Vjerujem da nisu, baš su neozbiljni.pitic je napisao/la:Nisu još ažurirali.Virtu4l je napisao/la: Treba mi mala pomoć, evo me na Nike stranici, nigdje ne mogu da nađem da je FKS jedan od klubova koje oblače?
Kad god u search upišem Sarajevo, izbaci mi ovo,
NO MATCHES FOUND
Please try another search.
Da niste upisani pod fiskulturno društvo Torpedo?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
yebes Nike i ostale male sponzore, bolje je vako

- Incognito87
- Kontakt:
Široki je najbolje prošao u ovom izvlačenju kupa
Kakva laž u naslovu, ovo je drugi tri zeničke gimnazije imao izlet na stadion Bilino Polje prije početka nastave. Vidiš da su svi sa ruksacima.FaustinoAsprilla je napisao/la:http://sportsport.ba/galerija/robijasi- ... ika/8449#4
šta je ovo , dječiji vrtić "mrvica" upao na trening čelika ?
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pusti Sarajevo Virtual eno na Diadorinoj stranici čim otvoriš vaš grb stoji.
Mogu imati respekta na ovom forumu i prema onim sto su mi psovali, brane ljudi svoje i vole, pa se nekad iznerviraju, ali prema ovim kao @Hrasno1921 nikako!! Sad mu valjaju i uprava i ostali, a donedavno nije bilo dana da nije nesto protiv njih lanuo. E sta sve pise na ovom forumu, tugo moja! Ne znam je li bilo ofirnije prodaje na forumu, nego ovo njegovo.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Šta se odmah jediš, samo pitam zašto Nike ne zna da nosite njihovu opremu.jurisicduska je napisao/la:Pusti Sarajevo Virtual eno na Diadorinoj stranici čim otvoriš vaš grb stoji.
Ne znam za stranicu, ali vidim da naše omladinske selekcije nose Diadoru
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
I ?joker90 je napisao/la:Mogu imati respekta na ovom forumu i prema onim sto su mi psovali, brane ljudi svoje i vole, pa se nekad iznerviraju, ali prema ovim kao @Hrasno1921 nikako!! Sad mu valjaju i uprava i ostali, a donedavno nije bilo dana da nije nesto protiv njih lanuo. E sta sve pise na ovom forumu, tugo moja! Ne znam je li bilo ofirnije prodaje na forumu, nego ovo njegovo..
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Virtu4l je napisao/la:Šta se odmah jediš, samo pitam zašto Nike ne zna da nosite njihovu opremu.jurisicduska je napisao/la:Pusti Sarajevo Virtual eno na Diadorinoj stranici čim otvoriš vaš grb stoji.
Ne znam za stranicu, ali vidim da naše omladinske selekcije nose Diadoru
UltrasNotRed je napisao/la:Prije par dana sam vidio radnu trenerku za djecu, tkzv. Diadora, ono je treci svijet. Sramota u cemu Vam se djeca znoje. Ostao sam iznenadjen, u danasnje vrijeme u ono obuci jednu ekipu je van pameti. Zamolite upravu da ne izlaze iz BiH u tome, smijat ce im se. Odron, nije ono Diadora.
Najveci placenik foruma, zipa mu pricejoker90 je napisao/la:Mogu imati respekta na ovom forumu i prema onim sto su mi psovali, brane ljudi svoje i vole, pa se nekad iznerviraju, ali prema ovim kao @Hrasno1921 nikako!! Sad mu valjaju i uprava i ostali, a donedavno nije bilo dana da nije nesto protiv njih lanuo. E sta sve pise na ovom forumu, tugo moja! Ne znam je li bilo ofirnije prodaje na forumu, nego ovo njegovo..
Hrasno1921 je napisao/la: Sve se da u zivotu dogovoriti, srediti i zavrsiti, ne znam sta je pojedincima, mozda su ocekivali nesto vise? ovi ljudi imaju kredit koji ih veze do kraja polusezone, a za isti taj kredit poceli su unaprijed placati rate, stavise u plusu su za dvije, ko skonta skontat ce, ko nece ne ostaje mu nista drugo nego da pise po forumu.
Sve u svemu trenutni ljudi u klubu imaju podrsku sviju, od navijaca, igraca, bivsih struktura i opcenito javnosti, svoje greske su priznali, neke stvari zavrsili mimo bilo sta da izadje u javnost, dog. se sa Sportskim drustvom, sportski segment prepustili ljudima iz te branse itd. ako ovako nastave nema razloga da se udara na upravu, licne nesuglasice, amoziteti i sl. su nesto sasvim drugo
Inače su mu i ostali postovi za primjerIncognito87 je napisao/la:To što je ovaj ustaša napisao je istinito kao i tvoje povlačenje sa foruma nakon debakla sa Cvijanovićem.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
E jeste ko djeca, sjetiuh se ja sad kako je joker slao pp. sa pricom jesi li nas ili njihov, haj jos malo, odakle ti info. sve i slicno, valjda se covjek razocarao kada je na kraju skontao da sam ipak Zeljovac
1921'
Pa makar promijeni acc, gdje imas obraza nakon onog svega ovo sad pisati? Ja sam bio ubjeđen moj Gorane da si pitar, onu stranicu na fb protiv uprave ne bih ni ja onako napravio.Hrasno1921 je napisao/la:![]()
E jeste ko djeca, sjetiuh se ja sad kako je joker slao pp. sa pricom jesi li nas ili njihov, haj jos malo, odakle ti info. sve i slicno, valjda se covjek razocarao kada je na kraju skontao da sam ipak Zeljovac![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ma joker je latentni Željovac
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nakon svega lik hladno napise, ipak sam ja Meljovac

Hrasno je fakat lagao sa stilom, uvod, zaplet, rasplet, kraj, ni High ne bi bolje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Jos si ti onda vjerovatno mlad, i vodis se zivotnim idealimajoker90 je napisao/la:Pa makar promijeni acc, gdje imas obraza nakon onog svega ovo sad pisati? Ja sam bio ubjeđen moj Gorane da si pitar, onu stranicu na fb protiv uprave ne bih ni ja onako napravio.Hrasno1921 je napisao/la:![]()
E jeste ko djeca, sjetiuh se ja sad kako je joker slao pp. sa pricom jesi li nas ili njihov, haj jos malo, odakle ti info. sve i slicno, valjda se covjek razocarao kada je na kraju skontao da sam ipak Zeljovac![]()
Razocarani smo svi s tobom! Nisam ovakvu dvolicnost vidio ni na forumu ni uzivo nikad jos!
od ideala se ne zivi moj ti ...
Krivo i komsijama i pojedinim Zeljovcima izgleda ...
1921'
kad sam ja aci pisao o hrasnom, on nije imao ni dostojanstva da odgovori, hrasno je zlo samo tako, i prava je steta sto se predstavlja kao navijac zeljeznicarajoker90 je napisao/la:Pa makar promijeni acc, gdje imas obraza nakon onog svega ovo sad pisati? Ja sam bio ubjeđen moj Gorane da si pitar, onu stranicu na fb protiv uprave ne bih ni ja onako napravio.Razocarani smo svi s tobom! Nisam ovakvu dvolicnost vidio ni na forumu ni uzivo nikad jos!
Aldinu se svijet srušioHrasno1921 je napisao/la:Krivo i komsijama i pojedinim Zeljovcima izgleda ...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Incognito87
- Kontakt:
i joker je u depresiju paoVirtu4l je napisao/la:Aldinu se svijet srušioHrasno1921 je napisao/la:Krivo i komsijama i pojedinim Zeljovcima izgleda ...
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.