FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

superior1982
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la superior1982 » 23 sep 2016, 00:37

saltcity je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
saltcity je napisao/la:Braco mene boli kad vidim da smo podijeljeni i nismo jedinstveni :thumbdown:
neznam da li je neko od vas cuo tu pricu, ali ja vec par zadnjih dana slusam kako je Azmir ovo sve odavno pripremao... Al nije to za javnog foruma :thumbdown:
Sta je bolan pripremao ? de pustite se tih prica faraonovih. Ne znam postojil i jedna budala da ulozi svoj novac u Slobodu i da nesto priprema 3 godine :?:
Brate moj nema jasmin ni sda ni nikakva politika veze sa ovim kako sam ja cuo... Azmir odavno ima dogovor sa nama poznatim 'puncem' ... Sarajlijice su te koje su skrojile ovaj plan odavno, kad su vidili da im azmir ova nova sloboda dise za vratom... Sumnjam da bi azmir sa njima uso u neki tal al mislim da je i on zestoko nasamaren...
Zasto se sve usutilo oko afere 'punac'? Sta mislis da se zavrsilo tek onako sve?
Braco sabotirani smo i to veoma planski :(
Ja i dalje još nikom ne vjerujem.Vrijeme će pokazati tko je čiji igrač bio.Kad sam o ovome pisao prije nekoliko mjeseci,ismijavali me...Pozdrav Tuzli i Slobodi!
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 sep 2016, 00:38

saltcity je napisao/la:Uredu, samo se vi ismijajite, uskoro ce sve izac na vidjelo... Pa i azmir je svjestan sta se desilo, zasto mislite da nam igraci tako lako idu 'u sopinge' i odlaze u toku sezone???
Odlaze tako lako jer su ovi novi nesposbni da obezbjede minimum minimuma.
Da se i ti osamostalis od roditelja, vidio bi da se od neceg mora i zivjeti.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 23 sep 2016, 00:39

saltcity je napisao/la:Uredu, samo se vi ismijajite, uskoro ce sve izac na vidjelo... Pa i azmir je svjestan sta se desilo, zasto mislite da nam igraci tako lako idu 'u sopinge' i odlaze u toku sezone??? A kasnije u musemic tek tako ode iaoko svo vrjeme prica da ima dogovor sa azmirom i nikad ga nebi izdao...
Slucaj punac je zavrsen. Azmir je platio kaznu novcanu zbog desavanja kod svlacionica.
Niko, niko, samo Sloboda

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 23 sep 2016, 00:40

saltcity je napisao/la:Uredu, samo se vi ismijajite, uskoro ce sve izac na vidjelo... Pa i azmir je svjestan sta se desilo, zasto mislite da nam igraci tako lako idu 'u sopinge' i odlaze u toku sezone??? A kasnije u musemic tek tako ode iaoko svo vrjeme prica da ima dogovor sa azmirom i nikad ga nebi izdao...
Ima tu svega.Poslije onog sa Ivetićem nisu se povukli pravi potezi što je rezultiralo ovim bumerangom.OD TADA NE LIČIMO NA ONU EKIPU.Đaba nam 10 pojačanja.Smišljeno i planirano.Opet kažem,vrijeme će pokazati svima nama.Živi bili pa vidjeli.

saltcity
Kontakt:

Post Postao/la saltcity » 23 sep 2016, 00:42

Solinas brate moj znam da zivis slobodu al daj razmisli malo glavom.. Znam da je tesko u ovakim trenucima al probaj. Zeba i Veseli pricaju istu pricu kao i musemic do prije petnest dana!? Jel tako?
Nije sve bajno i krasno, znam, al sarajlijice su tolika **** da ja u zivotu nisam mogo pomislit da neko takav postoji. Nezovu ih dzaba udbasi

Superior nadam se najboljem iskreno. Ma ko da vodi svetinju!

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 23 sep 2016, 00:44

saltcity je napisao/la:Solinas brate moj znam da zivis slobodu al daj razmisli malo glavom.. Znam da je tesko u ovakim trenucima al probaj. Zeba i Veseli pricaju istu pricu kao i musemic do prije petnest dana!? Jel tako?
Nije sve bajno i krasno, znam, al sarajlijice su tolika **** da ja u zivotu nisam mogo pomislit da neko takav postoji. Nezovu ih dzaba udbasi

Superior nadam se najboljem iskreno. Ma ko da vodi svetinju!
Ma druže nikad neću voljeti Azmira i ni jednu upravu više od Slobode.Kratko i jasno.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 sep 2016, 00:45

superior1982 je napisao/la:
Ima tu svega.Poslije onog sa Ivetićem nisu se povukli pravi potezi što je rezultiralo ovim bumerangom.OD TADA NE LIČIMO NA ONU EKIPU.Đaba nam 10 pojačanja.Smišljeno i planirano.Opet kažem,vrijeme će pokazati svima nama.Živi bili pa vidjeli.
Azmir je smisljeno iz sredine tabele druge lige uveo Slobodu u borbu za titulu kako bi je opet vratio u drugu ligu, to je tako logicno, ne znam ko pametan ne moze vjerovati u ovo.

saltcity
Kontakt:

Post Postao/la saltcity » 23 sep 2016, 00:47

ASD je napisao/la:
Azmir je smisljeno iz sredine tabele druge lige uveo Slobodu u borbu za titulu kako bi je opet vratio u drugu ligu, to je tako logicno, ne znam ko pametan ne moze vjerovati u ovo.
Ma nedolazi azmirova ljubav ni namjera u pitanje!!! On je dokazo koliko voli tuzlu sa svim parama i emocijama koje je dao zadnje dvi godine!!! Ja ti govorim da je izigran, prevaren od strane onih 'punaca' koji vode cijelu igru zvanu FUDBAL u ovoj drzavi a staniste im je u SARAJEVU!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 sep 2016, 00:50

