@Chini, ovo je lažni profil koji je nastao 18. septembra

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ma znam, sada bih ga izblamirao u komentaru koliko je glup i neinteligentan :lol:Rimes87 je napisao/la:@Chini, ovo je lažni profil koji je nastao 18. septembra ;)
Jedan od mnogih laznih profila koji su nastali za podrsku Jasminu i placenicima.Chinaglia je napisao/la:ma znam, sada bih ga izblamirao u komentaru koliko je glup i neinteligentanRimes87 je napisao/la:@Chini, ovo je lažni profil koji je nastao 18. septembra
Ali najgore od svega je sto su preofirni. Ali ono bas preofirni.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jedan od mnogih laznih profila koji su nastali za podrsku Jasminu i placenicima.Chinaglia je napisao/la:ma znam, sada bih ga izblamirao u komentaru koliko je glup i neinteligentan [emoji38]Rimes87 je napisao/la:@Chini, ovo je lažni profil koji je nastao 18. septembra
u subotu svi iz opštine/općine, vodovoda i ostalih SDP-ovih uhljebljivačkih firmi postaju fukare i dolaze masovno na sjeverChinaglia je napisao/la:sta mislite koliko ce Fukara biti na sjeveru
iako ne znaju pjesme i ne znaju navijat, nece se primjetit nikakva razlika u odnosu na dosadasnja izdanja :lol:zamorano1plus8 je napisao/la:u subotu svi iz opštine/općine, vodovoda i ostalih SDP-ovih uhljebljivačkih firmi postaju fukare i dolaze masovno na sjever :mrgreen:Chinaglia je napisao/la:sta mislite koliko ce Fukara biti na sjeveru :lol:
@ chinagliaJa sam placenik Azmira Husica i volio bih da mi je Azmir tata!
mozel dres Lazija, nemam Slobodin dres :kafa:tuzlak1987 je napisao/la:Subota jutro, kafica sa porodicom. Obuci onaj dres na sebe i sa istinskim ljubiteljima RSD Sloboda na zapad da odbranimo klub i kazemo sta mislimo i koga zelimo. :ljepota:
Moze posto smo svi mi Azmirovi placenici, a samim tim i SDA sta bi drugo bili, ja cu staviti i odlikovanja od djeda fasiste na grudi i tako se usprotiviti kozmopolitizmu velikog antifasiste iz Islamovca.Chinaglia je napisao/la:mozel dres Lazija, nemam Slobodin drestuzlak1987 je napisao/la:Subota jutro, kafica sa porodicom. Obuci onaj dres na sebe i sa istinskim ljubiteljima RSD Sloboda na zapad da odbranimo klub i kazemo sta mislimo i koga zelimo.
Nihad Mujezinović... Vojnik Slobode a ujedno i predstavnik kluba na izvlačenju .... Inače,gospodin je također tužio klubxeksor je napisao/la:Ovaj Nihad cim kroci u klub pa makarvi kao ekonom mi najebemo. Oj boze kad je bahno na zrijeb isprepadale se kuglice i sva svita
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.