Lakoste je napisao/la:
Fukare poručile: Azmire Husiću, nećeš uništiti Slobodu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Lakoste je napisao/la:
Fukare poručile: Azmire Husiću, nećeš uništiti Slobodu
aaaaaa MRS HAAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAAHMCMXLVI je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:
Sta nam je dala opstina ? Kako nas je to politika pogurala ?jurisicduska je napisao/la:Pošteno, dobijete nas i završite iza nas. I to je bitno naglasiti. Ma **** dugove al zeza se Sloboda a isto se dugova ima, zeza se Sloboda jer traži podršku od grada, a vama opština dala haman ko grad Slobodi. Ako se već prsite tim i kroz historiju gajite to Radnički ovo odudara malo od tog. Mi politički klub nastao državnim dekretom, osnovala nas udba, prisvojili sve i svašta,pa nas manje politika gura nego vas.elamalakia je napisao/la:mitoman, jer se sjecam da je jednom napisao da je Ivica Osim bio na probi u FKS.![]()
mene ne zanimaju te informacije o dugovanjima, sta ima veze opet vas dobijemo u oba derbija u sezoni. Ne bi me zanimalo ni da ste vi duzni milione i milione sve dok taj dug u praksi ne pocne djelovati i uticati na stanje, kao npr, sad Slobodi.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHLakoste je napisao/la:aaaaaa MRS HAAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAAHMCMXLVI je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U okviru projekta “Za evropsku Grbavicu”, gdje se prikupljaju sredstva za kupovinu stolica za stadion Grbavica, načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić danas je Upravi FK Željezničar donirao sredstva za kupovinu 330 stolica.Muerte je napisao/la:Sta nam je dala opstina ? Kako nas je to politika pogurala ?jurisicduska je napisao/la:Pošteno, dobijete nas i završite iza nas. I to je bitno naglasiti. Ma **** dugove al zeza se Sloboda a isto se dugova ima, zeza se Sloboda jer traži podršku od grada, a vama opština dala haman ko grad Slobodi. Ako se već prsite tim i kroz historiju gajite to Radnički ovo odudara malo od tog. Mi politički klub nastao državnim dekretom, osnovala nas udba, prisvojili sve i svašta,pa nas manje politika gura nego vas.elamalakia je napisao/la:mitoman, jer se sjecam da je jednom napisao da je Ivica Osim bio na probi u FKS.![]()
mene ne zanimaju te informacije o dugovanjima, sta ima veze opet vas dobijemo u oba derbija u sezoni. Ne bi me zanimalo ni da ste vi duzni milione i milione sve dok taj dug u praksi ne pocne djelovati i uticati na stanje, kao npr, sad Slobodi.
Besic je napisao/la:Ko je najveci kompjuter u tk?
Cire muAlipasino je napisao/la:Joker pa ako si pravi pitar kako Mozes Zelju mrzit ba pa ti nisi nikakav pitar jer pravi navijac ne mrzi ili navijas za Sarajvo da budes pravi Sarajlija objasni zasto mrziz Zelju koji je problem mrzis li Grbavicu Fameliju Osim ja znam tonu pitara nijedan ne mrzi Zelju sta si ti specijalni pitar novokompovani de nam malo objasni TU mrznju prema Zelju kako to izgleda kakav je osjecaj.
Prije toga kada su nas pogurali ? Je li uopste trazio klub ova sredstva ? NIJEjurisicduska je napisao/la:U okviru projekta “Za evropsku Grbavicu”, gdje se prikupljaju sredstva za kupovinu stolica za stadion Grbavica, načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić danas je Upravi FK Željezničar donirao sredstva za kupovinu 330 stolica.Muerte je napisao/la:[qte="jurisicduska"]Pošteno, dobijete nas i završite iza nas. I to je bitno naglasiti. Ma **** dugove al zeza se Sloboda a isto se dugova ima, zeza se Sloboda jer traži podršku od grada, a vama opština dala haman ko grad Slobodi. Ako se već prsite tim i kroz historiju gajite to Radnički ovo odudara malo od tog. Mi politički klub nastao državnim dekretom, osnovala nas udba, prisvojili sve i svašta,pa nas manje politika gura nego vas.[/ote]elamalakia je napisao/la:mitoman, jer se sjecam da je jednom napisao da je Ivica Osim bio na probi u FKS.![]()
Sta nam je dala opstina ? Kako nas je to politika pogurala ?
Za realizaciju projekta unapređenja infrastrukture na stadionu Grbavica, nakon čega je odmah uslijedilo pismo podrške od strane Općine, na osnovu kojeg je Fudbalski savez projekat aplicirao UEFA-i, a Općina Novo Sarajevo je Budžetu za 2014.godinu obezbijedila sredstva u iznosu od 50.000 KM za ovu namjenu.
Prema informacijama koje su navedene u medijima, Općinsko vijeće Novo Sarajevo, je odobrilo i 100.000,00 KM za izgradnju stadiona.
Od 20.09. omladinski pogon, prvotimci i svi sportski kolektivi unutar SD. Zeljeznicar moci ce da koriste besplatno i bez ikakve naknade teretanu kao i samu novu sportsku dvoranu na Grbavici, a sve troskove snosit ce opstina Novo Sarajevo.
Po ovom jarane dosta, te 100.000, te 330 stolica te 50 hiljada za svlačionice te sve besplatno, teretana nek mjesečno košta 50 km, ima U Željezničaru 100 najmanje fudbalera u prvom timu i školi fudbala to ti je 5000 mjesečno, 60.000 godišnje, pa će vam sad dati one terene da džaba trenirate. Priznat ćeš dosta. Nisam ja ovo izmislio nego je fkt tako na internetu. Možda lažu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.