati i uticati na stanje, kao npr, sad Slobodi.
Pošteno, dobijete nas i završite iza nas. I to je bitno naglasiti. Ma **** dugove al zeza se Sloboda a isto se dugova ima, zeza se Sloboda jer traži podršku od grada, a vama opština dala haman ko grad Slobodi. Ako se već prsite tim i kroz historiju gajite to Radnički ovo odudara malo od tog. Mi politički klub nastao državnim dekretom, osnovala nas udba, prisvojili sve i svašta,pa nas manje politika gura nego vas.
Sta nam je dala opstina ? Kako nas je to politika pogurala ?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 sep 2016, 21:40

Lakoste je napisao/la:
aaaaaa MRS HAAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAAH :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 22 sep 2016, 21:48

Joker pa ako si pravi pitar kako Mozes Zelju mrzit ba pa ti nisi nikakav pitar jer pravi navijac ne mrzi ili navijas za Sarajvo da budes pravi Sarajlija objasni zasto mrziz Zelju koji je problem mrzis li Grbavicu Fameliju Osim ja znam tonu pitara nijedan ne mrzi Zelju sta si ti specijalni pitar novokompovani de nam malo objasni TU mrznju prema Zelju kako to izgleda kakav je osjecaj.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 sep 2016, 22:00

Muerte je napisao/la:
elamalakia je napisao/la:mitoman, jer se sjecam da je jednom napisao da je Ivica Osim bio na probi u FKS. :urnebes:

mene ne zanimaju te informacije o dugovanjima, sta ima veze opet vas dobijemo u oba derbija u sezoni. Ne bi me zanimalo ni da ste vi duzni milione i milione sve dok taj dug u praksi ne pocne djelovati i uticati na stanje, kao npr, sad Slobodi.
Pošteno, dobijete nas i završite iza nas. I to je bitno naglasiti. Ma **** dugove al zeza se Sloboda a isto se dugova ima, zeza se Sloboda jer traži podršku od grada, a vama opština dala haman ko grad Slobodi. Ako se već prsite tim i kroz historiju gajite to Radnički ovo odudara malo od tog. Mi politički klub nastao državnim dekretom, osnovala nas udba, prisvojili sve i svašta,pa nas manje politika gura nego vas.
U okviru projekta “Za evropsku Grbavicu”, gdje se prikupljaju sredstva za kupovinu stolica za stadion Grbavica, načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić danas je Upravi FK Željezničar donirao sredstva za kupovinu 330 stolica.

Za realizaciju projekta unapređenja infrastrukture na stadionu Grbavica, nakon čega je odmah uslijedilo pismo podrške od strane Općine, na osnovu kojeg je Fudbalski savez projekat aplicirao UEFA-i, a Općina Novo Sarajevo je Budžetu za 2014.godinu obezbijedila sredstva u iznosu od 50.000 KM za ovu namjenu.

Prema informacijama koje su navedene u medijima, Općinsko vijeće Novo Sarajevo, je odobrilo i 100.000,00 KM za izgradnju stadiona.

Od 20.09. omladinski pogon, prvotimci i svi sportski kolektivi unutar SD. Zeljeznicar moci ce da koriste besplatno i bez ikakve naknade teretanu kao i samu novu sportsku dvoranu na Grbavici, a sve troskove snosit ce opstina Novo Sarajevo.

Po ovom jarane dosta, te 100.000, te 330 stolica te 50 hiljada za svlačionice te sve besplatno, teretana nek mjesečno košta 50 km, ima U Željezničaru 100 najmanje fudbalera u prvom timu i školi fudbala to ti je 5000 mjesečno, 60.000 godišnje, pa će vam sad dati one terene da džaba trenirate. Priznat ćeš dosta. Nisam ja ovo izmislio nego je fkt tako na internetu. Možda lažu.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 22 sep 2016, 22:03

sta kaze zvanicna?

