FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 22 sep 2016, 19:59

DenchiNL je napisao/la:
Memara je napisao/la:Benko je otišao jer ne želi igrati za siću.
logično, još logičnije da su neki bosančerosi htjeli ferrarija za 2 milje maraka , "...al najboljeg buraz 'naš...ono sve opcije..."
:clap: :urnebes: :facepalm:

da bi doveo kvalitet u ovaj shit od lige mora biti :

a. - prevaren
b. - preplaćen
c. - ozlijeđen

a nekad sve 3 opcije....
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 sep 2016, 20:00

Evander je napisao/la:Hoce li derbi protiv skretnicara biti najlosije posjecen derbi na Kosevu u istoriji?
Nece u historiji ali daleko od toga da ce Koševo biti ispunjeno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 sep 2016, 20:01

Ako nas Listica tradicionalno mlatne, a hoce jer mi ne smijemo rusiti tradicije, kao i protiv Celika, nas nece biti ni desetak hiljada.. :think:
Bahati, bahati Željkan!
1946

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 sep 2016, 20:07

joker90 je napisao/la:Ako nas Listica tradicionalno mlatne, a hoce jer mi ne smijemo rusiti tradicije, kao i protiv Celika, nas nece biti ni desetak hiljada.. :think:
ako sebe računaš onda neka ne bude tih 10 000

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 sep 2016, 20:09

Bit ce jedno 15K sve zajedno. Hajmo se okrenuti sutrasnjem izvlacenju kupa i utakmice sa Sirokim Brijegom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 22 sep 2016, 20:21

A sta ako uzmemo sirokog ja imam osjecaj u takav scenario.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 sep 2016, 20:22

fks74 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ako nas Listica tradicionalno mlatne, a hoce jer mi ne smijemo rusiti tradicije, kao i protiv Celika, nas nece biti ni desetak hiljada.. :think:
Zasto?
Bahati, bahati Željkan!
1946

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 sep 2016, 20:27

joker90 je napisao/la:
fks74 je napisao/la:
Zasto?
zato što si najveći negativac kojeg sam ja recimo upoznao u svom životu mada te ne poznajem

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 22 sep 2016, 20:27

kraljlavova je napisao/la:A sta ako uzmemo sirokog ja imam osjecaj u takav scenario.
Ja sam se potajno nadao u pozitivan rezultat. Ali poslije ove lakrdije koju su nam pripremili za vikend, ma nema sanse!
ZZ

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 sep 2016, 20:34

fks74 je napisao/la: zato što si najveći negativac kojeg sam ja recimo upoznao u svom životu mada te ne poznajem
Ja sam najrealniji lik kojeg si ti sreo u zivotu, a upoznat me mozes na bilo kojoj tekmi, dođi slobodno da sa nama pogledas..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 22 sep 2016, 20:34

MortemHz je napisao/la:Bit ce jedno 15K sve zajedno. Hajmo se okrenuti sutrasnjem izvlacenju kupa i utakmice sa Sirokim Brijegom.
Ako bude preko 12 000 sve zajedno, odsjeci cu sebi k....

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 sep 2016, 20:48

joker90 je napisao/la:
fks74 je napisao/la: zato što si najveći negativac kojeg sam ja recimo upoznao u svom životu mada te ne poznajem
Ja sam najrealniji lik kojeg si ti sreo u zivotu, a upoznat me mozes na bilo kojoj tekmi, dođi slobodno da sa nama pogledas..
neka buraz treba biti realan ali ti vidiš same crnjake ima li bar nešto pozitivno u našem klubu da se tebi sviđa pa da to pohvališ i ja bih volio da možemo dovesti mesija i njemu slične igrače i da budemo prvaci evrope ali jednostavno to nije moguće i zato budi realan i reci da ni jedan igrač koji nešto vrijedi neće doći u našu ligu jer ga mi ne možemo platiti psujete igračima sve mrtvo samo tako uvlačite nervozu i oni će biti samo gori nikako bolji tako stvarate kontra efekat on još gore neće igrati dobit će raskid ugovora i odštetiti klub još za neku lovu i otići onda će doći isti kao i on i vi će te ponovo psovati i tako u krug.Treba kritikovati i zviždati nikako psovati odmah kada neko izgubi loptu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 sep 2016, 20:53