ASD je napisao/la:
Ne, ne, pogriješio si, to su tri godine rada da bi se otjerao faraon, dakle jedan milioner iz SAD-a je došao ovdje da uništi lokalnog gradonačelnika, tri godine ulagao novce i živce, i još nekih 3 miliona KM. :mrgreen:

SAMOOOOO GOOOOOOOOOOOOOO
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 23 sep 2016, 00:53

ASD je napisao/la:
Bolje da ju je ostavio u drugoj ligi da se sredi situacija u klubu,uštedi para,a ne zaboravimo da su gostovanja masovna bila kao i posjećenost.Na šta smo spali na kraju?Igrači okreću leđa navijačima,deru ih šaban ekipe, a IGRAČINE TOLIKE NOVCE AZMIRU UZIMALE.Ne kaki..
I sad joj zaćero da valja,da izvinete na izrazu!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 sep 2016, 00:59

saltcity je napisao/la:Braco mene boli kad vidim da smo podijeljeni i nismo jedinstveni :thumbdown:
neznam da li je neko od vas cuo tu pricu, ali ja vec par zadnjih dana slusam kako je Azmir ovo sve odavno pripremao... Al nije to za javnog foruma :thumbdown:
Pa daj brate da čujemo tu teoriju zavjere.... Il ispričaj sve sto si čuo il ne izlazi sa poluinformacijama
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

s4mke1987
Kontakt:

Post Postao/la s4mke1987 » 23 sep 2016, 01:00

Cega se sve necu nacitati ovde :mrgreen:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 23 sep 2016, 01:00

superior1982 je napisao/la:Bolje da ju je ostavio u drugoj ligi da se sredi situacija u klubu,uštedi para,a ne zaboravimo da su gostovanja masovna bila kao i posjećenost.Na šta smo spali na kraju?Igrači okreću leđa navijačima,deru ih šaban ekipe, a IGRAČINE TOLIKE NOVCE AZMIRU UZIMALE.Ne kaki..
Pa čime bi vraćo te dugove u drugoj ligi ? samo svojim parama, pametno baš. Sigurno pametnije nego da vraća dugove parama od Evrope, ili prodajom igrača.

I mi (navijači) smo ti koji su zahtjevali da se što prije klub vrati u PL iz seljačke 1fbih :thumbdown:
Misliš da bi smo trpili da nam je klub još uvijek u 1fbih i da još uvijek ima ove dugove koje ima? objesili bi ga

saltcity
Kontakt:

Post Postao/la saltcity » 23 sep 2016, 01:01

staragarda je napisao/la:
Pa daj brate da čujemo tu teoriju zavjere.... Il ispričaj sve sto si čuo il ne izlazi sa poluinformacijama
Nezelim brate stvarno :thumbdown: reko sam i previse veceras...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 sep 2016, 01:04

saltcity je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Nezelim brate stvarno :thumbdown: reko sam i previse veceras...
Aha...Znaci, Rekla-kazala... Ok
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 23 sep 2016, 01:06

Coraco je napisao/la:
superior1982 je napisao/la:Bolje da ju je ostavio u drugoj ligi da se sredi situacija u klubu,uštedi para,a ne zaboravimo da su gostovanja masovna bila kao i posjećenost.Na šta smo spali na kraju?Igrači okreću leđa navijačima,deru ih šaban ekipe, a IGRAČINE TOLIKE NOVCE AZMIRU UZIMALE.Ne kaki..
Pa čime bi vraćo te dugove u drugoj ligi ? samo svojim parama, pametno baš. Sigurno pametnije nego da vraća dugove parama od Evrope, ili prodajom igrača.

I mi (navijači) smo ti koji su zahtjevali da se što prije klub vrati u PL iz seljačke 1fbih :thumbdown:
Misliš da bi smo trpili da nam je klub još uvijek u 1fbih i da još uvijek ima ove dugove koje ima? objesili bi ga
Utakmice protiv Jedinstva i Igmana su imale veću posjetu od svih utakmica Premijer lige!NE OSJETI NIKO DO SADA PARE NITI OD EVROPE NITI OD PRODAJE IGRAČA!Ovakav odlazak je dno dna.Ako i umre Sloboda neka umre sa stilom i da se nekom hebe nana nanina. Ali dok FK Sloboda umre svašta će se izdešavati.Živi bili pa vidjeli.Čeka se rasplet situacije..

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 23 sep 2016, 01:10

Druže Stara garda.Nađemo se ovdje za mjesec dana.Zapamti ovaj post.Ništa više.Sve će se saznati.Prijateljski pozdrav,vjeruj!Za ove koji su me prozvali komunistom,Allahimanet!
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 23 sep 2016, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 sep 2016, 01:10

Brate sa nickom @saltcity hoces li ti sa nama u subotu na zapad da navijamo?

Biti ce bolan sve kako treba, izvuci ce se i Sloboda, a i Azmir. Samo cisto i posteno.

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 23 sep 2016, 01:23

tuzlak1987 je napisao/la:Brate sa nickom @saltcity hoces li ti sa nama u subotu na zapad da navijamo?

Biti ce bolan sve kako treba, izvuci ce se i Sloboda, a i Azmir. Samo cisto i posteno.
Petljam se nepozvan,izvini.Samo da do tog momenta ne padne mrtva glava.Ako se ispostavi da je sve ovo bilo izrežirano O SEBI SE POZABAVIO!!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 23 sep 2016, 02:39

Meni je samo žao dobrih momaka sa sjevera, pravih navijača, ima ih par i dalje, vidim po fb da su potpuno izgubljeni, ne znaju na koju bi stranu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], NazorUso i 1 gost.