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 22 sep 2016, 22:19

podrska indiru, starom pitaru :kafa:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 22 sep 2016, 22:20

Ko je najveci kompjuter u tk?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 22 sep 2016, 22:27

Besic je napisao/la:Ko je najveci kompjuter u tk?
slika

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 sep 2016, 22:37

Kad sam spominjao Franta da je jako inteligentan momak sa misijom provokacije sviju ne birajuci nacin bio sam u pravu. Ono tu je kao svi mi sa udarcima ispod pojasa sto svi nekada koristimo ali ne mislimo tako. Ono forum je i niko ne misli ozbiljno ali sada ih lik sve hladno provalio kao politicke marionete koje preko Slobode pokusavaju spinovat i skupiti jos vise ovcica. Drago mi je sto nisam pogrijesio jer dok su ga svi pljuvali skenirao sam osobu u njemu iz svega sto je pisao. Sada ih zigu argumentima i ne podlijeze jeftinim predizbornim forumskim pokusajima. Svaka cast majstore ponos ispred svega a Slobode ce biti i Sloboda ce biti i poslje ovoga,Sloboda se treba voljeti i da je sesta liga zato cuvaj dostojanstvo koje imas da sutra nebi pozelio otkinuti sebi ruku kada vidis komsiju da trazi po kontejneru
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 22 sep 2016, 22:47

Alipasino je napisao/la:Joker pa ako si pravi pitar kako Mozes Zelju mrzit ba pa ti nisi nikakav pitar jer pravi navijac ne mrzi ili navijas za Sarajvo da budes pravi Sarajlija objasni zasto mrziz Zelju koji je problem mrzis li Grbavicu Fameliju Osim ja znam tonu pitara nijedan ne mrzi Zelju sta si ti specijalni pitar novokompovani de nam malo objasni TU mrznju prema Zelju kako to izgleda kakav je osjecaj.
Cire mu :rol: inace nije on toliki mrzitelj nego nesto ga zadnjih dana ide ko u Zahide ;) Kad procitas njihovu temu mozes procitati da ni tamo nije poželjan, optuzuju ga neke legende one tamo teme. Samo dobar je brat ali nekad prelazi granice I mora malo saburati i ugledati se na knjizevnika.
On tajno voli Zelju isto kao Admim.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 22 sep 2016, 22:50

Muerte je napisao/la:[qte="jurisicduska"]

Pošteno, dobijete nas i završite iza nas. I to je bitno naglasiti. Ma **** dugove al zeza se Sloboda a isto se dugova ima, zeza se Sloboda jer traži podršku od grada, a vama opština dala haman ko grad Slobodi. Ako se već prsite tim i kroz historiju gajite to Radnički ovo odudara malo od tog. Mi politički klub nastao državnim dekretom, osnovala nas udba, prisvojili sve i svašta,pa nas manje politika gura nego vas.[/ote]

U okviru projekta “Za evropsku Grbavicu”, gdje se prikupljaju sredstva za kupovinu stolica za stadion Grbavica, načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić danas je Upravi FK Željezničar donirao sredstva za kupovinu 330 stolica.

Za realizaciju projekta unapređenja infrastrukture na stadionu Grbavica, nakon čega je odmah uslijedilo pismo podrške od strane Općine, na osnovu kojeg je Fudbalski savez projekat aplicirao UEFA-i, a Općina Novo Sarajevo je Budžetu za 2014.godinu obezbijedila sredstva u iznosu od 50.000 KM za ovu namjenu.

Prema informacijama koje su navedene u medijima, Općinsko vijeće Novo Sarajevo, je odobrilo i 100.000,00 KM za izgradnju stadiona.

Od 20.09. omladinski pogon, prvotimci i svi sportski kolektivi unutar SD. Zeljeznicar moci ce da koriste besplatno i bez ikakve naknade teretanu kao i samu novu sportsku dvoranu na Grbavici, a sve troskove snosit ce opstina Novo Sarajevo.

Po ovom jarane dosta, te 100.000, te 330 stolica te 50 hiljada za svlačionice te sve besplatno, teretana nek mjesečno košta 50 km, ima U Željezničaru 100 najmanje fudbalera u prvom timu i školi fudbala to ti je 5000 mjesečno, 60.000 godišnje, pa će vam sad dati one terene da džaba trenirate. Priznat ćeš dosta. Nisam ja ovo izmislio nego je fkt tako na internetu. Možda lažu.
Prije toga kada su nas pogurali ? Je li uopste trazio klub ova sredstva ? NIJE
Klasicno skupljanje bodova. Da nije izborna godina ku.rac bi izdvojili bilo ko od ovih opstina. I sam si toga svjestan samo se pravis englez

Opstina NS sto je uradila za klub je osposobila reflektore prije 8 godina i uplatila 10000 KM prije 4 godine za omladinski pogon. To je ta "velika" pomoc.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.