AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma ide on u Napoli. Predobar odnos imaju De Laurentiis i Marino.
A i onaj bivsi Marino je imao puno poveznica sa Napolijem.
A i onaj bivsi Marino je imao puno poveznica sa Napolijem.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Sta je reci za tog malog koja je pozicija i kako igra?
Naredna četiri kola će pokazati koliko može ovaj tim. Gostovanja kod Fiorentine i Chieva (koji igra odlično) i kući protiv Sasuola i Juventusa.
Il Club più titolato al mondo!
Dobiti chievo i sass koji nam je vazda neugodan al igramo kuci tako d moramo dobiti, a protiv viola i juvea sta Bog damuxa je napisao/la:Naredna četiri kola će pokazati koliko može ovaj tim. Gostovanja kod Fiorentine i Chieva (koji igra odlično) i kući protiv Sasuola i Juventusa.
Po meni prije cemo dobit viole nego sasuolo
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
4 lagane pobjede 
yebote krv jest nam i ovaj raspored yeben, ima li lake utakmice na pocetku sezone, kad ce doci crotone, pescara i ostala buranija heh
yebote krv jest nam i ovaj raspored yeben, ima li lake utakmice na pocetku sezone, kad ce doci crotone, pescara i ostala buranija heh
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Pescara će nas dobit 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Fiorentina x, od Juventusa ćemo zijaniti, a Chievo i Sassuolo će biti polovičan učinak, jedna pobjeda i jedan poraz.
Znači iz ova četiri susreta očekuje četiri boda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Ja sam Firencu gledao protiv Rome, ljudi su prosjek zesci u rangu su Sampdorie..mislim da ih mogu dobiti, ali moraju biti koncentrisani 100% cijelu tekmu i Bacca mora biti na visini zadatkaRaonffa je napisao/la:Fiorentina x, od Juventusa ćemo zijaniti, a Chievo i Sassuolo će biti polovičan učinak, jedna pobjeda i jedan poraz.
sve će se desiti, ali dobit rasulo, to neće da može
mrsko mi sad gledat gdje gostujemo, a gdje na san siru igraju, al' recimo da protiv sasula i juventusa nemaju šta tražit bez obzira gdje igrali, možeš fantastično odigrati, ali uzeti bodove no way ,taman na glavi dubili
protiv viola x (mada ako igraju kući ima neke mogućnosti za 3 boda, ako ne onda ništa od toga).
chievo je baš uvijek tvrd orah, a sad kako igraju dobro ne mogu garantovati više od 1 boda ni protiv njih.
evo tek sad vidim viole i chievo u gostima igramo, to mjenja stvari na gore
mada se ja nešto ne stresiram oko ove sezone, znači yebe mi se gdje će na kraju završit
tek od iduće godine očekujem da se euforija probudi
mrsko mi sad gledat gdje gostujemo, a gdje na san siru igraju, al' recimo da protiv sasula i juventusa nemaju šta tražit bez obzira gdje igrali, možeš fantastično odigrati, ali uzeti bodove no way ,taman na glavi dubili
chievo je baš uvijek tvrd orah, a sad kako igraju dobro ne mogu garantovati više od 1 boda ni protiv njih.
evo tek sad vidim viole i chievo u gostima igramo, to mjenja stvari na gore
mada se ja nešto ne stresiram oko ove sezone, znači yebe mi se gdje će na kraju završit
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ima li istine u ovome sto na Indexu pisu?
Propada li spektakularna prodaja milana kineski investitori preveslali Berlusconija
Propada li spektakularna prodaja milana kineski investitori preveslali Berlusconija
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- senadrosoner
- Kontakt:
Ma ne vjerujem.
4 vazne utakmice a nekako mi sve mirise na dva poraza.
4 vazne utakmice a nekako mi sve mirise na dva poraza.
Ac.Milan 2001-2024!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je demantovano prije 2 dana i još na to Kinezi će tužiti Bloomberg zbog klevete i iznošenja neistine.Posao se nastavlja i ide sve po planu.To je sluzbeno potvrđeno od Kineza.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ima li istine u ovome sto na Indexu pisu?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Jucer sam naletio na to na Indexu pa reko nije valjda da su kinezi ispali pizde pa izigrali sve...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- nextterrain
- Kontakt:
Honda's entourage had a meeting with the Barcelona in the summer to offer him to the club but the Catalan giants turned them down

na to sam se bas slatko nasmijao kad sam procitao 
ili ono izmisljanje da nude za silju 25 miliona, mogu se kladiti da su plasirali vijest u javnost da bi privolili druge da ga kupe jer hej, njega barselona trazi
majko draga, mogu mislit brukanja kad im na stolu ponudis hondu i silju, ne mozes nize pasti od toga.
ili ono izmisljanje da nude za silju 25 miliona, mogu se kladiti da su plasirali vijest u javnost da bi privolili druge da ga kupe jer hej, njega barselona trazi
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
rope11 je napisao/la:na to sam se bas slatko nasmijao kad sam procitao
ili ono izmisljanje da nude za silju 25 miliona, mogu se kladiti da su plasirali vijest u javnost da bi privolili druge da ga kupe jer hej, njega barselona trazimajko draga, mogu mislit brukanja kad im na stolu ponudis hondu i silju, ne mozes nize pasti od toga.
Taman da Honda izbaci Messi-a iz prve
taman bi sad kamikaza iskoristio priliku dok je messi povrijedjen
al' heeeej covjece, kolika muda moras imati da se ponudis jednoj barseloni

da se se ponudili gigi, bacca, jack, pa haj ono ni po' frke iako ni oni ne bi uspjeli uskociti u tim, al' HONDA, naklon covjece kosooki
al' heeeej covjece, kolika muda moras imati da se ponudis jednoj barseloni
da se se ponudili gigi, bacca, jack, pa haj ono ni po' frke iako ni oni ne bi uspjeli uskociti u tim, al' HONDA, naklon covjece kosooki
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Hajde ljudi vracajte se na vrh, dosta je kojekakvih Roma,Napolija u borbi za titulu... falite gore na vrhu a i u LP 
Sve nekako ali brate kad mi dodje LP i nema mi mog Milana tacno nemam draz gledati, valjda uskoro se opet san sirom zasvira himna LPLaVecchiaSignora je napisao/la:Hajde ljudi vracajte se na vrh, dosta je kojekakvih Roma,Napolija u borbi za titulu... falite gore na vrhu a i u LP
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.