fks74 je napisao/la: neka buraz treba biti realan ali ti vidiš same crnjake ima li bar nešto pozitivno u našem klubu da se tebi sviđa pa da to pohvališ i ja bih volio da možemo dovesti mesija i njemu slične igrače i da budemo prvaci evrope ali jednostavno to nije moguće i zato budi realan i reci da ni jedan igrač koji nešto vrijedi neće doći u našu ligu jer ga mi ne možemo platiti psujete igračima sve mrtvo samo tako uvlačite nervozu i oni će biti samo gori nikako bolji tako stvarate kontra efekat on još gore neće igrati dobit će raskid ugovora i odštetiti klub još za neku lovu i otići onda će doći isti kao i on i vi će te ponovo psovati i tako u krug.Treba kritikovati i zviždati nikako psovati odmah kada neko izgubi loptu
Dok se radilo kako treba i dok je izgledalo kao da idemo u pravom smjeru, ja nikad negativan komentar ostavio nisam. Kad sam poceo pisati o nekim stvarima za koje sam mislio da ce se destiti, prozvan sam pljuvacem, a na kraju bilo jos gore od tog. Ja napisem ne mozemo uzeti titulu, objasnim i zasto, jave se pojedini i napisu kako sam retard i negativac, a mi na kraju ostanemo i bez evrope jbt! Evo i ovo je objektivno, ako izgubimo od Listice, nece nas biti vise od 10k, a znas kakve su nam sanse dole. Sad druze, ako se tebi ovo ne sviđa kao cinjenica, nije do mene. Nekim izgleda najvise odgovara Majklova lazna euforija, kad napise paaaa sta se ovo desava, najjaci smooo, svi, sviii na Kosevo!! I kad smo kod njega, sto ga ovo jos nema? :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 22 sep 2016, 21:00

Protiv Slobode i Crnog Miskina po bod, jer su realno kari'ne kao i mi. Siroki je takodje ****, al tradicija jbg, tako da nam zijan ne gine, Zrinjski je najmanje los od nas sviju, tu je realno da izgubimo. Znaci 2 boda 4 tekme, sve vise od ovoga Cali spomenik dici.
Do zime nam ove invalide valja trpit, pa na proljece zavisi koliko ostane para od novih raskida, ili se malo pojacati ili pusti djecu nek igraju.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 sep 2016, 21:02

Bio sa mnom i jokerom neki deda ( ima 8 banki minimum) protiv Bratstva i zamislite kako je njemu. Hajd dobro ja se nešto nisam nagledao ni Papeta ni Haseta a on gledao to i sad gleda Rustemovića kako daje poprečne lopte, kosu sebi lik čupao.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 22 sep 2016, 21:05

jurisicduska je napisao/la:Bio sa mnom i jokerom neki deda ( ima 8 banki minimum) protiv Bratstva i zamislite kako je njemu. Hajd dobro ja se nešto nisam nagledao ni Papeta ni Haseta a on gledao to i sad gleda Rustemovića kako daje poprečne lopte, kosu sebi lik čupao.
Nek bude sretan da ima kosu sa osam banki :D

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 sep 2016, 21:38

Našamaraše ovog Zippo upaljača dok se vratih kući... :urnebes:

Neki ovdje toliko započnu neku poantu i onda nakon tri-četri posta sami sebi kontriraju i završe to sa "samo ti kontriraj". :urnebes:

U nedjelju sve osim poraza je pobjeda, kao što neko već reče ovdje.
Samo Saraj'vo.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 22 sep 2016, 22:01

Ja nikako ne razumijem, otkud respekt ka Slobodi, bez HM oni su 50% lošiji, sada ih nema ko natjerati da trće.
Nevjerujem da će za ovaj vikend moći pobjediti Radnika.
I da nisu u situaciji u kakvoj su sada (raspadaju se kao Čelik), i sa ovom ekipom normalno je da ih pobjedimo.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 22 sep 2016, 22:06

Esport je napisao/la:Ja nikako ne razumijem, otkud respekt ka Slobodi, bez HM oni su 50% lošiji, sada ih nema ko natjerati da trće.
Nevjerujem da će za ovaj vikend moći pobjediti Radnika.
I da nisu u situaciji u kakvoj su sada (raspadaju se kao Čelik), i sa ovom ekipom normalno je da ih pobjedimo.
Ma 5 bodova iz naredne 4 tekme i udarat se nogom u guzicu. (1+3+1+0)
E sad, na kojem cemo mjestu zavrsiti...
SARAJEVO

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 22 sep 2016, 22:27

ma zadati bunkericu u lištici probati nešto iz prekida i to je to, pa šta nam Bog da

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Puas, teamnorth1989 i 44 gosta.