Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Prestali sa kritikama na Miralema kao polovnjaka, sada se prebacili na Senada.
Ovaj opet smara na apsolutno svakoj temi na forumu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da su nam svi standardni kao Senad

- provokatorII
- Kontakt:
Covjek, ljudina, standardno u prvoj postavi Lazia, bukvalno ore teren, u reprezentaciji daje uvijek maksimum, a na komentarima ga skoro i nema. Kakvi ste vi to fudbalski znalci da mi je znati?! Po vecini vas, osim par izuzetaka, vazniji su Hajrovic i Hodzic koji skoro da i ne igraju, Cimirot ili neki Vrancic za koje samo zna uza familija.
Ono sto sam rekao davno, jos mnogo prije nego sam se uclanio na ovaj usrani forum , ponovicu jos jednom : nemate vi braco moja pojma o ovoj igri!
Ono sto sam rekao davno, jos mnogo prije nego sam se uclanio na ovaj usrani forum , ponovicu jos jednom : nemate vi braco moja pojma o ovoj igri!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Normalno da nemaju. Svi ovdje sve znaju a nikad nisu igrali lopte kako treba. Samo vidi da tema Svena susica ima vise stranica nego od Sene lulica to ti sve govori o ovome forumu ! Jadno i zalosno ! Samo naprijed senade, igracina i uvijek borac na terenu za nasu BIH !provokatorII je napisao/la:Covjek, ljudina, standardno u prvoj postavi Lazia, bukvalno ore teren, u reprezentaciji daje uvijek maksimum, a na komentarima ga skoro i nema. Kakvi ste vi to fudbalski znalci da mi je znati?! Po vecini vas, osim par izuzetaka, vazniji su Hajrovic i Hodzic koji skoro da i ne igraju, Cimirot ili neki Vrancic za koje samo zna uza familija.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nekima je Duljevic bolji od SenadaprovokatorII je napisao/la:Covjek, ljudina, standardno u prvoj postavi Lazia, bukvalno ore teren, u reprezentaciji daje uvijek maksimum, a na komentarima ga skoro i nema. Kakvi ste vi to fudbalski znalci da mi je znati?! Po vecini vas, osim par izuzetaka, vazniji su Hajrovic i Hodzic koji skoro da i ne igraju, Cimirot ili neki Vrancic za koje samo zna uza familija.
- provokatorII
- Kontakt:
- provokatorII
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la:Nekima je Duljevic bolji od SenadaprovokatorII je napisao/la:Covjek, ljudina, standardno u prvoj postavi Lazia, bukvalno ore teren, u reprezentaciji daje uvijek maksimum, a na komentarima ga skoro i nema. Kakvi ste vi to fudbalski znalci da mi je znati?! Po vecini vas, osim par izuzetaka, vazniji su Hajrovic i Hodzic koji skoro da i ne igraju, Cimirot ili neki Vrancic za koje samo zna uza familija.
Ruku na srce, Duljevic je potencijal i to ni na koji nacin ne pokusavam omalovaziti. Ali da bi dospio na nivo Lulica, morace bar u turskoj ligi prekucat, pa da ga smatram Luli ravnim. Nesto onako kao Visca, samo na drugoj strani
tanko je odigrao, jos crkao na kraju, jedva zavrsio tekmu
treba malo na klupu da se dozove, valjalo bi mu da povrati bolju formu
forsiranje u pocetnom sastavu nece pomoci ni njemu, ni klubu
lulic jucer nista nije uradio,zamjenjen u 60 min,njegov tim izgubio 2-0 a neki ovdje pisu hvalospjeve o njemu,kako je bio najbolji,.,.,.lulic je solidni igrac za osrednje talijanske ekipe i nista vise.najveci problem za nasu repku je taj,sto njega mesa koristi kao krilo,ponekad i kao krilnog napadaca u 4-2-3-1,jer smo na ovoj poziciji jako limitirani,dok u klubu on igra beka.nema lula driblinga,prodornosti,osjecaja za prostor da bi mogao igrati kao krilo u serie a.uglavnom sve dok ne proizvedemo barem jednog pravog krilnog igraca,nemamo se cemu nadati
- JohnCleese
- Kontakt:
tarabuka je napisao/la:lulic jucer nista nije uradio,zamjenjen u 60 min,njegov tim izgubio 2-0 a neki ovdje pisu hvalospjeve o njemu,kako je bio najbolji,.,.,.lulic je solidni igrac za osrednje talijanske ekipe i nista vise.najveci problem za nasu repku je taj,sto njega mesa koristi kao krilo,ponekad i kao krilnog napadaca u 4-2-3-1,jer smo na ovoj poziciji jako limitirani,dok u klubu on igra beka.nema lula driblinga,prodornosti,osjecaja za prostor da bi mogao igrati kao krilo u serie a.uglavnom sve dok ne proizvedemo barem jednog pravog krilnog igraca,nemamo se cemu nadati
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Zdravlje inače ?tarabuka je napisao/la:lulic jucer nista nije uradio,zamjenjen u 60 min,njegov tim izgubio 2-0 a neki ovdje pisu hvalospjeve o njemu,kako je bio najbolji,.,.,.lulic je solidni igrac za osrednje talijanske ekipe i nista vise.najveci problem za nasu repku je taj,sto njega mesa koristi kao krilo,ponekad i kao krilnog napadaca u 4-2-3-1,jer smo na ovoj poziciji jako limitirani,dok u klubu on igra beka.nema lula driblinga,prodornosti,osjecaja za prostor da bi mogao igrati kao krilo u serie a.uglavnom sve dok ne proizvedemo barem jednog pravog krilnog igraca,nemamo se cemu nadati
LažešChinaglia je napisao/la:tanko je odigrao, jos crkao na kraju, jedva zavrsio tekmu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
zdravlje je odlicno.pratio sam jucer borussiu na tv i milan vs lazio preko streama.cinilo mi se da je zamjenjen ali sad vidim da nije.inace sve ostalo sta sam napisao to i mislim i stojim iza toga.lula je prosjecan bek i ispod prosjecno krilojasmin10 je napisao/la:Zdravlje inače ?tarabuka je napisao/la:lulic jucer nista nije uradio,zamjenjen u 60 min,njegov tim izgubio 2-0 a neki ovdje pisu hvalospjeve o njemu,kako je bio najbolji,.,.,.lulic je solidni igrac za osrednje talijanske ekipe i nista vise.najveci problem za nasu repku je taj,sto njega mesa koristi kao krilo,ponekad i kao krilnog napadaca u 4-2-3-1,jer smo na ovoj poziciji jako limitirani,dok u klubu on igra beka.nema lula driblinga,prodornosti,osjecaja za prostor da bi mogao igrati kao krilo u serie a.uglavnom sve dok ne proizvedemo barem jednog pravog krilnog igraca,nemamo se cemu nadati
*** Pa to se zna unaprijed . Neces se ti ponasati isto u jednom hotelu i u nekoj birtiji na kraju grada . Ovdje ti je sve dozvoljeno ( pojedincima ) ima ih pa se raspadaju vise ne znaju sta da kazu . Ponavljaju se iz dana u dan i ta grupica navodno zajebava koga hoce . Ne oni misle da je to tako ali pogresno misle . Kada dodje vakat shvatice ali u k........ . Dok dzeko i pjanic sastavljaju repku , dok su drugi u sobama u karantinu oni se mesetare i sprdaju ispred hotela . Ako mesa nesto pokusa nadrljao je . Svojim ocima sam to vidio u sarajevu . Njima na cast .

Je li živ neošišani? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Juventinisimo
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la:
Normalno da nemaju. Svi ovdje sve znaju a nikad nisu igrali lopte kako treba. Samo vidi da tema Svena susica ima vise stranica nego od Sene lulica to ti sve govori o ovome forumu ! Jadno i zalosno ! Samo naprijed senade, igracina i uvijek borac na terenu za nasu BIH !
Pa ti si napisao barem 500 stranica sa svojim glupostima...i jos se k'o cudi...koja si ti marka...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Mijenjas me sa svenovim menadzerom iz dubrovnika ! Ja sam samo ovdje da ukazem na lopovluk u fudbalskom savezu,prljavim radnjama placenih novinara i menadzera! Sve za dobrobit BH fudbala ! Saja tvoj, Sven avdo anelka su proslost, otisli su na svjetsko bez ista da su doprinjeli lopovski ono hinjski na gotovo se uvalili, da bi potom evropsko nam uprskali i zajebali gledavsi samo na svoj Profit i zaradu preko Transfera... sad smo ih se rijesili opet cistim plucima disemo! Idemo zajedno u nove pobjede,kancer je uspjesno odstranjen!Juventinisimo je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:
Normalno da nemaju. Svi ovdje sve znaju a nikad nisu igrali lopte kako treba. Samo vidi da tema Svena susica ima vise stranica nego od Sene lulica to ti sve govori o ovome forumu ! Jadno i zalosno ! Samo naprijed senade, igracina i uvijek borac na terenu za nasu BIH !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ti si napisao barem 500 stranica sa svojim glupostima...i jos se k'o cudi...koja si ti marka...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Koliko si ti samo naporan sa TSS-om, to je kriminalno..
Zabio za 2:0 gleda li iko utakmicu kakav je gol bio